Lomalaina helposti ja nopeasti

Hae lomalainaa tai matkaluottoa 2000 - 60 000 €. Yhdellä hakemuksella kilpailutat useita pankkeja ja löydät edullisimman lainatarjouksen lomalainallesi.

 • Valid
  Et sitoudu mihinkään
 • Valid
  Se ei maksa sinulle mitään
 • Valid
  Saat parhaan tarjouksen

Trustscore 4.6 | 864 arvosteluun

Vastaanota edullinen lainatarjous

0
Erinomainen
Perustuu 864 arvosteluun
2 päivää sitten
Спасибо за предоставленные кредит! Моя заявка была очень быстро рассмотрена и одобрена. Буду рекомендовать вас своим друзьям. .
Ваша компания быстро рассмотрела и одобрила кредит.
Olga Vargina
6 päivää sitten
Nopea ja hyvä
Nopea ja hyvä
Leena Marketta Juuti
6 päivää sitten
Mukava asiointi !
Palvelu oli sujuvaa ja miellyttävää, asiat hoituivat näppärästi!
Anuski
7 päivää sitten
Kokemuksia luoton hausta verkossa
Luoton käsittely ja rahan siirto oli nopeaa. Muutenkin palvelu oli ensiluokkaista. Axolainaa voisi suositella ystävillekin.
Jarmo Sihvonen
8 päivää sitten
Luottamus
Ystävällisyys ja luottamus!
Tanja K-N
8 päivää sitten
Kokemus muuten hyvä
Kokemus muuten hyvä, mutta olisi voinut olla helpompi tapa liitteiden lisäämiseen jottei siihen menis puoltapäivää.
sirpa hakala
9 päivää sitten
Minuun otettiin yhteyttä puhelimitse
Minuun otettiin yhteyttä puhelimitse
Sanna Maarit Laitinen
10 päivää sitten
Ehkäpä aikaisempi yhteistyömme helpotti…
Ehkäpä aikaisempi yhteistyömme helpotti valintaa
Eila Maila Hillevi Hägglund
15 päivää sitten
Lainan saanti oli helppoa ja rahat…
Lainan saanti oli helppoa ja rahat siirtyivät tilille nopeasti
asiakas
16 päivää sitten
Sujuva palvelu ja edullisempi tarjous
Nopeaa toimintaa ja sain lainatarjouksen saapumisesta ilmoituksen myös ystävällisen puhelun muodossa vielä samana iltana. Saman rahoittajan kuukausilyhennys muodostui tätä kautta pienemmäksi kuin vastaavassa toisen palvelun kautta pyydetystä tarjouksessa.
Ronja
19 päivää sitten
Palvelu
Nopea. Selvä haku prosessi. Asiakaspalvelu ok
Rossi
20 päivää sitten
Sain lainan koron laskemaan 6 %
Sain lainan koron laskemaan 6 %. Se on merkittävä asia. Sain myös teiltä erittöin hyvää asiakaspalvelua. Kiitos siitä.
Eija
21 päivää sitten
Sain kaksi tarjousta
Sain kaksi tarjousta, joista toinen oli hyväksyttävissä.
Osmo Mantila
22 päivää sitten
Kiitos palvelussa
Kiitos palvelussa
Sahar Goodarzi Aslan
26 päivää sitten
Palvelu oli hyvää
Palvelu oli hyvää
Sami Kullervo Koskenniemi
28 päivää sitten
Nopea yhteydenpito
Nopea yhteydenpito, helppo palvelu
karita
7 Toukokuu
arvio ok
Kokonaisuus ok, kiitos
Kirsi Hannele Kolehmainen
4 Toukokuu
"pieleen" meni se että tähdissä ei…
"pieleen" meni se että tähdissä ei näkynyt oliko hyvä ylhäällä vai alhaalla... ;-) Anna teiltä soitti ja auttoi minua parikin kertaa (laittamaan pääni syvemmälle suohon) No, loppuvelka jäänee perikunnan hoidettavaksi... :-D No eurojackpottia odotellessa. :-) Petri
Petri Ahonen
3 Toukokuu
Kaikki meni hyvin
Kaikki meni hyvin Homma hoitui nopeasti ja tehokkaasti, oikein hyvä!
Sanna
3 Toukokuu
Helppo haku.
Helppo haku.
Niina Kristiina Outila

Lomalainaa 2000 € - 60 000 €

Joskus harmaa arki voi alkaa painaa, jolloin irtiotto arjesta on paikallaan. Oli kyse sitten kaipuusta Kanarian lämpöön, matkasta Australian ainaisen auringon alle taikka koko perheen laskettelulomasta Lappiin, pitää matkabudjetti olla kunnossa. Jos sinulla ei ole omasta takaa rahaa säästössä lomamatkaa varten, voit hakea vakuudetonta lainaa kauttamme 2000 €:sta jopa 60 000 €:n asti.

Yhdellä hakemuksella saat kauttamme usealta eri lainanmyöntäjältä tarjouksen, joista valitset sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Hakemuksen täyttäminen käy vain muutamissa minuuteissa. Parhaan lainatarjouksen löydyttyä, rahat saapuvat tilillesi muutamassa päivässä.

Nainen on ottanut lomalainaa ja makoilee nyt rannalla hellehatussa

Löydä lomalaina helposti ja nopeasti

Löysitkö kerrankin kaikille sopivan matka-ajan ja lennot? Tällaiseen tilaisuuteen tulee tarttua nopeasti! Äkkilähdöt ovat usein edullisempia, mutta kolikon kääntöpuolena päätös matkalle lähdöstä tulee tehdä pikaisesti.

Matkalle lähtö lyhyelläkin varoitusajalla on mahdollista nopean lainaprosessimme ansiosta. Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, lähetämme sen kaikille yhteistyökumppaneillemme eli lainanmyöntäjille, jotka käyvät sen läpi. Ensimmäiset lainatarjoukset saat parhaimmillaan jo saman tien hakemuksen jätettyäsi ja voit saada lainan tilillesi muutamassa tunnissa.

Laina on mahdollista saada nopeasti, mutta päätöstä ei tarvitse tehdä heti. Lainatarjoukset ovat voimassa kuukauden niiden esittämispäivästä. Sen vuoksi sinulla onkin hyvin aikaa miettiä, mikä tarjous palvelee tarpeitasi parhaiten. Lainatarjoukset eivät ole sitovia, joten jos mikään niistä ei miellytä, ei sinun tarvitse valita mitään.

Paras lomalaina vertaamalla

Et luultavasti varaa ensimmäistä vastaan tullutta hotellia, vaan selaat valikoimaa ennen päätöksen tekoa. Yhtä lailla lomalainat kannattaa kilpailuttaa löytääkseen parhaan vaihtoehdon - varsinkin kun se on niin helppoa. Kun lähetät lainahakemuksen Axolainan kautta, vertaamme puolestasi useiden pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjoukset - täysin maksutta. Kun lomalaina vertaillaan, löydät taatusti edullisimman rahoitusratkaisun lomallesi.

Lainojen hinnat vaihtelevat eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden välillä, minkä vuoksi lainan ehtoihin kannattaa tutustua huolella. Lainatarjoukset ovat aina yksilöllisiä, joten eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainatarjouksissa voi olla suuriakin eroja. Sinulle tarjottuun lainatarjoukseen vaikuttaa taloudellinen tilanteesi; tulosi ja menosi sekä maksukykysi.

Löydät sinulle parhaan lainan kilpailuttamalla eri tarjoukset Axolainan avulla. Pankeilla ja rahoituslaitoksilla on erilaisia kriteerejä, joita he painottavat lainaa hakevalta. Tämän vuoksi toiselta lainanmyöntäjältä voit saada lainan paremmilla ehdoilla tai pienemmällä korolla kuin toiselta. Ei siis ole yksiselitteistä vastausta siihen, miltä lainanmyöntäjältä saat edullisimman lainan, vaan sinun pitää kilpailuttaa lomalainat löytääksesi niistä parhaan.

Jos jätät lainat kilpailuttamatta voit hävitä pitkässä juoksulla suuria summia. Lainatarjousten hakeminen monelta lainanmyöntäjältä yksitellen voi kuitenkin käydä todella työlääksi ja aikaa vieväksi. Tämän vuoksi Axolainalla vertaamme lainat puolestasi. Parhaan lomalainan löytäminen ei voisi olla enää helpompaa.

Kannattaako lomalainaa ottaa?

Matkalle lähtö on mainio tapa hemmotella itseään ja kerätä energiaa normaalia arkea varten. Joskus, kun säästöt eivät riitä matkan rahoittamiseen, voi lomalaina, eli kulutusluotto, olla varteenotettava ratkaisu. Lainan ei pidä kuitenkaan koskaan rasittaa talouttasi liikaa, mutta jos pystyt maksamaan lainan pois ongelmitta, se voi olla hyvä ratkaisu matkasi rahoittamiseen. Silloin säästyt matkan ajankohdan lykkäämiseltä ja voit toteuttaa unelman suunnittelemastasi matkasta. Lomasta on helpompi nauttia, kun käytettyä budjettia ei tarvitse koko ajan miettiä tai kiristellä kukkaron nyörejä. On kuitenkin asioita, mitä lomalainan haussa kannattaa huomioida.

Isä on ottanut lomalainaa ja lähtenyt tyttärensä kanssa aurinkorannalle

Onnistunut loma lomalainalla

Lomalaina on erinomainen vaihtoehto silloin, kun on aika toteuttaa unelmia. Jokaisen ihmisen mielikuva unelmien lomamatkasta on omanlainen. Jotkut haluavat ladata akkujaan lepäämällä paljon, toiset taas ottavat lomasta kaiken irti erilaisten aktiviteettien muodossa.

Kaikkia lomalaisia yhdistää kuitenkin yksi asia - raha. Jotta lomastasi tulee mahdollisimman onnistunut, tee lomallesi budjetti. Kun mieli ei ole täynnä matkan rahoitushuolista, pystyt nauttimaan lomasta vapaammin. Sinun ei tarvitse murehtia rahojen riittävyydestä ja vältyt yli varojen elämiseltä. Voit vain rauhassa antaa mielen levätä varpaiden uppoutuessa kuumaan hiekkaan. Lomalainan avulla voit toteuttaa unelmasi, ja maksaa kulut pikkuhiljaa pois loman jälkeen.

Mitä lomalainaa hakiessa kannattaa huomioida

Ennen lomalainan hakua, suunnittele lomalle budjetti. Lomamatkaa on harvoin mahdollista toteuttaa osamaksulla. Lomalaina mahdollistaa reissuun lähtemisen, vaikka säästöillä ei olisikaan mahdollista kattaa koko loman kuluja. Tavallisesti lomalainaa haetaan noin 2000–5000 €. Tällaisella summalla saa järjestettyä koko perheelle mukavan loman, jossa ei tarvitse liikaa laskea kuluja. Kauttamme on kuitenkin mahdollista hakea lainaa jopa 60 000 €.

Muista budjettia tehdessä, ettei loman kustannukset koostu vain lennoista ja hotellista. Tarvitset lomalla käyttörahaa tavalliseen elämiseen, ehkä tarvitset matkaa varten uusia vaatteita tai shoppailet niitä matkalla. Lisää lainakustannuksiin myös arvioidut ruokakulut sekä tuliaiset. Lomakohteessa rahaa voi kulua erilaisiin aktiviteetteihin tai ikimuistoisen elämyksen toteuttamiseen. Muista myös ennen matkaa hoitaa matkavakuutus kuntoon.

Jos olette lähdössä perheen yhteiselle lomamatkalle, kannattaa lomalainaa hakea puolison kanssa yhdessä. Tällöin lainan saannin todennäköisyydet kasvavat sekä lainan korko todennäköisesti pienenee. 

Näin saat sinulle sopivan kokoisen lomalainan:

 1. Laske loman kokonaiskustannukset hotelleineen, lentoineen ja muine kuluineen.
 2. Lisää kokonaiskustannuksiin myös käyttörahaa mm. eri loma-aktiviteetteihin ja ruokailuihin.
 3. Laske miten paljon tarvitset lomarahaa ja miten paljon käytät olemassa olevia varojasi.
 4. Täytä lomalainahakemus sille määrälle mitä tarvitset.
 5. Vertaile saamasi lomalainatarjoukset. Kiinnitä huomiota kuukausierään, korkoon, maksuaikaan ja lainasummaan.
 6. Valitse paras tarjous lomalainallesi.

Lomalle Axolainan avulla

Parhaan lomalainan löytäminen on helppoa Axolainalla. Yhdellä hakemuksella vertaat monta lainantarjoajaa, joten paras tarjous löytyy helposti. Jätettyäsi hakemuksen sivuillamme, saat tarjouksia nopeasti - parhaimmillaan saman tien. Kumppaniemme tarjouksissa lainan ehdot ja korot ovat aina selkeästi esitetty. Näin pystyt tekemään oikean päätöksen, etkä koe yllätyksiä lainan oton jälkeen. Jos tarvitset apua lainaprosessin aikana, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

Axolainan avulla löydät lainan helposti parhailla ehdoilla.

Vertailemme nämä pankit puolestasi:

TF Bank logo