Axolaina tekee hyvän lainan löytämisestä helppoa

Axolaina

Axolaina on pohjoismainen lainanvertailupalvelu, jonka kautta voit hakea lainaakulutusluottoa ja lainojen yhdistämistä. Kauttamme voit myös tarkistaa, saisitko nykyiselle lainallesi paremman koron. Autamme sinua lainahakemuksen täyttämisessä ja lähetämme sen puolestasi kaikille verkostoomme kuuluville lainoittajille.

Axolaina on osa Axo Groupia. Axo Groupin on perustanut Stig Arff ja Morten Armand Johansen vuonna 2008 Norjassa, missä tänäkin päivänä Axon pääkonttori sijaitsee. Nykyään toimimme Norjan ja Suomen lisäksi Ruotsissa nimellä Axo Finans sekä Tanskassa nimellä LendMe. 

Uusin lisäys tiimiimme on vuonna 2022 toimintaan mukaan liitetty luottopisteytysyhtiö uScore, joka avulla voimme tarjota asiakkaillemme yhä kattavampaa asiantuntijuutta henkilökohtaisen talouden saralla.

Miten toimimme? 

Yksinkertaisesti, me teemme lainanvertailusta asiakkaillemme helppoa. Lainanvertailupalveluna kilpailutamme puolestasi useita lainatarjoajia, joten sinun tarvitsee lähettää vain yksi lainahakemus.

Mielestämme laina-asioiden hoitamisen tulisi olla vaivatonta kaikille. Siksi olemmekin tehneet parhaimman lainatarjouksen löytämisen helpoksi. Kauttamme löydät edullisimman lainan, kulutusluoton tai yhdistelylainan nopeasti.

Jos ryhtyisit kilpailuttamaan lainoja ilman lainanvertailupalvelua, joutuisit täyttämään lainahakemuksen jokaiseen pankkiin ja rahoituslaitokseen erikseen. Tämä on pitkä ja vaivalloinen prosessi, joka kuluttaa turhaan aikaasi.

Axolainan kautta täytät lainahakemuksen muutamassa minuutissa, ilman turhaa säätöä.

Heti, kun olemme vastaanottaneet hakemuksen, välitämme sen pankkikumppaneillemme, jotka antavat sinulle henkilökohtaisen lainatarjouksen.

Käyttämällä Axolainaa lainojen kilpailutukseen säästät siis aikaa, mutta myös rahaa. Sinulle annetut lainatarjoukset voivat vaihdella suurestikin, sillä pankit ja rahoituslaitokset hinnoittelevat lainat yksilöllisesti. Tämän vuoksi lainojen kilpailutus on tärkeää, et voi tietää, mistä edullisin laina löytyy.

Täyttämällä kauttamme vain yhden hakemuksen saat kilpailutettua useita lainatarjouksia. Tavoitteemme on, että löydät itsellesi ja tarpeisiisi juuri oikean lainan. Esitämme saamasi tarjoukset aina selkeästi, joten lainaehdoista et tule löytämään pientä pränttiä.

Miten teemme rahaa?

Olemme lainanvälittäjä, mikä käytännössä tarkoittaa sitä, että ansaitsemme rahaa pankeilta provisioina. Joka kerta, kun ohjaamme asiakkaamme yhteistyöpankkiimme tai -rahoituslaitokseen, saamme kyseiseltä toimijalta palkkion lainasummasta. Sinä kuitenkin saat aivan saman tarjouksen kauttamme kuin suoraan pankiltakin hakiessasi.

Toimintaperiaatteemme on yksinkertainen, teemme laina-asioiden hoitamisesta helppoa kaikille osapuolille, yhdistäen kuluttajat ja lainantarjoajat. Kuluttajaa autamme hakemaan lainaa helpommin ja nopeammin, välittäen lainahakemuksen useille pankeille yhtä aikaa. Pankkeja autamme taas löytämään parhaimmat asiakkaat. Kyseessä on siis tilanne, jossa kaikki voittavat.

Yhteistyökumppanimme

Jotta pystymme aina löytämään sinulle edullisimman lainatarjouksen, on tärkeää, että teemme yhteistyötä alan parhaiden pankkien ja rahoituslaitosten kanssa. Kaikki hakemukset lähetetään tarjouskilpailuun pankkien kanssa tasavertaisesti, joten saat aina parhaimman saatavilla olevan lainatarjouksen.

Verkostoomme kuuluu monia suomalaisia ja pohjoismaalaisia pankkeja sekä rahoituslaitoksia, tällä hetkellä teemme yhteistyötä 18 pankin ja rahoituslaitoksen kanssa. Kaikki yhteistyökumppanimme ovat luotettavia, tunnettuja toimijoita ja saatkin lainan aina turvallisesti kauttamme.

Haluatko tehdä yhteistyötä kanssamme? 

Teemme töitä useiden affiliatekumppaneiden kanssa ja etsimme aina uusia hyviä kumppanuuksia. Tutustu kumppaniohjelmaamme ja pohjoismaisiin mahdollisuuksiin. 

Lisää infoa Axolainasta ja palvelustamme: