Kulutusluottojen yhdistäminen

Trustscore 4.6 | 805 arvosteluun

Vastaanota edullinen lainatarjous

0
Erinomainen
Perustuu 805 arvosteluun
1 päivää sitten
Yksinkertainen lainaprosessi
Koko lainanhakuprosessi on äärettömän helppo. Vastauksen saaminen oli nopeaa. Sain rahat tililleni kahdessa vuorokaudessa. Olen erittäin tyytyväinen tähän palveluun. Kiitos paljon.
Anne H
2 päivää sitten
Palvelu oli helppoa ja nopeaa
Palvelu oli helppoa ja nopeaa
M.M
5 päivää sitten
Nopea ja joustava
Nopea ja joustava
E.p
6 päivää sitten
hyvin toimittu
hyvin toimittu
Matti Juhani Ketola
7 päivää sitten
Luotettavuus
Luotettavuus
Ulrika Emerentia Hellberg-Erkk
7 päivää sitten
lainanmaksu ja pillokulut pitää esittää perusteelisesti
nopea toiminta ja helppo
Pentti Juhani Räsänen
7 päivää sitten
Kyllä he auttoivat minua
Kyllä he auttoivat minua. Kaikki meni hyvin.
Zafarbek Saidamatov
8 päivää sitten
Oltiin
Olitte puhelillakin yhteydessä. Hakemuksen teos/lähettämisessä pientä ongelmaa.
Jari Pekka Lammi
8 päivää sitten
Oli todella nopeaa
Oli todella nopeaa, ja luotettavaa
Aada Josefiina Juhala
8 päivää sitten
Nopea vastaus
Nopea vastaus
Karita Undrest
8 päivää sitten
helppo tapa saada luottoa kun on sen…
helppo tapa saada luottoa kun on sen tarve.
Kim Koskinen
8 päivää sitten
Homma toimi luvatunlaisesti
Homma toimi luvatunlaisesti. Yks tähti pois, kun viestiä ja puhelua tuli aina vaan solkenaan, vaikka laina oli jo käsittelyssä.
Samuel
8 päivää sitten
Kiitoksia paljon!!!
Onnistui hyvin!!!
Samson Morais
10 päivää sitten
Nopea palvelu.
Tosi nopea toimintaa. Löysi lainan. Rahat tulivat tilille nopeasti
Jarmo
12 päivää sitten
Laina tarpeeseen
Lainan myöntäminen. Minulle äärimmäisen tärkeä saada laina.
Jaakko
12 päivää sitten
Sovellus ansaitsisi vähän kritiikkiä
Tämä sovellus vie ainakin minulta täysin toivon että täällä olisi joku joka osaisi auttaa mutta aika turhalta tämä Nyt näyttää
Jani
14 päivää sitten
Hyvä
Oli nopeasti vaihtoehdot tulostettu
Irene Lähtevänoja
14 päivää sitten
Nopeus ja selkeästi esitetty asia.
Nopeus ja selkeästi esitetty asia.
Jouni Hänninen
14 päivää sitten
Hyvä asiakaspalvelu
Hyvä asiakaspalvelu
Rauni Marketta Juntunen
15 päivää sitten
Helppo
Helppo, nopea, luotettava.
Erkki

Kulutusluottojen yhdistäminen 

Kulutusluottojen yhdistäminen on yksinkertaisesti kaikkien vakuudettomien lainojen yhdistämistä yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Kun yhdistät kulutusluotot, säästät niin rahaa kuin aikaakin. Yhdistelylainassa on alhaisempi korko, joten laina tulee sinulle halvemmaksi. Samalla saat luopua useiden lainalaskujen pyörittelystä, ja keskittyä maksamaan pois vain yhtä edullisempaa lainaa. 

Kulutusluottojen yhdistämisen jälkeen pystyt myös useimmiten maksamaan lainat nopeammin pois. Takaisinmaksu tehostuu, kun yhdistäessä säästetyt eurot käytetään lainan lyhentämiseen. 

Ruskeahiuksinen nuori nainen yhdistää kulutusluottoja puhelimella Axolainan kautta.

Kulutusluotto - mikä se on?

Kulutusluotto on vakuudeton laina, joka usein otetaan johonkin lyhytaikaiseen tarpeeseen. Tällaisia voivat olla esimerkiksi uuden pesukoneen hankintaa varten otettu osamaksusopimus tai luottokortti, jota käytettiin äkkilähtölennon ostamiseen. Kulutusluotoiksi voidaankin kutsua kaikkia vakuudettomia lainoja, esimerkiksi osamaksuja, pienlainoja, pikavippejä ja luottokortteja.

Kaikkia kulutusluottoja yhdistää yksi piirre; ne ovat vakuudettomia lainoja. Vakuudeton laina tarkoittaa lainaa, jota ei ole taattu. Kulutusluotot voivat olla lainasummaltaan pieniä tai isoja, vaihdellen muutamista sadoista euroista jopa kymmeniin tuhansiin. 

Kulutusluottojen korot ovat usein korkeita. Tämä johtuu niiden lyhyistä takaisinmaksuajoista sekä riskiarvioista. Pankit arvioivat lainan riskiä määrittelemällä sille koron, mitä korkeampi korko lainalle myönnetään, sitä korkeammaksi pankki arvio lainan riskin. Kulutusluottojen kohdalla onkin erityisen tärkeää huolehtia lainojen kilpailutuksesta, ettet maksa lainastasi korkokuluja liikaa. 

Tällä hetkellä yleisimpiä kulutusluottoja ovat erilaiset osamaksusopimuksia tarjoavat palvelut verkkokaupoissa. Näissä palveluissa on ensimmäisen kuukauden kuluton maksuaika, jonka jälkeen osamaksun korko nousee pilviin. Yleistä on juuri 20 % korkokaton alittava nimelliskorko, jonka päälle lisätään vielä tilinhoitokulut ja muut maksut. 

Vaikka osamaksut saattavat aluksi kuulostaa hyvältä idealta, on todellisuus usein toista. Näistä sopimuksista syntyy helposti osamaksujen kierre, ja kulut saattavat nousta moninkertaisiksi.

Mitkä kulutusluotot on mahdollista yhdistää? 

Voit yhdistää kaikki ottamasi kulutusluotot yhdeksi, edulliseksi lainaksi. Olipa sitten kyseessä esimerkiksi osamaksut, häälaina, lomalaina, remonttilaina, venelaina, tai autolaina, voit yhdistää ne kauttamme!

Kun haet kulutusluottojen yhdistämistä, kannattaa kaikki lainat yhdistää kerralla yhdeksi lainaksi. Tällöin lainan saanti on todennäköisempää, ja huolehdittavaksesi jää vain yksi laina useiden sijaan. 

Milloin yhdistää kulutusluotot? 

Kulutusluottojen yhdistäminen kannattaa silloin, kun maksat yhtä aikaa useampaa kulutusluottoa eri paikkoihin. Lainanmyöntäjillä on usein omat tilinhoitokulunsa ja muut lainan päälle lisättävät maksut, jotka osaltaan nostavat lainan hintaa. Pitkässä juoksussa nämä lisäkulut nostavat lainan hintaa huomattavasti. Lainojen eräpäivät osuvat yleensä eri päiville, joka vaikeuttaa myös lainojen maksua ja laskujen perässä pysymistä.

Lainojen yhdistäminen on erityisen tärkeää silloin, kun on kyse kalliista ja korkeakorkoisista kulutusluotoista. Näiden lainojen riskit nähdään lainanantajan puolesta korkeampina, sillä tällaisiin lainoihin ei ole mahdollista saada takuita. 

Kulutusluottojen yhdistäminen säästää rahaa

Lainojen yhdistämisestä saatavat säästöt voidaan selittää alemmilla korkokustannuksilla. Kun lainat yhdistetään, yhdistelylainan korko on todennäköisesti matalampi kuin kulutusluottojen. Tämä johtuu kahdestakin eri tekijästä. Ensinnäkin, kun lainat yhdistetään kauttamme, kilpailutamme useiden eri pankkien lainatarjoukset, mistä syystä saat varmasti käsiisi edullisimman tarjolla olevan lainan. Toisekseen pankit katsovat yhdistelylainan olevan riskittömämpi sijoitus kuin yksittäinen laina, jonka vuoksi sen korko on yleensä pienempi.

Yhdistelylainaa otettaessa on tärkeää tarkastella todellista vuosikoroa. Yleisesti kulutusluottojen nimelliskorotkin ovat korkeat ja todelliset vuosikorot sitäkin hurjemmat. Vaikka yhdistelylaina onkin todennäköisesti aina edullisempi vaihtoehto, kannattaa uuden yhdistelylainan todellista vuosikorkoa verrata nykyisiin lainoihin ennen lainatarjouksen hyväksymistä. Näin varmistat, että taskustasi löytyy edullisin laina!

Kuinka paljon kulutusluotot yhdistämällä on mahdollista säästää? 

Se, kuinka paljon voit säästää yhdistämällä kulutusluottosi, riippuu nykyisestä lainamäärästäsi sekä koroistasi. Voimme kuitenkin esimerkinomaisesti kuvata seuraavanlaisen tilanteen:

Sinulla on tililläsi 3 kulutusluottoa, joissa on kaikissa kahden vuoden takaisinmaksuaika. Yksi niistä on uuden sohvan osamaksu, yksi luottokorttilaina ja yksi lomamatkaa varten nostettu pienlaina. Yhteensä lainojen summa on 2500 € ja keskimääräinen korko on 17 %. Velkasumman lisäksi maksat jokaisesta lainasta 5 € tilinhoitomaksun kuukausittain, eli yhteensä 15 € kuukaudessa. Melko kallista, vai mitä?

Kun yhdistät kulutusluotot yhdeksi lainaksi, voi lainan korko pudota jopa 10 prosenttiyksikköä! Tämän lisäksi maksat tilinhoitomaksuja vain yhdestä lainasta.  

Kulutusluottojen yhdistelyn seurauksena sinulla voi siis olla 2500 € laina, jonka todellinen vuosikorko on 7 % ja tilinhoitomaksut yhteensä vain 5 €. Näin säästät lainan kokonaiskustannuksissa yli 500 €! 

Näin yhdistät kulutusluotot

Voit hakea lainojen yhdistämistä helposti ja nopeasti kauttamme. Kulutusluottojen yhdistäminen vie sinulta vain muutaman minuutin.

Toimi näin:

  1. Laske yhteen kaikki nykyiset kulutusluottosi. 
  2. Täytä sivulta löytyvä lainahakemus, lainasumma on kulutusluottojesi kokonaissumma.
  3. Rentoudu ja odota lainatarjouksia. Saat eteesi monia lainatarjouksia, joista voit nopeasti valita mieleisesi. 
  4. Hyväksy lainatarjous sen saatuasi. Muista vertailla lainatarjousta nykyisiin lainoihisi, tarkastele erityisesti lainojen todellista vuosikorkoa.
  5. Saat lainan tilillesi jopa muutamassa tunnissa. Maksa pois kalliit kulutusluotot ja nauti yhden lainan tuomista eduista. 

Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, joten voit huoletta pyytää yhdistelylainatarjouksen. Voit pohtia lainaa rauhassa, sillä saamasi tarjoukset ovat voimassa jopa kuukauden.

Axolainalla yhdistät kulutusluottosi helpoimmin.

Vertailemme näiden pankkien lainatarjoukset kulutusluotot yhdistäessäsi:

TF Bank logo