Joustoluotto – laina, joka elää tilanteesi mukana

Joustoluotto on luottokortin tapaan toimiva laina, jota voi nostaa tarpeen mukaan. Maksat ainoastaan korot ja kulut nostamastasi summasta.

Trustscore 4.6 | 805 arvosteluun

Vastaanota edullinen lainatarjous

0
Erinomainen
Perustuu 805 arvosteluun
1 päivää sitten
Yksinkertainen lainaprosessi
Koko lainanhakuprosessi on äärettömän helppo. Vastauksen saaminen oli nopeaa. Sain rahat tililleni kahdessa vuorokaudessa. Olen erittäin tyytyväinen tähän palveluun. Kiitos paljon.
Anne H
2 päivää sitten
Palvelu oli helppoa ja nopeaa
Palvelu oli helppoa ja nopeaa
M.M
5 päivää sitten
Nopea ja joustava
Nopea ja joustava
E.p
6 päivää sitten
hyvin toimittu
hyvin toimittu
Matti Juhani Ketola
7 päivää sitten
Luotettavuus
Luotettavuus
Ulrika Emerentia Hellberg-Erkk
7 päivää sitten
lainanmaksu ja pillokulut pitää esittää perusteelisesti
nopea toiminta ja helppo
Pentti Juhani Räsänen
7 päivää sitten
Kyllä he auttoivat minua
Kyllä he auttoivat minua. Kaikki meni hyvin.
Zafarbek Saidamatov
8 päivää sitten
Oltiin
Olitte puhelillakin yhteydessä. Hakemuksen teos/lähettämisessä pientä ongelmaa.
Jari Pekka Lammi
8 päivää sitten
Oli todella nopeaa
Oli todella nopeaa, ja luotettavaa
Aada Josefiina Juhala
8 päivää sitten
Nopea vastaus
Nopea vastaus
Karita Undrest
8 päivää sitten
helppo tapa saada luottoa kun on sen…
helppo tapa saada luottoa kun on sen tarve.
Kim Koskinen
8 päivää sitten
Homma toimi luvatunlaisesti
Homma toimi luvatunlaisesti. Yks tähti pois, kun viestiä ja puhelua tuli aina vaan solkenaan, vaikka laina oli jo käsittelyssä.
Samuel
8 päivää sitten
Kiitoksia paljon!!!
Onnistui hyvin!!!
Samson Morais
10 päivää sitten
Nopea palvelu.
Tosi nopea toimintaa. Löysi lainan. Rahat tulivat tilille nopeasti
Jarmo
12 päivää sitten
Laina tarpeeseen
Lainan myöntäminen. Minulle äärimmäisen tärkeä saada laina.
Jaakko
12 päivää sitten
Sovellus ansaitsisi vähän kritiikkiä
Tämä sovellus vie ainakin minulta täysin toivon että täällä olisi joku joka osaisi auttaa mutta aika turhalta tämä Nyt näyttää
Jani
14 päivää sitten
Hyvä
Oli nopeasti vaihtoehdot tulostettu
Irene Lähtevänoja
14 päivää sitten
Nopeus ja selkeästi esitetty asia.
Nopeus ja selkeästi esitetty asia.
Jouni Hänninen
14 päivää sitten
Hyvä asiakaspalvelu
Hyvä asiakaspalvelu
Rauni Marketta Juntunen
15 päivää sitten
Helppo
Helppo, nopea, luotettava.
Erkki

Joustoluotto tuo joustoa talouteesi

Joustoluotto, tai joustolaina, on lyhytaikainen rahoitus, joka otetaan yleensä äkkinäisiin, hieman pienempiin menoihin. Toisin kuin korkean koron pikavipeissä, huolella vertaillun joustoluoton korko voi olla samaa luokkaa kuin muissakin lainoissa. Joustoluotto onkin yhdenlainen kulutusluotto.

Pikalaina eroaa joustoluotosta nimensä mukaisesti takaisinmaksuajan osalta. Jos taloutesi on jossain kuussa tiukempi esimerkiksi kulman takaa tulleiden autonkorjaus-, eläinlääkäri- tai tiskikonekustannusten vuoksi, voit ehdoista riippuen maksaa lainasta pelkkää korkoa, jolloin rahaa jää enemmän muihin välttämättömiin menoihin.

Useimmat joustoluotot mahdollistavat myös uuden noston tilille myöhemmässä vaiheessa ja tässä mielessä joustoluotto onkin ikään kuin virtuaalinen luottokortti.

Laajasta tarjonnasta johtuen joustoluotot, tai joustolainat, kannattaa aina vertailla. Meillä teet sen helpommin, sillä itse lainahakemus vie vain minuutteja ja saat nopeasti eteesi lukuisia tarjouksia kumppaneiltamme. Axolainalta voit hakea vakuudetonta 2000 € – 60 000 € joustoluottoa.

Isä ja poika istuvat sohvalla ja nauravat onnellisen näköisinä

Ketkä voivat hakea joustoluottoa Axolainalta?

Kauttamme hakemasi laina on aina luotettava ja palvelumme on sinulle maksuton. Periaatteessa kuka tahansa voi hakea joustoluottoa kauttamme, mutta myönnämme lainan vain, jos olet:

  • 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen
  • luottotietosi ovat kunnossa
  • sinulla on säännölliset tulot

Teemme lainahakemuksen yhteydessä aina luottotietojen tarkistuksen ja välitämme tiedot kumppaneillemme. Luottotietojen tarkistus on lain vaatima normaali käytäntö, jolla kumppanimme varmistuvat maksukyvystäsi ja voivat antaa nopeasti parhaimmat tarjouksensa.

Joustoluotto – toimii vähän kuin luottokortti

Joustoluotto on usein kerralla haettu rahasumma, josta voit nostaa rahaa tilillesi tarpeesi mukaan. Luotto voidaan ottaa käyttöön kerralla tai pienemmissä osissa. Takaisinmaksu tapahtuu myöskin joustavasti, sillä ehdoista riippuen voit maksaa kerralla takaisin koko lainan, tasaisen kuukausierän tai joskus pelkät korot. Maksuvapaat kuukaudet ovatkin hyvä tapa hallita taloutta tiukempina kuukausina.

Mihin joustoluottoa tavallisesti käytetään?

Tavallisin käyttötarkoitus ovat yllättävät arjen menot, joihin on pakko reagoida nopeasti ja ajan kanssa säästäminen ei ole vaihtoehto. Esimerkiksi pesukoneen hajoaminen voi erityisesti isommissa lapsiperheissä olla nopeasti melkoinen katastrofi. Toisaalta myös lemmikkien lääkärireissut tulevat aina yllättäen – ja ne eivät tarkista lompakon suuruutta. Silloin on kätevää, että käytössä on joustava luotto, joka elää mukana arjessa.

Ja parasta joustoluotoissa on se, että voit hakea sellaista vain varmuuden vuoksi. Yleensä maksat vain luottotililtäsi nostamastasi rahasta. Miksipä et siis hakisi itsellesi rahareserviä kriisitilanteisiin?

Mitä maksuja joustoluottoihin sisältyy?

Joustoluottojen korot ovat yleensä muita lainamuotoja korkeammat, mutta silti edullisemmat kuin niin sanotuissa vanhoissa pikavipeissä. Joustoluoton korkein nimellinen vuosikorko voi olla 20 %, joka on todennäköisesti huomattavasti pienempi, kuin monissa vanhoissa lainoissa. Muita kustannuksia ovat tyypillisesti tilinavauspalkkiot sekä monien toimijoiden perimät nostopalkkiot, jotka vaihtelevat vanhoissa luotoissa jopa 10% ja 20% välillä. Tämän päälle voi vielä tulla lisäksi kuukausittaisia tilinhoitomaksuja.

On tärkeää, että tutustut luoton ehtoihin tarkasti. Meillä voit kerralla vertailla useiden joustoluottotarjousten väliltä ja valita niistä sinun tilanteesi sopivin sekä edullisin ratkaisu. Vain kilpailuttamalla varmistat, että saamasi ehdot ovat markkinatilanteen mukaiset.

Joustoluottolaskuri hahmottaa kuukausierän puolestasi

Jos pohdit, millainen joustoluotto sinulle sopii, kannattaa hyödyntää Axolainan joustoluottolaskuria. Sivun yläreunasta löytyvä laskuri toimii myös joustoluottolaskurina, sen avulla pystyt helposti hahmottamaan, kuinka suuri kuukausierä joustoluotollesi syntyy tietyllä korolla ja maksuajalla.

On tärkeää ottaa huomioon joustoluoton takaisinmaksuehdot, kun mietit joustoluoton suuruutta. Jos valitset luotollesi lyhyen takaisinmaksuajan, tarkoittaa se, että kuukausittainen maksueräsi on iso. Pienemmän kuukausilyhennyksen saat pidentämällä maksuaikaa. Pidempi maksuaika kuitenkin tarkoittaa, että maksat loppujen lopuksi korkoja ja lainakuluja enemmän. 

Joustoluottolaskuri auttaa sinua hahmottamaan, millainen maksuaika ja kuukausierä sopisi tällä hetkellä talouteesi. Suosittelemme aina valitsemaan lainalle mahdollisimman pitkän maksuajan, sillä näin luotto joustaa taloutesi mukaan. Voit aina maksaa minimilyhennystä suuremman summan, jolloin saat luoton maksettua nopeammin pois, mutta tiukempien kuukausien varalta on hyvä pitää mahdollisuus maksaa pienempää lyhennystä. Tällä tavoin varmistat, että lainan kuukausierä on aina taloustilanteeseesi sopiva. 

Joustoluottolaskuri näyttää sinulle esimerkinomaisesti, millainen kuukausierä sinulla voi olla valitsemallasi lainasummalla ja takaisinmaksuajalla. Huomio kuitenkin, että korko, jota laskurissa käytetään, on vain suuntaa antava, todellinen joustoluoton korko voi poiketa joustoluottolaskurin esimerkkikorosta.  

Miksi hakea joustoluotto Axolainalta?

Me olemme pitkään markkinoilla toiminut pohjoismaalainen lainavertailupalvelu, jonka kumppaniverkostoon kuuluu suuri valikoima luotettavia ja hyvämaineisia luotonantajia. Lainojemme ehdot ovat aina selkeästi esillä ja vertailu tapahtuu muutamalla klikkauksella.

Jos sinulla on mitään kysymyksiä joustoluottojen kokonaiskustannuksista, ehdoista tai hakemisesta, voit aina turvautua suomenkieliseen asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme löytämään sopivan rahoituksen.

Sinulle esitetyt tarjoukset ovat voimassa kuukauden ja palvelumme käyttö on sinulle maksutonta. Miksi et siis katsoisi, millaista luottoa voisit saada? Jos teet sen jo tänään, voit huoletta nostaa rahaa tilillesi, kun paha päivä tai arjen kriisitilanne yllättää – tai vaikka silloin kun saat sen ohittamattoman hyvän matkatarjouksen.

Axolainalla vertailet joustoluottosi helpommin.

Vertailemme näiden pankkien joustoluotot puolestasi:

TF Bank logo