Yhteistyöpankit ja -rahoitusyhtiöt

Alla näet pankit ja rahoitusyhtiöt, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Nämä pankit ja rahoitusyhtiöt käsittelevät meille lähettämäsi lainahakemuksen.

Tavoitteenamme on auttaa sinua vertaamaan lainatarjoukset helposti ja nopeasti. Lähetämme lainahakemuksesi aina kaikille yhteistyökumppaneillemme, jotta sinä saisit vaivattomasti parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Yhteistyökumppanimme tietävät kilpailevansa sinusta asiakkaana, mikä helpottaa edullisen koron saamista Axolainan kautta haetuille lainoille.


Instabank logo

Instabank perustettiin vuonna 2016. Pankilla on selkeät tavoitteet muuttaa tapaa, miten pankkipalveluita käytetään. Instabank ASA: lla on Norjan Finanstilsynetin toimilupa harjoittaa pankkitoimintaa.

  

Komplett Bank logo

Komplett Bank on tarjoaa kulutusluotto- ja jälleenrahoituspalveluita ilman vakuuksia ja edullisin ehdoin. Komplett Bank on perustettu vuonna 2014 Norjan finanssivalvonnan toimiluvalla.

  

Laina.fi logo

Laina.fi on osa Aurajoki Nordic Oy:tä joka on Suomen johtava kuluttajaluottoja, käyttöluottoja ja verkkokaupan rahoitusratkaisuja sekä saatavienhallintapalveluita tarjoava konserni. Heidän joustavia rahoituspalveluita on jo käyttänyt yli 400 000 suomalaista.

  

Resurs Bank logo

Resurs Bank on perustettu vuonna 1977 ja Suomessa se on toiminut vuodesta 2002 lähtien. Resurs Bankilla on yli 5.7 miljoonaa kuluttaja-asiakasta, joista Suomessa yli 100 000. Resurs Bank on tällä hetkellä yksi Suomen suurimmista vähittäiskaupan rahoittajista. Resurs Bankilla työskentelee Suomessa yli 70 henkilöä.

  

Nordax logo

Nordax on pohjoismainen yli 230 henkilöä työllistävä pankki, joka tarjoaa kilpailukykyisiä kulutusluottoja ja säästötilejä noin 190 000 asiakkaalle Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Saksassa.

  

Kaarna laina logo

Kaarna laina lainaa vaivattomasti & luotettavasti suomalaiselta toimijalta, joka on osa vakavaraista Pohjoismaissa ja globaalisti toimivaa rahoitusyhtiötä. Lainaa kaikkiin tarpeisiisi – henkilökohtaisesti hinnoiteltuna.

  

Avida logo

Avida on Ruotsin finanssivalvonnan alaisena toimiva luottomarkkinayhtiö, joka on jo vuodesta 1983 tarjonnut rahoitusratkaisuja. Yrityksellä on tällä hetkellä yhteensä noin 100 työntekijää Tukholmassa ja Göteborgissa sekä Suomen ja Norjan sivuliikkeissä Espoossa ja Oslossa.

  

TF Bank logo

TF Bank on kuluttajarahoitukseen erikoistunut pohjoismainen pankki, joka on myöntänyt luottoja Suomessa tuhansille asiakkaille vuodesta 1999. Pankilla on toimintaa Suomen lisäksi monissa maissa Euroopassa.

  

Bluestep Logo

Bluestep on yksilöllisiin rahoitusratkaisuihin erikoistunut pankki. Se on perustettu vuonna 2005 ja toimii markkinajohtajana Pohjoismaissa omassa segmentissään. Bluestep Bank on auttanut tuhansia lainanottajia ja säästäjiä Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.

  

Lainaamo Oy logo

Lainaamo Oy on suomalainen erityisrahoitusyhtiö, jonka tuotteina ovat erilaiset kulutusluotot yksityishenkilöille. Erityisrahoitusyhtiön meistä tekee tuotetarjonnan lisäksi lähestymistapamme rahoitusliiketoimintaan.

  

Fellow Finance Oyj logo

Fellow Finance Oyj on suomalainen vuonna 2013 perustettu ja vuonna 2014 toimintansa aloittanut kansainvälisesti toimiva, kasvuhakuinen joukkorahoituspalveluita tarjoava fintech-konserni. Fellow Finance Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Yhtiön osake on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle ja ylläpidämme läpinäkyviä sijoittajasuhteita.

  

Credit24 logo

Credit24 on IPF Digital Finland Oy:n tuotemerkki. IPF Digital Finland Oy on yksityishenkilöiden kuluttajaluototukseen keskittynyt rahoitusyhtiö, joka on osa Lontoon pörssiin listattua International Personal Finance Plc konsernia. Konsernin palveluksessa työskentelee n. 7 000 ihmistä ja toimintaa on 13 maassa. Suomessa rahoitusyhtiö on palvellut jo yli 700 000 asiakasta.

  

Halino logo

Halino on toiminut pitkään Suomen markkinoilla. Halino tunnettiin aiemmin nimellä Halens Yksityislaina. Halino-lainan luotonantaja on TF Bank AB, Suomen sivuliike. Pankki on toiminut vuodesta 1987 alkaen.

  

Risicum logo

Risicum on osa Aurajoki Nordic Oy:tä ja Suomen vanhimpia pienlainapalveluita. Aurajoki Nordic Oy on Suomen johtavia kuluttaja- ja käyttöluottoja, verkkokaupan rahoitusratkaisuja tarjoava konserni, jonka joustavia rahoituspalveluita on jo käyttänyt yli 400 000 suomalaista aina vuodesta 2005 alkaen.

Brabank logo

Brabank on moderni pankki, jonka tavoite on tehdä jokapäiväisestä pankkitoiminnasta mahdollisimman helppoa asiakkailleen. Pankki on ottanut selkeän aseman pohjoismaisilla markkinoilla digitaalisilla lainausprosesseillaan sekä yksinkertaisilla ja käyttäjäystävällisillä tuotteillaan. Pankki perustettiin vuonna 2003 ja se on toiminut Suomessa vuodesta 2017.