Lomalaina helposti ja nopeasti

Hae lomalainaa tai matkaluottoa 2000 - 60 000 €. Yhdellä hakemuksella kilpailutat useita pankkeja ja löydät edullisimman lainatarjouksen lomalainallesi.

 • Valid
  Et sitoudu mihinkään
 • Valid
  Se ei maksa sinulle mitään
 • Valid
  Saat parhaan tarjouksen

Trustscore 4.6 | 805 arvosteluun

Vastaanota edullinen lainatarjous

0
Erinomainen
Perustuu 805 arvosteluun
1 päivää sitten
Yksinkertainen lainaprosessi
Koko lainanhakuprosessi on äärettömän helppo. Vastauksen saaminen oli nopeaa. Sain rahat tililleni kahdessa vuorokaudessa. Olen erittäin tyytyväinen tähän palveluun. Kiitos paljon.
Anne H
2 päivää sitten
Palvelu oli helppoa ja nopeaa
Palvelu oli helppoa ja nopeaa
M.M
5 päivää sitten
Nopea ja joustava
Nopea ja joustava
E.p
6 päivää sitten
hyvin toimittu
hyvin toimittu
Matti Juhani Ketola
7 päivää sitten
Luotettavuus
Luotettavuus
Ulrika Emerentia Hellberg-Erkk
7 päivää sitten
lainanmaksu ja pillokulut pitää esittää perusteelisesti
nopea toiminta ja helppo
Pentti Juhani Räsänen
7 päivää sitten
Kyllä he auttoivat minua
Kyllä he auttoivat minua. Kaikki meni hyvin.
Zafarbek Saidamatov
8 päivää sitten
Oltiin
Olitte puhelillakin yhteydessä. Hakemuksen teos/lähettämisessä pientä ongelmaa.
Jari Pekka Lammi
8 päivää sitten
Oli todella nopeaa
Oli todella nopeaa, ja luotettavaa
Aada Josefiina Juhala
8 päivää sitten
Nopea vastaus
Nopea vastaus
Karita Undrest
8 päivää sitten
helppo tapa saada luottoa kun on sen…
helppo tapa saada luottoa kun on sen tarve.
Kim Koskinen
8 päivää sitten
Homma toimi luvatunlaisesti
Homma toimi luvatunlaisesti. Yks tähti pois, kun viestiä ja puhelua tuli aina vaan solkenaan, vaikka laina oli jo käsittelyssä.
Samuel
8 päivää sitten
Kiitoksia paljon!!!
Onnistui hyvin!!!
Samson Morais
10 päivää sitten
Nopea palvelu.
Tosi nopea toimintaa. Löysi lainan. Rahat tulivat tilille nopeasti
Jarmo
12 päivää sitten
Laina tarpeeseen
Lainan myöntäminen. Minulle äärimmäisen tärkeä saada laina.
Jaakko
12 päivää sitten
Sovellus ansaitsisi vähän kritiikkiä
Tämä sovellus vie ainakin minulta täysin toivon että täällä olisi joku joka osaisi auttaa mutta aika turhalta tämä Nyt näyttää
Jani
14 päivää sitten
Hyvä
Oli nopeasti vaihtoehdot tulostettu
Irene Lähtevänoja
14 päivää sitten
Nopeus ja selkeästi esitetty asia.
Nopeus ja selkeästi esitetty asia.
Jouni Hänninen
14 päivää sitten
Hyvä asiakaspalvelu
Hyvä asiakaspalvelu
Rauni Marketta Juntunen
15 päivää sitten
Helppo
Helppo, nopea, luotettava.
Erkki

Lomalainaa 2000 € - 60 000 €

Joskus harmaa arki voi alkaa painaa, jolloin irtiotto arjesta on paikallaan. Oli kyse sitten kaipuusta Kanarian lämpöön, matkasta Australian ainaisen auringon alle taikka koko perheen laskettelulomasta Lappiin, pitää matkabudjetti olla kunnossa. Jos sinulla ei ole omasta takaa rahaa säästössä lomamatkaa varten, voit hakea vakuudetonta lainaa kauttamme 2000 €:sta jopa 60 000 €:n asti.

Yhdellä hakemuksella saat kauttamme usealta eri lainanmyöntäjältä tarjouksen, joista valitset sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Hakemuksen täyttäminen käy vain muutamissa minuuteissa. Parhaan lainatarjouksen löydyttyä, rahat saapuvat tilillesi muutamassa päivässä.

Nainen on ottanut lomalainaa ja makoilee nyt rannalla hellehatussa

Löydä lomalaina helposti ja nopeasti

Löysitkö kerrankin kaikille sopivan matka-ajan ja lennot? Tällaiseen tilaisuuteen tulee tarttua nopeasti! Äkkilähdöt ovat usein edullisempia, mutta kolikon kääntöpuolena päätös matkalle lähdöstä tulee tehdä pikaisesti.

Matkalle lähtö lyhyelläkin varoitusajalla on mahdollista nopean lainaprosessimme ansiosta. Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, lähetämme sen kaikille yhteistyökumppaneillemme eli lainanmyöntäjille, jotka käyvät sen läpi. Ensimmäiset lainatarjoukset saat parhaimmillaan jo saman tien hakemuksen jätettyäsi ja voit saada lainan tilillesi muutamassa tunnissa.

Laina on mahdollista saada nopeasti, mutta päätöstä ei tarvitse tehdä heti. Lainatarjoukset ovat voimassa kuukauden niiden esittämispäivästä. Sen vuoksi sinulla onkin hyvin aikaa miettiä, mikä tarjous palvelee tarpeitasi parhaiten. Lainatarjoukset eivät ole sitovia, joten jos mikään niistä ei miellytä, ei sinun tarvitse valita mitään.

Paras lomalaina vertaamalla

Et luultavasti varaa ensimmäistä vastaan tullutta hotellia, vaan selaat valikoimaa ennen päätöksen tekoa. Yhtä lailla lomalainat kannattaa kilpailuttaa löytääkseen parhaan vaihtoehdon - varsinkin kun se on niin helppoa. Kun lähetät lainahakemuksen Axolainan kautta, vertaamme puolestasi useiden pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjoukset - täysin maksutta. Kun lomalaina vertaillaan, löydät taatusti edullisimman rahoitusratkaisun lomallesi.

Lainojen hinnat vaihtelevat eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden välillä, minkä vuoksi lainan ehtoihin kannattaa tutustua huolella. Lainatarjoukset ovat aina yksilöllisiä, joten eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainatarjouksissa voi olla suuriakin eroja. Sinulle tarjottuun lainatarjoukseen vaikuttaa taloudellinen tilanteesi; tulosi ja menosi sekä maksukykysi.

Löydät sinulle parhaan lainan kilpailuttamalla eri tarjoukset Axolainan avulla. Pankeilla ja rahoituslaitoksilla on erilaisia kriteerejä, joita he painottavat lainaa hakevalta. Tämän vuoksi toiselta lainanmyöntäjältä voit saada lainan paremmilla ehdoilla tai pienemmällä korolla kuin toiselta. Ei siis ole yksiselitteistä vastausta siihen, miltä lainanmyöntäjältä saat edullisimman lainan, vaan sinun pitää kilpailuttaa lomalainat löytääksesi niistä parhaan.

Jos jätät lainat kilpailuttamatta voit hävitä pitkässä juoksulla suuria summia. Lainatarjousten hakeminen monelta lainanmyöntäjältä yksitellen voi kuitenkin käydä todella työlääksi ja aikaa vieväksi. Tämän vuoksi Axolainalla vertaamme lainat puolestasi. Parhaan lomalainan löytäminen ei voisi olla enää helpompaa.

Kannattaako lomalainaa ottaa?

Matkalle lähtö on mainio tapa hemmotella itseään ja kerätä energiaa normaalia arkea varten. Joskus, kun säästöt eivät riitä matkan rahoittamiseen, voi lomalaina, eli kulutusluotto, olla varteenotettava ratkaisu. Lainan ei pidä kuitenkaan koskaan rasittaa talouttasi liikaa, mutta jos pystyt maksamaan lainan pois ongelmitta, se voi olla hyvä ratkaisu matkasi rahoittamiseen. Silloin säästyt matkan ajankohdan lykkäämiseltä ja voit toteuttaa unelman suunnittelemastasi matkasta. Lomasta on helpompi nauttia, kun käytettyä budjettia ei tarvitse koko ajan miettiä tai kiristellä kukkaron nyörejä. On kuitenkin asioita, mitä lomalainan haussa kannattaa huomioida.

Isä on ottanut lomalainaa ja lähtenyt tyttärensä kanssa aurinkorannalle

Onnistunut loma lomalainalla

Lomalaina on erinomainen vaihtoehto silloin, kun on aika toteuttaa unelmia. Jokaisen ihmisen mielikuva unelmien lomamatkasta on omanlainen. Jotkut haluavat ladata akkujaan lepäämällä paljon, toiset taas ottavat lomasta kaiken irti erilaisten aktiviteettien muodossa.

Kaikkia lomalaisia yhdistää kuitenkin yksi asia - raha. Jotta lomastasi tulee mahdollisimman onnistunut, tee lomallesi budjetti. Kun mieli ei ole täynnä matkan rahoitushuolista, pystyt nauttimaan lomasta vapaammin. Sinun ei tarvitse murehtia rahojen riittävyydestä ja vältyt yli varojen elämiseltä. Voit vain rauhassa antaa mielen levätä varpaiden uppoutuessa kuumaan hiekkaan. Lomalainan avulla voit toteuttaa unelmasi, ja maksaa kulut pikkuhiljaa pois loman jälkeen.

Mitä lomalainaa hakiessa kannattaa huomioida

Ennen lomalainan hakua, suunnittele lomalle budjetti. Lomamatkaa on harvoin mahdollista toteuttaa osamaksulla. Lomalaina mahdollistaa reissuun lähtemisen, vaikka säästöillä ei olisikaan mahdollista kattaa koko loman kuluja. Tavallisesti lomalainaa haetaan noin 2000–5000 €. Tällaisella summalla saa järjestettyä koko perheelle mukavan loman, jossa ei tarvitse liikaa laskea kuluja. Kauttamme on kuitenkin mahdollista hakea lainaa jopa 60 000 €.

Muista budjettia tehdessä, ettei loman kustannukset koostu vain lennoista ja hotellista. Tarvitset lomalla käyttörahaa tavalliseen elämiseen, ehkä tarvitset matkaa varten uusia vaatteita tai shoppailet niitä matkalla. Lisää lainakustannuksiin myös arvioidut ruokakulut sekä tuliaiset. Lomakohteessa rahaa voi kulua erilaisiin aktiviteetteihin tai ikimuistoisen elämyksen toteuttamiseen. Muista myös ennen matkaa hoitaa matkavakuutus kuntoon.

Jos olette lähdössä perheen yhteiselle lomamatkalle, kannattaa lomalainaa hakea puolison kanssa yhdessä. Tällöin lainan saannin todennäköisyydet kasvavat sekä lainan korko todennäköisesti pienenee. 

Näin saat sinulle sopivan kokoisen lomalainan:

 1. Laske loman kokonaiskustannukset hotelleineen, lentoineen ja muine kuluineen.
 2. Lisää kokonaiskustannuksiin myös käyttörahaa mm. eri loma-aktiviteetteihin ja ruokailuihin.
 3. Laske miten paljon tarvitset lomarahaa ja miten paljon käytät olemassa olevia varojasi.
 4. Täytä lomalainahakemus sille määrälle mitä tarvitset.
 5. Vertaile saamasi lomalainatarjoukset. Kiinnitä huomiota kuukausierään, korkoon, maksuaikaan ja lainasummaan.
 6. Valitse paras tarjous lomalainallesi.

Lomalle Axolainan avulla

Parhaan lomalainan löytäminen on helppoa Axolainalla. Yhdellä hakemuksella vertaat monta lainantarjoajaa, joten paras tarjous löytyy helposti. Jätettyäsi hakemuksen sivuillamme, saat tarjouksia nopeasti - parhaimmillaan saman tien. Kumppaniemme tarjouksissa lainan ehdot ja korot ovat aina selkeästi esitetty. Näin pystyt tekemään oikean päätöksen, etkä koe yllätyksiä lainan oton jälkeen. Jos tarvitset apua lainaprosessin aikana, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

Axolainan avulla löydät lainan helposti parhailla ehdoilla.

Vertailemme nämä pankit puolestasi:

TF Bank logo