Pikalaina

Axolainan kautta haet pikalainaa 2000 € - 60 000 € edestä minuuteissa ja rahat ovat pian tililläsi. Vertailemme pankit puolestasi.

 • Et sitoudu mihinkään
 • Se ei maksa sinulle mitään
 • Saat parhaan tarjouksen
!
FI Mente du ? Kyllä Ei
Seuraava

0

Käsiteltyä hakemusta
Pohjoismaissa viime kuussa

Näin se toimii:

 • valitse lainasumma logo
  1. Valitse lainasumma
 • tayta hakemus logo
  2. Täytä hakemus
 • lahetamme tarjoukset logo
  3. Lähetämme tarjoukset

Miten haet pikalainaa meidän kauttamme?

Axolainan kautta haet pikalainan helposti ja nopeasti. Aloita prosessi täyttämällä lainahakemus muutamassa minuutissa. Tarkastamme sen jälkeen tietosi ja välitämme ne kumppaneillemme. Heti kun kaikki pankit ja rahoitusyhtiöt ovat ehtineet käsitellä hakemuksesi, saat eteesi parhaat lainatarjoukset, joista voit vertailla ja valita itsellesi sopivimman.

Jos haet lainaa arkipäivinä, saat tarjouksen kaikilta kumppaneiltamme muutamassa tunnissa, ensimmäiset tarjoukset jo muutamassa minuutissa.

Voit sen jälkeen rauhassa katsoa läpi tarjoukset ja valita niistä sinulle sopivimman. Kaikki tarjoukset ovat voimassa kuukauden. Voit siis hengähtää hetken, vaikka tähtäimessäsi olisikin pikainen laina. Rahat ovat sen jälkeen nopeasti tililläsi.

 • Täytä lainahakemus helposti
 • Saat pian vertailtavat lainatarjoukset
 • Valitse sopivin tarjous
 • Rahat ovat tililläsi nopeasti
 • Palvelu on käyttäjälle maksuton

Asiakaspalvelumme on aina tukenasi. Älä epäröi olla meihin yhteydessä, jos sinulla on mitään kysymyksiä liittyen pikalainojen, tai hieman rauhallisempienkin rahoitusratkaisujen hakemiseen.

Miten suurta pikalainaa voin hakea ja tarvitsenko siihen vakuuksia?

Kauttamme voit hakea 2000 € – 60 000 € suuruisia lainoja. Kaikki lainamme ovat vakuudettomia.

Mitä kannattaa huomioida pikalainaa haettaessa?

Laina on aina iso päätös, eikä sitä kannata tehdä ilman harkintaa. Mieti ensin, olisiko mahdollinen hankinta tehtävissä esimerkiksi säästöillä. Usein pikalaina haetaan kuitenkin äkkinäiseen tarpeeseen, jolloin tärkeintä on saada rahat nopeasti käyttöön.

Silloinkin tulisi kuitenkin yrittää saada paras mahdollinen tarjous, joka on nopealla aikataululla mahdollista. Paras tapa siihen on meidän kaltaisemme lainanvertailupalvelu.

Jos alat tekemään lainanvertailua lainoittaja kerrallaan, menee hommaan helposti tunteja. Usein joudut syöttämään paljon tietoja ennen kuin saat vertailukelpoisen lainatarjouksen. Meillä koko homma sujuu minuuteissa ja saat välittömästi eteesi tarjouksia monilta luotettavilta ja pitkään markkinoilla toimineilta lainoittajilta.

Laitatarjouksesta kannattaa tarkastaa ainakin seuraavat kohdat:

 • Todellinen vuosikorko
 • Lainan avausmaksut ja muut kustannukset
 • Kuukausikohtainen korko
 • Takaisinmaksun joustavuus
 • Mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin

Korko on aina tärkein lainan hintaan vaikuttava tekijä, mutta muut kustannukset muodostavat myös erityisesti pitkän takaisinmaksun lainoissa merkittävän kuluerän. Samalla joustavuus takaisinmaksussa mahdollistaa pikalainan aiottua nopeamman takaisinmaksun – tai maksuvapaat kuukaudet, jotka ovat tapa selvitä maksuista yllättävissä tilanteissa.

Kuka voi hakea pikalainaa?

Meiltä voivat hakea lainaa kaikki 18 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, joilla on luottotiedot kunnossa.

Luottotiedot tarkastetaan aina lainahakemuksen yhteydessä. Maksukyvyn varmistaminen palvelee luotottajia, mutta myös lainanhakijoita. Maksuongelmat eivät ole kenenkään etu, vaikka hylätty lainapäätös saattaakin tuntua sen saamisen hetkellä vaikealta.

Mihin pikalainaa käytetään?

Pikalainoja haetaan tavallisesti yllättäviin arjen menoihin. Sellaisia voivat olla esimerkiksi auton hajoaminen, sairaskulut tai yksinkertaisesti vaan monien menojen sattuminen samalle kuukaudelle, jolloin rahat loppuvat ennen seuraavaa palkkapäivää. Tilanne voi toki myös olla se, että huomaat aivan vastustamattoman matkatarjouksen tai muun välittömän hyödyntämisen vaativan tilaisuuden.

Me emme kysele, mihin rahat käytät. Lainan saatuasi voit hyödyntää sen aivan haluamallasi tavalla.

Miksi käyttää Axolainaa pikalainan hakemiseen ja vertailuun?

Haluamme auttaa sinua tekemään parhaita mahdollisia taloudellisia päätöksiä. Siksi lainanhaku ja erilaisten lainatarjousten vertailu on palvelussamme tehty mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi. Kerromme lainoista kaiken oleellisen, mutta emme hukuta sinua ylimääräiseen tietoon. Tarjouksemme esitetään aina selkeästi ja Suomen lain vaatimalla tavalla.

Luotettavuus ja läpinäkyvyys on meille tärkeä arvo. Oli kyseessä pieni pikalaina tai suurempi kertasumma, hallinta pysyy jatkuvasti käsissäsi. Palvelumme on sinulle aina maksuton ja saamasi lainatarjoukset ovat voimassa kuukauden. Voit siis rauhassa tehdä päätöksesi.

Lainoittajakumppaneiksemme hyväksymme vain pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, joilla on pitkät näytöt pikalainojen myöntämisestä sekä lainmukaisesta toiminnasta markkinoilla.

Axolainalla vertailet pikalainasi helpommin.

Hae lainaa
Hae lainaa jopa 60 000€ saakka Hae tästä