Korkokatto on kuluttajan suoja

Kuluttajansuojalaki muuttui syksyllä 2019. Muutoksilla pyrittiin tasoittamaan villiksi päässeitä korkomarkkinoita. Kaikki meillä myönnetyt lainat ovat alusta asti noudattaneet Suomen lainsäädännön asettamaa korkokattoa. Hae siis lainaa luotettavilta lainoittajiltamme jo tänään. Takaamme, että tarjolla ei ole yllätyksiä – vain kilpailukykyisiä lainaehtoja.

 • Et sitoudu mihinkään
 • Se ei maksa sinulle mitään
 • Saat parhaan tarjouksen
!
FI Mente du ? Kyllä Ei
Seuraava

0

Käsiteltyä hakemusta
Pohjoismaissa viime kuussa

Näin se toimii:

 • valitse lainasumma logo
  1. Valitse lainasumma
 • tayta hakemus logo
  2. Täytä hakemus
 • lahetamme tarjoukset logo
  3. Lähetämme tarjoukset

Miten haet lainaa Axolainalla?

Lainanvertailu ei voi olla juuri tämän helpompaa:

 1. Täytä lainahakemus minuuteissa
 2. Vertaile
 3. Kuluta

Palvelumme on sinulle ilmainen ja et sitoudu siinä mihinkään. Kumppaneidemme sinulle esittämät tarjoukset pysyvät voimassa kuukauden ajan hakemuksen täyttämisestä. Voit rauhassa harkita, mikä tarjoamistamme lainoista on sinulle sopivin.

Miten uusi korkokatto vaikuttaa lainojen hakemiseen?

Monet netistä haettavat lainat ovat pitkään olleet ongelmallisia niiden korkeiden korkojen ja arvaamattomien kustannusten vuoksi. Uuden lainsäädännön myötä korkokatto asetettiin 20%:iin, mikä tarkoittaa, että sinulle tarjottavan lainan korko saa olla korkeintaan 20 %. Kaikki meidän kumppanimme ovat sitoutuneet tähän, joten tiedät nyt ylimmän sinulle tarjottavan korkotason. Koroista matalimmat voivat olla huomattavasti tätä tasoa pienempiä.

Uusi korkokatto koskee kaiken suuruisia lainoja. Samalla myös kuluja rajoitetaan ja ne eivät saa jatkossa olla yli 150 euroa vuodessa, eivätkä luottokustannukset saa ylittää 0,01% luoton kokonaismäärästä päivässä. Jos laina-aika on yli 30 päivää, pankit voivat pyöristää kustannukset ylöspäin maksimissaan 5 euroon. Tämä koskee käytännössä vain pieniä alle 1667€ suuruisia lainoja. Katso siis ehdot aina huolella!

Uuden korkokattolainsäädännön tarkoitus on ennen kaikkea yksinkertaistaa lainojen hinnoittelua. Meillä yksinkertaisuus ja selkeät lainaehdot kuuluvat aina palveluun.

Kaikki kumppanimme esittävätkin tarjoukset aina helposti ymmärrettävässä ja vertailtavassa muodossa.

Mitä korkokatto tarkoittaa lainanhakijalle?

Lainanhakijalle uudet säännöt tarkoittavat yleisesti aiempaa edullisempia tarjouksia. Lain säätämä 20 % korkokatto voi kuitenkin hämätä, sillä maksimikustannusten kanssa todellinen vuosikorko voi olla lähellä 50 % erityisesti pienemmissä alle 2000€ lainoissa. Meillä lainaehdot ja todellinen vuosikorko esitetäänkin aina selvästi, jotta hakija voi helposti päättää hänelle parhaimmat ehdot.

Iloinen nainen on löytänyt hyvän lainan, jossa edullinen korko

Korkokatto merkitsee myös sitä, että pidempiä laina-aikoja saa aiempaa helpommin ja pienemmillä kertaerillä. Näiden mielekkyys riippuukin aina hakijasta, sillä pitkät laina-ajat merkitsevät pitkässä juoksussa suurempia maksuja. Pienemmät kuukausimaksut ovat kuitenkin helpompi tapa pitää talous tasapainossa. Paras laina onkin siis aina hakijasta kiinni.

Miksi vertailla laina Axolainalla?

Lainamarkkinoilla vallitsee nyt hakijan markkinat, sillä tarjonta on laajentunut ja uudet säädökset rajoittaneet aiempia ylilyöntejä. Myös meidän palvelumme kaltaisia lainavertailusivustoja on tarjolla monia. Me haluamme tehdä kuitenkin muutaman asian kilpailijoitamme paremmin:

 1. Meillä lainan hakeminen tapahtuu minuuteissa ja saat tarjoukset eteesi pian hakemisen jälkeen
 2. Ehdot ovat aina selkeät ja helposti vertailtavissa
 3. Suomenkielinen asiakaspalvelumme auttaa sinua löytämään juuri tarpeisiisi sopivan lainan
 4. Palvelumme käyttö on helppoa, ilmaista ja voit kuukauden ajan harkita saamiasi tarjouksia sitoutumatta mihinkään

Lainanvertailu ei juuri tämän helpommaksi voisi muuttua.

Mikä kumman Axolaina?

Me Axolainalla olemme toimineet lainamarkkinoilla jo pitkään, vaikka Suomessa olemmekin vielä varsin tuore tuttavuus. Yrityksemme perustettiin Norjassa, josta olemme laajentaneet muihin Pohjoismaihin. Vuosien varrella asiakastyytyväisyytemme on pysynyt korkealla ja olemme välittäneet eri suuruisia lainoja kymmenille tuhansille ihmisille. Juuri loistavan asiakaspalvelun avulla olemme nousseet Norjan suurimmaksi lainanvälittäjäksi.

Henkilöt kättelevät uuden korkokattoa edullisemman lainan johdosta.

Suomen uusi lainsäädäntö on mielestämme ehdottomasti etu paitsi kuluttajille, myös koko toimialallemme, sillä aiemmat ylilyönnit toivat huonoa mainetta myös alan rehellisille toimijoille. Nyt toivomme, että kuluttajat voivat rauhallisin mielin hakea ja vertailla lainoja ja tehdä tarvitsemansa hankinnat ilman pelkoa.

Me olemme täällä auttaaksemme sinua löytämään juuri tarvitsemasi lainan. Kunnon korkokatolla.

Axolainalla vertailet lainasi helpommin.

Hae lainaa
Hae lainaa jopa 60 000€ saakka Hae tästä