Lainaa ilman vakuuksia Axolainalta

Hae ja vertaile 2000–60 000 € lainat ilman vakuuksia vain muutamassa minuutissa!

 • Valid
  Saat vastauksen nopeasti
 • Valid
  Hae aina maksutta
 • Valid
  Löydät parhaimman tarjouksen

Trustscore 4.6 | 864 arvosteluun

Vastaanota edullinen lainatarjous

0
Erinomainen
Perustuu 864 arvosteluun
2 päivää sitten
Спасибо за предоставленные кредит! Моя заявка была очень быстро рассмотрена и одобрена. Буду рекомендовать вас своим друзьям. .
Ваша компания быстро рассмотрела и одобрила кредит.
Olga Vargina
6 päivää sitten
Nopea ja hyvä
Nopea ja hyvä
Leena Marketta Juuti
6 päivää sitten
Mukava asiointi !
Palvelu oli sujuvaa ja miellyttävää, asiat hoituivat näppärästi!
Anuski
7 päivää sitten
Kokemuksia luoton hausta verkossa
Luoton käsittely ja rahan siirto oli nopeaa. Muutenkin palvelu oli ensiluokkaista. Axolainaa voisi suositella ystävillekin.
Jarmo Sihvonen
8 päivää sitten
Luottamus
Ystävällisyys ja luottamus!
Tanja K-N
8 päivää sitten
Kokemus muuten hyvä
Kokemus muuten hyvä, mutta olisi voinut olla helpompi tapa liitteiden lisäämiseen jottei siihen menis puoltapäivää.
sirpa hakala
9 päivää sitten
Minuun otettiin yhteyttä puhelimitse
Minuun otettiin yhteyttä puhelimitse
Sanna Maarit Laitinen
10 päivää sitten
Ehkäpä aikaisempi yhteistyömme helpotti…
Ehkäpä aikaisempi yhteistyömme helpotti valintaa
Eila Maila Hillevi Hägglund
15 päivää sitten
Lainan saanti oli helppoa ja rahat…
Lainan saanti oli helppoa ja rahat siirtyivät tilille nopeasti
asiakas
16 päivää sitten
Sujuva palvelu ja edullisempi tarjous
Nopeaa toimintaa ja sain lainatarjouksen saapumisesta ilmoituksen myös ystävällisen puhelun muodossa vielä samana iltana. Saman rahoittajan kuukausilyhennys muodostui tätä kautta pienemmäksi kuin vastaavassa toisen palvelun kautta pyydetystä tarjouksessa.
Ronja
19 päivää sitten
Palvelu
Nopea. Selvä haku prosessi. Asiakaspalvelu ok
Rossi
20 päivää sitten
Sain lainan koron laskemaan 6 %
Sain lainan koron laskemaan 6 %. Se on merkittävä asia. Sain myös teiltä erittöin hyvää asiakaspalvelua. Kiitos siitä.
Eija
21 päivää sitten
Sain kaksi tarjousta
Sain kaksi tarjousta, joista toinen oli hyväksyttävissä.
Osmo Mantila
22 päivää sitten
Kiitos palvelussa
Kiitos palvelussa
Sahar Goodarzi Aslan
26 päivää sitten
Palvelu oli hyvää
Palvelu oli hyvää
Sami Kullervo Koskenniemi
28 päivää sitten
Nopea yhteydenpito
Nopea yhteydenpito, helppo palvelu
karita
7 Toukokuu
arvio ok
Kokonaisuus ok, kiitos
Kirsi Hannele Kolehmainen
4 Toukokuu
"pieleen" meni se että tähdissä ei…
"pieleen" meni se että tähdissä ei näkynyt oliko hyvä ylhäällä vai alhaalla... ;-) Anna teiltä soitti ja auttoi minua parikin kertaa (laittamaan pääni syvemmälle suohon) No, loppuvelka jäänee perikunnan hoidettavaksi... :-D No eurojackpottia odotellessa. :-) Petri
Petri Ahonen
3 Toukokuu
Kaikki meni hyvin
Kaikki meni hyvin Homma hoitui nopeasti ja tehokkaasti, oikein hyvä!
Sanna
3 Toukokuu
Helppo haku.
Helppo haku.
Niina Kristiina Outila

Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Silloin kun lainan hakemisen tulee tulla helppoa ja nopeaa, kannattaa valita laina ilman vakuuksia.

Laina ilman vakuuksia, eli vakuudeton laina tarkoittaa käytännössä sitä, ettei lainanottajan ei tarvitse pantata omaisuutta lainan vakuudeksi. Esimerkiksi asuntolainan kohdalla vakuutena toimii ostettu asunto. Lainan takaajaksi ei myöskään tarvita ketään. 

Kun lainan nostamiseen ei vaadita vakuuksia, on lainaprosessi sujuvampaa ja nopeampaa. Lisäksi useammat ihmiset saavat mahdollisuuden lainalle, myös sellaiset, joilla ei ole asuntoa tai muuta omaisuutta lainan vakuudeksi. Tämän vuoksi laina ilman vakuuksia on helpompaa ja nopeampaa saada kuin vakuudellinen laina.

Koska lainanantaja ottaa vakuudettomia lainoja myöntäessään suuremman riskin, korot ovat yleensä hieman korkeammat kuin vakuudellisissa lainoissa. Tämä johtuu siitä, ettei lainan takaisinmaksun tueksi ei ole vakuuksia. Vaikka korko on korkeampi kuin esimerkiksi asuntolainassa, on se kuitenkin alhaisempi kuin yleisimpien luottokorttien tai osamaksujen korot. Vakuudettomien lainojen takaisinmaksuajat ovat myös useimmiten lyhyempiä kuin vakuudellisten lainojen.

Vakuudettomia lainoja voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, kuten lainojen yhdistämiseen, kodin remontointiin tai muiden hankintojen rahoittamiseen. 

Näin haet lainaa ilman vakuuksia helposti kauttamme

Axolaina on pitkään alalla toiminut pankkien ja rahoituslaitosten vertailupalvelu. Me emme itse myönnä lainoja, vaan vertailemme yhteistyökumppaneiltamme saamasi lainatarjoukset puolestasi.

Sinun tarvitsee lähettää vain yksi hakemus useampien sijaan, joten säästät aikaa, mutta myös rahaa. Löydämme sinulle edullisen lainan nopeasti ja helposti!

Voit hakea lainaa 2000–60 000 € täysin ilman vakuuksia. Yhteistyökumppanimme myöntävät lainoja alkaen 4 % korolla jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. 

Haet lainan ilman vakuuksia 60 000 € asti helposti kauttamme. Seuraamalla näitä ohjeita saat vakuudettoman lainan tilillesi käden käänteessä. 

Toimi näin:

 1. Täytä lainahakemus sivun yläreunasta. Täyttämiseen kuluu vain muutama minuutti.
 2. Listaa hakemukselle nykyiset tulosi, työllisyystilanteesi sekä tämänhetkiset velkasi.
 3. Lähetä hakemus ja jää odottamaan tarjouksia.
 4. Lähetämme hakemuksesi kaikille yli 20 yhteistyökumppanillemme ja kilpailutamme puolestasi saamasi tarjoukset.
 5. Pääset vertailemaan tarjoukset Omilta sivuiltasi ja valitsemaan niistä sinulle parhaimman.
 6. Hyväksy tarjous ja nauti edullisesta lainasta ilman vakuuksia!

Lainan hakeminen on sinulle aina ilmaista, eikä se sido mihinkään. Saamasi tarjoukset ovat voimassa kuukauden ajan, jonka jälkeen ne poistuvat tiedoistasi. Mikäli et siis halua valita yhtäkään saamaasi tarjousta, voit vain antaa niiden vanhentua.

Löydä edullisin laina ilman vakuuksia

Edullinen laina ilman vakuuksia on nykyään helppoa löytää. Kilpailuttamalla lainatarjoukset löydät itsellesi edullisimman lainan. Kaikkien pankkien ja rahoituslaitosten yksittäinen kilpailuttaminen voi kuitenkin olla työlästä, jonka vuoksi teemme tämän työn puolestasi.

Meiltä Axolainalta saat yli 20 pankin lainatarjoukset, joiden joukosta edullisin kulutusluotto löytyy helposti. 

Auringonlaskua rannalla ihasteleva pariskunta etsi lainaa ilman vakuuksia ja löysin sen Axolainalta

Millainen korko on vakuudettomassa lainassa?

Vakuudettomassa lainassa on usein vakuudellista lainaa korkeampi korko. Tämä johtuu siitä, että lainan riski on tällaisissa lainoissa suurempi. Pankki kompensoi tätä riskiä nostamalla lainan korkoprosenttia.

Lainan korko on se rahamäärä, jonka joudut maksamaan lainasumman lisäksi. Korko vaihtelee huomattavasti eri lainanantajilla. Tämän vuoksi vakuudeton laina kannattaa kilpailuttaa ennen sen nostamista pankkitilille. Vain kilpailuttamalla voit löytää edullisimman lainan. 

Alin nimelliskorko, jota yhteistyöpankkimme myöntävät on tällä hetkellä 4 %. Keskiarvioisesti vakuudettomien lainojen todelliset vuosikorot ovat 7 % ja 15 % väliltä. Mitä suurempi lainasumma on, sitä pienempi korkoprosentti useimmiten on. 

Lainan hintaan vaikuttaa myös se, millainen korkotyyppi lainalla on. Korkotyyppi voi vaihdella lainasta riippuen, ollen joko kiinteä tai vaihtuva. Lainoissa voi olla kiinteä korko, joka toisin sanoen tarkoittaa, ettei lainan korko ei muutu laina-aikana. Toisissa lainoissa on vaihtuva, viitekorkoon sidottu korko, jolloin korko voi nousta tai laskea markkinaolosuhteiden mukaan.

