Vertaa lainoja 60 000 €:n asti

Vertaa vakuudettomia lainoja ja löydä paras lainatarjous - maksutta ja ilman sitoumuksia.

 • Et sitoudu mihinkään
 • Se ei maksa sinulle mitään
 • Saat parhaan tarjouksen
!
FI Mente du ? Kyllä Ei
Seuraava

0

Käsiteltyä hakemusta
Pohjoismaissa viime kuussa

Näin se toimii:

 • valitse lainasumma logo
  1. Valitse lainasumma
 • tayta hakemus logo
  2. Täytä hakemus
 • lahetamme tarjoukset logo
  3. Lähetämme tarjoukset

Miksi kannattaa verrata lainoja?

Lainojen vertailu on fiksua, sillä se auttaa sinua löytämään lainan parhailla ehdoilla. Erot lainatarjousten välillä voivat olla satoja tai jopa tuhansia euroja, joten kun vertaat lainoja, voit säästää ison tukun rahaa.

Lainan ottaminen, etenkin isoista lainoista puhuttaessa, on merkittävä taloudellinen päätös, joten sitä ei kannata tehdä kovin kevyesti. Pienikin muutos lainan korossa tai vaikka lainan kuukausittaisissa kuluissa voi tarkoittaa isoa muutosta lainan loppusummassa ja tehdä mittavan loven talouteesi. Tämän vuoksia lainat kannattaa aina verrata.

Vertaa lainoja netissä

Helpoin tapa verrata lainoja on tehdä se netissä ja käyttää lainavertailupalvelua. Lainavertailupalvelu, kuten Axolaina, kilpailuttaa pankkien lainatarjoukset ja etsii niistä sinulle edullisimman - ilmaiseksi ja ilman mitään sitoumuksia.

Jos vertaat lainoja hyödyntämättä lainavertailupalvelua, joudut lähettämään lainahakemuksen jokaiselle pankille erikseen ja kokoamaan erilliset tarjoukset sähköpostin uumenista, jotta pääset vertailemaan saatuja tarjouksia keskenään. Sen sijaan, kun käytät lainavertailupalvelua, lähetät vain yhden hakemuksen, jonka jälkeen palvelu lähettää sen eteenpäin usealle pankille samaan aikaan. Yhdellä lainahakemuksella saat siis monta tarjousta, joista voit vertailla parhaan lainan helposti.

Axolainan avulla vertaat lainoja helposti ja nopeasti.
 

Näin vertaat lainoja

Lainavertailu ei ole kovin hankalaa, vaikka se voi siltä alkuun tuntua. Varsinkin, kun kyseessä on iso lainasumma, voi tuntua siltä, että on helpompi jättää lainavertailu tekemättä ja luottaa vain siihen, että ison ja tunnetun pankin lainatarjous on markkinoiden paras. Näin ei läheskään aina ole. Kun vertaat lainoja, tiedät varmasti, että taskussasi on paras lainatarjous. Näillä ohjeilla vertaat lainoja kuin ammattilainen.

Mitä huomioida, kun vertaa lainoja?

Lainatarjous sisältää paljon tärkeää asiaa, mutta kun vertaat lainoja, sinun tarvitsee kiinnittää huomiota oikeastaan vain muutamaan pääkohtaan.

 1. Vertaa lainojen todellista vuosikorkoa

  Lainatarjouksiin merkitään lainan nimelliskorko sekä lainan todellinen vuosikorko. Nämä korot eroavat toisistaan siten, että nimelliskorko on lainan puhdas korkoprosentti ilman mitään kuluja, kun taas todellinen vuosikorko sisältää nimelliskoron sekä kaikki muut lainan kulut. Lainan todellinen vuosikorko on siis se luku, josta näet lainan todelliset kustannukset ja mikä paljastaa onko laina kallis vai edullinen.

 2. Vertaa lainojen takaisinmaksuaikaa ja kuukausierää

  Lainan takaisinmaksuaika vaikuttaa sekä lainan takaisin maksettavaan loppusummaan että lainan kuukausittaisiin lyhennyksiin. Vaikka olisit hakenut lainaa tietylle takaisinmaksuajalle, voi pankki tarjota hakemaasi lainasummaa myös eri maksuajalla.

  Hyvä nyrkkisääntö on valita sellainen takaisinmaksuaika, jonka kuukausimaksut ovat pienemmät kuin mitä sinulla olisi varaa maksaa. Tämä antaa sinulle joustoa tiukempien kuukausien varalta ja voit aina maksaa lainaa takaisin isommissa erissä kuin mitä lainasopimukseen on merkitty.

 3. Vertaa lainojen ehtoja

  Jos sinulla on verrattavana kaksi lainaa, joiden todellinen vuosikorko sekä takaisinmaksuaika ovat lähes samoja ja olet kumpaankin yhtä tyytyväinen, voit seuraavaksi ottaa vertailuun lainaehdot. Lainaehdoissa kannattaa aina suosia joustoa. Joustavat lainaehdot voivat sisältää mm. lyhennysvapaita kuukausia, mahdollisuuden säätää takaisinmaksuaikaa ja kuukausierää sekä muuttaa vaikkapa kuukausierän maksupäivää.

Vertaa lainoja ilmaiseksi Axolaina-palvelussa

Axolainan avulla vertaat vakuudettomia lainoja 2000 eurosta 60 000 euroon asti. Palvelu on maksuton, lainan hakeminen ei sitouta sinua mihinkään ja lainatarjoukset ovat voimassa jopa 30 päivää tarjouksen esittämisestä. Axolainan lainavertailupalvelun käyttö on helppoa: lainahakemuksen täytät parissa minuutissa ja saat tiedon ensimmäisistä tarjouksista jopa samantien.

Voit verrata lainoja Axolainan avulla, jos olet täysi-ikäinen, sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä, sinulla on säännölliset tulot ja olet Suomen kansalainen. Jos sinulla on kysyttävää lainahakemuksen täyttämisestä tai miten vertaat lainoja, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

Vertaa lainoja helposti Axolainan avulla!

Hae lainaa
Hae lainaa jopa 60 000€ saakka Hae tästä