Lainaa 10 000 euroa parhailla lainaehdoilla

Kun tarvitaan lainaa 10 000 euroa, on syytä pyytää lainatarjous useammasta paikasta ja vertailla vaihtoehtoja ennen päätöksen tekemistä. Meidän avullamme onnistut siinä nopeasti yhdellä hakemuksella!

  • Valid
    Et sitoudu mihinkään
  • Valid
    Se ei maksa sinulle mitään
  • Valid
    Saat parhaan tarjouksen

Trustscore 4.6 | 817 arvosteluun

Vastaanota edullinen lainatarjous

0
Erinomainen
Perustuu 817 arvosteluun
1 päivää sitten
Kohtuu helppo hakea lainaa
Kohtuu helppo hakea lainaa, selkeä, tosin lainan korko on aika korkea.
Keijo Palosaari
1 päivää sitten
Pyrkiä olmaan rehellinen, joskus se on kyllä vaikeeta
Sain posiiivisen lopputuloksen,johon olen tyytyäinen
Mauri Juhani Samuel Pakkanen
2 päivää sitten
Nopea lainapäätös
Nopea, asiallinen ja ystävällinen palvelu.
Päivi Anneli Salomaa
9 päivää sitten
koko asiointi oli nopea ja asiallinen
koko asiointi oli nopea ja asiallinen
Raivo Kivi
12 päivää sitten
Tosi hyvää ferma auttaa minua paljon ja…
Tosi hyvää ferma auttaa minua paljon ja soittaa monta kerta ja kysy jos mä tarveisin apua ja mukavaa ja ystävälinen
Faiza Yusef
13 päivää sitten
Helppo asiain hoitaminem ja avun saanti.
Helppo asiain hoitaminem ja avun saaminen. Voi hoidella vaikeatkin ratkaisut aivan kotoa käsin. Olen todella kiitollinen kun näin luottamuksellisesti asiat voi hoitaa.
Veijo Kalevi Vartiainen
13 päivää sitten
Nopea ja tehokas palvelu
Nopea ja tehokas palvelu
Tarja
13 päivää sitten
Kaikki toimi sujuvasti ja nopeasti
Kaikki toimi sujuvasti ja nopeasti, hyvää palvelua.
Kirsi Maarit Laakso
13 päivää sitten
Nopea ja yksinkertainen prosessi 😊
Nopea ja yksinkertainen prosessi 😊
Nainen v
16 päivää sitten
Monta kertaa sai hakea ennenkuin…neljä kertaa
Monta kertaa sai hakea ennenkuin onnistui onneks onnistui
Orvo Tauno Aleksi Tamminen
17 päivää sitten
Erittäin nopea
Erittäin nopea palvelu ja lainan myöntäminen
Mikko
18 päivää sitten
Yksinkertainen lainaprosessi
Koko lainanhakuprosessi on äärettömän helppo. Vastauksen saaminen oli nopeaa. Sain rahat tililleni kahdessa vuorokaudessa. Olen erittäin tyytyväinen tähän palveluun. Kiitos paljon.
Anne H
20 päivää sitten
Palvelu oli helppoa ja nopeaa
Palvelu oli helppoa ja nopeaa
M.M
23 päivää sitten
Nopea ja joustava
Nopea ja joustava
E.p
23 päivää sitten
hyvin toimittu
hyvin toimittu
Matti Juhani Ketola
24 päivää sitten
Luotettavuus
Luotettavuus
Ulrika Emerentia Hellberg-Erkk
25 päivää sitten
lainanmaksu ja pillokulut pitää esittää perusteelisesti
nopea toiminta ja helppo
Pentti Juhani Räsänen
25 päivää sitten
Kyllä he auttoivat minua
Kyllä he auttoivat minua. Kaikki meni hyvin.
Zafarbek Saidamatov
25 päivää sitten
Oltiin
Olitte puhelillakin yhteydessä. Hakemuksen teos/lähettämisessä pientä ongelmaa.
Jari Pekka Lammi
25 päivää sitten
Oli todella nopeaa
Oli todella nopeaa, ja luotettavaa
Aada Josefiina Juhala

Lainaa 10 000 euroa remonttiin, autoon tai vaikka maailmanympärimatkaan

Iso laina on tarpeen silloin, kun halutaan toteuttaa jotain suurta, olipa sitten kyseessä laaja remontti, uuden auton hankinta tai vaikkapa unelmien matka koko maailman ympäri. Kun puheenaiheena on isompi laina, 10 000 euroa on yleensä summa jota käytetään esimerkkinä. On toki tietenkin täysin hakijasta kiinni, mikä omalla kohdalla tuntuu isolta lainalta, 2000 euron kulutusluotto on myös iso summa rahaa. Pidetään tässä tapauksessa kuitenkin kiinni mainitusta 10 000 euron esimerkkilainasta, joka toki suhteessa moneen asuntolainaan on taas verrattain pieni laina.

Kun ihmisellä on tarve hakea lainaa 10 000 euroa, on harvemmin kyse äkillisestä päähänpistosta, sillä arjen yllättävistä tilanteista selviää monesti pienemmällä summalla. Auton huolto, uusi pesukone rikkoutuneen tilalle tai viikon etelänmatka harvemmin on syynä 10 000 euron lainaan, sillä pienempikin määrä riittää. 

Pitkään suunniteltu uuden tilavamman auton hankinta perheen kasvaessa, ikkunaremontti tai haaveissa vuosikausia siintänyt irtiotto arjesta ja matkustaminen maailman ympäri puolestaan ovat oivia esimerkkejä tilanteista, joihin moni saattaisi kuvitella hakevansa lainaa 10 000 euroa tai enemmänkin. Myös lainojen yhdistäminen voi olla yksi tarve 10 000 euron lainalle. 

Ison lainan kohdalla erityisen tärkeää on hakea lainaa monesta eri paikasta ja vertailla saamiaan tarjouksia. Onneksi nykyään tämä on mahdollista hoitaa verkossa kotisohvalta vaikka keskellä yötä.

Tummahiuksinen nainen silmälaseissa tutkii saamiaan lainatarjouksia ja juo teetä

Hae lainaa 10 000 euroa helposti yhdellä lomakkeella

Kun tarvitset lainaa 10 000 euroa, ei sinun tarvitse enää soitella pankkeihin tai kiertää konttorista toiseen tarjouksia hakemassa. Riittää kun suuntaat sivuillemme, syötät vertailutyökaluun lainan määräksi 10 000 euroa, valitset toivomasi takaisinmaksuajan lainalle ja täytät tietosi seuraavassa vaiheessa olevalle lomakkeelle. Sitten sinun tarvitseekin vain odotella lainatarjousten saapumista, ennen kuin voit tehdä lopullisen päätöksen minkä lainatarjouksen haluat nostaa tilillesi.

Kätevä ja luotettava lainavertailu tekee siis kaiken työn puolestasi ja kokoaa yhteen eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamat lainat halusitpa lainaa 10 000, 60 000 tai vaikkapa vain 2000 euroa. Lyhyesti sanottuna lainavertailupalvelumme käyttö on helppoa, nopeaa ja mikä parasta, käyttäjälle täysin maksutonta – aina.

Lainahakemuksen tarkistaminen ja eri pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjoukset

Kun olet valinnut lainasumman ja takaisinmaksuajan sekä lähettänyt omat tietosi sisältävän lomakkeen verkkosivujemme kautta, olet käytännössä hakenut lainaa 10 000 euroa useilta yhteistyökumppaneiltamme, jotka ovat kaikki luotettavia pankkeja ja rahoituslaitoksia.

Ennen hakemuksen lähettämistä eteenpäin käymme vielä nopeasti läpi kaikki kohdat ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä, mikäli jokin kohta on jäänyt epähuomiossa täyttämättä tai uskomme lainanantajien tarvitsen muuta mahdollista lisätietoa. On kuitenkin harvinaista, että lainahakemuksessa olisi puutteita ja niinpä pystymme lähettämään valtaosan hakemuksista suoraan eteenpäin.

Seuraavaksi on pankkien ja rahoituslaitosten vuoro käsitellä hakemuksesi ja laatia sitä vastaava lainatarjous. Kun tarjoukset ovat valmiita, lähetämme ne sinulle tutustuttaviksi ja vertailtaviksi. Tarjoukset ovat voimassa yhden kuukauden, joten etenkin kun tarkoituksena on saada lainaa 10 000 euroa, kannattaa käyttää oma aikansa ja vertailla tarjouksien sisältöjä tarkasti.

Älä lainaa 10 000 euroa vertailematta tarjouksia

Ennen ison lainan ottamista on paras tutustua rauhassa eri lainanantajien tarjoamiin lainaehtoihin. Omaan tilanteeseen sopivin lainatarjous löytyy monesti lopulta suhteellisen vaivattomasti, kun pohtii lainatarjouksia vertailussa etenkin seuraavia asioita:

  • Kuinka suuri on lainan todellinen vuosikorko?
  • Millaisia ehtoja lainan takaisinmaksuun liittyy?
  • Onko tarjouksessa mainittu jotain muita lainaan liittyviä kuluja?
Isä on ottanut lainaa ja lähtenyt lapsensa kanssa lomamatkalle aurinkorannalle

Laina 10 000 euroa, mutta miten isot vakuudet?

Perinteisesti pankit ovat erityisesti suurien lainojen kohdalla vaatineet hakijalta vakuuksia. Vakuuden tarkoitus on turvata lainanantajan tilanne siinä tapauksessa, ettei lainaa voikaan jostain syystä maksaa suunnitellusti takaisin. Vakuudet toimivat osaltaan myös tietynlaisena merkkinä siitä, että lainanottajalla on alusta alkaen sekä kyky että vakaa aikomus hoitaa lainaan liittyvät velvollisuutensa.

Tavallisesti vakuus hoidetaan käyttämällä joko henkilötakausta tai asettamalla vakuudeksi jotain lainanottajan omaisuutta. Henkilötakauksessa joku toinen henkilö lupaa maksaa velan takaisin, jos varsinainen lainanottaja ei sitä tee. Omaisuutta vakuudeksi asetettaessa on kyseessä yleensä jonkinlainen kiinteistö tai huomattavasti harvemmissa tapauksissa yksittäinen arvoesine.

Kun haet lainaa 10 000 euroa kauttamme, emme vaadi sinulta henkilötakaajaa tai omaisuutta vakuudeksi. Ehtona lainan hakemiselle on ainoastaan se, että olet hoitanut aiemmat lainasi moitteetta ja olet 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen.

Axolaina palvelee kymmeniä tuhansia pohjoismaalaisia joka kuukausi

Olemme toimineet jo pitkään pohjoismaisilla lainamarkkinoilla ja Axolaina tunnetaan ennen kaikkea luotettavana ja mutkattomana toimijana. Kaikki yhteistyökumppaneinamme toimivat pankit ja rahoituslaitokset ovat joko suomalaisia tai pohjoismaisia. Nämä yritykset noudattavat luonnollisesti lakia sekä alan hyviä tapoja. Lisäksi lainanantajiemme toimintaa valvoo aina myös suomalainen viranomainen eli Finanssivalvonta tai Aluehallintovirasto.

Axolaina palvelee suomalaisia asiakkaitaan suomeksi. Voit ottaa asiakaspalveluumme yhteyttä kaikissa lainoihin sekä palveluumme liittyvissä asioissa.

Vertailemme nämä pankit puolestasi:

TF Bank logo