Paras tapa löytää alhaisin korko lainalle on vertailla lainatarjouksia esimerkiksi lainanvertailupalvelun avulla. Axolainan kautta vertailet useiden pankkien lainatarjoukset kerralla, ja vain yhdellä hakemuksella. 

Kun vertailet lainatarjousten korkoja, varmista, että tarkastelet niiden todellisia vuosikorkoja.  Tämä luku kattaa lainan kokonaiskustannukset, mukaan lukien korot ja muut lainan kulut. Mitä alhaisempi todellinen vuosikorko on, sitä vähemmän maksat lainakuluja laina-aikana.

Kun olet löytänyt lainan, jossa on alhainen todellinen vuosikorko, muista lukea lainaehdot huolellisesti. Kaikki yhteistyökumppanimme ovat sitoutuneet luotettavaan ja rehelliseen lainatapaan, joka tarkoittaa, ettei sopimuksista löydy pientä printtiä tai piilotettuja ehtoja. On kuitenkin aina tärkeää lukea lainaehdot huolellisesti, jotta olet perillä lainan tiedoista. 

Kilpailuttamalla vakuudettomat lainasi varmistat, että löydät itsellesi edullisimman lainan ilman vakuuksia. 

Näistä pankeista saat lainaa ilman vakuuksia:

TF Bank logo

Mihin tarkoitukseen lainaa ilman vakuuksia voi hakea?

Koska laina ilman vakuuksia on useimmiten helppoa ja nopeaa saada, voi se olla hyvä ratkaisu monelle rahaa nopeasti tarvitseville.

On monia syitä, miksi lainaa ilman vakuuksia otetaan. Ehkä kodinkone rikkoutuu ja kotia kohtaa yllättävä vesivahinko tai muu remontin tarve. 

Olipa syy lainan nostamiseen mikä tahansa, laina ilman vakuuksia on hyvä tapa saada tarvitsemasi rahat ilman, että sinun tarvitsee huolehtia pitkästä lainaprosessista tai vakuuksien hankkimisesta. 

Yleisimpiä syitä vakuudettomien lainojen ottamiseen ovat muun muassa:

 1. Lainojen yhdistäminen. Jos sinulla on useita eri kulutusluottoja, osamaksuja ja luottokorttivelkoja eri lainanantajilta, voit lainat yhdistämällä maksaa kaikki yksittäiset velkasi pois. Vakuudeton laina auttaa sinua maksamaan nykyiset lainasi pois kerralla yhdistämällä ne yhdeksi kuukausimaksuksi. Näin voit säästää huomattavasti rahaa lainakuluissa sekä maksaa lainat nopeammin pois.
 2. Odottamattomat menot. Jos sinulla on odottamattomia menoja, kuten auton korjauksia tai lääkärilaskuja, voit vakuudettoman lainan avulla maksaa ne nopeasti pois, ilman, että joudut murehtimaan laskujen viivästysmaksuista.
 3. Suunnitellut hankinnat. Uusia huonekaluja, elektroniikkaa tai esimerkiksi lomamatkaa tai häitä varten nostetut lainat ovat todella yleisiä. Jokainen meistä ansaitsee välillä lomamatkan tai kotiinsa uusia huonekaluja. Vakuudeton laina on helppo rahoitusratkaisu tällaisissa tilanteissa.

Vaikka vakuudeton laina on varsin hyvä vaihtoehto silloin, kun lainaa todella tarvitaan, tulee muistaa, että laina on useamman vuoden sitoumus. Laina tulee myös aina maksaa takaisin, joten lainaa ei tule ottaa enempää kuin on valmis maksamaan takaisin.

Laina ilman vakuuksia nopeasti

Suurin hyöty vakuudettomassa lainassa on sen nopeus ja joustavuus.

Kun haet lainaa ilman vakuuksia, voit saada lainan tilillesi vain hetkiä lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. 

Tämä poikkeaa huomattavasti vakuudellisesta lainasta, jollainen esimerkiksi asuntolaina on. Toki kyseessä on useimmiten lainasummaltaan suurempi laina, joka vaatii lainanantajalta enemmän harkintaa. 

Vaikka vakuudeton laina on mahdollista saada nopeasti tilille, ei se silti tarkoita, että laina kannattaa ottaa täysin ilman harkintaa. Myös vakuudettomaan lainaan sitoudutaan yleensä useimmaksi vuodeksi. Tämän vuoksi tuleekin varmistaa, että pystyt maksamaan lainan takaisin, ennen kuin nostat lainan tilillesi.  

Apua lainan hakemiseen?

Lainaprosessimme on helppo ja yksinkertainen. Asiakaspalvelumme on kuitenkin aina valmiina, mikäli tarvitset apua. Liittyipä kysymyksesi sitten mihin tahansa lainahakemuksesta vakuudettomiin lainoihin, vastaamme ja autamme sinua mielellämme.

Asiakaspalvelumme on auki viikon jokaisena päivänä, maanantaista perjantaihin klo 09–21 ja viikonloppuisin klo 10–16. Ota yhteyttä joko puhelimitse 09 4245 2326 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@axolaina.fi!