Lomalaina helposti ja nopeasti

Hae lomalainaa tai matkaluottoa 2000 - 60 000 €. Yhdellä hakemuksella kilpailutat useita pankkeja ja löydät edullisimman lainatarjouksen lomalainallesi.

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen

Trustscore 4.8 | 86 arvostelut

28 731
Käsiteltyä hakemusta viime kuussa

Näytetään 4 & 5 tähden arvostelumme

Pirkkis

Lainan haku sujui

Nopea ja selkeä prosessi.

Vastaus yritykseltä Axolaina
5 päivää sitten
Lue lisää

asiakas

Axo-lainan anominen on tehty helpoksi…

Axo-lainan anominen on tehty helpoksi ja loogiseksi. Akuutin rahantarpeen yllätettyä sain Axolta apua. Kiitos!

Vastaus yritykseltä Axolaina
5 päivää sitten
Lue lisää

asiakas

Hyvä ja helppo

Hienosti homma kävi

Vastaus yritykseltä Axolaina
5 päivää sitten
Lue lisää

Tarja

Olen tyytyväinen palveluun

Olen tyytyväinen palveluun

Vastaus yritykseltä Axolaina
5 päivää sitten
Lue lisää

Tarja

Asiani käsiteltiin nopeasti,kaikki…

Asiani käsiteltiin nopeasti,kaikki sujui hyvin.Olen tyytyväinen.

Vastaus yritykseltä Axolaina
10 Joulukuu
Lue lisää

kauko koski

Kiitokset,kaikki sujui erittäin hyvin

Kiitokset,kaikki sujui erittäin hyvin

Vastaus yritykseltä Axolaina
10 Joulukuu
Lue lisää

Nikos

täydellinen palvelut

täydellinen palvelut

Vastaus yritykseltä Axolaina
10 Joulukuu
Lue lisää

reija kukkurainen

Kaikki tapahtui nopeasti!

Kaikki tapahtui nopeasti, ja minulle jopa soitettiin ja oheistettiin miten toimia, jos lainan myöntäneestä ei kuulu muutamaan päivään! Kiitos.

Vastaus yritykseltä Axolaina
10 Joulukuu
Lue lisää

asiakas

hyvä .nopea laina

hyvä .nopea laina. kehun muillekki.

Vastaus yritykseltä Axolaina
10 Joulukuu
Lue lisää

tuula

asialinen

asialinen neuvonta kuuneltiin kysymyksiä oiken hyvä

Vastaus yritykseltä Axolaina
10 Joulukuu
Lue lisää

Tove Shipley-Esselström

Kaikki sujui erinomaisesti

Kaikki sujui erinomaisesti, henkilökohtaiset puhelinyhteydenotot olivat erittäin mukavia.

Vastaus yritykseltä Axolaina
10 Joulukuu
Lue lisää

Eero Kellman

Kiitos hyvästä palvelusta

Kiitos hyvästä palvelusta. Asiat sujuivat mallikkaasti.

Vastaus yritykseltä Axolaina
10 Joulukuu
Lue lisää

Jouni P.

Kaikki sujui hienosti ja nopeasti.

Kaikki sujui hienosti ja nopeasti.

Vastaus yritykseltä Axolaina
10 Joulukuu
Lue lisää

Titi

Hyvin hoitui

Hyvin hoitui

Vastaus yritykseltä Axolaina
10 Joulukuu
Lue lisää

Pilvi

Uskomattoman nopeasti tuli tilille ja…

Uskomattoman nopeasti tuli tilille ja ihminen puhelimessa oli aivan ihana, ymmärsi tilanteeni, kiitos!

Vastaus yritykseltä Axolaina
5 Marraskuu
Lue lisää

Lomalainaa 2000 € - 60 000 €

Joskus harmaa arki voi alkaa painaa, jolloin irtiotto arjesta on paikallaan. Oli kyse sitten kaipuusta Kanarian lämpöön, matkasta Australian ainaisen auringon alle taikka koko perheen laskettelulomasta Lappiin, pitää matkabudjetti olla kunnossa. Jos sinulla ei ole omasta takaa rahaa säästössä lomamatkaa varten, voit hakea vakuudetonta lainaa kauttamme 2000 €:sta jopa 60 000 €:n asti.

Yhdellä hakemuksella saat kauttamme monelta eri lainanmyöntäjältä tarjouksen, joista valitset sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Hakemuksen täyttäminen käy vain muutamissa minuuteissa. Parhaan lainatarjouksen löydettyäsi rahat saapuvat tilillesi muutamassa päivässä.

Nainen on ottanut lomalainaa ja makoilee nyt rannalla hellehatussa

Löydä lomalaina helposti ja nopeasti

Matkalle lähtö lyhyelläkin varoitusajalla on mahdollista nopean lainaprosessimme ansiosta. Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, lähetämme sen kaikille yhteistyökumppaneillemme eli lainanmyöntäjille, jotka käyvät sen läpi. Ensimmäiset lainatarjoukset saat parhaimmillaan jo saman tien hakemuksen jätettyäsi.

Lainan saaminen nopeasti on mahdollista, mutta päätöstä ei tarvitse tehdä heti. Lainatarjoukset ovat voimassa kuukauden niiden esittämispäivästä, mikä antaa sinulle hyvin aikaa miettiä mikä tarjous palvelee tarpeitasi parhaiten. Päätöksen tehtyäsi rahat voivat saapua tilillesi jopa saman päivän aikana. Lainatarjoukset eivät ole sitovia, joten jos mikään niistä ei miellytä, ei niitä tarvitse valita.

Paras lomalaina vertaamalla

Et luultavasti varaa ensimmäistä vastaan tullutta hotellia, vaan selaat valikoimaa ennen päätöksen tekoa. Yhtälailla lomalainat kannattaa kilpailuttaa löytääkseen parhaan vaihtoehdon - varsinkin kun se on niin helppoa. Kun lähetät lainahakemuksen Axolainan kautta, vertaamme puolestasi useiden pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjoukset - täysin maksutta.

Lainojen hinnat vaihtelevat eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden välillä, minkä vuoksi lainan ehtoihin kannattaa tutustua huolella. Lainatarjoukset ovat aina yksilöllisiä, joten eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainatarjouksissa voi olla suuriakin eroja. Sinulle tarjottuun lainatarjoukseen vaikuttaa taloudellinen tilanteesi; tulosi ja menosi sekä maksukykysi. Löydät sinulle parhaan lainan pyytämällä tarjouksen usealta lainanmyöntäjältä. Lainanmyöntäjillä on eri asioita, joita he painottavat lainaa hakevalta. Tämän vuoksi toiselta lainanmyöntäjältä voit saada lainan paremmilla ehdoilla tai pienemmällä korolla kuin toiselta. Ei siis ole yksiselitteistä vastausta miltä lainanmyöntäjältä saat lainaa edullisimmin, vaan sinun pitää kilpailuttaa lomalainat löytääksesi niistä parhaan.

Jos jätät lainat kilpailuttamatta voit hävitä pitkällä juoksulla suuria summia. Lainatarjousten hakeminen monelta lainanmyöntäjältä yksitellen voi kuitenkin käydä todella työlääksi ja aikaa vieväksi. Tämän vuoksi Axolainalla vertaamme lainat puolestasi. Parhaan lomalainan löytäminen ei voisi olla enää helpompaa.

Kannattaako lomalainaa ottaa?

Matkalle lähtö on mainio tapa hemmotella itseään ja kerätä energiaa normaalia arkea varten. Joskus kun säästöt eivät riitä matkan rahoittamiseen lomalaina tai matkaluotto voi olla varteenotettava ratkaisu. Lainan ei pidä kuitenkaan koskaan rasittaa talouttasi liikaa, mutta jos pystyt maksamaan lainan pois ongelmitta, se voi olla hyvä ratkaisu matkasi rahoittamiseen. Silloin säästyt matkan ajankohdan lykkäämiseltä ja voit toteuttaa unelman suunnittelemastasi matkasta. On kuitenkin asioita mitä lomalainan haussa kannattaa huomioida.

Isä on ottanut lomalainaa ja lähtenyt tyttärensä kanssa aurinkorannalle

Onnistunut loma lomalainalla

Jokaisen ihmisen mielikuva lomamatkasta on omanlainen. Jotkut haluavat ”ladata akkujaan” lepäämällä paljon, toiset taas ottaa lomasta kaiken irti erilaisten aktiviteettien muodossa. Kaikkia lomalaisia yhdistää kuitenkin yksi asia - raha. Jotta lomastasi tulee mahdollisimman onnistunut, tee lomallesi budjetti. Kun mieli on tyhjänä matkan rahoitushuolista pystyt nauttimaan lomasta vapaammin. Sinun ei tarvitse murehtia rahojen riittävyydestä ja vältyt yli varojen elämiseltä. Voit vain rauhassa antaa mielen levätä varpaiden uppoutuessa kuumaan hiekkaan.

Mitä lomalainaa hakiessa kannattaa huomioida

Ennen lomalainan hakua, suunnittele lomalle budjetti. Muista budjettia tehdessä, ettei loman kustannukset koostu vain lennoista ja hotellista. Tarvitset lomalla käyttörahaa tavalliseen elämiseen, ehkä tarvitset matkaa varten uusia vaatteita tai shoppailet niitä matkalla. Lomakohteessa rahaa voi kulua erilaisiin aktiviteetteihin tai ikimuistoisen elämyksen toteuttamiseen. Muista myös ennen matkaa hoitaa matkavakuutus kuntoon.

Näin saat sinulle sopivan kokoisen lomalainan:

  1. Laske loman kokonaiskustannukset hotelleineen, lentoineen ja muine kuluineen.
  2. Lisää kokonaiskustannuksiin myös käyttörahaa mm. eri loma-aktiviteetteihin ja ruokailuihin.
  3. Laske miten paljon tarvitset lomarahaa ja miten paljon käytät olemassa olevia varojasi.
  4. Täytä lomalainahakemus sille määrälle mitä tarvitset.
  5. Vertaile saamasi lomalainatarjoukset. Kiinnitä huomiota kuukausierään, korkoon, maksuaikaan ja lainasummaan.
  6. Valitse paras tarjous lomalainallesi.

Lomalle Axolainan avulla

Parhaan lomalainan löytäminen on helppoa Axolainalla. Yhdellä hakemuksella vertaat monta lainantarjoajaa, joten paras tarjous löytyy helposti. Jätettyäsi hakemuksen sivuillamme, saat tarjouksia nopeasti - parhaimmillaan saman tien. Kumppaniemme tarjouksissa lainan ehdot ja korot ovat aina selkeästi esitetty. Näin pystyt tekemään oikean päätöksen, etkä koe yllätyksiä lainan oton jälkeen. Jos tarvitset apua lainaprosessin aikana, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Axolainan avulla löydät lainan helposti parhailla ehdoilla.

Vertailemme nämä pankit puolestasi: