Hae kulutusluottoa - löydä paras tarjous

Oletko etsimässä hyvää ja edullista kulutusluottoa? Kulutusluotot kannattaa kilpailuttaa, sillä kulutusluotoissa eri pankkien välillä on paljon eroja.

  • Yhdellä hakemuksella kilpailutat monta pankkia
  • Löydät helposti edullisimman kulutusluoton
  • Saat vastauksen nopeasti

Trustscore 4.2 | 201 arvostelut

Vastaanota edullinen lainatarjous

58 412
Käsiteltyä hakemusta viime kuussa

Näytetään 4 & 5 tähden arvostelumme

Sengdara Forss

Thanks for your help last time

Thanks for your help last time. This time hopefully you could help me go through this again. Thank you for very good service… Yours sincerely, S.Forss

Hannele Palm

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu, ja nopea lainan käsittely.

Vastaus yritykseltä Axolaina
14 Helmikuu
Lue lisää

Ulla Nikkola

Toivon saavani lainaa että saan maksaa…

Toivon saavani lainaa että saan maksaa kaikki lainat pois ja on vain yksi laina niin olisi helpompaa ettei tarvitse makssaa ulimääräisoä kuluja hoito alalla ei työt lopu

Vastaus yritykseltä Axolaina
20 Tammikuu
Lue lisää

Nawal Yagob

On hyvä kiitos tiedosta

On hyvä kiitos tiedosta

Vastaus yritykseltä Axolaina
28 Syyskuu
Lue lisää

Jari Antero Uusitalo

Helppo ja nopea

Helppo ja nopea

Vastaus yritykseltä Axolaina
23 Syyskuu
Lue lisää

Pakalen Timo

varmalaina kohtuu korolla alle kohutun…

varmalaina kohtuu korolla alle kohutun 10&

Vastaus yritykseltä Axolaina
22 Syyskuu
Lue lisää

Natalia Konttinen

Kaikki meni tosi hyvin

Kaikki meni tosi hyvin

Vastaus yritykseltä Axolaina
22 Syyskuu
Lue lisää

sk miraj

Nice

Its good experience

Vastaus yritykseltä Axolaina
22 Syyskuu
Lue lisää

asiakas

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu ja ripeää toimintaa.

Vastaus yritykseltä Axolaina
19 Syyskuu
Lue lisää

Jouni Pertti Karjalainen

ERITTÄIN HYVÄÄ JA TEHOKASTA TOIMINTAA

TOIMINTA SUJUI HYVIN JA ASIALLISESTI , KAIKKI TIEDOT ETENIVÄT NIINKUIN PITI , KOKONAISUUS KATTAVA JAHYVÄ , SUOSITTELEN ETEENPÄIN ,KIITOS JA KUMMARRUS

Vastaus yritykseltä Axolaina
19 Syyskuu
Lue lisää

Kaija

Nopea ja sujuva toiminta

Nopea ja sujuva toiminta

Vastaus yritykseltä Axolaina
12 Syyskuu
Lue lisää

Sauli

Kiitos suhteellisen nopeasta…

Kiitos suhteellisen nopeasta päätöksestä. Jätin yhden tähden pois, koska korko olisi voinut olla pienempi. Kiitos kuitenkin. Kysyisin vielä, voisinko saada lisää 3000€, maksaisin sillä toisen kalliimman lainan. Kiitos ystävällisestä kohtelusta. Terveisin Sauli Hiltunen, Joensuu, Puh 0507576032. Hyvää viikonloppua ☺️☀️

Vastaus yritykseltä Axolaina
12 Syyskuu
Lue lisää

Asiakas Tatjana

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu

Vastaus yritykseltä Axolaina
12 Syyskuu
Lue lisää

riitta verronen

Sain pikaisesti lainatarjouksen…

Sain pikaisesti lainatarjouksen Axolainan kautta ja se oli Avidalta.Kiitos,olen tyytyväinen ja asiakaspalveluun myös🌹

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 Syyskuu
Lue lisää

Alppu

Nopeahkoa palvelua

Kohtuu nopeaa palvelua, en tosin saanut kuin yhden tarjouksen vaikka jälkikäteen tuli toiselta taholta viesti että "tarjous on umpeutunut". Päädyin ottamaan kuitenkin tuon ainokaisen tarjouksen.

