Lainaa 60000 euroa harkittuihin hankintoihin

Hae 60000 euron lainatarjoukset kauttamme nopeasti ja ilmaiseksi. Näin löydät edullisen lainan hankinnoillesi.

  • Kilpailutamme lainat puolestasi
  • Saat edullisen lainatarjouksen
  • Et sitoudu mihinkään

Trustscore 4.6 | 280 arvostelut

Vastaanota edullinen lainatarjous

58 412
Käsiteltyä hakemusta viime kuussa

Näytetään 4 & 5 tähden arvostelumme

Mauri Ievanen

piti maksaa pois kallis ja hankala…

piti maksaa pois kallis ja hankala laina. tämä oli onnenpotku.loistavaa

Timo Matti Junnikkala

Nopeaa ja vaivatonta lainanhakua

Nopeaa ja vaivatonta lainanhakua

Katja Puro

Palvelu on helppo käyttöinen ja nopea

Palvelu on helppo käyttöinen ja nopea. Asiakaspalvelu ystävällistä ja asiantuntevaa, ei jäänyt mitään hampaankoloon. Kiitos! Voin suositella!!! Hyvää kesän alkua!

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Jaana Marita Koskivuori

Asiakaspalvelu hyvä

Asiakaspalvelu hyvä, ystävällistä , rehellisen tuntuista palvelua. Kaikkiin kysymyksiin vastattiin asiallisesti ja luottamusta herättävästi.

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Veikko Tapani Mäkinen

Vaivaton haku ja nopea palvelu.

Vaivaton haku ja nopea palvelu.

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Maija Lahtinen

Nopeaa ja helppoa!

Nopeaa ja helppoa!

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Mellu

Hyvä ja nopea palvelu.

Hyvä ja nopea palvelu.

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Greger Niklas Granlund

Service i telefon på svenska var mycket bra, hoppas att era mail mm också kommer på svenska.

Service på svenska i telefon 😄

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Mika Antero Mattila

Mutkaton ja helppo

Mutkaton ja helppo

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Urmas Raap

Kaikki toimii nopeasti, olen erittäin tyytyväinen tähän palveluun.

Kaikki toimii nopeasti.Olen erittäin tyytyväinen tällaiseen palveluun. Suuret kiitokset. Suosittelen ehdottomasti muille lainanhakijoille.

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Tarja

Nopea ja asiantunteva palvelu

Nopea ja asiantunteva palvelu. Selkeästi kerrottu kaikki lainaan liittyvät ehdot.

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Sari

Hyvä laina

Tosi nopea laina ja hyvä voin hyvällä mielellä suositella muillekin

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Sari Periäinen

Asoimisen helppous/nopeus

Asoimisen helppous/nopeus

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Matti

Olen todella ylpeä axo lainan…

Olen todella ylpeä axo lainan toiminnasta .olisin jäänyt ilman lainaa ellei axo lainan tyttö olisi soittanut ja auttanut minua lainansuhteen .suur kiitos teille .tt.matti

Lue lisää

Hannu Tapio Ruotsalainen

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu

Vastaus yritykseltä Axolaina
4 päivää sitten
Lue lisää

Lainaa 60000 euroa harkitusti 

60 000 euron laina voi kattaa monenlaisia tarpeita. Tavanomaisiin arjen hankintoihin harvemmin tarvitaan näin isoa lainaa, ja yleensä kyse onkin erityisestä lainatarpeesta.

Olet ehkä pitkään etsinyt uudelle kodille tai kesämökille tonttia, ja tarjous tulee tehdä heti. Ehkä kotiisi iski vesivahinko, eikä vakuutus korvaa sattunutta onnettomuutta. Tai kenties sinulla on tarve uudelle autolle, jota ei tarvitse olla jatkuvasti huoltamassa ja korjauttamassa. 

Olipa tarpeesi sitten mikä tahansa, on tärkeää, että lainaa ei oteta ilman harkintaa. Lainan saat kauttamme nopeasti, samalla pitäen huolen siitä, ettet tee hätiköityä lainapäätöstä. 

Kun harkitset suuren lainan hakemista, sinun kannattaa ottaa huomioon muutamia asioita. Ensimmäiseksi varmista, että sinulla on selkeä tarkoitus lainalle. Halusitpa sitten yhdistää lainat, rahoittaa suuren hankinnan tai jotain ihan muuta, on tärkeää, että sinulla on suunnitelma siitä, miten aiot käyttää lainaamasi rahat. 

Toiseksi on tärkeää vertailla useiden lainanantajien korkoja ja ehtoja varmistaaksesi, että saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Tämä onnistuu helposti kauttamme, vertailemme ja kilpailutamme puolestasi useiden lainanantajien tarjoukset, joiden joukosta löytyy helposti edullinen laina

Kolmanneksi sinun on pohdittava, millaisella takaisinmaksuajan lainallesi valitset ja kuinka varmistat takaisinmaksun onnistumisen. Suurien lainojen mukana tulee aina suuri taloudellinen vastuu, joten ennen lainan nostamista varmista, että olet tehnyt suunnitelman lainan takaisinmaksun varalle.

3 syytä hakea 60000 lainaa Axolainalta

Tuhannet ihmiset ovat hakeneet lainaa kauttamme vuosien aikana, joten me osaamme kyllä hommamme. Jos kuitenkin vielä pohdit, mistä lainaa 60000 €, lue alta tärkeimmät syyt lainan hakemiseen Axolainan kautta.

Saat lainan ilman vakuuksia 

Kauttamme saat lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Voit siis nopeasti hakea lainaa 60000 € ilman, että sinun tarvitsee etsiä lainallesi takaajia tai pantata omaisuutta lainan vakuudeksi. Tämä nopeuttaa huomattavasti lainaprosessia, ja voitkin saada lainan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Jopa 18 lainatarjousta

Yksi suurimmista palvelumme hyödyistä on lainan hakemisen helppous ja nopeus. Voit yhdellä hakemuksella hakea lainaa, ja saada lainatarjouksia 18 pankilta.

Jos täyttäisit jokaiseen pankkiin lainahakemuksen erikseen, sinulta kuluisi useita tunteja pelkästään lainan hakemisessa. Kauttamme säästät huomattavasti aikaa, kun täytettäväksesi jää vain yksi nopea hakemus.  

Teemme yhteistyötä 18 pankin ja rahoituslaitoksen kanssa. Jokainen yhteistyökumppanimme on sitoutunut toimimaan hyvien luotonantoperiaatteiden mukaisesti. Luotettava laina löytyy aina helposti kauttamme. 

Voit hakea lainaa täysin ilman sitoumuksia

Voit täyttää lainahakemuksen huoletta, sillä palveluamme voit käyttää täysin ilman sitoumuksia. Saat todennäköisesti kauttamme useita lainatarjouksia, mutta sinulla ei ole velvollisuutta valita niistä yhtäkään.

Mikäli yksikään saamasi lainatarjous ei ollut mielestäsi riittävän hyvä tai halusit vain nähdä, millaisella korolla saisit lainaa 60000 €, voit jättää saamasi tarjoukset huomiotta. Kauttamme lähetetyt tarjoukset ovat voimassa 30 päivää, jonka jälkeen ne poistuvat järjestelmistämme. Tästä ei koidu sinulle lainkaan kustannuksia. 

60000 euron lainan kilpailuttaminen on tärkeää

Erityisesti isojen lainojen kohdalla kilpailuttaminen on ehdottoman tärkeää, sillä vain kilpailuttamalla voit löytää lainallesi parhaan mahdollisen koron.

Kun on kyse suuren lainan hankkimisesta, lainan kilpailutus on aina järkevää. Saamissasi lainatarjouksissa voi olla jopa tuhansien eurojen eroja lainojen kokonaishinnoissa, joten lainojen kilpailuttaminen on taloudellisesti aina kannattavaa. 

Kilpailutuksen aikana lainanantajat kirjaimellisesti kilpailevat siitä, kuka saa myöntää sinulle lainan, ja tämä todennäköisesti johtaa alhaisempiin lainan korkoihin ja parempiin ehtoihin. Lainan kilpailuttaminen siis auttaa sinua saamaan parhaan koron ja varmistaa, ettei sinun tarvitse maksaa isosta lainastasi liikaa.

Lisäksi lainojen kilpailuttaminen voi antaa enemmän varmuutta. Kun pöydällä on useita tarjouksia, voit olla varma, että saat parhaan mahdollisen sopimuksen.

Kilpailuttaminen voi tuntua työläältä, varsinkin, jos yrität tehdä kaiken itse. Käyttämällä lainanvertailupalvelua, kuten meitä, kilpailutus tapahtuu yhdellä hakemuksella, nopeasti ja ilman turhaa säätöä. Me teemme kaiken työn puolestasi, täysin ilmaiseksi.

Axolainan kautta lainojen kilpailuttaminen säästää myös aikaa. Sen sijaan, että tekisit itse lainahakemuksia useille lainanantajille, prosessi on nopeampi ja tehokkaampi lainanvertailupalvelun avulla.

Vertailemme saamasi tarjoukset ja lähetämme niistä parhaimman sinulle. Näin sinun ei tarvitse kuluttaa aikaa lainatarjousten vertailuun, vaan voit rauhassa keskittyä muihin mielekkäämpiin asioihin. 

Farkkupaitainen, vaaleahiuksinen nainen kilpailuttaa 60000€ lainaa Axolainan kautta

Ota huomioon nämä asiat, kun haet 60000 € lainaa

Kun harkitset suuren rahasumman lainaamista, on syytä pitää mielessä muutama tärkeä asia.

Suuren summan lainaaminen merkitsee todennäköisesti suurempia kuukausimaksuja, joten sinun on oltava varma siitä, että pystyt edelleen kattamaan muut menosi ja että sinulle jää vielä rahaa säästöjä ja hätätilanteita varten. Varmista siis, että sinulla on varaa kuukausittaisiin maksuihin, ilman että takaisinmaksu aiheuttaa sinulle liiallisia vaikeuksia.   

On myös tärkeää ottaa huomioon maksamasi korko. Korkeampi korko tarkoittaa aina kalliimpaa lainan hintaa, joten on tärkeää löytää laina, jonka korko on kilpailukykyinen. Myös erilaiset laina- ja korkotyypit tulee ottaa huomioon, haluaisitko mieluummin lainallesi kiinteän vai vaihtuvan koron. Kiinteän koron lainassa, kuten nimestä voi päätellä, korko pysyy samana koko laina-ajan, kun taas vaihtuva korko voi nousta tai laskea. 

Ota huomioon myös lainan takaisinmaksuajan vaikutus lainan maksuerään sekä mahdollisten nykyisten velkojesi yhdistämisen mahdollisuus.

Valitse lainalle oikea takaisinmaksuaika

Lainalaskuri, jonka löydät sivuiltamme, auttaa hahmottamaan, millaisella laina-ajalla ja kuukausierällä 60000 euron laina on mahdollista saada.

Kymmenen vuoden takaisinmaksuajalla 60 000 € lainan arvioitu kuukausierä on 666 €. Jos toivot pienempää kuukausittaista maksua, voit valita laina-ajaksi enintään 15 vuotta, jolloin arvioitu kuukausieräsi on 506 €. 

Suosittelemme valitsemaan lainalle mahdollisimman pitkän takaisinmaksuajan, varsinkin silloin, kun puhutaan suurista lainasummista. Kun kuukausittainen minimilyhennys on pieni, joustaa laina vaikeina taloudellisina hetkinä. Voit kuitenkin aina maksaa lainaa nopeammin takaisin kuin lainasopimuksessa on sovittu, ja näin saada lainan ajoissa maksettua pois.

Liian suuri kuukausilyhennys voi aiheuttaa ongelmia, mikäli esimerkiksi tulosi muuttuvat tai vaihtelevat. Joka kuukausi sinulle tulisi jäädä rahaa myös muuhun kuin lainan lyhennyksiin. 

Yhdistä lainasi ennen kuin haet lainaa 60000 €

Mikäli sinulta löytyy jo ennestään lainoja ja kulutusluottoja, kannattaa ne yhdistää yhdeksi lainaksi ennen kuin haet lisää lainaa. Yhdistämällä lainat varmistat, ettet maksa nykyisistä lainoistasi liikaa korkojen ja kulujen muodossa.

Useimmat pankit näkevät yhdistelylainan riskit pienempinä kuin muiden kulutusluottojen, ja myöntävät sen vuoksi yhdistelylainoja edullisemmalla korolla. Kun lainojen korkoprosentti laskee ja useat yksittäiset tilinhoitomaksut ja muut kulut poistuvat, voit säästää jopa tuhansia euroja. 

Kun lainojesi yhteissumma kasvaa uuden lainan myötä, on erityisen tärkeää pitää huolta siitä, että lainakulut pysyvät kohtuullisina. Siksi lainojen yhdistäminen ja ajoittainen kilpailuttaminen kannattaa. 

Vakuudeton 60000 € laina netistä 

Vakuudeton laina on helppoa hakea netistä. Kauttamme pääset vertailemaan 18 pankin vakuudettomien lainojen lainatarjoukset helposti ja nopeasti. Yhdellä hakemuksella saat kattavan kuvan tämänhetkisistä lainamarkkinoista.

Voit hakea lainaa kauttamme, mikäli olet yli 18-vuotias, sinulla on säännöllisiä tuloja eikä sinulta löydy maksuhäiriömerkintöjä luottorekisteristä. 

Saat yhdellä hakemuksella jopa 18 pankista lainatarjouksen 60000 euron lainasta, joista lähetämme sinulle parhaan. Koska teemme yhteistyötä useiden pankkien ja rahoituslaitosten kanssa, löydät kauttamme aina edullisen lainan!

Vakuudetonta lainaa voit hakea Axolainalta jopa 60 000 euroon saakka, täysin ilman vakuuksia tai takaajia. Takaisinmaksuajaksi on mahdollista valita jopa 15 vuotta, mutta voit aina maksaa lainan nopeamminkin pois. 

Täytä hakemus heti ja saat laina tilillesi jopa saman päivän aikana!