Lainalaskuri

Lainalaskurilla lasket itsellesi sopivan lainamäärän ja takaisinmaksuajan. Voit myös tarkistaa paljon säästäisit yhdistämällä nykyiset lainasi!

Trustscore 4.3 | 199 arvostelut

Vastaanota edullinen lainatarjous

58 412
Käsiteltyä hakemusta viime kuussa

Näytetään 4 & 5 tähden arvostelumme

Hannele Palm

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu, ja nopea lainan käsittely.

Ulla Nikkola

Toivon saavani lainaa että saan maksaa…

Toivon saavani lainaa että saan maksaa kaikki lainat pois ja on vain yksi laina niin olisi helpompaa ettei tarvitse makssaa ulimääräisoä kuluja hoito alalla ei työt lopu

Vastaus yritykseltä Axolaina
18 päivää sitten
Lue lisää

Nawal Yagob

On hyvä kiitos tiedosta

On hyvä kiitos tiedosta

Vastaus yritykseltä Axolaina
28 Syyskuu
Lue lisää

Jari Antero Uusitalo

Helppo ja nopea

Helppo ja nopea

Vastaus yritykseltä Axolaina
23 Syyskuu
Lue lisää

Pakalen Timo

varmalaina kohtuu korolla alle kohutun…

varmalaina kohtuu korolla alle kohutun 10&

Vastaus yritykseltä Axolaina
22 Syyskuu
Lue lisää

Natalia Konttinen

Kaikki meni tosi hyvin

Kaikki meni tosi hyvin

Vastaus yritykseltä Axolaina
22 Syyskuu
Lue lisää

sk miraj

Nice

Its good experience

Vastaus yritykseltä Axolaina
22 Syyskuu
Lue lisää

asiakas

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu ja ripeää toimintaa.

Vastaus yritykseltä Axolaina
19 Syyskuu
Lue lisää

Jouni Pertti Karjalainen

ERITTÄIN HYVÄÄ JA TEHOKASTA TOIMINTAA

TOIMINTA SUJUI HYVIN JA ASIALLISESTI , KAIKKI TIEDOT ETENIVÄT NIINKUIN PITI , KOKONAISUUS KATTAVA JAHYVÄ , SUOSITTELEN ETEENPÄIN ,KIITOS JA KUMMARRUS

Vastaus yritykseltä Axolaina
19 Syyskuu
Lue lisää

Kaija

Nopea ja sujuva toiminta

Nopea ja sujuva toiminta

Vastaus yritykseltä Axolaina
12 Syyskuu
Lue lisää

Sauli

Kiitos suhteellisen nopeasta…

Kiitos suhteellisen nopeasta päätöksestä. Jätin yhden tähden pois, koska korko olisi voinut olla pienempi. Kiitos kuitenkin. Kysyisin vielä, voisinko saada lisää 3000€, maksaisin sillä toisen kalliimman lainan. Kiitos ystävällisestä kohtelusta. Terveisin Sauli Hiltunen, Joensuu, Puh 0507576032. Hyvää viikonloppua ☺️☀️

Vastaus yritykseltä Axolaina
12 Syyskuu
Lue lisää

Asiakas Tatjana

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu

Vastaus yritykseltä Axolaina
12 Syyskuu
Lue lisää

riitta verronen

Sain pikaisesti lainatarjouksen…

Sain pikaisesti lainatarjouksen Axolainan kautta ja se oli Avidalta.Kiitos,olen tyytyväinen ja asiakaspalveluun myös🌹

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 Syyskuu
Lue lisää

Alppu

Nopeahkoa palvelua

Kohtuu nopeaa palvelua, en tosin saanut kuin yhden tarjouksen vaikka jälkikäteen tuli toiselta taholta viesti että "tarjous on umpeutunut". Päädyin ottamaan kuitenkin tuon ainokaisen tarjouksen.

Vastaus yritykseltä Axolaina
29 Elokuu
Lue lisää

Carl Nylander

Axolainasta kerrotaan positiivisesti,

Axolainasta kerrotaan positiivisesti, haluamme mukaan. Toivottavasti sairausloman päätyttyä olemme mukana jatkossa.

Vastaus yritykseltä Axolaina
29 Elokuu
Lue lisää

Lainalaskurilla hahmotat lainatarpeesi

Axolainalla haet tarvitsemasi lainan kätevästi ja nopeasti. Mutta millaisen lainan tarvitset? Sopiiko sinulle lyhyt vai pitkä takaisinmaksuaika? Paljon joutuisit maksamaan kuukaudessa? Näihin ja muihin lainatarpeen arviointiin liittyviin kysymyksiin saat apua lainalaskuristamme.

Lainatarpeet iskevät usein yllättäen. Ehkä taustalla on avioero, kenties hajonnut ikkuna, jossain tapauksissa vaikka houkutteleva matkatarjous. Oli syy mikä tahansa, on lainatarpeen huolellinen arvioiminen aina tärkeää. Kuitenkin niissä tilanteissa, joissa harkitset lainojen yhdistämistä, voi lainalaskuri olla erityisen kriittinen – se saattaa usein yllättää jopa todella iloisesti, sillä lainojen yhdistämisen tuottamat säästöt voivat olla vuodessa jopa tuhansia euroja.

Nainen täyttää lainahakemuksen nopeasti Axolaina-palvelussa

Milloin lainojen yhdistäminen kannattaa?

Huomaat ehkä maksavasi kuukaudessa satoja euroja pelkkää korkoa. Ehkä ynnäilet yhteen monien luottokorttien maksuja tai kertyneiden pikavippien kuluja. Näissä maksuissahan eivät vaikuta vain korot, vaan erityisesti pitkissä lainasuhteissa tai useissa eri lainoissa muut kulut muodostavat merkittävän lisäerän jo valmiiksi rasittuneen lompakkosi riesaksi.

Tällöin on hyvä ottaa esiin lainalaskuri ja tehdä nopeaa matikkaa.

1) Aloita laskemalla kaikkien luottojesi kuukausittaiset menot

Muista, että näihin kuuluvat kaikki korot, kulut, laskutuslisät ja tilinhoitomaksut. Näistä muodostuu kuukausierän summa X. Laske sama myös vuositasolla.

2) Laske lainasumma yhteen ja laita se lainalaskuriin

Lainasumma voi tuntua kertaeränä suurelta, mutta sen jälkeen voit jakaa sen sinun talouteesi sopiviin palasiin. Jos nykyiset menot ovat liian suuri rasite taloudellesi, voit pitkittää maksuaikaa nykyisestä huomattavastikin. Vaikka pitkä maksuaika tuleekin aina lyhyttä kalliimmaksi, voi se kannattaa, jos saat sen ansiosta lisää rahaa elämiseen.

3) Vertaile ja laske säästöt lainalaskurilla

Jos kuukausittainen maksueräsi pienenee ja mahdollistaa paremman elämisen, tai pystyt säästämään pienenkin summan kuukaudessa tai vuodessa uudella lainalla, on lainojen yhdistäminen aina kannattavaa. Tässä ei edes huomioitu monien laskujen maksamiseen kuluvaa aikaa tai siihen usein liittyviä ongelmia, kuten unohteluita, postilakkoja tai myöhästymismaksuja.

Kun pystyt lyhentämään velkaasi yhdellä laskulla, pienentää se huomattavasti maksuhäiriöiden mahdollisuutta. Pystythän silloin helpommin ennakoimaan kuukausittaiset menosi. Hurjimmillaan vuositason säästöt voivat näin olla myös tuhansia euroja. Voit käyttää tämän koko summan lainasi suunniteltua nopeampaan takaisinmaksuun, joka tuo sinulle entisestään lisää säästöjä.

Lainalaskurin käyttö on helppoa

Axolainan lainalaskurin käyttö on yksinkertaista. Syötä vain hakemasi lainasumma ja takaisinmaksuaika. Näytämme sinulle samalla erilaisten korkovaihtoehtojen vaikutuksen. Lainalaskurin yksinkertaisia muuttujia vaihtamalla saat tarkan kuvan hakemasi lainan kuukausieristä ja kokonaishinnasta.

Mies hakee Axolainaa tietokoneella.

Korkolaskuri lainan hankinnan apuna

Sivustomme lainalaskuri toimii myös eräänlaisena korkolaskurina. Korkolaskuri auttaa sinua hahmottamaan, millainen kuukausierä sinulle mahdollisesti syntyy lainan ottaessasi. Näin saat yleiskuvan siitä, millainen korko lainalle on mahdollista saada.

Korkolaskurin avulla näet helposti, millainen kuukausierä lainallesi muodostuu esimerkkikorolla. 

Sinun ei kuitenkaan kannata käyttää turhan paljon aikaa korkolaskurin kanssa, sillä näet helposti ja nopeasti millaisen koron todellisuudessa saat lainallesi lähettämällä meille lainahakemuksen. Lainahakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, joten voit huoletta täyttää hakemuksen ja jäädä odottamaan tarjouksia. 

Mistä koostuu korkolaskurin korko? 

Korko on se hinta, joka lainasta maksetaan lainanmyöntäjälle. Nimelliskorko ja todellinen vuosikorko ovat tämän hinnan erilaisia mittareita. Nimelliskorko ilmaisee pelkästään lainan korkoprosentin, ilman lainan muita kuluja.

Lainan korkokulut muodostuvat siis lainan nimelliskorosta sekä lainan muista kustannuksista. Nämä kustannukset sisältävät esimerkiksi kuukausittaisen tilinhoitokulun sekä kertaluonteisen avausmaksun. 

Muun muassa tällaisia kuluja voi sisältyä lainan kustannuksiin nimelliskoron lisäksi: 

  • avausmaksu
  • tilinhoitokulu
  • laskutuspalkkio
  • muut palvelumaksut

Todellinen vuosikorko ottaa huomioon nämä kaikki muut kustannukset, jotka lainan lyhennykseen sisältyy. Lainan hintoja vertaillessa kannattakin kiinnittää erityistä huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon, sillä se ilmaisee kaikki lainaan liittyvät kustannukset.

Yleisimpien kulutusluottojen ja osamaksujen todelliset vuosikorot ovat noin 22 %. Kauttamme haetuissa lainoissa korko on keskiarvoisesti 7–15 %, joten korkokustannukset tippuvat huomattavasti verrattuna esimerkiksi osamaksuihin, kun lainat kilpailutetaan kauttamme. 

Lainaesimerkissämme käytämme keskiarvoista korkoesimerkkiä, jossa lainan todellinen vuosikorko on 7,21 %. Tämä korko toimii vain suuntaa antavana, joten saamasi lainatarjouksen vuosikorko voi poiketa korkolaskurin esimerkistä. 

Lainalaskurimme käyttää laskelmissaan kiinteää lainakorkoa, joka tarkoittaa, että lainan korko pysyy samana koko laina-ajan. Lainatarjouksen saatuasi tarkista, onko lainassasi kiinteä vai vaihtuva korko, jonka jälkeen pystyt tarkasti näkemään lainan kuukausittaiset kulut. 

Kun etsit kokonaisuudessaan edullisinta lainaa, pyri löytämään laina, jossa on alhaisin todellinen vuosikorko. 

Kuinka suuria lainoja voin yhdistää Axolainalla?

Myönnämme 2000 € – 60 000 € vakuudettomia lainoja 18 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille, joilla on luottotiedot kunnossa. Suoritamme lainahakemusten yhteydessä aina luottotietojen tarkistuksen.

Miksi käyttää Axolainaa lainojen yhdistämiseen?

Axolaina on luotettava pohjoismainen lainanvertailupalvelu, jonka käyttö on lainanhakijoille maksutonta ja helppoa. Esitämme vertailtavat lainatarjoukset selkeästi ja suomenkielinen asiakaspalvelumme on käytössäsi kaikissa lainatarpeen arviointiin ja lainanhakemiseen liittyvissä asioissa.

Kumppaneiksemme huolimme vain vakiintuneita, hyvää lainanantotapaa noudattavia yrityksiä.

Täytät hakemuksemme hetkessä ja saat pian eteesi vertailukelpoisia tarjouksia, joista voit helposti valita juuri sinun tarpeeseesi sopivan lainan. Esimerkiksi lainojen yhdistämisessä se voi olla laina, jonka takaisinmaksuaika on pitkä ja sisältää mahdollisuuksia erilaisiin joustoihin. Ehdot ovat aina selkeästi esillä – Axolainalla et ylläty ainakaan takaisinmaksuerien koosta!

Olemme Norjan suurin lainanvälittäjä ja olemme toimineet pohjoismaissa jo yli 10 vuotta. Tänä aikana olemme välittäneet tuhansia ja taas tuhansia lainoja tyytyväisille asiakkaille. Sen varmistaa myös asiakaspalvelumme, joka on sinun käytössäsi lainalaskurin käynnistämisestä lähtien.

Axolainalla yhdistät lainasi helpommin.

Vertailemme nämä pankit puolestasi: