Luotettava laina nopeasti ja helposti

Löydät luotettavan lainan kauttamme nopeasti. Kilpailutamme usean tunnetun lainanantajan 2000–60 000 € lainatarjoukset, turvallisesti ja luotettavasti.

  • Hae turvallisesti ja nopeasti
  • Et sitoudu mihinkään
  • Se on sinulle aina maksutonta

Trustscore 4.6 | 280 arvostelut

Vastaanota edullinen lainatarjous

58 412
Käsiteltyä hakemusta viime kuussa

Näytetään 4 & 5 tähden arvostelumme

Mauri Ievanen

piti maksaa pois kallis ja hankala…

piti maksaa pois kallis ja hankala laina. tämä oli onnenpotku.loistavaa

Timo Matti Junnikkala

Nopeaa ja vaivatonta lainanhakua

Nopeaa ja vaivatonta lainanhakua

Katja Puro

Palvelu on helppo käyttöinen ja nopea

Palvelu on helppo käyttöinen ja nopea. Asiakaspalvelu ystävällistä ja asiantuntevaa, ei jäänyt mitään hampaankoloon. Kiitos! Voin suositella!!! Hyvää kesän alkua!

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Jaana Marita Koskivuori

Asiakaspalvelu hyvä

Asiakaspalvelu hyvä, ystävällistä , rehellisen tuntuista palvelua. Kaikkiin kysymyksiin vastattiin asiallisesti ja luottamusta herättävästi.

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Veikko Tapani Mäkinen

Vaivaton haku ja nopea palvelu.

Vaivaton haku ja nopea palvelu.

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Maija Lahtinen

Nopeaa ja helppoa!

Nopeaa ja helppoa!

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Mellu

Hyvä ja nopea palvelu.

Hyvä ja nopea palvelu.

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Greger Niklas Granlund

Service i telefon på svenska var mycket bra, hoppas att era mail mm också kommer på svenska.

Service på svenska i telefon 😄

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Mika Antero Mattila

Mutkaton ja helppo

Mutkaton ja helppo

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Urmas Raap

Kaikki toimii nopeasti, olen erittäin tyytyväinen tähän palveluun.

Kaikki toimii nopeasti.Olen erittäin tyytyväinen tällaiseen palveluun. Suuret kiitokset. Suosittelen ehdottomasti muille lainanhakijoille.

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Tarja

Nopea ja asiantunteva palvelu

Nopea ja asiantunteva palvelu. Selkeästi kerrottu kaikki lainaan liittyvät ehdot.

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Sari

Hyvä laina

Tosi nopea laina ja hyvä voin hyvällä mielellä suositella muillekin

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Sari Periäinen

Asoimisen helppous/nopeus

Asoimisen helppous/nopeus

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Matti

Olen todella ylpeä axo lainan…

Olen todella ylpeä axo lainan toiminnasta .olisin jäänyt ilman lainaa ellei axo lainan tyttö olisi soittanut ja auttanut minua lainansuhteen .suur kiitos teille .tt.matti

Lue lisää

Hannu Tapio Ruotsalainen

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu

Vastaus yritykseltä Axolaina
4 päivää sitten
Lue lisää

Luotettava laina löytyy Axolainan kautta

Jos etsit itsellesi lainaa luotettavasta lähteestä, käänny siinä tilanteessa puoleemme. Löydät kauttamme aina luotettavan lainan turvallisesti.

Kilpailutamme puolestasi useiden tunnettujen pankkien ja rahoituslaitosten tarjoukset, jotta sinulle löytyy juuri oikea laina

Tänä päivänä erilaisia lainatarjoajia löytyy netistä kymmeniä, ellei jopa satoja. Näiden joukosta parhaimpien löytäminen voi tuntua työläältä. Jos vielä joudut pohtimaan eri lainanantajien luotettavuutta ja turvallisuutta, tulee tehtävästä ylitsepääsemätön. 

Hakiessasi kauttamme lainaa, voit olla varma, että saat lainan netistä turvallisesti tilillesi. Täytät ja allekirjoitat lainahakemuksen salatun yhteyden avulla, jolloin tietosi säilyvät salassa. 

Kaikki yhteistyökumppanimme ovat tunnettuja ja luotettuja toimijoita, joten saat kauttamme ainoastaan laadukkaita lainatarjouksia. 

Toimimme Suomen lisäksi myös muissa Pohjoismaissa, ja olemmekin auttaneet jo tuhansia kuluttajia löytämään luotettavia lainoja. Kokemusta meiltä löytyy, joten löydämme myös sinulle luotettavan ja edullisen lainan!

Luotettavan lainan tuntomerkkejä 

Nykyään internetin tuomien mahdollisuuksien myötä luotettava laina on entistäkin helpompaa löytää. Koska lainanmyöntäjiä on niin monia, voi joukkoon joskus sattua muutama mätä omena.

Voi olla, että aiemmin olet joutunut tekemään paljonkin tutkimusta löytääksesi luotettavan lainan. Onneksi tämä on muuttunut, sillä nyt löydät luotettavan lainan yhdellä klikkauksella suoraan sivuiltamme. 

Helpoin tapa löytää luotettava laina on siis käyttää tuttuja ja turvallista lainanvälittäjää, joka samaan aikaa etsii sinulle edullisimman lainatarjouksen. Voit luottaa siihen, että laina on turvallinen silloin, kun se on peräisin uskottavalta ja hyvämaineiselta lainanantajalta. 

Jos kuitenkin päädyt etsimään lainaa muualta, ota huomioon ainakin nämä alta löytyvät tekijät, joiden perusteella voit määritellä, onko kyseessä luotettava lainaaja. 

Lue alta luotettavan laina tuntomerkit, niin löydät itsellesi aina turvallisen lainavaihtoehdon, mistä ikinä lainaa haetkaan.  

Yrityksen tiedot helposti löydettävissä 

Rehellisen lainanantajan yhteystiedot ovat aina yrityksen nettisivuilta helposti löydettävissä. Luotettavat luotonantajat myös toimivat Finanssivalvonnan tai Suomen aluehallintoviraston valvonnan alaisena. Tämä tieto löytyy yrityksen tiedoista, mutta voit tarkistaa asian myös Finanssivalvonnan sivuilta.

Ota yrityksen tietoja tarkastellessasi huomioon, onko kyseessä lainanantaja vai lainanvälittäjä. Lainanantaja, eli pankki tai rahoituslaitos myöntää sinulle lainan. Lainanvälittäjä taas tekee useiden lainanantajien kanssa yhteistyötä ja toimii välikätenä kuluttajan ja lainanantajan välissä, yhdistäen parhaat asiakkaat parhaisiin lainatarjouksiin.

Axolaina on lainanvälittäjä, ja kauttamme sinun on mahdollista kilpailuttaa jopa 18 pankin ja rahoituslaitoksen lainatarjoukset helposti. Me emme siis myönnä lainoja, vaan kilpailutamme luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjoukset puolestasi. 

Lainaehdot esitetään selkeästi

Luotettavan lainan ehdot ovat aina esitetty lainatarjouksessa selkeästi ja ilman pienellä printattua tekstiä.

Lainatarjouksesta tulee löytyä lainan nimelliskorko, lainakulut, lainan todellinen vuosikorko sekä laina-aika. Myös kuukausierä ja lainan kokonaiskustannukset tulee ilmoittaa selkeästi. Kun laina on luotettavalta lainaajalta, sinulla on mahdollisuus saada lisätietoa lainasopimuksesta tai sen ehdoista. 

Nettisivujen turvallisuus 

Lainan hakeminen edellyttää henkilötietojen luovuttamista. Tämä takaa sekä sinun että lainanantajan turvallisuuden. Tunnistautumalla henkilötunnuksellasi sekä pankkitunnuksillasi pankki saa tiedon siitä, kuka olet. Samalla myös sinun taloutesi on turvassa, sillä kukaan voi hakea lainaa tiedoillasi ilman, että tiedät siitä.

Luotettava lainantarjoaja pitää henkilötietosi salassa. Henkilötietojen salassa pitäminen vaatii tietoturvallista verkkoyhteyttä, jonka tunnistaa URL-osoitekentän vasemmasta reunasta, lukko-symbolista. Luotettavat sivustot käyttävät myös muokattavia evästeitä, ja noudattavat EU:n tietosuoja-asetuksia.

Asiakaspalvelun saavutettavuus

Luotettavan lainaajan asiakaspalveluun saa aina helposti yhteyden. Asiakaspalvelun yhteystiedot löytyvät lainanantajien nettisivuilta helposti ja yhteydenotto on tehty vaivattomaksi.

Meidän asiakaspalvelumme on auki joka päivä, joten saat meihin helposti yhteyden, mikäli tarvitset apua tai sinulle herää kysymyksiä. Voit soittaa ja lähettää meille sähköpostia tai vaikkapa laittaa somessa viestiä. Vastaamme sinulle aina nopeasti!

Asiakaspalautteet ja arvostelut 

Et luultavammin ole ensimmäinen lainanhakija, joka yrityksellä on. Se tarkoittaa sitä, että myös muilla kuluttajilla on kokemusta yrityksestä ja sen palvelusta.

Lue siis asiakkaiden jättämiä arvosteluja yrityksestä. Aiempien asiakkaiden rehelliset arviot todennäköisesti kertovat enemmän kuin tuhat sanaa itse lainanmyöntäjältä. 

Axolainalla on kokemusta tuhansien lainojen välittämisestä, joten meiltä löytyy useita sekä uusia että vanhoja asiakkaita, jotka ovat halunneet kertoa arvostelunsa palvelustamme. Voit selata Trustpilot-arvostelujamme sivun yläosasta tai käydä lukemassa lainojen yhdistämisen kokemuksia

Iloinen nuori ja urheilullinen pariskunta löysi luotettavan lainan Axolainan kautta

Milloin kannattaa epäillä lainan turvallisuutta? 

Vaikka suurin osa markkinoiden toimijoista on rehellisiä ja luotettavia, ei lainan hankintaan silti kannata suhtautua liian sinisilmäisesti.

Ensimmäinen merkki, joka voi viitata epäluotettaviin toimijoihin on nettisivujen kieliasu. Jos sivuilla on yhtenään kirjoitusvirheitä, tai vain osa tekstistä on kirjoitettu suomeksi, kannattaa toimijasta ottaa laajemmin selvää.

Jos lainanmyöntäjän nettisivuilta ei ole helposti löydettävissä yritystietoja, kotimaata tai osoitetta, voi se olla merkki huijaritoimijasta. Rehelliset lainanmyöntäjät kertovat läpinäkyvästi yrityksestä ja sen historiasta, sillä se on luontainen osa yritystä. 

Kolmas asia, johon on hyvä kiinnittää huomiota, on lainaehdot. Hyvät lainahakijat saavat kyllä hyviä lainatarjouksia, mutta mikäli tarjous tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, se useimmiten onkin. Jos saamasi lainatarjous on huomattavasti edullisempi kuin muut saamasi tarjoukset, kannattaa lainantarjoajan luotettavuus tutkia huolellisesti. 

Kuitenkaan yksistään edullinen lainatarjous ei tarkoita sitä, että kyseessä olisi huijausyritys. Jokaisella pankilla on omat kriteerinsä lainojen myöntämiseen, jonka vuoksi yhdestä pankista voi saada huomattavastikin edullisemman tarjouksen kuin toisesta. 

Tärkeintä on siis kiinnittää huomiota kokonaisuuteen. Jos jonkin lainaajassa haiskahtaa, kannattaa asiaa tutkia. Muista siis tehdä kotiläksysi ja lainaa vain hyvämaineisilta lainanantajilta.

Vastuullinen lainaaminen 

Luotettavaan lainaamiseen sisältyy myös lainaamisen vastuu. Tämä vastuu kattaa sekä itse lainanottajan että lainanmyöntäjän.

Lainanottajana vastuullesi kuuluu budjetin suunnittelu ja oikean lainatarpeen laskeminen sekä lainanottajien tutkimiseen. 

On tärkeää, että lainaat vain sen verran kuin tarvitset. Ajatuksena voi olla houkuttelevaa nostaa lainaa hieman enemmän kuin tarvitset, jotta voit säästää lainasta vähän ”pahan päivän varalle”. Lainaa tulee kuitenkin ottaa vain ehdottoman tarpeellisiin hankintoihin. Jos huomaat tarvitsevasi lainaa säännöllisesti, on kulutustottumuksissasi todennäköisesti tarkastamisen varaa. 

Lainaa ei tule koskaan maksaa takaisin uudella lainalla. Tällainen toiminta ole taloudellisesti kestävää ja johtaa helposti maksuongelmiin. Pidä siis huoli, että toimit omalle taloudellesi vastuullisesti, ja hoidat mahdollisuuksien mukaan edelliset lainat alta pois ennen uuden lainan ottamista. 

Tästä poikkeus on kuitenkin yhdistelylaina, jolla vanhat lainat yhdistetään yhdeksi, edullisemmaksi lainaksi. Yhdistelylainan kohdalla lainojen kokonaissumma ei kasva, vaan nykyiset lainat vaihdetaan edullisempaan. Näin saat kuukausittain jopa satojen eurojen säästöjä, sekä lainojen takaisinmaksu helpottuu, kun maksat kuukaudessa vain yhtä lainaa. 

Laina tulee myös aina maksaa takaisin, korkojen kera. Muista siis lainaa ottaessasi laskea, että sinulla on varaa maksaa laina takaisin. 

Valitse lainalle sellainen takaisinmaksuaika, jonka mukainen kuukausierä on mahdollista maksaa. Suosittelemme aina valitsemaan lainalle mahdollisimman pitkän takaisinmaksuajan. Tällä tavoin voit itse määrittää kuinka paljon lyhennät lainaa kuukaudessa minimilyhennyksen päälle. Näin laina joustaa tarpeen tullen, etkä joudu tilanteeseen, jossa sinulla ei ole varaa maksaa lainan lyhennystä. 

Lainanmyöntäjän vastuu on jopa suurempi kuin lainanottajan. Pankin ja rahoituslaitoksen vastuulla on myöntää lainoja vain sellaisille henkilöille, jotka pystyvät maksamaan lainan takaisin ilman suurempia vaikeuksia. Myös Suomen laki pyrkii osaltaan vaikuttamaan tähän, esimerkiksi suojelemalla alaikäisiä lainan ottamiselta tai kieltämällä lainan myöntämisen henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintä. 

Me Axolainalla toimimme myös vastuullisesti ja välitämme turvallisia lainoja järkevillä ehdoilla. Tämän lisäksi pyrimme lisäämään tietoisuutta laina-asioista ja vastuullisesta lainaamisesta asiakkaidemme keskuudessa. 

Axolaina on aina luotettava lainapalvelu

Yksi rehellisen ja luotettavan lainapalvelun tuntomerkki on avoimuus. Axolaina on osa Axo Groupia, joka on toiminut pohjoismaissa jo vuodesta 2008.

Tällä hetkellä Axo Grouppiin kuuluu Norjassa ja Ruotsissa toimiva Axo Finans, Tanskassa toimiva LendMe sekä uusimpana lisäyksenä luottotarkistusyhtiö Defero.

Olemmekin kohta jo 15 vuoden ajan tarjonneet kuluttajille turvallisia ja luotettavia lainaratkaisuja. Voit siis olla varma, että osaamme hommamme. 

Esitämme saamasi lainatarjoukset aina selkeästi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia pienellä painetusta tekstistä lainaehdoissa. 

Asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan sinua. Jos et ole varma, mikä laina sopisi juuri sinulle, kannattaa keskustella asiakasneuvojiemme kanssa. Voimme auttaa sinua valitsemaan tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Vain luotettavia kumppaneja

Työskentelemme yhteistyössä vain luotettavien ja tunnettujen suomalaisten sekä pohjoismaalaisten pankki- ja rahoitustoimijoiden kanssa. Tämän vuoksi voitkin huoletta hakea lainaa kauttamme, sillä jokainen saamasi tarjous on huolella tarkistettu ja todettu luotettavaksi.

Löydä luotettava laina näistä pankeista:

Usein kysyttyjä kysymyksiä luotettavasta lainasta

Miten saan luotettavan lainan?

Kuka voi saada luotettavan lainan?

Mitä tarkoittaa vastuullinen lainaaminen?

Millainen takaisinmaksuaika luotettavissa lainoissa on?