Lainaa ilman vakuuksia Axolainalta

Hae ja vertaile 2000–60 000 € lainat ilman vakuuksia vain muutamassa minuutissa!

 • Saat vastauksen nopeasti
 • Hae aina maksutta
 • Löydät parhaimman tarjouksen

Trustscore 4.3 | 199 arvostelut

Vastaanota edullinen lainatarjous

58 412
Käsiteltyä hakemusta viime kuussa

Näytetään 4 & 5 tähden arvostelumme

Hannele Palm

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu, ja nopea lainan käsittely.

Ulla Nikkola

Toivon saavani lainaa että saan maksaa…

Toivon saavani lainaa että saan maksaa kaikki lainat pois ja on vain yksi laina niin olisi helpompaa ettei tarvitse makssaa ulimääräisoä kuluja hoito alalla ei työt lopu

Vastaus yritykseltä Axolaina
18 päivää sitten
Lue lisää

Nawal Yagob

On hyvä kiitos tiedosta

On hyvä kiitos tiedosta

Vastaus yritykseltä Axolaina
28 Syyskuu
Lue lisää

Jari Antero Uusitalo

Helppo ja nopea

Helppo ja nopea

Vastaus yritykseltä Axolaina
23 Syyskuu
Lue lisää

Pakalen Timo

varmalaina kohtuu korolla alle kohutun…

varmalaina kohtuu korolla alle kohutun 10&

Vastaus yritykseltä Axolaina
22 Syyskuu
Lue lisää

Natalia Konttinen

Kaikki meni tosi hyvin

Kaikki meni tosi hyvin

Vastaus yritykseltä Axolaina
22 Syyskuu
Lue lisää

sk miraj

Nice

Its good experience

Vastaus yritykseltä Axolaina
22 Syyskuu
Lue lisää

asiakas

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu ja ripeää toimintaa.

Vastaus yritykseltä Axolaina
19 Syyskuu
Lue lisää

Jouni Pertti Karjalainen

ERITTÄIN HYVÄÄ JA TEHOKASTA TOIMINTAA

TOIMINTA SUJUI HYVIN JA ASIALLISESTI , KAIKKI TIEDOT ETENIVÄT NIINKUIN PITI , KOKONAISUUS KATTAVA JAHYVÄ , SUOSITTELEN ETEENPÄIN ,KIITOS JA KUMMARRUS

Vastaus yritykseltä Axolaina
19 Syyskuu
Lue lisää

Kaija

Nopea ja sujuva toiminta

Nopea ja sujuva toiminta

Vastaus yritykseltä Axolaina
12 Syyskuu
Lue lisää

Sauli

Kiitos suhteellisen nopeasta…

Kiitos suhteellisen nopeasta päätöksestä. Jätin yhden tähden pois, koska korko olisi voinut olla pienempi. Kiitos kuitenkin. Kysyisin vielä, voisinko saada lisää 3000€, maksaisin sillä toisen kalliimman lainan. Kiitos ystävällisestä kohtelusta. Terveisin Sauli Hiltunen, Joensuu, Puh 0507576032. Hyvää viikonloppua ☺️☀️

Vastaus yritykseltä Axolaina
12 Syyskuu
Lue lisää

Asiakas Tatjana

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu

Vastaus yritykseltä Axolaina
12 Syyskuu
Lue lisää

riitta verronen

Sain pikaisesti lainatarjouksen…

Sain pikaisesti lainatarjouksen Axolainan kautta ja se oli Avidalta.Kiitos,olen tyytyväinen ja asiakaspalveluun myös🌹

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 Syyskuu
Lue lisää

Alppu

Nopeahkoa palvelua

Kohtuu nopeaa palvelua, en tosin saanut kuin yhden tarjouksen vaikka jälkikäteen tuli toiselta taholta viesti että "tarjous on umpeutunut". Päädyin ottamaan kuitenkin tuon ainokaisen tarjouksen.

Vastaus yritykseltä Axolaina
29 Elokuu
Lue lisää

Carl Nylander

Axolainasta kerrotaan positiivisesti,

Axolainasta kerrotaan positiivisesti, haluamme mukaan. Toivottavasti sairausloman päätyttyä olemme mukana jatkossa.

Vastaus yritykseltä Axolaina
29 Elokuu
Lue lisää

Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Silloin kun lainan hakemisen tulee tulla helppoa ja nopeaa, kannattaa valita laina ilman vakuuksia.

Laina ilman vakuuksia, eli vakuudeton laina tarkoittaa käytännössä sitä, ettei lainanottajan ei tarvitse pantata omaisuutta lainan vakuudeksi. Esimerkiksi asuntolainan kohdalla vakuutena toimii ostettu asunto. Lainan takaajaksi ei myöskään tarvita ketään. 

Kun lainan nostamiseen ei vaadita vakuuksia, on lainaprosessi sujuvampaa ja nopeampaa. Lisäksi useammat ihmiset saavat mahdollisuuden lainalle, myös sellaiset, joilla ei ole asuntoa tai muuta omaisuutta lainan vakuudeksi. Tämän vuoksi laina ilman vakuuksia on helpompaa ja nopeampaa saada kuin vakuudellinen laina.

Koska lainanantaja ottaa vakuudettomia lainoja myöntäessään suuremman riskin, korot ovat yleensä hieman korkeammat kuin vakuudellisissa lainoissa. Tämä johtuu siitä, ettei lainan takaisinmaksun tueksi ei ole vakuuksia. Vaikka korko on korkeampi kuin esimerkiksi asuntolainassa, on se kuitenkin alhaisempi kuin yleisimpien luottokorttien tai osamaksujen korot. Vakuudettomien lainojen takaisinmaksuajat ovat myös useimmiten lyhyempiä kuin vakuudellisten lainojen.

Vakuudettomia lainoja voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, kuten velkojen yhdistämiseen, kodin remontointiin tai muiden hankintojen rahoittamiseen. 

Näin haet lainaa ilman vakuuksia helposti kauttamme 

Axolaina on pitkään alalla toiminut pankkien ja rahoituslaitosten vertailupalvelu. Me emme itse myönnä lainoja, vaan vertailemme yhteistyökumppaneiltamme saamasi lainatarjoukset puolestasi.

Sinun tarvitsee lähettää vain yksi hakemus useampien sijaan, joten säästät aikaa, mutta myös rahaa. Löydämme sinulle edullisen lainan nopeasti ja helposti!

Voit hakea lainaa 2000–60 000 € täysin ilman vakuuksia. Yhteistyökumppanimme myöntävät lainoja alkaen 4 % korolla jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. 

Haet lainan ilman vakuuksia 60 000 € asti helposti kauttamme. Seuraamalla näitä ohjeita saat vakuudettoman lainan tilillesi käden käänteessä. 

Toimi näin:

 1. Täytä lainahakemus sivun yläreunasta. Täyttämiseen kuluu vain muutama minuutti.
 2. Listaa hakemukselle nykyiset tulosi, työllisyystilanteesi sekä tämänhetkiset velkasi.
 3. Lähetä hakemus ja jää odottamaan tarjouksia.
 4. Lähetämme hakemuksesi kaikille 18 yhteistyökumppanillemme ja kilpailutamme puolestasi saamasi tarjoukset.
 5. Löydämme tarjousten joukosta edullisimman ja lähetämme sen sinulle.
 6. Hyväksy tarjous ja nauti edullisesta lainasta ilman vakuuksia!

Lainan hakeminen on sinulle aina ilmaista, eikä se sido mihinkään. Saamasi tarjoukset ovat voimassa kuukauden ajan, jonka jälkeen ne poistuvat tiedoistasi. Mikäli et siis halua valita yhtäkään saamaasi tarjousta, voit vain antaa niiden vanhentua.

Löydä edullisin laina ilman vakuuksia

Edullinen laina ilman vakuuksia on nykyään helppoa löytää. Kilpailuttamalla lainatarjoukset löydät itsellesi edullisimman lainan. Kaikkien pankkien ja rahoituslaitosten yksittäinen kilpailuttaminen voi kuitenkin olla työlästä, jonka vuoksi teemme tämän työn puolestasi.

Meiltä Axolainalta saat 18 pankin lainatarjoukset, joiden joukosta edullisin laina löytyy helposti. 

Auringonlaskua rannalla ihasteleva pariskunta etsi lainaa ilman vakuuksia ja löysin sen Axolainalta

Millainen korko on vakuudettomassa lainassa?

Vakuudettomassa lainassa on usein vakuudellista lainaa korkeampi korko. Tämä johtuu siitä, että lainan riski on tällaisissa lainoissa suurempi. Pankki kompensoi tätä riskiä nostamalla lainan korkoprosenttia.

Lainan korko on se rahamäärä, jonka joudut maksamaan lainasumman lisäksi. Korko vaihtelee huomattavasti eri lainanantajilla. Tämän vuoksi vakuudeton laina kannattaa kilpailuttaa ennen sen nostamista pankkitilille. Vain kilpailuttamalla voit löytää edullisimman lainan. 

Alin nimelliskorko, jota yhteistyöpankkimme myöntävät on tällä hetkellä 4 %. Keskiarvioisesti vakuudettomien lainojen todelliset vuosikorot ovat 7 % ja 15 % väliltä. Mitä suurempi lainasumma on, sitä pienempi korkoprosentti useimmiten on. 

Lainan hintaan vaikuttaa myös se, millainen korkotyyppi lainalla on. Korkotyyppi voi vaihdella lainasta riippuen, ollen joko kiinteä tai vaihtuva. Lainoissa voi olla kiinteä korko, joka toisin sanoen tarkoittaa, ettei lainan korko ei muutu laina-aikana. Toisissa lainoissa on vaihtuva, viitekorkoon sidottu korko, jolloin korko voi nousta tai laskea markkinaolosuhteiden mukaan.

Paras tapa löytää alhaisin korko lainalle on vertailla lainatarjouksia esimerkiksi lainanvertailupalvelun avulla. Axolainan kautta vertailet useiden pankkien lainatarjoukset kerralla, ja vain yhdellä hakemuksella. 

Kun vertailet lainatarjousten korkoja, varmista, että tarkastelet niiden todellisia vuosikorkoja.  Tämä luku kattaa lainan kokonaiskustannukset, mukaan lukien korot ja muut lainan kulut. Mitä alhaisempi todellinen vuosikorko on, sitä vähemmän maksat lainakuluja laina-aikana.

Kun olet löytänyt lainan, jossa on alhainen todellinen vuosikorko, muista lukea lainaehdot huolellisesti. Kaikki yhteistyökumppanimme ovat sitoutuneet luotettavaan ja rehelliseen lainatapaan, joka tarkoittaa, ettei sopimuksista löydy pientä printtiä tai piilotettuja ehtoja. On kuitenkin aina tärkeää lukea lainaehdot huolellisesti, jotta olet perillä lainan tiedoista. 

Kilpailuttamalla vakuudettomat lainasi varmistat, että löydät itsellesi edullisimman lainan ilman vakuuksia. 

Näistä pankeista saat lainaa ilman vakuuksia:

Mihin tarkoitukseen lainaa ilman vakuuksia voi hakea?

Koska laina ilman vakuuksia on useimmiten helppoa ja nopeaa saada, voi se olla hyvä ratkaisu monelle rahaa nopeasti tarvitseville.

On monia syitä, miksi lainaa ilman vakuuksia otetaan. Ehkä kodinkone rikkoutuu ja kotia kohtaa yllättävä vesivahinko tai muu remontin tarve. 

Olipa syy lainan nostamiseen mikä tahansa, laina ilman vakuuksia on hyvä tapa saada tarvitsemasi rahat ilman, että sinun tarvitsee huolehtia pitkästä lainaprosessista tai vakuuksien hankkimisesta. 

Yleisimpiä syitä vakuudettomien lainojen ottamiseen ovat muun muassa:

 1. Lainojen yhdistäminen. Jos sinulla on useita eri kulutusluottoja, osamaksuja ja luottokorttivelkoja eri lainanantajilta, voit lainat yhdistämällä maksaa kaikki yksittäiset velkasi pois. Vakuudeton laina auttaa sinua maksamaan nykyiset lainasi pois kerralla yhdistämällä ne yhdeksi kuukausimaksuksi. Näin voit säästää huomattavasti rahaa lainakuluissa sekä maksaa lainat nopeammin pois.
 2. Odottamattomat menot. Jos sinulla on odottamattomia menoja, kuten auton korjauksia tai lääkärilaskuja, voit vakuudettoman lainan avulla maksaa ne nopeasti pois, ilman, että joudut murehtimaan laskujen viivästysmaksuista.
 3. Suunnitellut hankinnat. Uusia huonekaluja, elektroniikkaa tai esimerkiksi lomamatkaa tai häitä varten nostetut lainat ovat todella yleisiä. Jokainen meistä ansaitsee välillä lomamatkan tai kotiinsa uusia huonekaluja. Vakuudeton laina on helppo rahoitusratkaisu tällaisissa tilanteissa.

Vaikka vakuudeton laina on varsin hyvä vaihtoehto silloin, kun lainaa todella tarvitaan, tulee muistaa, että laina on useamman vuoden sitoumus. Laina tulee myös aina maksaa takaisin, joten lainaa ei tule ottaa enempää kuin on valmis maksamaan takaisin.

Laina ilman vakuuksia nopeasti 

Suurin hyöty vakuudettomassa lainassa on sen nopeus ja joustavuus.

Kun haet lainaa ilman vakuuksia, voit saada lainan tilillesi vain hetkiä lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. 

Tämä poikkeaa huomattavasti vakuudellisesta lainasta, jollainen esimerkiksi asuntolaina on. Toki kyseessä on useimmiten lainasummaltaan suurempi laina, joka vaatii lainanantajalta enemmän harkintaa. 

Vaikka vakuudeton laina on mahdollista saada nopeasti tilille, ei se silti tarkoita, että laina kannattaa ottaa täysin ilman harkintaa. Myös vakuudettomaan lainaan sitoudutaan yleensä useimmaksi vuodeksi. Tämän vuoksi tuleekin varmistaa, että pystyt maksamaan lainan takaisin, ennen kuin nostat lainan tilillesi.  

Apua lainan hakemiseen? 

Lainaprosessimme on helppo ja yksinkertainen. Asiakaspalvelumme on kuitenkin aina valmiina, mikäli tarvitset apua. Liittyipä kysymyksesi sitten mihin tahansa lainahakemuksesta vakuudettomiin lainoihin, vastaamme ja autamme sinua mielellämme.

Asiakaspalvelumme on auki viikon jokaisena päivänä, maanantaista perjantaihin klo 09–21 ja viikonloppuisin klo 10–16. Ota yhteyttä joko puhelimitse 09 4245 2326 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@axolaina.fi!

Lainaa ilman vakuuksia – Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kenelle myönnetään laina ilman vakuuksia?

Kuinka paljon voi hakea lainaa ilman vakuuksia?

Kuinka nopeasti vakuudettoman lainan voi saada?

Mistä apua lainan hakemiseen?