Hae luottoa 2000 - 60 000 €

Kilpailuta monta luotonantajaa yhdellä hakemuksella. Tee luottohakemus nyt, vertaile tarjoukset ja valitse edullisin luotto!

  • Se on maksutonta
  • Saat parhaan tarjouksen
  • Et sitoudu mihinkään

Trustscore 4.2 | 201 arvostelut

Vastaanota edullinen lainatarjous

58 412
Käsiteltyä hakemusta viime kuussa

Näytetään 4 & 5 tähden arvostelumme

Sengdara Forss

Thanks for your help last time

Thanks for your help last time. This time hopefully you could help me go through this again. Thank you for very good service… Yours sincerely, S.Forss

Hannele Palm

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu, ja nopea lainan käsittely.

Vastaus yritykseltä Axolaina
14 Helmikuu
Lue lisää

Ulla Nikkola

Toivon saavani lainaa että saan maksaa…

Toivon saavani lainaa että saan maksaa kaikki lainat pois ja on vain yksi laina niin olisi helpompaa ettei tarvitse makssaa ulimääräisoä kuluja hoito alalla ei työt lopu

Vastaus yritykseltä Axolaina
20 Tammikuu
Lue lisää

Nawal Yagob

On hyvä kiitos tiedosta

On hyvä kiitos tiedosta

Vastaus yritykseltä Axolaina
28 Syyskuu
Lue lisää

Jari Antero Uusitalo

Helppo ja nopea

Helppo ja nopea

Vastaus yritykseltä Axolaina
23 Syyskuu
Lue lisää

Pakalen Timo

varmalaina kohtuu korolla alle kohutun…

varmalaina kohtuu korolla alle kohutun 10&

Vastaus yritykseltä Axolaina
22 Syyskuu
Lue lisää

Natalia Konttinen

Kaikki meni tosi hyvin

Kaikki meni tosi hyvin

Vastaus yritykseltä Axolaina
22 Syyskuu
Lue lisää

sk miraj

Nice

Its good experience

Vastaus yritykseltä Axolaina
22 Syyskuu
Lue lisää

asiakas

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu ja ripeää toimintaa.

Vastaus yritykseltä Axolaina
19 Syyskuu
Lue lisää

Jouni Pertti Karjalainen

ERITTÄIN HYVÄÄ JA TEHOKASTA TOIMINTAA

TOIMINTA SUJUI HYVIN JA ASIALLISESTI , KAIKKI TIEDOT ETENIVÄT NIINKUIN PITI , KOKONAISUUS KATTAVA JAHYVÄ , SUOSITTELEN ETEENPÄIN ,KIITOS JA KUMMARRUS

Vastaus yritykseltä Axolaina
19 Syyskuu
Lue lisää

Kaija

Nopea ja sujuva toiminta

Nopea ja sujuva toiminta

Vastaus yritykseltä Axolaina
12 Syyskuu
Lue lisää

Sauli

Kiitos suhteellisen nopeasta…

Kiitos suhteellisen nopeasta päätöksestä. Jätin yhden tähden pois, koska korko olisi voinut olla pienempi. Kiitos kuitenkin. Kysyisin vielä, voisinko saada lisää 3000€, maksaisin sillä toisen kalliimman lainan. Kiitos ystävällisestä kohtelusta. Terveisin Sauli Hiltunen, Joensuu, Puh 0507576032. Hyvää viikonloppua ☺️☀️

Vastaus yritykseltä Axolaina
12 Syyskuu
Lue lisää

Asiakas Tatjana

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu

Vastaus yritykseltä Axolaina
12 Syyskuu
Lue lisää

riitta verronen

Sain pikaisesti lainatarjouksen…

Sain pikaisesti lainatarjouksen Axolainan kautta ja se oli Avidalta.Kiitos,olen tyytyväinen ja asiakaspalveluun myös🌹

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 Syyskuu
Lue lisää

Alppu

Nopeahkoa palvelua

Kohtuu nopeaa palvelua, en tosin saanut kuin yhden tarjouksen vaikka jälkikäteen tuli toiselta taholta viesti että "tarjous on umpeutunut". Päädyin ottamaan kuitenkin tuon ainokaisen tarjouksen.

Vastaus yritykseltä Axolaina
29 Elokuu
Lue lisää

Luottoa silloin kun tarvitset

Luottoa tarvitaan monissa arjen tilanteissa. Joustava kulutusluotto on apunasi esimerkiksi silloin, kun keittiö kaipaa remonttia, kylpyhuoneen laatat irtoavat seinistä tai auto on yllättäen korjausta vailla. Luotolla rahoitat kätevästi myös tauon arjesta varaamalla jo kauan kaivatun lomamatkan tai hankit uudet viihdelaitteet tuomaan mukavaa ajanvietettä koko perheelle.

Olipa tarpeesi millainen tahansa, niin Axolainan maksuttomalla luottovertailulla saat kerralla monta luottotarjousta. Voit vertailla saamiasi tarjouksia rauhassa ja valita niiden joukosta juuri omaan tarpeeseesi sopivan luoton. Joustoluotto, jota kumppanimme tarjoavat, tarkoittaa sitä, että voit nostaa juuri tarvitsemasi summan luottolimiittisi puitteissa. Luottosi kuukausierät määräytyvät nostamasi summan, eivät hakemasi luoton määrän perusteella. Kun sinulla on joustava limiitti, voit myös tarpeen mukaan nostaa lisää luottoa.

Isä ja poika istuvat sohvalla ja nauravat onnellisen näköisinä

Miksi kannattaa valita joustava luotto?

Joustava luotto kannattaa valita siksi, että se tarjoaa ainutlaatuisen tavan päättää itse omasta luotostasi. Useimmat tavalliset lainat ovat tarkalle summalle määrättyjä ja ne siirretään tilillesi kerralla. Tavallisten lainojen takaisinmaksusuunnitelma on yleensä päätetty etukäteen ja suunnitelman muuttamista on erikseen pyydettävä.

Joustava luotto on nimensä mukaisesti joustava eli voit hakea luottolimiittiä 2 000 - 60 000 euron väliltä ja nostaa lisää tai maksaa luottoa takaisin oman limiittisi puitteissa. Mikäli olet nostanut koko luottolimiittisi mukaisen summan, voit maksaa osan luotosta takaisin, jonka jälkeen takaisin maksettu osuus on jälleen nostettavissa limiitilläsi. Voit myös hakea luottolimiitin korotusta tarpeesi mukaan tai maksaa koko luottosi pois. Kuukausieräsi määräytyvät aina vain kulloinkin nostettuna olevan luoton määrän perusteella.

Luottohakemus vain muutamassa minuutissa

Axolainan luottohakemuksen täyttäminen onnistuu muutamassa minuutissa. Saat monta luottotarjousta vain yhdellä hakemuksella ja voit vertailla saamiasi tarjouksia rauhassa. Luottotarjoukset ovat voimassa yhden kuukauden ajan niiden vastaanottamisesta. Palvelumme käyttäminen on sinulle täysin maksutonta.

Luoton hakeminen onnistuu todella helposti:

  1. Kirjoita hakemasi luottosumma laskuriimme sille varattuun kohtaan tai valitse summa liukuvalitsimen avulla.
  2. Valitse vielä toivomasi luoton takaisinmaksuaika.
  3. Täytä yhteystietosi, hyväksy ehdot ja laita hakemus eteenpäin.

Kun hakemuksesi saapuu meille, tarkistamme vielä, että siinä ovat kaikki tarvittavat tiedot. Tämän jälkeen odotamme, että kaikki kumppanimme käsittelevät hakemuksesi. Saat luottotarjoukset nähtäväksesi heti, kun kumppaneidemme tarjoukset ovat valmiit.

Mies remontoi kotiaan kulutusluoton avulla koiran katsoessa vierestä

Luottotarjousten vertailu

Vertaile saamiasi luottotarjouksia rauhassa valitaksesi juuri sinulle sopivimman luoton. Sinulla on kuukausi aikaa tehdä valintasi alkaen siitä päivästä kun olet vastaanottanut tarjoukset.

Luottojen vertailussa on hyvä tarkastella muutamia tärkeitä kohtia. Vertaile erityisesti lainan todellisen vuosikoron määrää, sillä todellinen vuosikorko on se korko joka sisältää luoton kaikki kustannukset. Katso myös luoton takaisinmaksuun liittyvät ehdot, sekä muut mahdolliset luottoon liittyvät kustannukset.

Vakuudeton luotto

Axolainalta voit hakea ja saada 2000 - 60 000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Sinun ei tarvitse pyytää ystävääsi lainan takaajaksi, eikä laittaa mitään omaisuuttasi likoon luoton saamiseksi. Edellytämme ainoastaan, että luotonhakija on Suomen kansalainen, täyttänyt 18 vuotta ja että hakijan luottotiedot ovat kunnossa.

Axolaina on luotettava pohjoismainen toimija

Kaikki kumppanimme ovat suomalaisia tai pohjoismaalaisia pankkeja tai rahoituslaitoksia. Meillä on pitkä historia lainojen vertailusta pohjoismaissa. Kaikkia kumppaneitamme valvovat suomalaiset viranomaistahot eli Finanssivalvonta tai Aluehallintovirasto. Voit siis luottaa siihen, että kaikki sinulle lähetetyt luottotarjoukset tulevat tahoilta, jotka noudattavat lakia sekä alan hyviä tapoja.

Axolainalla panostamme myös hyvään asiakaspalveluun, joten voit aina kysyä meiltä mieltäsi askarruttavista asioista. Meiltä saat palvelua aina suomeksi.

Vertailemme nämä pankit puolestasi: