Laina heti tilille - Vertaile lainatarjouksia

Onko tavoitteenasi saada laina heti tilille? Axolainan maksuttoman palvelun avulla saat nopeasti lainatarjouksen useilta luotettavilta lainanantajilta.

 • Et sitoudu mihinkään
 • Se ei maksa sinulle mitään
 • Saat parhaan tarjouksen
!
FI Mente du ? Kyllä Ei
Seuraava

0

Käsiteltyä hakemusta
Pohjoismaissa viime kuussa

Näin se toimii:

 • valitse lainasumma logo
  1. Valitse lainasumma
 • tayta hakemus logo
  2. Täytä hakemus
 • lahetamme tarjoukset logo
  3. Lähetämme tarjoukset

On monta syytä saada laina heti tilille

Äkillinen rahapula saattaa yllättää kenet tahansa ja aina ei säästössä välttämättä ole juuri sellaista summaa kuin tarve vaatii. Tai sitten sitä on juuri ehtinyt tekemään säästöillään tai tililtä löytyvällä summalla yhden tärkeän hankinnan, kun jokin vanhempi laite päättää ottaa ja hajota. Erilaiset laitteiden korjaukset, auton huolto ja kodin remontointi ovatkin yleisimpiä syitä saada laina heti tilille.

Verkon lainapalvelut auttavat, kun on tarve saada laina heti tilille.

Jos kaiken lisäksi palkkapäiväkin häämöttää vielä kaukana tulevaisuudessa, on lainan hakeminen netistä helppo ja nopea ratkaisu tilanteeseen. Monesti tämä on myös nopein tapa saada laina heti tilille. Luonnollisesti lainahakemuksen käsittelyyn on tilanteesta riippuen hyvä varata jonkin verran aikaa, mutta enää ei sentään tarvitse lähteä henkilökohtaisesti pankkikonttoriin lainasta neuvottelemaan.

Hae lainaa heti useasta paikasta yhdellä hakemuksella

Axolainan maksuton palvelu on kätevä työkalu hakea lainaa 2000 eurosta aina 60 000 euroon asti ja saada rahat nopeasti tilille. Ja mikä parasta, lainavertailumme avulla voi helposti saada lainatarjouksen useilta luotettavilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta yhdellä hakemuksella. Tämä tekee lainan saamisesta entistä nopeampaa.

Käytännössä sinun tarvitsee syöttää vertailutyökaluumme vain haetun lainan määrä euroina sekä toivotun takaisinmaksuajan pituus vuosina. Tämän jälkeen pääset täyttämään lainanantajien kannalta tärkeät tiedot lomakkeelle, jonka myötä välitämme sitten hakemuksesi useille pankeille ja rahoituslaitoksille käsiteltäväksi.

Laina heti tilille ilman lisäkuluja?

Axolainan vertailupalvelun kautta saat lähettämäsi hakemuksen perusteella useita lainatarjouksia eri lainanantajilta, kunhan mahdollisimman moni yhteistyökumppaneistamme on ehtinyt käsitellä asian. On siis hyvä varautua siihen, että tämä on prosessin ainoa vaihe, joka vaatii hieman aikaa. Näin voimme kuitenkin taata sen, että saat mahdollisimman monta hyvää tarjousta lainastasi ja pääset varmasti valitsemaan itsellesi sen sopivimman vaihtoehdon ennen kuin lainahakemuksen mukainen rahamäärä siirretään tilille.

Laina ei siis siirry tilille heti samalla hetkellä kun olet lomakkeen täyttänyt, vaan käytännössä sinun on ensin hyvä tutustua tarjouksiin, jotta saat valittua tarjolla olevista vaihtoehdoista kaikin puolin hyvän lainan.

On siis tärkeää ottaa huomioon, että toisin kuin palveluissa, joiden ainoana tavoitteena on siirtää laina heti tilille, haluamme me tarjota palvelun, jonka kautta on mahdollista hakea ja saada nopeasti lainaa sellaisilla ehdoilla, jotka ovat hakijalle mieleen.

Mikäli hakijalla ei ole välttämätöntä tarvetta saada lainaa heti tilille, ovat Axolainan kautta saadut tarjoukset voimassa peräti kuukauden ajan. Näin ollen palvelumme soveltuu äkisti yllättäneen rahan tarpeen paikkaamisen lisäksi myös vaikkapa pitkään mielessä olleiden unelmien toteuttamiseen.

Laina heti tilille vai vertailu ja valinta?

Lainan saaminen heti tilille ei aina ole hakijan kannalta järkevin vaihtoehto. Siksi Axolainan vertailupalvelun kautta saa kätevästi useamman lainatarjouksen, joista valita. Lainatarjouksia vertaillessa on syytä etsiä vastausta ainakin kolmeen kysymykseen.

Näitä ovat:

 • Mikä on tarjotun lainan todellinen vuosikorko?
 • Millaisia ehtoja lainan takaisinmaksuun liittyy?
 • Liittyykö lainaan jotain muita kuluja ja millaisiksi kokonaiskulut muodostuvat?

Voiko ilman vakuuksia saada lainan heti tilille?

Moni lainanantaja vaatii lainaa myönnettäessä hakijalta jonkinlaisen vakuuden riippumatta siitä, haluaako lainan heti tilille vai ei. Vakuutena voi olla henkilö, joka takaa maksavansa lainan takaisin alkuperäisen lainaajan puolesta tämän syystä tai toisesta estyessä näin toimimaan. Toinen verrattaen yleinen käytäntö on joko lainaa hakevan henkilön tai jonkun hänen lähipiiriinsä kuuluvan omaisuuden asettaminen lainan vakuudeksi. Monesti kyseessä on asunto tai kiinteistö.

Vakuuden tarve ei liity siihen, tulee laina heti tilille vai ei.

Axolainan palvelussa lainan hakeminen ei vaadi vakuuksia. Et siis tarvitse henkilöä takaamaan etkä omaisuutta vakuudeksi, kunhan olet 18 vuotta täyttänyt. Lisäksi sinulla on oltava Suomen kansalaisuus eikä luottorekisterissäsi saa olla merkintöjä aikaisemmista laiminlyönneistä.

Axolaina on luotettava lainanvertailupalvelu

Pohjoismaissa jo pitkään toiminut Axolaina tunnetaan ennen kaikkea luotettavana ja helppokäyttöisenä palveluna. Toimimme yhteistyössä harkitusti valittujen suomalaisten ja pohjoismaalaisten pankkien sekä rahoituslaitosten kanssa, jotka ovat Finanssivalvonnan tai Aluehallintoviraston valvomia sekä noudattavat lakia ja alan hyviä tapoja.

Toinen vahvuutemme on asiakaspalvelu, jota haluamme myös jatkuvasti kehittää. Voit asioida kanssamme suomeksi kaikissa palveluumme liittyvissä asioissa. Myös mahdolliset kehitysehdotukset ja muut ideat ovat tervetulleita.

Hae lainaa
Hae lainaa jopa 60 000€ saakka Hae tästä