Lainojen yhdistäminen kokemuksia – asiakastarinoita Axolainalta

Lainojen yhdistäminen on usealle suomalaiselle talouden pelastaja. Lue, kuinka asiakkaamme ovat jopa puolittaneet lainakustannukset yhdistelylainalla!

Yhdistämällä lainat saat

  • alhaisemman koron 
  • pienemmät kuukausikulut
  • lainasi maksettua nopeammin pois 

Trustscore 4.2 | 201 arvostelut

Vastaanota edullinen lainatarjous

58 412
Käsiteltyä hakemusta viime kuussa

Näytetään 4 & 5 tähden arvostelumme

Sengdara Forss

Thanks for your help last time

Thanks for your help last time. This time hopefully you could help me go through this again. Thank you for very good service… Yours sincerely, S.Forss

Hannele Palm

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu, ja nopea lainan käsittely.

Vastaus yritykseltä Axolaina
14 Helmikuu
Lue lisää

Ulla Nikkola

Toivon saavani lainaa että saan maksaa…

Toivon saavani lainaa että saan maksaa kaikki lainat pois ja on vain yksi laina niin olisi helpompaa ettei tarvitse makssaa ulimääräisoä kuluja hoito alalla ei työt lopu

Vastaus yritykseltä Axolaina
20 Tammikuu
Lue lisää

Nawal Yagob

On hyvä kiitos tiedosta

On hyvä kiitos tiedosta

Vastaus yritykseltä Axolaina
28 Syyskuu
Lue lisää

Jari Antero Uusitalo

Helppo ja nopea

Helppo ja nopea

Vastaus yritykseltä Axolaina
23 Syyskuu
Lue lisää

Pakalen Timo

varmalaina kohtuu korolla alle kohutun…

varmalaina kohtuu korolla alle kohutun 10&

Vastaus yritykseltä Axolaina
22 Syyskuu
Lue lisää

Natalia Konttinen

Kaikki meni tosi hyvin

Kaikki meni tosi hyvin

Vastaus yritykseltä Axolaina
22 Syyskuu
Lue lisää

sk miraj

Nice

Its good experience

Vastaus yritykseltä Axolaina
22 Syyskuu
Lue lisää

asiakas

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu ja ripeää toimintaa.

Vastaus yritykseltä Axolaina
19 Syyskuu
Lue lisää

Jouni Pertti Karjalainen

ERITTÄIN HYVÄÄ JA TEHOKASTA TOIMINTAA

TOIMINTA SUJUI HYVIN JA ASIALLISESTI , KAIKKI TIEDOT ETENIVÄT NIINKUIN PITI , KOKONAISUUS KATTAVA JAHYVÄ , SUOSITTELEN ETEENPÄIN ,KIITOS JA KUMMARRUS

Vastaus yritykseltä Axolaina
19 Syyskuu
Lue lisää

Kaija

Nopea ja sujuva toiminta

Nopea ja sujuva toiminta

Vastaus yritykseltä Axolaina
12 Syyskuu
Lue lisää

Sauli

Kiitos suhteellisen nopeasta…

Kiitos suhteellisen nopeasta päätöksestä. Jätin yhden tähden pois, koska korko olisi voinut olla pienempi. Kiitos kuitenkin. Kysyisin vielä, voisinko saada lisää 3000€, maksaisin sillä toisen kalliimman lainan. Kiitos ystävällisestä kohtelusta. Terveisin Sauli Hiltunen, Joensuu, Puh 0507576032. Hyvää viikonloppua ☺️☀️

Vastaus yritykseltä Axolaina
12 Syyskuu
Lue lisää

Asiakas Tatjana

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu

Vastaus yritykseltä Axolaina
12 Syyskuu
Lue lisää

riitta verronen

Sain pikaisesti lainatarjouksen…

Sain pikaisesti lainatarjouksen Axolainan kautta ja se oli Avidalta.Kiitos,olen tyytyväinen ja asiakaspalveluun myös🌹

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 Syyskuu
Lue lisää

Alppu

Nopeahkoa palvelua

Kohtuu nopeaa palvelua, en tosin saanut kuin yhden tarjouksen vaikka jälkikäteen tuli toiselta taholta viesti että "tarjous on umpeutunut". Päädyin ottamaan kuitenkin tuon ainokaisen tarjouksen.

Vastaus yritykseltä Axolaina
29 Elokuu
Lue lisää

Keijon kuukausittaiset lainakulut pienenivät yhdistelylainan avulla lähes 500 €!

Keijo on yksi Axolainan tuhansista asiakkaista, jolle lainojen yhdistäminen on tuottanut merkittäviä säästöjä. Keijo on tavallinen suomalainen, keski-ikäinen mies, jolle oli ajan mittaan kerääntynyt useita pieniä lainoja tililleen. Lainoja oli kertynyt esimerkiksi kodin putkiremontista ja muista elämisen kuluista.

Keijo kertoi maksavansa kuukaudessa lähes 800 euroa lainalyhennyksiä. Näihin maksuihin sisältyi lainan korkojen lisäksi useita tilinhoitokuluja ja muita maksuja. Myös lainojen korot huitelivat jopa 20 % paikkeilla. Sen vuoksi Keijo ei välttämättä lyhentänyt lainan pääomaa lainkaan, korot söivät suurimman osan kuukausierästä. Keijo halusi eroon kalliista lainoista, ja päätti yhdistää lainat.

Sitaatti asiakkaamme Keijon lainojen yhdistämisen kokemuksista.

Hän kokeili ensin onneaan oman pankkinsa kautta. Kuitenkaan kivijalkapankkien raskaat ja pitkät prosessit eivät tuntuneet olevan Keijolle oikea ratkaisu, joten hän päätti hakea apua netistä. Keijo ryhtyi tutkimaan lainavertailupalveluita, joista hän kokeili useampiakin. Sitten hän törmäsi Axolainaan.

– Axolainan kautta sain heti sopivan yhdistelmälainatarjouksen sen sijaan, että olisi tarjottu uusia pienempiä lainoja.

Keijo lähetti meille lainahakemuksen, joka kattoi kaikki hänen nykyiset velkansa. Me lähetimme Keijolle muutamia hänen saamiaan tarjouksia 30 000 euron lainasta. Näistä Keijo sai valita mieleisensä, lopulta päätyen lainaan 7,95 % korolla.

Tämän valinnan myötä Keijon lainakulut putosivat 800 eurosta 300 euroon. Miten hurja muutos kuukausittaisiin menoihin! Keijo säästää nykyään kuukausittain 500 euroa, jonka hän voi käyttää mukavampaan elämiseen. Vaihtoehtoisesti Keijo voi käyttää säästetyt eurot lainan nopeampaan takaisinmaksuun.

Laina oli Keijon mielestä vaivatonta hakea ja lainatarjous esitettiin ymmärrettävässä muodossa.

– Se oli mielestäni niin mutkatonta, että sen osaa varmasti ihan kuka tahansa Axolainan kautta hoitaa.

Me Axolainalla haluamme pitää huolen, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä saamiinsa tarjouksiinsa. Siksi soitimme lainan hyväksymisen jälkeen Keijolle ja varmistimme, ettei mikään jäänyt lainaprosessissa askarruttamaan. Keijolle kaikki oli selvää, ja hän kertoi olevansa todella tyytyväinen palveluumme!

Anu vapautui rahastressistä yhdistämällä lainat! 

Anu oli tottunut hoitamaan raha-asiansa aina mallikkaasti. Sitten tapahtui jotain, mikä järkytti Anun taloudellista tilannetta; hän joutui huijauksen uhriksi. Tämän vuoksi hän joutui nostamaan kaksi uutta lainaa edellisten lainojensa päälle. Isot korot painoivat Anun hartioita kaksi vuotta, ja hän joutuikin laskemaan rahansa tarkasti. Rahat olivat jatkuvasti tiukalla ja puoli-ilmainen kaalipata oli tuttu näky ruokalistalla.

