Yhteistyöpankit ja -rahoitusyhtiöt

Alla näet pankit ja rahoitusyhtiöt, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Nämä pankit ja rahoitusyhtiöt käsittelevät meille lähettämäsi lainahakemuksen.

Tavoitteenamme on auttaa sinua vertaamaan lainatarjoukset helposti ja nopeasti. Lähetämme lainahakemuksesi aina kaikille yhteistyökumppaneillemme, jotta sinulle tulee vaivattomasti paras mahdollinen lainatarjous.

Yhteistyökumppanimme tietävät kilpailevansa sinusta asiakkaana, mikä helpottaa edullisen koron saamista Axolainan kautta haetuille lainoille.

Instabank logo

Instabank perustettiin vuonna 2016. Pankilla on selkeät tavoitteet muuttaa tapaa, miten pankkipalveluita käytetään. Instabank ASA: lla on Norjan Finanstilsynetin toimilupa harjoittaa pankkitoimintaa.

Morrow Bank logo

Morrow Bank on tarjoaa kulutusluotto- ja jälleenrahoituspalveluita ilman vakuuksia ja edullisin ehdoin. Morrow Bank on perustettu vuonna 2014 Norjan finanssivalvonnan toimiluvalla.

Laina.fi logo

Laina.fi on osa Aurajoki Nordic Oy:tä joka on Suomen johtava kuluttajaluottoja, käyttöluottoja ja verkkokaupan rahoitusratkaisuja sekä saatavienhallintapalveluita tarjoava konserni. Heidän joustavia rahoituspalveluita on jo käyttänyt yli 400 000 suomalaista.

re:member logo

re:member tarjoaa asiakkailleen nykyaikaisia maksuratkaisuja aktiiviseen elämään. re:memberin asiakkaana päätät itse, mikä ratkaisu sopii sinulle parhaiten ja miten haluat maksaa lainasi takaisin. Pankki toimii Suomen lisäksi Ruotsin, Norjan ja Tanskan markkinoilla.

Resurs Bank logo

Resurs Bank on perustettu vuonna 1977 ja Suomessa se on toiminut vuodesta 2002 lähtien. Resurs Bankilla on yli 5.7 miljoonaa kuluttaja-asiakasta, joista Suomessa yli 100 000. Resurs Bank on tällä hetkellä yksi Suomen suurimmista vähittäiskaupan rahoittajista. Resurs Bankilla työskentelee Suomessa yli 70 henkilöä.

Nordax logo

Nordax Bank, osa NOBA Bank Groupia on pohjoismainen yli 230 henkilöä työllistävä pankki, joka tarjoaa kilpailukykyisiä kulutusluottoja ja säästötilejä noin 190 000 asiakkaalle Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Saksassa.

Kaarna laina logo

Kaarna laina lainaa vaivattomasti & luotettavasti suomalaiselta toimijalta, joka on osa vakavaraista Pohjoismaissa ja globaalisti toimivaa rahoitusyhtiötä. Lainaa kaikkiin tarpeisiisi – henkilökohtaisesti hinnoiteltuna.

Bank Norwegian, a part of the NOBA Bank Group, logo

Bank Norwegiana part of the NOBA Bank Group, on pitkään Pohjoismaissa toiminut pankki, jolla on jo yli 1,7 miljoonaa asiakasta. Suomessa pankki on palvellut vuodesta 2015 asti, tarjoten helppokäyttöisiä lainatuotteita kilpailukykyiseen hintaan. 

Avida logo

Avida on Ruotsin finanssivalvonnan alaisena toimiva luottomarkkinayhtiö, joka on jo vuodesta 1983 tarjonnut rahoitusratkaisuja. Yrityksellä on tällä hetkellä yhteensä noin 100 työntekijää Tukholmassa ja Göteborgissa sekä Suomen ja Norjan sivuliikkeissä Espoossa ja Oslossa.

TF Bank logo

TF Bank on kuluttajarahoitukseen erikoistunut pohjoismainen pankki, joka on myöntänyt luottoja Suomessa tuhansille asiakkaille vuodesta 1999. Pankilla on toimintaa Suomen lisäksi monissa maissa Euroopassa.

Bluestep Logo

Bluestep on yksilöllisiin rahoitusratkaisuihin erikoistunut pankki. Se on perustettu vuonna 2005 ja toimii markkinajohtajana Pohjoismaissa omassa segmentissään. Bluestep Bank on auttanut tuhansia lainanottajia ja säästäjiä Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.

Alisa Pankki logo

Alisa Pankki on uusi luotettava, suomalainen pankki. Se syntyi vuoden 2022 keväällä, kun johtava joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu Fellow Finance yhdistyi Evli Pankin kanssa. Alisa Pankki tarjoaa laina- ja talletuspalveluita kilpailukykyisillä korkotasoilla sekä selkeillä hinnoitteluilla. 

Credit24 logo

Credit24 on IPF Digital Finland Oy:n tuotemerkki. IPF Digital Finland Oy on yksityishenkilöiden kuluttajaluototukseen keskittynyt rahoitusyhtiö, joka on osa Lontoon pörssiin listattua International Personal Finance Plc konsernia. Konsernin palveluksessa työskentelee n. 7 000 ihmistä ja toimintaa on 13 maassa. Suomessa rahoitusyhtiö on palvellut jo yli 700 000 asiakasta.

Halino logo

Halino on toiminut pitkään Suomen markkinoilla. Halino tunnettiin aiemmin nimellä Halens Yksityislaina. Halino-lainan luotonantaja on TF Bank AB, Suomen sivuliike. Pankki on toiminut vuodesta 1987 alkaen.

Risicum logo

Risicum on osa Aurajoki Nordic Oy:tä ja Suomen vanhimpia pienlainapalveluita. Aurajoki Nordic Oy on Suomen johtavia kuluttaja- ja käyttöluottoja, verkkokaupan rahoitusratkaisuja tarjoava konserni, jonka joustavia rahoituspalveluita on jo käyttänyt yli 400 000 suomalaista aina vuodesta 2005 alkaen.

Lea bank logo

Lea bank on moderni pankki, jonka tavoite on tehdä jokapäiväisestä pankkitoiminnasta mahdollisimman helppoa asiakkailleen. Pankki on ottanut selkeän aseman pohjoismaisilla markkinoilla digitaalisilla lainausprosesseillaan sekä yksinkertaisilla ja käyttäjäystävällisillä tuotteillaan. Pankki perustettiin vuonna 2016 ja se on toiminut Suomessa vuodesta 2017.

Bondora logo

Bondoran tavoite on tarjota reiluja lainoja kuluttajille kohtuullisella korolla, ilman piilokustannuksia. Pankki toimii Suomen lisäksi myös Virossa ja Espanjassa, ja sillä on jo lähes miljoonaa tyytyväistä asiakasta.  

Saldo logo

Saldo on vastuullinen, suomalainen luotonmyöntäjä, jolla on jo yli 10 vuoden kokemus rahoitusalalta Suomesta. Pankki tarjoaa rahoituspalveluita kuluttajille Suomessa, Ruotsissa ja Liettuassa. Saldolla onkin jo yli 500 000 tyytyväistä asiakasta! 

Vippi logo

Vippi.fi on vuonna 2006 perustettu lainapalvelu, joka on auttanut perustamisestaan lähtien satoja tuhansia suomalaisia päivittäisissä raha-asioissa. Vippi on osa suomalaista Tact Finance Oy:tä, jonka päätoimipaikka sijaitsee Turussa.

Norsk Refinansiering

Norsk Refinansiering auttaa ihmisiä, joilla on vaikea henkilökohtainen taloustilanne kiinnelainallisen jälleenrahoituksen avulla. Taloudenhallinta on helpompaa, kun sinun ei tarvitse etsiä vastauksia useista eri paikoista!

Northmill Bank -logo

Northmill on tarjonnut lainoja jo vuodesta 2006. Suomessa pankin visiona on muuttaa pienlaina-alaa tarjoamalla selkeitä lainatuotteita, ja tarjoaakin kulutusluottoa lyhytaikaiseen rahantarpeeseen.

Ferratum pankin logo

Ferratum haluaa luodahelppokäyttöisiä ja laadukkaita arjen pankkipalveluita kaikille, aina luottamus ja lojaalius edellä. Ferratumilla on jo 2 miljoonaa tyytyväistä asiakasta 15 eri maasta.  

Fixura-pankin logo

Fixura yhdistää sijoittajat ja rahoitusta tarvitsevat yksityishenkilöt molempia hyödyttävällä tavalla. Fixura on jo useiden vuosien ajan tehnyt riskien hajauttamisesta entistäkin helpompaa ja turvallisempaa.