Yhdistelylaina säästää sinulta lainakuluja

Yhdistelylainalla kokoat kaikki lainasi yhteen, mikä säästää rahaa ja selkeyttää talouttasi.

 • Valid
  Se ei maksa sinulle mitään
 • Valid
  Saat parhaan tarjouksen nopeasti
 • Valid
  Voit rauhassa miettiä tarjouksia
 • Valid
  Et sitoudu mihinkään

Trustscore 4.6 | 805 arvosteluun

Vastaanota edullinen lainatarjous

0
Erinomainen
Perustuu 805 arvosteluun
1 päivää sitten
Yksinkertainen lainaprosessi
Koko lainanhakuprosessi on äärettömän helppo. Vastauksen saaminen oli nopeaa. Sain rahat tililleni kahdessa vuorokaudessa. Olen erittäin tyytyväinen tähän palveluun. Kiitos paljon.
Anne H
2 päivää sitten
Palvelu oli helppoa ja nopeaa
Palvelu oli helppoa ja nopeaa
M.M
5 päivää sitten
Nopea ja joustava
Nopea ja joustava
E.p
6 päivää sitten
hyvin toimittu
hyvin toimittu
Matti Juhani Ketola
7 päivää sitten
Luotettavuus
Luotettavuus
Ulrika Emerentia Hellberg-Erkk
7 päivää sitten
lainanmaksu ja pillokulut pitää esittää perusteelisesti
nopea toiminta ja helppo
Pentti Juhani Räsänen
7 päivää sitten
Kyllä he auttoivat minua
Kyllä he auttoivat minua. Kaikki meni hyvin.
Zafarbek Saidamatov
8 päivää sitten
Oltiin
Olitte puhelillakin yhteydessä. Hakemuksen teos/lähettämisessä pientä ongelmaa.
Jari Pekka Lammi
8 päivää sitten
Oli todella nopeaa
Oli todella nopeaa, ja luotettavaa
Aada Josefiina Juhala
8 päivää sitten
Nopea vastaus
Nopea vastaus
Karita Undrest
8 päivää sitten
helppo tapa saada luottoa kun on sen…
helppo tapa saada luottoa kun on sen tarve.
Kim Koskinen
8 päivää sitten
Homma toimi luvatunlaisesti
Homma toimi luvatunlaisesti. Yks tähti pois, kun viestiä ja puhelua tuli aina vaan solkenaan, vaikka laina oli jo käsittelyssä.
Samuel
8 päivää sitten
Kiitoksia paljon!!!
Onnistui hyvin!!!
Samson Morais
10 päivää sitten
Nopea palvelu.
Tosi nopea toimintaa. Löysi lainan. Rahat tulivat tilille nopeasti
Jarmo
12 päivää sitten
Laina tarpeeseen
Lainan myöntäminen. Minulle äärimmäisen tärkeä saada laina.
Jaakko
12 päivää sitten
Sovellus ansaitsisi vähän kritiikkiä
Tämä sovellus vie ainakin minulta täysin toivon että täällä olisi joku joka osaisi auttaa mutta aika turhalta tämä Nyt näyttää
Jani
14 päivää sitten
Hyvä
Oli nopeasti vaihtoehdot tulostettu
Irene Lähtevänoja
14 päivää sitten
Nopeus ja selkeästi esitetty asia.
Nopeus ja selkeästi esitetty asia.
Jouni Hänninen
14 päivää sitten
Hyvä asiakaspalvelu
Hyvä asiakaspalvelu
Rauni Marketta Juntunen
15 päivää sitten
Helppo
Helppo, nopea, luotettava.
Erkki

Miten yhdistelylaina toimii?

Yhdistelylaina on laina, jonka avulla yhdistät kaikki nykyiset lainasi, luottosi ja osamaksusi yhdeksi isommaksi lainaksi. Näin sinulle jää maksettavaksi vain yksi laina ja yhden lainan kulut. Tämä on erityisen hyödyllistä silloin, jos sinulta löytyy useita eri lainoja ja osamaksuja, joissa on korkeat korot ja muut lainakulut. Yhdistelylainan avulla saat veloillesi pienemmän kuukausierän ja halutessasi myös pidemmän maksuajan. Näin teet lainojen takaisinmaksusta huomattavasti edullisempaa ja rutkasti selkeämpää.

