Edullinen laina

Edullisimman lainan löydät vertaamalla lainatarjoukset. Hae lainaa 2000 - 60 000 € ja kilpailuta pankit yhdellä lainahakemuksella.

 • Et sitoudu mihinkään
 • Se ei maksa sinulle mitään
 • Saat parhaan tarjouksen
!
FI Mente du ? Kyllä Ei
Seuraava

0

Käsiteltyä hakemusta
Pohjoismaissa viime kuussa

Näin se toimii:

 • valitse lainasumma logo
  1. Valitse lainasumma
 • tayta hakemus logo
  2. Täytä hakemus
 • lahetamme tarjoukset logo
  3. Lähetämme tarjoukset

Millainen on edullinen laina?

Edullinen laina on sellainen, jonka kulut suhteessa lainamäärään ja laina-aikaan ovat pienet. Pankit myöntävät lainaa perustuen lainanhakijan riskiluokitukseen eli siihen kuinka hyväksi pankit arvioivat lainanhakijan maksukyvyn pitkässä juoksussa. Mitä vähemmän riskiä lainalle katsotaan olevan, sitä edullisemman lainan pankki voi myöntää.

Siihen onko laina halpa vai kallis vaikuttaa moni asia. Koska lainatarjoukset ovat aina yksilöllisiä, yhdelle edullinen laina voi olla toiselle kallis. Yleisesti ottaen voi kuitenkin sanoa, että edullisimmat lainat ovat isoja, niissä on pitkä maksuaika ja niiden takana on vakuus. Tämän vuoksi esimerkiksi asuntolainat ovat aina suhteessa edullisempia verrattuna kulutusluottoihin.

Henkilö käyttää netin lainavertailupalvelua löytääkseen edullisen lainan nopeasti.
 

Edullinen laina ilman vakuuksia

Edullista lainaa voi saada myös ilman vakuuksia tai isoja lainasummia. Se kaikki riippuu siitä, miten hyväksi lainanmaksajaksi pankit sinut arvioivat. Esimerkiksi, jos sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä, sinulla on vakituinen työpaikka hyvillä kuukausituloilla ja hakemasi lainasumman kuukausierä on helposti maksettavissa, on sinulla todella hyvät mahdollisuudet saada edullinen laina. Edullinen laina löytyy kuitenkin varmemmin silloin, jos kilpailutat eri pankkien lainatarjoukset. Tämä onnistuu helposti lainavertailupalvelun, kuten Axolainan avulla. Kauttamme voit hakea vakuudetonta lainaa aina 60 000 €:n asti - ilman sitoumuksia.

Halvin laina löytyy kilpailuttamalla

Kaikilla pankeilla ja rahoituslaitoksilla on erilaiset tavat arvioida lainanhakijan maksukykyä. Tämän vuoksi lainatarjoukset voivat vaihdella todella paljon eri lainanmyöntäjien välillä, vaikka kyseessä on sama lainanhakija. Erot lainatarjousten välillä voivat olla isoissa lainoissa tuhansien eurojen arvoisia ja siksi lainatarjoukset kannattaa aina vertailla, jotta löydät varmasti edullisen lainan ja et maksa liikaa lainakuluja.

Lainanvälittäjä kilpailuttaa lainat puolestasi

Jos haluat löytää edullisen lainan, kannattaa hyödyntää lainanvälittäjiä. Lainanvälittäjä, kuten Axolaina, välittää lainahakemuksesi usealle lainanmyöntäjälle ja kilpailuttaa ne puolestasi. Yhdellä hakemuksella saat siis tarjouksen monelta eri pankilta ja rahoituslaitokselta, joista voit valita itsellesi edullisimman lainan. Lainavertailupalvelua käyttämällä säästät omaa aikaasi ja varmistat, että löydät lainan edullisilla ehdoilla.

Nuori äiti kilpailuttaa lainansa lainanvälittäjän avulla, jotta löytää edullisen lainan.
 

Vinkit edulliseen lainaan

Alla listatut seikat auttavat sinua löytämään edullisen lainan.

 1. Löydä edullinen laina lainavertailupalvelun kautta

  Lainavertailupalvelut kilpailuttavat eri pankit puolestasi ja saat yhdellä hakemuksella monta tarjousta. Axolainan kautta lainan hakeminen ja vertailu on aina maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

 2. Yhteishakijan kanssa saat edullisemman lainan

  Koska lainan korko määräytyy pitkälti pankin arvioiman riskin mukaisesti, voit pienentää sitä hakemalla lainaa yhdessä yhteishakijan kanssa. Kun lisäät lainahakemukseesi yhteishakijan, pankit arvioivat teidän kummankin yhteistä maksukykyä, mikä yleensä on huomattavasti parempi kuin lainaa yksin hakevan. Tämä voi tiputtaa lainan korkoa huomattavasti ja tehdä lainasta edullisemman.

 3. Yhdistä olemassa olevat lainat ja luotot yhdeksi edullisemmaksi lainaksi

  Onko sinulla useita pienlainoja, osamaksutilejä ja luottokortteja? Hakemalla yhdistelylainaa, voit pienentää kuukausittaisia kuluja jopa sadoilla euroilla. Mitä enemmän sinulla on eri lainoja, luottoja ja osamaksuja, sitä enemmän maksat niiden kuluja ja korkoja. Lainojen yhdistäminen on fiksua ja säästää rahaa.

 4. Laina vakuudella vai ilman

  Vakuudellinen laina on yleensä aina vakuudetonta lainaa edullisempi. Jos olet hakemassa isoa lainaa ja sinulla on tarjota lainan vakuudeksi esimerkiksi omistusasunto, kesämökki tai sijoituksia, voit saada lainan hyvinkin edulliseen hintaan. Edullinen laina voi löytyä myös ilman lainavakuuksia.

Näin valitset edullisimman lainan

Kun lainatarjoukset ovat pöydässä, on aika valita niistä edullisin. Ennen kuin käyt numeroihin kiinni, kannattaa miettiä mitä edullinen laina sinulle tarkoittaa. Haluatko lainan, joka on mahdollisimman edullinen kokonaiskustannuksiltaan vai onko sinulle tärkeämpää maksaa mahdollisimman pientä lainan kuukausierää? Kun olet selvittänyt itsellesi mitä haet, voit siirtyä vertailemaan tarjouksia.

Lainatarjouksissa kannattaa kiinnittää huomiota ensin lainasummaan ja siihen, vastaako se hakemaasi lainamäärää. Joissakin tapauksissa pankit myöntävät lainaa hieman vähemmän kuin mitä olet alun perin hakenut. Sen jälkeen on syytä tutustua lainan todelliseen vuosikorkoon sekä lainan muihin kuluihin. Lopuksi tarkasta miten pitkäksi aikaa laina on myönnetty ja minkä suuruisia kuukausieriä sinulta odotetaan. Pitkissä laina-ajoissa kannattaa huomioida, että hyvin usein voit maksaa lainan takaisin myös maksusuunnitelmaa nopeampaan tahtiin - ilman lisäkuluja.

Usein kysytyt kysymykset - edullinen laina

 • Mitä tarkoitetaan edullisella lainalla?

  Edullinen laina on lainamäärään ja laina-aikaan suhteutettuna pienikuluinen ja -korkoinen.

 • Mistä saan halvan lainan?

  Halvimman lainan löydät hyödyntämällä lainanvertailupalvelua, kuten Axolainaa. Yhdellä hakemuksella kilpailutat usean pankin, rahoituslaitoksen ja lainanmyöntäjän. Näin löydät halvimman lainan.

 • Kuinka edullisen lainan voin saada?

  Lainan edullisuus riippuu monesta tekijästä. Jokainen lainatarjous on yksilöllinen, joten ennen kuin kilpailutat lainatarjoukset, et voi tietää kuinka edullisen lainan voit saada.

 • Onko halpa laina huonompi kuin kallis?

  Monesti sanotaan, että halpa on huonoa, mutta ei tässä tapauksessa. Mitä edullisempi laina, sitä enemmän rahaa säästät lainan kuluissa ja koroissa.

 • Voiko edullista lainaa saada pitkällä maksuajalla?

  Kyllä voi! Kauttamme voit vertailla lainatarjoukset jopa 15 vuoden maksuajalla.

 • Miten valitsen halvimman lainatarjouksen?

  Tutki lainatarjousten kuluja, todellista vuosikorkoa sekä lainamäärää. Näistä muodostuu lainasta maksettava summa.

 • Mistä tiedän onko nykyinen lainani edullinen?

  Et tiedä saatko lainan halvemmalla jostain muualta, jos et kilpailuta sitä. Axolainan kautta voit kilpailuttaa myös olemassa olevat lainasi, oli niitä yksi tai kuusi. Laske kilpailutettavien lainojen, osamaksutilien ja luottokorttien velka yhteen ja hae sillä summalla Axolainan kautta yhdistelmälainaa. Lähetämme sinulle eri pankkien tarjoukset ja voit katsoa saatko edullisemman tarjouksen.


Edullinen laina Axolainan kautta

Kauttamme sinulle löytyy edullinen laina helposti. Lainanhakuprosessimme on yksinkertainen, nopea ja turvallinen. Täytät vain lainahakemuksen ja me hoidamme loput. Saat parhaat lainatarjoukset kätevästi tekstiviestillä ja sähköpostilla

Axolainan kautta haet ja vertaat vakuudettomat lainat maksutta etkä sitoudu mihinkään. Voit harkita saamiasi tarjouksia rauhassa jopa 30 päivää, ennen kuin päätät otatko lainatarjouksen vai et. Jos sinulla on kysyttävää, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

Hae lainaa
Hae lainaa jopa 60 000€ saakka Hae tästä