Vastaus yritykseltä Axolaina
29 Elokuu
Lue lisää

Kulutusluotto on joustava tapa rahoittaa arjen hankintoja

Onko mielessäsi auton hankintaremontti, lomamatka, käsirahan tai takuuvuokran maksaminen tai vaikka lainojen yhdistäminen? Kulutusluotto on yksinkertainen tapa rahoittaa hankintoja silloin, kun tarvitset lainaa nopeasti tai haluat tarttua eteen tulleeseen tilaisuuteen säästöihisi koskematta. Erilaiset kulutusluotot ja -lainat ovatkin nousseet monien suomalaisten suosioon. Mutta mikä on kulutusluotto? Millaisia erilaisia kulutusluottoja on tarjolla ja miten niitä vertaillaan keskenään?

Tämä artikkeli kertoo kulutusluottojen yleisimmistä piirteistä ja antaa vinkkejä siitä, mitä sinun kannattaa huomioida kulutusluottoa vertailtaessa. Axolaina tarjoaa sinulle kattavan ja helpon lainavertailun, jonka avulla löydät helposti juuri sinulle sopivat lainaehdot.

Vertailemme nämä pankit puolestasi:

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on luotto, joka on myönnetty sen hakijalle lainana tai muuna järjestelynä. Sillä tarkoitetaankin kaikkia vakuudettomia ja vakuudellisia luottoja, jotka otetaan jotakin tiettyä käyttökohdetta varten. Kulutusluottojen maksuajat ovat tavallisesti muita lainoja lyhyempiä ja niiden suuruus vaihtelee sadoista euroista tuhansiin euroihin. Kulutusluottoja tarjoavat pankit sekä yksityiset luotonantajat.

Luottoja myönnetään kertaluontoisina nostoina sekä joustavina luottoina, joissa hakija voi nostaa myönnetystä kokonaissummasta eriä tarpeensa mukaan.

Nykyisin tarjolla onkin valtava määrä vaihtoehtoja erilaisten ja eri maista peräisin olevien luotonantajien välillä. Suomessa otettaviin luottoihin sovelletaan aina suomalaista ja toissijaisesti EU:n lainsäädäntöä, joten luotonantajan alkuperämaalla ei ole suomalaiselle luotonhakijalle suurta merkitystä. Lainaehtojen suhteen kannattaa kuitenkin olla tarkka ja laina kannattaakin aina vertailla ja kilpailuttaa.

Tyypillisiä kulutusluoton kohteita ovat auto-, remontti- ja matkalainat, äkillisten menojen kattaminen, käsiraha, takuuvuokra sekä lainojen yhdistäminen. Periaatteessa luottoa voidaan käyttää myös elämisen kustantamiseen silloin, kun säännölliset tulot eivät jostain syystä tilapäisesti riitä.

Kulutusluottoja voidaan nostaa myös yrityskäyttöön. Tyypillinen esimerkki voisi olla vaikkapa nopea investointi tai hankinta tilanteessa, jossa yrittäjän on vaikeaa saada perinteistä yrityslainaa tai muut rahoituskeinot eivät tule kyseeseen. Perinteisten pankkien toiminta ei aina palvele yritysten tarpeita parhaimmalla mahdollisella tavalla. Erilaiset vakuudet, takuudet ja pitkät lainanhakuprosessit voivat tarkoittaa sitä, että kun päätös vihdoin tulee, on se auttamattomasti liian myöhässä.

Vaalea nainen on löytänyt luotettavan lainatarjouksen ja kättelee pankin edustajaa lainan hyväksymisen merkiksi

Kertaluontoinen kulutusluotto – melkein kuin perinteinen laina

Kulutusluotto voi olla kertalaina, eli tietty yhdellä kerralla tilillesi siirrettävä summa. Monet luotonantajat tarjoavat yhden noston luottoja. Kertaluontoinen maksu on tyypillinen tapa maksaa yksittäisiä ostoksia verkossa.

Kulutusluoton ja lainan ero onkin tällöin hyvin vaikeaa määritellä. Jos saat lainan ilman vakuuksia, nostat sen kulutustarkoituksessa, summa on pieni ja hakuprosessi on yksinkertainen, on kyse yleensä kulutusluotosta.

Esimerkiksi pankista haettavissa lainoissa joudut yleensä aina antamaan vakuuksia, käymään hitaita neuvotteluita ja paljastamaan lainanantajalle rahojen käyttökohteen. Kulutusluotoissa prosessi on nopeampi ja lainat vakuudettomia.

Joustava kulutusluotto - luottotili tarpeisiisi

Useimmat lainanantajista tarjoavat mahdollisuutta joustavaan luottoon. Tällöin haet tavallisesti yhtä kokonaissummaa, joka myönnetään sinulle osittain tai kokonaan. Luoton myöntämisen jälkeen voit nostaa myönnetystä summasta haluamasi kokoisia eriä. Kulutusluoton kustannukset riippuvat yleensä nostamistasi lainaeristä. Korkoa ja muita kuluja maksetaankin tällöin tavallisesti vain nostamiesi summien perusteella, koko lainalle myönnettyjen ehtojen mukaan.

Joustavalta luottotililtä voidaan usein nostaa rahaa vuorokauden ympäri ja saat lainarahat nopeasti tilillesi. Joustava luotto sopii erityisesti tilanteisiin, joissa et osaa arvioida tarvitsemaasi summaa täsmällisesti. Tällöin voit hakea luottoa kerran ja kun se on myönnetty sinulle, voit koska tahansa käyttää sitä. Yleensä luotto itsessään on ilmainen.

Joustavien kulutusluottojen hinta määräytyy siis nostetun summan mukaan ja on tavallisesti tietty prosenttiosuus nostetusta summasta + lainan kulut.

Joustavien lainojen, eli luottotilien etuna onkin se, että kun luotto on kerran myönnetty, voit yleensä nostaa sitä kun haluat. Monilla palveluntarjoajilla rahat siirtyvätkin tilillesi jopa minuuteissa.

Kulutusluottojen nostot yöllä kiellettiin vuonna 2009. Itse lainapäätös voidaan edelleen tehdä öisin, mutta kello 23 jälkeen myönnetty pikalaina on mahdollista nostaa vasta aamulla. Joulukuusta 2010 eteenpäin kulutusluottoja ovat saaneet myöntää ainoastaan Finassivalvonnan alaisuudessa olevat yritykset tai Aluehallinnon ylläpitämään rekisteriin liittyneet yritykset. Rekisteriin liittymisen ehtona on se, että yritykset noudattavat hyvää lainanantotapaa ja niiden lainaehdot noudattavat Suomen lainsäädäntöä. Axolainan kumppanit ovat siis aina luotettavia pankkeja tai rahoitusyhtiöitä.

Lähikuva lainavaihtoehtojen vertailemisesta

Kulutusluoton hakeminen

Voit hakea lainaa suoraan lainantarjoajilta Axolainan kautta. Se kannattaakin, sillä meillä saat samalla useita kulutusluottotarjouksia, joiden ehtoja sinun on helppo vertailla toisiinsa. Axolainalla ei tarvitse kertoa mihin aiot kulutusluottosi käyttää. Meidän kauttamme luotot ovat myös vakuudettomia ja saat ne nopeasti tilillesi.

Luottoja myöntävät nykyisin monet pankit sekä muut yksityiset lainoittajat. Erilaisten pikavippien, luottojen ja lainojen valikoima onkin nykyisin päätä huimaava. Useimmilta lainoittajilta voit saada lainan nopeasti ja helposti, mutta yleensä saat niiltä ainoastaan yhden tarjouksen, jonka voit hyväksyä tai hylätä. Tällöin joudut tekemään lainavertailun hankalasti vierailemalla useampien kulutusluottoa myöntävien yritysten sivuilla ja täyttämään hakemuksen yksi kerrallaan. Axolainalla yhdellä hakemuksella saat tarjouksen automaattisesti kaikilta kumppaneiltamme.