Järjestely soveltuu lähes kaikkiin lainoihin, jonka vuoksi yhdistelylaina onkin toiselta nimeltään järjestelylaina. Esimerkiksi kulutusluotto, luottokorttimaksut, osamaksusopimukset ja pikavipit voivat tulla kalliiksi useiden korkeiden korkojen ja lainanhoitokulujen takia. Kun korvaat ne yhdellä lainalla, helpottuu raha-asioiden hoitaminen ja säästät rahaa lainakuluissa, joita aikaisemmin maksoit monista lainoistasi erikseen. Erityisesti pikavippien yhdistäminen voi tuoda sinulle huomattavia säästöjä. 

Lainojen yhdistäminen voi säästää sinulta aikaisempaan tilanteeseen nähden jopa satoja euroja kuukaudessa tai tuhansia euroja vuodessa! 

Säästyneen rahan voit käyttää miten parhaaksi näet. Voit maksaa pienempää kuukausierää lainastasi ja silti saada sen maksettua samassa ajassa pois. Vaihtoehtoisesti voit käyttää säästyneen rahan yhdistelylainan maksuun ja siten maksaa sen pois päiväjärjestyksestä huomattavasti nopeammin.

Hymyilevä mies makoilee sohvalla ja täyttää hakemusta yhdistelylainaan tabletilla

Yhdistelylaina on kuin KonMari raha-asioille

Aivan kuten sukkien niputtaminen pareihin helpottaa elämää ja tuo järjestystä, pienten lainojen muuttaminen yhdeksi suuremmaksi helpottaa raha-asioiden hoitamista ja talouden suunnittelua. Kun sinulla on vain yksi laina, tiedät tarkalleen, mitä sinun tulee kussakin kuussa maksaa. Kerran kuukaudessa maksat vain yhden lyhennyksen. Kun et joudukaan enään pyörittelemään pöydälläsi tai verkkopankissa monia eri laskuja, helpottuu arkesi, hermot saavat lepoa ja sinulle jää enemmän aikaa muulle.

Yhdistelylaina on kätevä tapa järjestää jo olemassa olevia lainoja. Kun kaikki lainat hoituvat samalla laskulla, ei ole enää pelkoa maksujen unohtamisesta tai laskujen eräpäivien sekaantumisesta. Helppoa!

Arvioi taloutesi ennen kuin haet yhdistelylainaa

Arvioimalla realistisesti taloudellisen tilanteesi ennen lainahakemuksen tekoa varmistat, että yhdistelylainan takaisinmaksu sujuu kuin tanssi.

Laske ensiksi nykyisten lainojesi kustannukset sekä arvioi tulosi ja menosi huolellisesti. On tärkeää tietää taloutesi nykytilanne, jotta voit valita sinulle parhaiten sopivan yhdistelylainan. Lainan suuruuden tulee vastata nykyisten lainojesi yhteissummaa, jotta uusi laina kattaa ne kokonaisuudessaan. Arvioi myös mihin muuhun käytät rahaa kuukaudessa ja laske paljonko sinulla on tuloja. Näin saat selville miten paljon sinulla on rahaa käytettävissä yhdistelylainan takaisinmaksuun. 

Toiseksi, arvioi omaan budjettiisi sopiva kuukausittainen maksuerä ja takaisinmaksuaika, joka soveltuu parhaiten sinun taloudelliseen tilanteeseesi. On tärkeää löytää tasapaino, niin että voit elää mukavasti samalla kun lyhentelet lainaa. Maksuerän tulee olla sellainen, että laina lyhenee sopivaa vauhtia ja sellainen, että pystyt myös helposti maksamaan sen joka kuukausi. Muista myös laskea mukaan joustoa sen varalta, että joillekin ajanjaksoille voi harmillisesti osua yllättäviä kustannuksia. Voit kuitenkin usein maksaa lainaa takaisin kuukausieriäsi suuremmissa summissa, joten saat yhdistelmälainan maksettua pois nopeasti, mutta sinulla on myös joustoa tiukempien kuukausien varalle. Axolainan lainalaskuri on keino, jolla hahmotat sinulle sopivan kuukausierän ja maksuajan helposti. 

Takaisinmaksuaika kannattaa miettiä niin, ettei se pääse kuitenkaan venymään liian pitkäksi. Pienet takaisinmaksuerät voivat vaikuttaa houkuttelevilta, mutta on hyvä ottaa huomioon, että laina-ajan pidentyessä myös lainakulut kasvavat. Tämän vuoksi yhdistelmälainaa kannattaa maksaa pois niin tehokkaasti kuin oma talous antaa periksi.

Jos et ole varma kannattaisiko sinun ottaa yhdistelylainaa, saat apua arviointiin suomenkielisestä asiakaspalvelustamme!

En saanut yhdistelylainaa – mistä se voi johtua?

Voi olla vaikeaa tai jopa mahdotonta kertoa yhtä tiettyä syytä, miksi yhdistelylainahakemus tulee hylätyksi. On kuitenkin olemassa syitä, jotka vaikuttavat yhdistelylainan myöntämiseen.

Yksi isoimmista tällaisista tekijöistä on hakijan luottotiedot. Yhdistelylainaa myöntävät pankit ja rahoituslaitokset tekevät perusteellisen taustatarkastuksen lainanhakijan luottotiedoista ja maksuhistoriasta ennen lainan myöntämistä. Jos hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä, vaikuttaa se kaikenlaisten lainojen myöntämiseen, niin myös yhdistelylainan. Luotonantaja voi olla haluton ottamaan riskejä lainanhakijan kanssa, jolla on aiempia rikkeitä luottojen takaisinmaksuissa. 

Toinen yleinen syy, miksi lainanhakija ei välttämättä saa yhdistelylainaa, on liian pieni tulotaso ja muu taloustilanne. Yhdistelylainan myöntäminen edellyttää usein vakiintuneita tuloja ja riittävää varallisuutta, jotta pankki voi olla varma lainanhakijan kyvykkyydestä maksaa lainansa takaisin. 

Yhdistelylainaa myöntävät lainanantajat tekevät hakijan tulotason perusteella laskelman siitä, onko hakijalla mahdollista maksaa lainaa takaisin. Jos lainanhakijan tulotaso on liian alhainen, voi pankki katsoa, ettei hakijalla ole varaa maksaa lainaa takaisin, ja näin ollen ei myönnä lainaa. Jos lainanhakijalla ei ole säännöllisiä tuloja tai muuta varallisuutta, voi olla vaikeaa vakuuttaa pankki maksukyvystään. Tämän vuoksi esimerkiksi opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät voivat kohdata haasteita yhdistelylainaa hakiessaan. 

Yhdistelylainaa voi olla myös vaikea saada, jos hakijalla on jo useita eri lainoja. Jos pankit katsovat, että hakijan velkaantuneisuus on liian suuri, voivat ne tämän vuoksi nähdä lainan myöntämisen liian suurena riskinä. Samoin pankit voivat olla haluttomia myöntämään yhdistelylainaa hakijalle, jolla on jo yksi tai useampi yhdistelylaina.

Yhdistelylainan myöntämisen edellytykset vaihtelevat luotonantajasta toiseen. Tämän vuoksi lainantarjoajat tulee kilpailuttaa aina ennen lainan nostamista, sillä on mahdotonta tietää etukäteen, mistä pankista yhdistelylainan saa. Onneksi yhdistelmälaina on helppoa kilpailuttaa kauttamme, vertailemme ja kilpailutamme useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten yhdistelylainat, jotta sinulle löydetään paras tarjous.   

Axolainalta löydät parhaat yhdistelylainat

Täyttämällä Axolainan lainahakemuksen et sitoudu vielä mihinkään, vaan saat tarkasteltavaksi kumppaneidemme parhaat lainatarjoukset sinulle sopivin ehdoin. Tarjoukset ovat selkeitä ja ne ovat voimassa 30 päivää, sillä haluamme varmistaa, että sinulla on aikaa harkita ja valita juuri sinulle sopiva yhdistelylaina.

Yhdistä lainat nopeasti ja täytä lainahakemus jo tänään!

Vertailemme nämä pankit puolestasi:

TF Bank logo