Kilpailuta laina tänään

Rahantarpeet vaihtelevat, mutta lainaraha kannattaa aina vertailla. Olit sitten tekemässä keittiöremonttia tai järkeistämässä talouttasi yksi kehotus on ylitse muiden: kilpailuta laina. Aina.

 • Et sitoudu mihinkään
 • Se ei maksa sinulle mitään
 • Saat parhaan tarjouksen
!
FI Mente du ? Kyllä Ei
Seuraava

0

Käsiteltyä hakemusta
Pohjoismaissa viime kuussa

Näin se toimii:

 • valitse lainasumma logo
  1. Valitse lainasumma
 • tayta hakemus logo
  2. Täytä hakemus
 • lahetamme tarjoukset logo
  3. Lähetämme tarjoukset

Kilpailuta laina tänään

Axolaina tekee lainanvertailusta ja kilpailuttamisesta helpompaa

Meillä Axolainalla asiat halutaan aina sanoa niin kuin ne ovat ja tehdä ne mahdollisimman yksinkertaisiksi. Sen vuoksi meidän kannattaakin mennä suoraan asiaan:

 1. Olet siis huomannut rahantarpeen ja tarvitset siihen mahdollisimman edullisen lainan. Hyvä! Voimme auttaa siinä. Täältä voit lukea lisää lainoistamme.

 2. Seuraavaksi täytä lainahakemuksemme. Siihen menee muutamia minuutteja. Hakemukseen et tarvitse vakuuksia tai takauksia, ainoastaan pitävät arviot tarvitsemastasi rahamäärästä, henkilötietosi ja muutaman muun perusasian.

 3. Seuraavaksi teemme sinulle luottotietojen tarkistuksen. Ei huolta. Kysymys on normaalista lain edellyttämästä toimenpiteestä, joka ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä.

 4. Tarkistuksen jälkeen lähetämme hakemuksesi kaikille kumppaneillemme. He vastaavat siihen tarjouksillaan tavallisesti vuorokauden sisällä.

 5. Sen jälkeen voit vertailla helposti kumppaneidemme sinulle tarjoamia ehtoja ja valitset niistä sinulle sopivimman.

Ja valmista tuli! Rahat voivat olla tililläsi jopa muutamissa minuuteissa. Helppoa, eikö? Kilpailuta laina jo tänään ja homma voi olla hetkessä selvä.

Jos haluat vielä tietää lisää miksi laina kannattaa kilpailuttaa, niin jatka lukemista...

Miksi sinun kannattaa kilpailuttaa lainasi?

Suomen laki ja alan käytännöt antavat nykyisin katon koroille. Sinun kannattaa tietää, että meidän kaikki kumppanimme myös noudattavat näitä asetuksia. Yllätyksiä ei siis ole luvassa. Sittemmin olemme laajentuneet Ruotsiin ja Suomeen.

Ero lainan koroissa voi tuntua pieneltä. Mutta 1% tuhannesta eurosta on jo 10 €. Ja päälle tulevat vielä muut maksut. Pienikin ero voi siis vuositasolla tarkoittaa satojen ja jopa tuhansien eurojen säästöä. Mitä siis vielä odotat: kilpailuta laina tänään!

Miksi sinun kannattaa kilpailuttaa lainasi meillä?

Miksi sinun kannattaa kilpailuttaa lainasi meillä?

Axolaina on lähtöisin Norjasta. Siellä me olemmekin lainanvertailun markkinajohtaja, joka on jo vuosien ajan tarjonnut tuhansille ja taas tuhansille asiakkaille luotettavia ja kilpailukykyisiä lainoja. Sittemmin olemme laajentuneet Ruotsiin ja Suomeen.

Kumppaniverkostomme on laaja ja laajenee jatkuvasti. Siihen ei kuitenkaan ihan ketä vain lasketa, vaan meidän kumppaniemme tulee olla pidempään alalla olleita toimijoita, jotka ovat sitoutuneet lakiin ja hyviin tapoihin. Me haluamme vain hyviä lainaajia kilpailemaan sinun lainastasi.

Kilpailuta laina siis huoletta, vaikka heti. Ja jos et ole ihan varma, haluatko lopulta ottaa tarjouksia vastaan, niin ei huolta: palvelumme on sinulle ilmainen ja et sitoudu mihinkään.

Parasta kaikessa: Kun olet vertaillut lainasi meillä, pysyvät tarjoukset voimassa kuukauden ajan hakemuksen täyttämisestä. Siinä ehtii hyvin miettiä ja vertailla saamiasi tarjouksia.

Ja mitä tapahtuu kuukauden jälkeen? No tarjoukset saattavat vanhentua, mutta se ei estä sinua täyttämästä uutta hakemusta. Vain muutamassa minuutissa saat eteesi aivan uuden sarjan toinen toistaan edullisempia lainatarjouksia, joista valita – ja sinulla on taas uusi kuukausi aikaa harkita sinulle edullisinta liikettä.

Lainan kanssa ei kannata hötkyillä. Kilpailuta lainasi luotettavalla taholla, kuten esimerkiksi meillä.

Axolaina on aina asiakkaan puolella

Me Axolainalla tarjoamme sinulle muutakin kuin paikan vertailla kattavasti tarvitsemasi lainan markkinahintoja. Meiltä saat myös suomenkielisen asiakaspalvelun, joka auttaa sinua prosessin jokaisessa vaiheessa. Aina siitä lähtien, kun laskeudut sivulle ja siihen asti, kun rahat kilahtavat tilillesi.

Kilpailuta laina tänään ja anna meidän auttaa sinua tuomaan rahat kotiin – varmasti kilpailukykyisellä hinnalla, luotettavilta kumppaneilta ja sopivilla ehdoilla.

Axolaina tekee lainan vertailemisesta helpompaa.

Hae lainaa
Hae lainaa jopa 60 000€ saakka Hae tästä