Kulutusluottoja voi hakea myös maksutilanteen yhteydessä. Esimerkiksi monet matkasivustot ja verkkokaupat tarjoavat mahdollisuutta maksaa ostokset osissa kulutusluottoa käyttämällä. Näissä yhteyksissä kulutusluotto on kuitenkin selkeästi rajattu yhteen ostokseen ja yleensä yhteen lainanantajaan. Et voi tällöin vaikuttaa sinulle myönnettävän lainan ehtoihin maksuaikaa ja lainattavaa summaa pidemmälle. Jos tarvitset apuja maksamiseen, on aina kannattavinta tehdä alustava lainavertailu ja päättää vasta sitten palveluntarjoajien sinulle antamista ehdoista – Axolainan lainavertailulla et nimittäin voi hävitä mitään. Parhaimmassa tapauksessa löydät paljon tarjottua paremmat ehdot ja voit maksaa koko ostoksen kerralla osamaksun sijaan.

Axolainan kaltaisia lainavertailusivustoja on markkinoilla monia. Niiden suhteen kannattaa kuitenkin olla terveen epäileväinen, sillä monet sivustoista hyötyvät tiettyjen lainanantajien suosimisesta. Axolaina on lainoittajien suhteen puolueeton ja hyväksymme yhteistyökumppaneiksemme ainoastaan vakiintuneita ja reiluja ehtoja tarjoavia lainoittajia.

Vertaile lainasi

Kulutusluottoa haettaessa on tärkeää saada kokonaiskatsaus tarjolla olevista lainavaihtoehdoista. Edullisimmat korot ja ehdot sinulle tarjoava luotto voi merkitä sinulle satojen eurojen säästöä kuukausitasolla ja vuodessa jopa tuhansia euroja, lainan koosta riippuen. Näiden lainaehtojen selvittäminen ja vertailu on kuitenkin aikaa vievää puuhaa. Tällöin kannattaakin ottaa avuksi lainanvertailupalvelu, jollainen myös Axolaina on. Tekemällä lainavertailun meillä saat nopeasti monta kulutusluottovaihtoehtoa, joiden väliltä voit valita juuri sinulle sopivan koron ja kuukausierän.

Mitä kulutusluotto maksaa?

Kulutusluottojen vuosikorot vaihtelevat huomattavasti. Korkoon vaikuttavat muun muassa lainalle mahdollisesti annettu vakuus, myönnetyn kulutusluoton määrä sekä laina-aika.

Kulutusluottotarjouksia selatessa kannattaa huomio kohdistaa ennen kaikkea kokonaiskustannuksiin. Yksittäisten ominaisuuksien, kuten esimerkiksi kuukausikorkojen lisäksi kustannuksia lisäävät monet erilaiset kulut sekä maksut.

Jotta löydät edullisen kulutusluoton, kannattaa kustannuksia arvioidessa huomioida seuraavat asiat:

Maksuaika

Pitkä maksuaika pienentää maksettavia kuukausieriä, mikä saattaa houkuttaa joitakin ottamaan paljon tarvitsemaansa suurempia lainoja. Muista, että varsinaisen kuukausierän lisäksi maksat kuukausittain myös erilaisia laskutus- ja lainakuluja. Pitkiin maksuaikoihin liittyvät korot saattavat olla myös huomattavasti lyhyempiä takaisinmaksuja suurempia.

Vuosikorko

Todellinen vuosikorko huomioi kaikki lainan kustannukset. Monet lainoittajat mainostavatkin luottojensa matalia korkoja, mutta niiden kokonaishinta muodostuu erilaisista järjestelypalkkinoista sekä nosto- ja palvelumaksuista. Usein pienellä kirjoitettu todellinen vuosikorko onkin tärkeimpiä vertailukohteita lainojen välillä. Axolainojen lainanantajien todelliset vuosikorot esitetään aina selkeästi.

Ehdot

Järkeviin lainaehtoihin tulisi kuulua myös mahdollisuus maksaa ylimääräisiä lyhennyksiä tai vaikka koko laina etuajassa, jolloin myös kulutusluoton kokonaishinnan tulisi muuttua. Varmista aina, että tämä mahdollisuus on olemassa.

Maksaminen ajoissa

Kaikkiin lainoihin sisältyy viivästyskorko, jonka joudut maksamaan, jos takaisinmaksu tapahtuu eräpäivän jälkeen. Myös maksumuistutuksista veloitetaan aina erikseen, joten lainaerät kannattaa aina pyrkiä maksamaan ajoissa.

Lainaa ei koskaan kannata ottaa turhaan ja se kannattaa ajatella väliaikaisena ratkaisuna.