Anu oli tyytynyt kohtaloonsa, ja maksoi sitkeästi kalliita lainoja. Netissä selaillessaan Anu kuitenkin huomasin Axolainan mainoksen, joka muutti kaiken. Yhdistelylaina oli konsepti, josta Anu kuuli ensimmäistä kertaa. Yhdistelylaina mahdollistaisi vanhojen, kalliiden lainojen poismaksun ja tilalle saisi uuden, edullisemman lainan. Koska Anu oli aiemmin joutunut huijarin uhriksi netissä, halusi hän tutusta toimintaamme tarkemmin.

– Tenttasin oikein sitä henkilöä puhelimen toisessa päässä, mutta sain häneltä asiantuntevaa palvelua ja varmat vastaukset, ja vakuutuin siitä, että tähän voi luottaa.

Tämän jälkeen Anu täytti 20 000 euron lainahakemuksen sivuillamme. Kilpailutimme Anun saamat lainatarjoukset, ja tarjosimme yhdistelylainaa 7,9 % korolla. Tämä oli Anulle suuri helpotus, korko oli huomattavasti pienempi kuin hänen nykyisten lainojensa. Yhdistelylainalla Anu maksoi kaikki vanhat lainansa pois!

Sitaatti asiakkaamme Anun lainojen yhdistämisen kokemuksista.

Lainojen yhdistämisen jälkeen Anu kertoi elämänilonsa palanneen. Kuukausittaiset kulut pienenivät huomattavasti, ja rahaa jäi enemmän elämiseen. Nykyään Anu viettää stressivapaata elämää, maksaen kuukausittain vain yhtä, edullista lainaa. Aiemmin rahahuolet aiheuttivat jatkuvan epävarmuuden tunteen; elämä tuntui korttitalolta, joka saattaisi milloin tahansa romahtaa. Nyt asiat ovat toisin.

– Elämä tuntuu taas elämisen arvoiselta. Olen saanut hymyni ja elämäniloni takaisin ja voin taas nukkua yöni rauhassa, hän sanoo.

Anu on tällä hetkellä onnellinen ja haluaa rohkaista myös muita samassa tilanteessa olevia kilpailuttamaan lainansa. Vaikka raha-asiat voivat tuntua ahdistavilta, on joskus vain rohkaistuttava toimimaan. Lainan kilpailutus kauttamme voi olla ratkaisun avain moneen ongelmaan.

Lopuksi Anu haluaa erityisesti kiittää mahtavia asiakaspalvelijoitamme.

– Palvelu oli todella ihmisläheistä. Tuli sellainen olo, että minut otetaan vakavasti ja minua todella halutaan auttaa.

Lainojen yhdistäminen Axolainalla 

Anun ja Keijon lisäksi olemme auttaneet tuhansia muitakin suomalaisia yhdistämään lainansa ja saamaan raha-asiansa takaisin raiteilleen. Yhdistelylaina on toiminut niin stressin poistajana kuin elämänilon palauttajana. Kenenkään ei tulisi tuskailla taloutensa kanssa, ja siksi haluamme auttaa mahdollisimman monia suomalaisia löytämään lainojen yhdistelyn hyödyt.

Kuten Anu ja Keijo, myös sinä voit yhdistää lainasi kauttamme ja nauttia stressittömästä elämästä. Lainojen yhdistäminen käy helposti lomakkeemme kautta, ja saat ensimmäiset lainatarjoukset jo minuuttien kuluttua hakemuksen lähettämisestä.

Olemme tukenasi lainanhakuprosessin jokaisessa vaiheessa, ja käymme läpi kanssasi saamasi tarjoukset. Tavoitat meidät viikon jokaisena päivä, valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi!

Vertailemme nämä pankit puolestasi: