Yhdistelylaina säästää sinulta lainakuluja

Yhdistelylainalla kokoat kaikki lainasi yhteen, mikä säästää rahaa ja selkeyttää talouttasi.

Miten Timo onnistui säästämään rahaa
Timon säästämistarina Axolainalla
Ennen: 800 euron kk-lyhennys lainalle
Jälkeen: 300 euron kk-lyhennys lainalle
Timo haki yhdistelylainaa 30 000 €, joka kattoi kaikki hänen vanhat lainansa. Kilpailuttamisen jälkeen tarjosimme Timolle lainaa 7,95 % korkoa. Tämä sopi Timolle paremmin kuin hyvin, sillä lainakulut tippuivat lähes 500 euroa.
 • Valid
  Se ei maksa sinulle mitään
 • Valid
  Saat parhaan tarjouksen nopeasti
 • Valid
  Voit rauhassa miettiä tarjouksia
 • Valid
  Et sitoudu mihinkään

Trustscore 4.6 | 850 arvosteluun

Vastaanota edullinen lainatarjous

0
Erinomainen
Perustuu 850 arvosteluun
4 päivää sitten
Palvelu oli hyvää
Palvelu oli hyvää
Sami Kullervo Koskenniemi
6 päivää sitten
Nopea yhteydenpito
Nopea yhteydenpito, helppo palvelu
karita
15 päivää sitten
arvio ok
Kokonaisuus ok, kiitos
Kirsi Hannele Kolehmainen
18 päivää sitten
"pieleen" meni se että tähdissä ei…
"pieleen" meni se että tähdissä ei näkynyt oliko hyvä ylhäällä vai alhaalla... ;-) Anna teiltä soitti ja auttoi minua parikin kertaa (laittamaan pääni syvemmälle suohon) No, loppuvelka jäänee perikunnan hoidettavaksi... :-D No eurojackpottia odotellessa. :-) Petri
Petri Ahonen
19 päivää sitten
Kaikki meni hyvin
Kaikki meni hyvin Homma hoitui nopeasti ja tehokkaasti, oikein hyvä!
Sanna
19 päivää sitten
Helppo haku.
Helppo haku.
Niina Kristiina Outila
22 päivää sitten
Nopea päätös lainasta
Nopea päätös lainasta, perinpohjainen palvelu.
Heidi
25 päivää sitten
Kiitos kuuluu teille,hyvin helposti…
Kiitos kuuluu teille,hyvin helposti saatava laina.
Ulla
25 päivää sitten
Erittäin hyvä
Palvelut ovat niin hienoa. Kiitos! Korkot vähän koholla
Navideh Ashjaeimiandoab
25 päivää sitten
Good service.but still wait for answer
Good service.but still wait for answer. I hope I will get back at soon. 😊.i will more happy for good service.
Somying Khwanyuen
26 päivää sitten
Tyytyväinen
Asia olisi varmaan edennyt nopeammin jos minä olisin osannut täyttää hakemuksen heti oikein.teidän puolelta en löydä mitään mistä olisin ollut pettynyt.kiitoksia teille.
Kari Antero Pelkonen
27 päivää sitten
Asian helppo hoitoisuus.
Asian helppo hoitoisuus.
Jorma
27 päivää sitten
Nopea toiminta.
Lainan haku oli helppoa ja ripeää. Suosittelen.
Anna-Kaarina Mäkinen
28 päivää sitten
Nopeaa ja helppoa toimintaa!
Nopeaa, erittäin nopeaa toimintaa, ja helppoa! Olin varautunut täyttämään vaikka mitä lomakkeita mutta yhtäkkiä rahat olivat tilillä! Harjoittelen vielä käyttöä mutta vaikuttaa tosi mahtavalta! Kiitos! 🙏🥰
Katja Savonen
20 Huhtikuu
Helppo homma
Helppo homma
Raido Kalamees
19 Huhtikuu
I think if you submit all the documents that are being asked then you are good to go so i recommend everyone to try
Yeah the service was good everything they asked for me when i gave it to them it was very fast so for me that's why i think it was good very good
Peter Famou Tchouamou
19 Huhtikuu
Nopea palvelu
Nopea palvelu
Ansku
16 Huhtikuu
Nopea päätös.
Nopea päätös.
Silvo
13 Huhtikuu
Mutkatonta ja helppoa
Mutkatonta ja helppoa
Teija
12 Huhtikuu
Hyvät lainatarjoukset
Selkeät toiminnot, läpinäkyvää. Sain hyvät ja asialliset, jopa edulliset lainatarjoukset. Toiminta nopeaa. Rahat tilillä seuraavana päivänä ❤️
Taina

Miten yhdistelylaina toimii?

Yhdistelylaina on laina, jonka avulla yhdistät kaikki nykyiset lainasi, luottosi ja osamaksusi yhdeksi isommaksi lainaksi. Näin sinulle jää maksettavaksi vain yksi laina ja yhden lainan kulut. Tämä on erityisen hyödyllistä silloin, jos sinulta löytyy useita eri lainoja ja osamaksuja, joissa on korkeat korot ja muut lainakulut. Yhdistelylainan avulla saat veloillesi pienemmän kuukausierän ja halutessasi myös pidemmän maksuajan. Näin teet lainojen takaisinmaksusta huomattavasti edullisempaa ja rutkasti selkeämpää.

Järjestely soveltuu lähes kaikkiin lainoihin, jonka vuoksi yhdistelylaina onkin toiselta nimeltään järjestelylaina. Esimerkiksi kulutusluotto, luottokorttimaksut, osamaksusopimukset ja pikavipit voivat tulla kalliiksi useiden korkeiden korkojen ja lainanhoitokulujen takia. Kun korvaat ne yhdellä lainalla, helpottuu raha-asioiden hoitaminen ja säästät rahaa lainakuluissa, joita aikaisemmin maksoit monista lainoistasi erikseen. Erityisesti pikavippien yhdistäminen voi tuoda sinulle huomattavia säästöjä. 

Lainojen yhdistäminen voi säästää sinulta aikaisempaan tilanteeseen nähden jopa satoja euroja kuukaudessa tai tuhansia euroja vuodessa! 

Säästyneen rahan voit käyttää miten parhaaksi näet. Voit maksaa pienempää kuukausierää lainastasi ja silti saada sen maksettua samassa ajassa pois. Vaihtoehtoisesti voit käyttää säästyneen rahan yhdistelylainan maksuun ja siten maksaa sen pois päiväjärjestyksestä huomattavasti nopeammin.

Hymyilevä mies makoilee sohvalla ja täyttää hakemusta yhdistelylainaan tabletilla

Yhdistelylaina on kuin KonMari raha-asioille

Aivan kuten sukkien niputtaminen pareihin helpottaa elämää ja tuo järjestystä, pienten lainojen muuttaminen yhdeksi suuremmaksi helpottaa raha-asioiden hoitamista ja talouden suunnittelua. Kun sinulla on vain yksi laina, tiedät tarkalleen, mitä sinun tulee kussakin kuussa maksaa. Kerran kuukaudessa maksat vain yhden lyhennyksen. Kun et joudukaan enään pyörittelemään pöydälläsi tai verkkopankissa monia eri laskuja, helpottuu arkesi, hermot saavat lepoa ja sinulle jää enemmän aikaa muulle.

Yhdistelylaina on kätevä tapa järjestää jo olemassa olevia lainoja. Kun kaikki lainat hoituvat samalla laskulla, ei ole enää pelkoa maksujen unohtamisesta tai laskujen eräpäivien sekaantumisesta. Helppoa!

Arvioi taloutesi ennen kuin haet yhdistelylainaa

Arvioimalla realistisesti taloudellisen tilanteesi ennen lainahakemuksen tekoa varmistat, että yhdistelylainan takaisinmaksu sujuu kuin tanssi.

Laske ensiksi nykyisten lainojesi kustannukset sekä arvioi tulosi ja menosi huolellisesti. On tärkeää tietää taloutesi nykytilanne, jotta voit valita sinulle parhaiten sopivan yhdistelylainan. Lainan suuruuden tulee vastata nykyisten lainojesi yhteissummaa, jotta uusi laina kattaa ne kokonaisuudessaan. Arvioi myös mihin muuhun käytät rahaa kuukaudessa ja laske paljonko sinulla on tuloja. Näin saat selville miten paljon sinulla on rahaa käytettävissä yhdistelylainan takaisinmaksuun. 

Toiseksi, arvioi omaan budjettiisi sopiva kuukausittainen maksuerä ja takaisinmaksuaika, joka soveltuu parhaiten sinun taloudelliseen tilanteeseesi. On tärkeää löytää tasapaino, niin että voit elää mukavasti samalla kun lyhentelet lainaa. Maksuerän tulee olla sellainen, että laina lyhenee sopivaa vauhtia ja sellainen, että pystyt myös helposti maksamaan sen joka kuukausi. Muista myös laskea mukaan joustoa sen varalta, että joillekin ajanjaksoille voi harmillisesti osua yllättäviä kustannuksia. Voit kuitenkin usein maksaa lainaa takaisin kuukausieriäsi suuremmissa summissa, joten saat yhdistelmälainan maksettua pois nopeasti, mutta sinulla on myös joustoa tiukempien kuukausien varalle. Axolainan lainalaskuri on keino, jolla hahmotat sinulle sopivan kuukausierän ja maksuajan helposti. 

Takaisinmaksuaika kannattaa miettiä niin, ettei se pääse kuitenkaan venymään liian pitkäksi. Pienet takaisinmaksuerät voivat vaikuttaa houkuttelevilta, mutta on hyvä ottaa huomioon, että laina-ajan pidentyessä myös lainakulut kasvavat. Tämän vuoksi yhdistelmälainaa kannattaa maksaa pois niin tehokkaasti kuin oma talous antaa periksi.

Jos et ole varma kannattaisiko sinun ottaa yhdistelylainaa, saat apua arviointiin suomenkielisestä asiakaspalvelustamme!

En saanut yhdistelylainaa – mistä se voi johtua?

Voi olla vaikeaa tai jopa mahdotonta kertoa yhtä tiettyä syytä, miksi yhdistelylainahakemus tulee hylätyksi. On kuitenkin olemassa syitä, jotka vaikuttavat yhdistelylainan myöntämiseen.

Yksi isoimmista tällaisista tekijöistä on hakijan luottotiedot. Yhdistelylainaa myöntävät pankit ja rahoituslaitokset tekevät perusteellisen taustatarkastuksen lainanhakijan luottotiedoista ja maksuhistoriasta ennen lainan myöntämistä. Jos hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä, vaikuttaa se kaikenlaisten lainojen myöntämiseen, niin myös yhdistelylainan. Luotonantaja voi olla haluton ottamaan riskejä lainanhakijan kanssa, jolla on aiempia rikkeitä luottojen takaisinmaksuissa. 

Toinen yleinen syy, miksi lainanhakija ei välttämättä saa yhdistelylainaa, on liian pieni tulotaso ja muu taloustilanne. Yhdistelylainan myöntäminen edellyttää usein vakiintuneita tuloja ja riittävää varallisuutta, jotta pankki voi olla varma lainanhakijan kyvykkyydestä maksaa lainansa takaisin. 

Yhdistelylainaa myöntävät lainanantajat tekevät hakijan tulotason perusteella laskelman siitä, onko hakijalla mahdollista maksaa lainaa takaisin. Jos lainanhakijan tulotaso on liian alhainen, voi pankki katsoa, ettei hakijalla ole varaa maksaa lainaa takaisin, ja näin ollen ei myönnä lainaa. Jos lainanhakijalla ei ole säännöllisiä tuloja tai muuta varallisuutta, voi olla vaikeaa vakuuttaa pankki maksukyvystään. Tämän vuoksi esimerkiksi opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät voivat kohdata haasteita yhdistelylainaa hakiessaan. 

Yhdistelylainaa voi olla myös vaikea saada, jos hakijalla on jo useita eri lainoja. Jos pankit katsovat, että hakijan velkaantuneisuus on liian suuri, voivat ne tämän vuoksi nähdä lainan myöntämisen liian suurena riskinä. Samoin pankit voivat olla haluttomia myöntämään yhdistelylainaa hakijalle, jolla on jo yksi tai useampi yhdistelylaina.

Yhdistelylainan myöntämisen edellytykset vaihtelevat luotonantajasta toiseen. Tämän vuoksi lainantarjoajat tulee kilpailuttaa aina ennen lainan nostamista, sillä on mahdotonta tietää etukäteen, mistä pankista yhdistelylainan saa. Onneksi yhdistelmälaina on helppoa kilpailuttaa kauttamme, vertailemme ja kilpailutamme useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten yhdistelylainat, jotta sinulle löydetään paras tarjous.   

Axolainalta löydät parhaat yhdistelylainat

Täyttämällä Axolainan lainahakemuksen et sitoudu vielä mihinkään, vaan saat tarkasteltavaksi kumppaneidemme parhaat lainatarjoukset sinulle sopivin ehdoin. Tarjoukset ovat selkeitä ja ne ovat voimassa 30 päivää, sillä haluamme varmistaa, että sinulla on aikaa harkita ja valita juuri sinulle sopiva yhdistelylaina.

Yhdistä lainat nopeasti ja täytä lainahakemus jo tänään!

Vertailemme nämä pankit puolestasi:

TF Bank logo