Valitessasi sinulle sopivaa kulutusluottoa sinun kannattaa aina huomioida taloudellinen kokonaistilanteesi ja se, miten se kestää mahdollisesti vaihtuvakorkoisten kuukausierien maksamisen.

Toisaalta silloin, kun taloutesi on tasapainossa, ei kohtuullista velkaantumista tarvitse pelätä. Tällöin on kuitenkin tärkeää valita kulutusluottojen antajiksi uskottavia ja luotettavia kumppaneita, jotka eivät tarjoa sinulle epämiellyttäviä yllätyksiä.

Kulutusluottojen vertailu Axolainalla

Meidän kauttamme voit hakea kulutusluottoja 2000 eurosta ylöspäin aina 60 000 euroon saakka.

Vertailemalla kulutusluottosi meidän kauttamme säästät aikaa ja voit olla varma, että saat luottosi luotettavalta toimijalta, joka tarjoaa juuri sinulle sopivat ehdot. Kulutusluottoa hakiessasi saat tarvittaessa henkilökohtaista asiakaspalvelua, jonka tehtävä on auttaa sinua löytämään tarvitsemasi rahoitusratkaisun.

Meidän kauttamme saamasi kulutusluottotarjoukset eivät velvoita sinua mihinkään ja ne ovat voimassa 30 päivää tarjouksen saamisen jälkeen. Palvelumme on sinulle täysin ilmainen, sillä meidän korvauksemme perustuu lainanantajilta saatavaan komissioon. Sinun kannattaa siksi kokeilla Axolaina-palvelua, vaikka päätyisit lopulta ottamaan lainasi muualta. Tietämällä enemmän pystyt tekemään taloutesi kannalta parempia päätöksiä. Olemme varmoja, että meidän lainatarjouksemme ovat aina parhaita tarjouksia, mitä kumppanipankkimme tarjoavat.

Axolaina vertailee tarvitsemasi lainan kerralla useilta lainanantajilta, joiden avulla löydät alhaisimmilla koroilla ja kokonaiskustannuksilla varustetun kulutusluottotarjouksen. Vertailemme aina vähintään viittä eri lainoittajaa.

Luottotarkastus on kaikkien etu

Jotta varmistaisimme sinulle sopivimman lainan, teemme tilanteestasi valmiin luottokertomuksen, jonka sitten lähetämme eteenpäin luotonantajille. Ne suorittavat omat luottoluokituksensa, joiden perusteella ne päättävät, voidaanko sinulle myöntää kulutusluottoa.

Tämän arvion tarkoituksena on varmistaa, että pystyt maksamaan hakemasi luoton sekä se, että velkasi määrä suhteessa tuloihisi tai varallisuuteesi ei nouse liian korkeaksi. Tämä on myös sinun etusi, sillä epätasapainoon ajautunut talous voi vaikuttaa merkittävällä tavalla elämänlaatuusi.

Kun luotonantajat ovat tehneet päätöksensä otamme sinuun yhteyttä ja voit valita selkeästi esitetyistä tarjouksista haluamasi kulutusluoton.

Axolaina on luottamuksesi arvoinen

Toimimme vain luotettavien ja hyvää lainatapaa noudattavien yhteistyökumppaneiden kanssa. Meille on tärkeää, että kauttamme vertailtavat kulutusluotot ovat parhaimpia mahdollisia ja palvelevat asiakkaidemme tarpeita oli kyseessä sitten pieni matkalaina, remonttia varten tarvittu vippi, lainojen yhdistäminen tai yrityksen tarve rahoittaa nopealla aikataululla uutta kalustoa. Kaikki kumppanimme noudattavat 1.9.2019 voimaan tullutta korkolakia.

Suomessa laajennamme jatkuvasti kumppaniverkostoamme ja pyrimme ylläpitämään muissa Pohjoismaissa asiakkailtamme ansaitsemaamme luottamusta helpon lainavertailun luotettavana asiantuntijana.

Meidän palvelustamme on hiottu pois kaikki ylimääräinen. Täyttämällä nopean lainahakemuksen saat kulutusluottotarjoukset pian eteesi ja näet niiden kaikki ehdot selkeästi – lainavertailun ei pitäisi koskaan olla vaikeaa.

Axolainalla vertailet lainasi helpommin.