Kulutusluottojen yhdistäminen

Yhdistämällä kulutusluotot yhdeksi edullisemmaksi lainaksi säästät rahaa. Kauttamme yhdistät kulutusluotot jopa 60 000 € asti nopeasti ja turvallisesti.

Trustscore 4.6 | 280 arvostelut

Vastaanota edullinen lainatarjous

58 412
Käsiteltyä hakemusta viime kuussa

Näytetään 4 & 5 tähden arvostelumme

Mauri Ievanen

piti maksaa pois kallis ja hankala…

piti maksaa pois kallis ja hankala laina. tämä oli onnenpotku.loistavaa

Timo Matti Junnikkala

Nopeaa ja vaivatonta lainanhakua

Nopeaa ja vaivatonta lainanhakua

Katja Puro

Palvelu on helppo käyttöinen ja nopea

Palvelu on helppo käyttöinen ja nopea. Asiakaspalvelu ystävällistä ja asiantuntevaa, ei jäänyt mitään hampaankoloon. Kiitos! Voin suositella!!! Hyvää kesän alkua!

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Jaana Marita Koskivuori

Asiakaspalvelu hyvä

Asiakaspalvelu hyvä, ystävällistä , rehellisen tuntuista palvelua. Kaikkiin kysymyksiin vastattiin asiallisesti ja luottamusta herättävästi.

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Veikko Tapani Mäkinen

Vaivaton haku ja nopea palvelu.

Vaivaton haku ja nopea palvelu.

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Maija Lahtinen

Nopeaa ja helppoa!

Nopeaa ja helppoa!

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Mellu

Hyvä ja nopea palvelu.

Hyvä ja nopea palvelu.

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Greger Niklas Granlund

Service i telefon på svenska var mycket bra, hoppas att era mail mm också kommer på svenska.

Service på svenska i telefon 😄

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Mika Antero Mattila

Mutkaton ja helppo

Mutkaton ja helppo

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Urmas Raap

Kaikki toimii nopeasti, olen erittäin tyytyväinen tähän palveluun.

Kaikki toimii nopeasti.Olen erittäin tyytyväinen tällaiseen palveluun. Suuret kiitokset. Suosittelen ehdottomasti muille lainanhakijoille.

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Tarja

Nopea ja asiantunteva palvelu

Nopea ja asiantunteva palvelu. Selkeästi kerrottu kaikki lainaan liittyvät ehdot.

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Sari

Hyvä laina

Tosi nopea laina ja hyvä voin hyvällä mielellä suositella muillekin

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Sari Periäinen

Asoimisen helppous/nopeus

Asoimisen helppous/nopeus

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Matti

Olen todella ylpeä axo lainan…

Olen todella ylpeä axo lainan toiminnasta .olisin jäänyt ilman lainaa ellei axo lainan tyttö olisi soittanut ja auttanut minua lainansuhteen .suur kiitos teille .tt.matti

Lue lisää

Hannu Tapio Ruotsalainen

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu

Vastaus yritykseltä Axolaina
4 päivää sitten
Lue lisää

Kulutusluottojen yhdistäminen 

Kulutusluottojen yhdistäminen on yksinkertaisesti kaikkien vakuudettomien lainojen yhdistämistä yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Kun yhdistät kulutusluotot, säästät niin rahaa kuin aikaakin. Yhdistelylainassa on alhaisempi korko, joten laina tulee sinulle halvemmaksi. Samalla saat luopua useiden lainalaskujen pyörittelystä, ja keskittyä maksamaan pois vain yhtä edullisempaa lainaa. 

Kulutusluottojen yhdistämisen jälkeen pystyt myös useimmiten maksamaan lainat nopeammin pois. Takaisinmaksu tehostuu, kun yhdistäessä säästetyt eurot käytetään lainan lyhentämiseen. 

Ruskeahiuksinen nuori nainen yhdistää kulutusluottoja puhelimella Axolainan kautta.

Kulutusluotto - mikä se on?

Kulutusluotto on vakuudeton laina, joka usein otetaan johonkin lyhytaikaiseen tarpeeseen. Tällaisia voivat olla esimerkiksi uuden pesukoneen hankintaa varten otettu osamaksusopimus tai luottokortti, jota käytettiin äkkilähtölennon ostamiseen. Kulutusluotoiksi voidaankin kutsua kaikkia vakuudettomia lainoja, esimerkiksi osamaksuja, pienlainoja, pikavippejä ja luottokortteja.

Kaikkia kulutusluottoja yhdistää yksi piirre; ne ovat vakuudettomia lainoja. Vakuudeton laina tarkoittaa lainaa, jota ei ole taattu. Kulutusluotot voivat olla lainasummaltaan pieniä tai isoja, vaihdellen muutamista sadoista euroista jopa kymmeniin tuhansiin. 

Kulutusluottojen korot ovat usein korkeita. Tämä johtuu niiden lyhyistä takaisinmaksuajoista sekä riskiarvioista. Pankit arvioivat lainan riskiä määrittelemällä sille koron, mitä korkeampi korko lainalle myönnetään, sitä korkeammaksi pankki arvio lainan riskin. Kulutusluottojen kohdalla onkin erityisen tärkeää huolehtia lainojen kilpailutuksesta, ettet maksa lainastasi korkokuluja liikaa. 

Tällä hetkellä yleisimpiä kulutusluottoja ovat erilaiset osamaksusopimuksia tarjoavat palvelut verkkokaupoissa. Näissä palveluissa on ensimmäisen kuukauden kuluton maksuaika, jonka jälkeen osamaksun korko nousee pilviin. Yleistä on juuri 20 % korkokaton alittava nimelliskorko, jonka päälle lisätään vielä tilinhoitokulut ja muut maksut. 

Vaikka osamaksut saattavat aluksi kuulostaa hyvältä idealta, on todellisuus usein toista. Näistä sopimuksista syntyy helposti osamaksujen kierre, ja kulut saattavat nousta moninkertaisiksi.

Mitkä kulutusluotot on mahdollista yhdistää? 

Voit yhdistää kaikki ottamasi kulutusluotot yhdeksi, edulliseksi lainaksi. Olipa sitten kyseessä esimerkiksi osamaksut, häälaina, lomalaina, remonttilaina, venelaina, tai autolaina, voit yhdistää ne kauttamme!

Kun haet kulutusluottojen yhdistämistä, kannattaa kaikki lainat yhdistää kerralla yhdeksi lainaksi. Tällöin lainan saanti on todennäköisempää, ja huolehdittavaksesi jää vain yksi laina useiden sijaan. 

Milloin yhdistää kulutusluotot? 

Kulutusluottojen yhdistäminen kannattaa silloin, kun maksat yhtä aikaa useampaa kulutusluottoa eri paikkoihin. Lainanmyöntäjillä on usein omat tilinhoitokulunsa ja muut lainan päälle lisättävät maksut, jotka osaltaan nostavat lainan hintaa. Pitkässä juoksussa nämä lisäkulut nostavat lainan hintaa huomattavasti. Lainojen eräpäivät osuvat yleensä eri päiville, joka vaikeuttaa myös lainojen maksua ja laskujen perässä pysymistä.

Lainojen yhdistäminen on erityisen tärkeää silloin, kun on kyse kalliista ja korkeakorkoisista kulutusluotoista. Näiden lainojen riskit nähdään lainanantajan puolesta korkeampina, sillä tällaisiin lainoihin ei ole mahdollista saada takuita. 

Kulutusluottojen yhdistäminen säästää rahaa

Lainojen yhdistämisestä saatavat säästöt voidaan selittää alemmilla korkokustannuksilla. Kun lainat yhdistetään, yhdistelylainan korko on todennäköisesti matalampi kuin kulutusluottojen. Tämä johtuu kahdestakin eri tekijästä. Ensinnäkin, kun lainat yhdistetään kauttamme, kilpailutamme useiden eri pankkien lainatarjoukset, mistä syystä saat varmasti käsiisi edullisimman tarjolla olevan lainan. Toisekseen pankit katsovat yhdistelylainan olevan riskittömämpi sijoitus kuin yksittäinen laina, jonka vuoksi sen korko on yleensä pienempi.

Yhdistelylainaa otettaessa on tärkeää tarkastella todellista vuosikoroa. Yleisesti kulutusluottojen nimelliskorotkin ovat korkeat ja todelliset vuosikorot sitäkin hurjemmat. Vaikka yhdistelylaina onkin todennäköisesti aina edullisempi vaihtoehto, kannattaa uuden yhdistelylainan todellista vuosikorkoa verrata nykyisiin lainoihin ennen lainatarjouksen hyväksymistä. Näin varmistat, että taskustasi löytyy edullisin laina!

Kuinka paljon kulutusluotot yhdistämällä on mahdollista säästää? 

Se, kuinka paljon voit säästää yhdistämällä kulutusluottosi, riippuu nykyisestä lainamäärästäsi sekä koroistasi. Voimme kuitenkin esimerkinomaisesti kuvata seuraavanlaisen tilanteen:

Sinulla on tililläsi 3 kulutusluottoa, joissa on kaikissa kahden vuoden takaisinmaksuaika. Yksi niistä on uuden sohvan osamaksu, yksi luottokorttilaina ja yksi lomamatkaa varten nostettu pienlaina. Yhteensä lainojen summa on 2500 € ja keskimääräinen korko on 17 %. Velkasumman lisäksi maksat jokaisesta lainasta 5 € tilinhoitomaksun kuukausittain, eli yhteensä 15 € kuukaudessa. Melko kallista, vai mitä?

Kun yhdistät kulutusluotot yhdeksi lainaksi, voi lainan korko pudota jopa 10 prosenttiyksikköä! Tämän lisäksi maksat tilinhoitomaksuja vain yhdestä lainasta.  

Kulutusluottojen yhdistelyn seurauksena sinulla voi siis olla 2500 € laina, jonka todellinen vuosikorko on 7 % ja tilinhoitomaksut yhteensä vain 5 €. Näin säästät lainan kokonaiskustannuksissa yli 500 €! 

Näin yhdistät kulutusluotot

Voit hakea lainojen yhdistämistä helposti ja nopeasti kauttamme. Kulutusluottojen yhdistäminen vie sinulta vain muutaman minuutin.

Toimi näin:

  1. Laske yhteen kaikki nykyiset kulutusluottosi. 
  2. Täytä sivulta löytyvä lainahakemus, lainasumma on kulutusluottojesi kokonaissumma.
  3. Rentoudu ja odota lainatarjouksia. Kilpailutamme puolestasi useiden pankkien lainatarjoukset ja lähetämme niistä parhaan sinulle. 
  4. Hyväksy lainatarjous sen saatuasi. Muista vertailla lainatarjousta nykyisiin lainoihisi, tarkastele erityisesti lainojen todellista vuosikorkoa.
  5. Saat lainan tilillesi jopa muutamassa tunnissa. Maksa pois kalliit kulutusluotot ja nauti yhden lainan tuomista eduista. 

Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, joten voit huoletta pyytää yhdistelylainatarjouksen. Voit pohtia lainaa rauhassa, sillä saamasi tarjoukset ovat voimassa jopa kuukauden.

Axolainalla yhdistät kulutusluottosi helpoimmin.

Vertailemme näiden pankkien lainatarjoukset kulutusluotot yhdistäessäsi: