Lainalaskuri

Tarvitsetko rahaa yllättäviin menoihin, elämiseen tai lainojen yhdistämiseen? Lainalaskurilla lasket itsellesi sopivan lainan määrän ja takaisinmaksuajan.

 • Et sitoudu mihinkään
 • Se ei maksa sinulle mitään
 • Saat parhaan tarjouksen
!
FI Mente du ? Kyllä Ei
Seuraava

0

Käsiteltyä hakemusta
Pohjoismaissa viime kuussa

Näin se toimii:

 • valitse lainasumma logo
  1. Valitse lainasumma
 • tayta hakemus logo
  2. Täytä hakemus
 • lahetamme tarjoukset logo
  3. Lähetämme tarjoukset

Lainalaskurilla hahmotat lainatarpeesi

Axolainalla haet tarvitsemasi lainan kätevästi ja nopeasti. Mutta millaisen lainan tarvitset? Sopiiko sinulle lyhyt vai pitkä takaisinmaksuaika? Paljon joutuisit maksamaan kuukaudessa? Näihin ja muihin lainatarpeen arviointiin liittyviin kysymyksiin saat apua lainalaskuristamme.

Lainatarpeet iskevät usein yllättäen. Ehkä taustalla on avioero, kenties hajonnut ikkuna, jossain tapauksissa vaikka houkutteleva matkatarjous. Oli syy mikä tahansa, on lainatarpeen huolellinen arvioiminen aina tärkeää. Kuitenkin niissä tilanteissa, joissa harkitset lainojen yhdistämistä, voi lainalaskuri olla erityisen kriittinen – se saattaa usein yllättää jopa todella iloisesti, sillä lainojen yhdistämisen tuottamat säästöt voivat olla vuodessa jopa tuhansia euroja.

Milloin lainojen yhdistäminen kannattaa?

Huomaat ehkä maksavasi kuukaudessa satoja euroja pelkkää korkoa. Ehkä ynnäilet yhteen monien luottokorttien maksuja tai kertyneiden pikavippien kuluja. Näissä maksuissahan eivät vaikuta vain korot, vaan erityisesti pitkissä lainasuhteissa tai useissa eri lainoissa muut kulut muodostavat merkittävän lisäerän jo valmiiksi rasittuneen lompakkosi riesaksi.

Tällöin on hyvä ottaa esiin lainalaskuri ja tehdä nopeaa matikkaa.

1) Aloita laskemalla kaikkien luottojesi kuukausittaiset menot

Muista, että näihin kuuluvat kaikki korot, kulut, laskutuslisät ja tilinhoitomaksut. Näistä muodostuu kuukausierän summa X. Laske sama myös vuositasolla.

2) Laske lainasumma yhteen ja laita se lainalaskuriin

Lainasumma voi tuntua kertaeränä suurelta, mutta sen jälkeen voit jakaa sen sinun talouteesi sopiviin palasiin. Jos nykyiset menot ovat liian suuri rasite taloudellesi, voit pitkittää maksuaikaa nykyisestä huomattavastikin. Vaikka pitkä maksuaika tuleekin aina lyhyttä kalliimmaksi, voi se kannattaa, jos saat sen ansiosta lisää rahaa elämiseen.

3) Vertaile ja laske säästöt lainalaskurilla

Jos kuukausittainen maksueräsi pienenee ja mahdollistaa paremman elämisen, tai pystyt säästämään pienenkin summan kuukaudessa tai vuodessa uudella lainalla, on lainojen yhdistäminen aina kannattavaa. Tässä ei edes huomioitu monien laskujen maksamiseen kuluvaa aikaa tai siihen usein liittyviä ongelmia, kuten unohteluita, postilakkoja tai myöhästymismaksuja.

Kun pystyt lyhentämään velkaasi yhdellä laskulla, pienentää se huomattavasti maksuhäiriöiden mahdollisuutta. Pystythän silloin helpommin ennakoimaan kuukausittaiset menosi. Hurjimmillaan vuositason säästöt voivat näin olla myös tuhansia euroja. Voit käyttää tämän koko summan lainasi suunniteltua nopeampaan takaisinmaksuun, joka tuo sinulle entisestään lisää säästöjä.

Lainalaskurin käyttö on helppoa

Axolainan lainalaskurin käyttö on yksinkertaista. Syötä vain hakemasi lainasumma ja takaisinmaksuaika. Näytämme sinulle samalla erilaisten korkovaihtoehtojen vaikutuksen. Lainalaskurin yksinkertaisia muuttujia vaihtamalla saat tarkan kuvan hakemasi lainan kuukausieristä ja kokonaishinnasta.

Kuinka suuria lainoja voin yhdistää Axolainalla?

Myönnämme 2000 € – 60 000 € vakuudettomia lainoja 18 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille, joilla on luottotiedot kunnossa. Suoritamme lainahakemusten yhteydessä aina luottotietojen tarkistuksen.

Miksi käyttää Axolainaa lainojen yhdistämiseen?

Axolaina on luotettava pohjoismainen lainanvertailupalvelu, jonka käyttö on lainanhakijoille maksutonta ja helppoa. Esitämme vertailtavat lainatarjoukset selkeästi ja suomenkielinen asiakaspalvelumme on käytössäsi kaikissa lainatarpeen arviointiin ja lainanhakemiseen liittyvissä asioissa.

Kumppaneiksemme huolimme vain vakiintuneita, hyvää lainanantotapaa noudattavia yrityksiä.

Täytät hakemuksemme hetkessä ja saat pian eteesi vertailukelpoisia tarjouksia, joista voit helposti valita juuri sinun tarpeeseesi sopivan lainan. Esimerkiksi lainojen yhdistämisessä se voi olla laina, jonka takaisinmaksuaika on pitkä ja sisältää mahdollisuuksia erilaisiin joustoihin. Ehdot ovat aina selkeästi esillä – Axolainalla et ylläty ainakaan takaisinmaksuerien koosta!

Olemme Norjan suurin lainanvälittäjä ja olemme toimineet pohjoismaissa jo yli 10 vuotta. Tänä aikana olemme välittäneet tuhansia ja taas tuhansia lainoja tyytyväisille asiakkaille. Sen varmistaa myös asiakaspalvelumme, joka on sinun käytössäsi lainalaskurin käynnistämisestä lähtien.

Axolainalla yhdistät lainasi helpommin.

Hae lainaa
Hae lainaa jopa 60 000€ saakka Hae tästä