Ryhdy affiliateksi Axolainalle

Tienaa rahaa kotisivuliikenteelläsi

Axolaina on yksi Pohjoismaiden suurimmista lainanvälittäjistä. Meillä on oma affiliateohjelma, johon etsimme nyt yhteistyökumppaneita. Alustallamme näet selkeästi klikit, konvertoinnit, provisiot ja EPC:n. Voit markkinoida Axolainaa Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa yhdeltä ja samalta tililtä. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä mukaan ja affiliatetiimimme auttaa sinut maaliin.

Näin affiliateohjelmamme toimii

Luo
ilmainen tili
Hae
tracking linkkisi
Tienaa rahaa kaikista
konvertoituvista asiakkaista

Miksi liittyä Axolainan affiliateohjelmaan?

Yksi Pohjoismaiden suurimmista lainanvälittäjistä

Markkinoi kaikkia markkinoita samalta tililtä

Tarjoamme hintatakuun - saat vähintään saman hinnan, joka sinulla on tänään Axolaina kampanjalla

Näet tilastot reaaliajassa

Tukipalvelu 24 / 7

Maksamme kuukausittain ja aina ajallaan

Affiliate, julkaisija vai vaikuttaja?

Affiliate, julkaisija ja vaikuttaja ovat pääpirteittäin sama asia; kaikki tienaavat rahaa ohjaamalla liikennettä sivuille, joilla voi tehdä ostoksia. Affiliate generoi liikennettä pääsääntöisesti kotisivunsa, blogin, sähköpostimarkkinoinnin, Google Adwordsin tai Facebook-mainonnan kautta.

Tietoa Axolainasta

Axolaina on yksi Pohjoismaiden suurimmista lainanvälittäjistä. Vertailemme lainoja asiakkaidemme puolesta ja he saavat lainatarjoukset helposti eteensä vielä saman päivän aikana. Axolaina tarjoaa kulutusluottoja 2000 - 50 000 € välillä.

Send a message

Is there anything we can help you with? Contact our marketing team by using the form below and we'll get back to you as soon as possible.


Hae lainaa jopa 50 000€ saakka Hae tästä