Vertaa lainoja 60 000 €:n asti

Vertaa lainoja ja löydä paras lainatarjous nopeasti!

  • Valid
    Et sitoudu mihinkään
  • Valid
    Se ei maksa sinulle mitään
  • Valid
    Saat parhaan tarjouksen

Trustscore 4.6 | 883 arvosteluun

Vastaanota edullinen lainatarjous

0
Erinomainen
Perustuu 883 arvosteluun
1 päivää sitten
Olen iloinen kun kaiki meni ihan hyvää
Olen iloinen kun kaiki meni ihan hyvää
Solveiga Upite
1 päivää sitten
nopeus ja helppous
nopeus ja helppous
Pentti Kuoksa
2 päivää sitten
Nopea vaivaton ja selkeästi esitettynä.
Nopea vaivaton ja selkeästi esitettynä.
Markku Tapani Heiskanen
4 päivää sitten
Hyvin toimi.
Hyvin toimi.
Mika
6 päivää sitten
Kommunikaatio
Kommunikaatio. Asialliset keskustelut ja joustavuus.
Jorma Vilho Leipälä
8 päivää sitten
Nopea
Löytyi sopiva tuote erittäin nopeasti
Tesa
8 päivää sitten
Kaikki toimi hyvin
Kaikki toimi hyvin
Minna Anneli Kasurinen
14 päivää sitten
Lainaa oli helppo hakea
Lainaa oli helppo hakea. Palvelu oli myös asiantuntevaa. Pyydetyt liitteet oli helposti lähetettävissä. Myös tällainen joka ei ole hyvä tietokoneen kanssa.
Tanja Tiihonen
14 päivää sitten
Helppo ja hyvä
Helppo ja hyvä, asianmukainen
Erja Leena Ihonen
22 päivää sitten
Minulle on AINA vähän ongelmallista…
Minulle on AINA vähän ongelmallista päästä jyvälle mitä tarkoitetaan mutta virheiden ja omien hoksottimien kautta tulee se "Ahaa" elämys ja kaikki hoituu todella hyvin. Kiitos kuitenkin kuuluu Teille joten, hyvin menee.
Riitta
22 päivää sitten
Arvostetaan asiakasta.
Kaikki toimi joustavasti.
Jukka Jokinen
23 päivää sitten
Oli hieman hankala ilmoittaa nuo…
Oli hieman hankala ilmoittaa nuo veropäätös viimmein hokasin että voi ottaa kuvan
Alpo Komminaho
23 päivää sitten
Erittäin hyvä ja aktiivinen viestintä…
Erittäin hyvä ja aktiivinen viestintä prosessin aikana, asiakkaalla tieto miten asiassa edetään. Puhelinpalvelu asiakaslähtöistä ja ystävällistä. Nopea päätös.
S.N
24 päivää sitten
Selkeää ohjeistusta
Selkeää ohjeistusta, soittamallakin sai heti yhteyden. Sujuvaa toimintaa.
Smertsu
28 päivää sitten
Sain helpotuksen elämääni teidän…
Sain helpotuksen elämääni teidän kautta! Kiitos siitä! Hienosti toimi!
Simo Blom
13 Kesäkuu
Yritys on ollut kärsivällinen ja…
Yritys on ollut kärsivällinen ja yritttänyt löytää ratkaisun minun pieneen ja väliaikaiseen pulmaani. Kiitos siitä.
Antti Koskinen
12 Kesäkuu
Спасибо за предоставленные кредит! Моя заявка была очень быстро рассмотрена и одобрена. Буду рекомендовать вас своим друзьям. .
Ваша компания быстро рассмотрела и одобрила кредит.
Olga Vargina
7 Kesäkuu
Nopea ja hyvä
Nopea ja hyvä
Leena Marketta Juuti
7 Kesäkuu
Mukava asiointi !
Palvelu oli sujuvaa ja miellyttävää, asiat hoituivat näppärästi!
Anuski
6 Kesäkuu
Kokemuksia luoton hausta verkossa
Luoton käsittely ja rahan siirto oli nopeaa. Muutenkin palvelu oli ensiluokkaista. Axolainaa voisi suositella ystävillekin.
Jarmo Sihvonen

Vertaa lainoja nopeasti ja helposti

Nelivaiheinen kuvio, miten vertaat lainoja Axolainan kautta

Vertaa lainat nopeasti ja helposti kauttamme. Lainahakemuksen täyttämiseen kuluu vain muutama minuutti!

Kilpailutuksen jälkeen saat saamasi tarjoukset vertailtavaksi Omille sivuillesi ja pääset allekirjoittamaan lainan verkkopankkitunnuksillasi. Tästä vain hetken kuluttua laina maksetaan tilillesi!  

Miksi kannattaa verrata lainoja?

Lainojen vertailu on kannattavaa, sillä se auttaa löytämään juuri sinulle sopivan lainan parhailla ehdoilla.

Erot lainatarjousten hinnoissa voi olla satoja tai jopa tuhansia euroja, joten vertaamalla lainoja voit säästää ison tukun rahaa.

Kun vertaat lainat kauttamme, säästät rahan lisäksi myös huomattavasti aikaa. Jos vertailet lainoja ilman lainavertailupalvelua, joudut lähettämään lainahakemuksen jokaiseen pankkiin erikseen.

Lainantarjoajia löytyy netistä kymmeniä, ja niiden kaikkien läpikäyminen olisi työlästä. Kun vertailet lainat kauttamme, sinun tarvitsee täyttää vain yksi hakemus ja saat tarjouksia yli 20 eri pankilta ja rahoitusyhtiöltä. 

Sinun ei siis tarvitse täyttää jokaiseen pankkiin omaa hakemusta erikseen. Näin voit säästää aikaasi jopa useita tunteja. 

Usean lainantarjoajan tarjousten vertailu on työlästä. Eri lainantarjoajat esittävät lainatarjoukset ja lainojen ehdot toisistaan poiketen, joten myös tarjousten vertailu voi olla haastavaa. 

Kun vertaat lainoja Axolainan kautta, esitämme saamasi lainatarjoukset selkeästi ja helposti ymmärrettävässä muodossa. Sinun ei tarvitse yksin pohtia, mikä tarjous on paras, sillä lähetämme sen sinulle suoraan sähköpostiisi. 

Vertailemalla lainoja laitat pankit kilpailemaan asiakkuudestasi. Pankit joutuvat tarjoamaan sinulle parhaan tarjouksensa, kun vastassa on kymmeniä muita lainantarjoajia. 

Näin voit siis olla varma, että saat parhaimmat lainatarjoukset, eikä sinun tarvitse pohtia, olisiko sittenkin toisesta pankista mahdollista saada edullisempi laina. 

Löydä edullisin laina vertaamalla

Kun kyseessä on tavallinen kulutusluotto, korot voivat olla yli 20 % luokkaa, joten pienetkin muutokset ovat rahalliset suuria. Jos lainan korko muuttuu muutamankin prosentin, voi se isompien lainojen kohdalla tarkoittaa jopa tuhansien eurojen eroja kokonaissummassa.

Lainojen korot vaihtelevat paljon. Lainan korkoon vaikuttaa niin yleinen maailmantilanne kuin sinun henkilökohtaiset tekijäsi, kuten työllisyystilanteesi sekä velan määrä.

Eri pankit tarjoavat erilaisia korkoja jopa samalle hakijalle. Yhdestä pankista voit saada lainan 16 % korolla, kun toinen myöntää lainan mielihyvin 7 % korolla. 

Vaihtelun korkotasoissa johtuu pankkien omista riskimittareista, joiden mukaan korko lasketaan. Useimmiten näissä riskilaskemilla arvioidaan hakijan maksukykyä, elämäntilannetta sekä jo olemassa olevia velkoja. 

Jos lainoja ei kilpailuteta tai vertailla, on hyvinkin todennäköistä, ettei laina ole markkinoiden edullisin. Edullinen laina saattaa löytyä yllättävästäkin paikasta, pankista, johon et välttämättä itse tajuaisi lähettää lainahakemusta. 

Sen vuoksi vertaa lainat aina Axolainan kautta, olipa lainatarpeesi sitten suuri tai pieni. Me lähetämme hakemuksesi jokaiselle yhteistyöpankillemme ja -rahoituslaitokselle. Näin löydämme sinulle varmasti edullisimman lainan. 

Vertaamalla lainat voit säästää sadoista euroista tuhansiin, vain muutamalla klikkauksella!

Vertaa lainoja netissä

Helpoin tapa verrata lainoja on tehdä se netissä lainavertailupalvelua käyttäen. Axolaina on lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa pankkien lainatarjoukset puolestasi. Etsimme tarjousten joukosta sinulle edullisimman - ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia.

Kun käytät Axolainaa lainavertailuun, lähetät vain yhden hakemuksen, jonka jälkeen lähetämme sen eteenpäin usealle pankille samaan aikaan. 

Yhdellä lainahakemuksella saat siis monta tarjousta, joista kilpailutamme sinulle parhaimmat lainat helposti. Voit valita sinulle sopivimman lainan Omilta sivuiltasi. 

Internetissä lainojen vertailu on helppoa mutta myös erittäin nopeaa. Koska prosessimme on automatisoitu ja toimimme nopeasti. Voit saada lainan maksettuna tilillesi jopa muutamassa tunnissa! 

Jo pelkästään ajallinen säästö on huomattava, ja kun päälle lasketaan lainakuluissa säästetyt eurot, on vaikeaa keksiä syitä hakea lainaa muualta kuin netistä.

Vertaa lainoja näistä pankeista:

TF Bank logo

Lainojen vertailun tulisi olla helppoa ja yksinkertaista kaikille. Siksi kasvatamme yhteistyökumppaniemme määrää aktiivisesti. Toimimme vain hyvämaineisten ja luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa.

Lainan ottaminen on aina merkittävä taloudellinen päätös, joten sitä ei kannata tehdä huolimattomasti ja ilman taustatutkimusta.  

Aiemmin saatettiin vain luottaa siihen, että isoimman ja tunnetuimman pankin lainatarjous on automaattisesti markkinoiden paras. Näin ei kuitenkaan läheskään aina ole. 

Sen vuoksi lainojen vertaaminen on äärimmäisen tärkeää, et voi koskaan tietää, mistä pankista edullisin laina löytyy. 

Näin vertaat lainoja

Lainavertailu on hyvin yksinkertaista kauttamme. Se ei vaadi sinulta kuin muutaman minuutin. Lainoja vertaamalla saat paremman näkemyksen saatavilla olevasta lainatarjonnasta.

Vain vertaamalla lainoja voit olla varma, että taskussasi on paras lainatarjous. Näillä ohjeilla vertaat lainoja kuin ammattilainen.

1. Täytä nopea lainahakemus sivun yläreunasta ja merkitse haluamasi lainasumma

2. Lähetämme hakemuksesi kaikille yhteistyökumppaneillemme

3. Kilpailutamme puolestasi saamasi lainatarjoukset ja voit vertailla ne helposti Omilla sivuillasi 

4. Hyväksy saamasi tarjous ja nauti edullisesta lainasta

Kuka voi verrata lainoja?

Voit verrata lainoja Axolainan kautta, jos olet täysi-ikäinen, sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja sinulla on säännölliset tulot.

Lähikuva kahdesta henkilöstä, jotka vertailevat kilpailutettuja lainoja

Mitä huomioida, kun vertaa lainoja?

Lainatarjous sisältää paljon tärkeää asiaa. Kun vertaat lainoja, kiinnitä erityisesti huomiota muutamaan pääkohtaan.

1. Vertaa lainojen todellista vuosikorkoa

Lainatarjouksesta löytyy kaksi eri korkoa, lainan nimelliskorko sekä lainan todellinen vuosikorko. 

Nimelliskorko on lainan puhdas korkoprosentti ilman mitään kuluja, kun taas todellinen vuosikorko sisältää nimelliskoron lisäksi kaikki muut lainan kulut, kuten avausmaksun ja tilinhoitokulut. 

Lainan todellinen vuosikorko on siis se luku, josta näet lainan kaikki kustannukset. Todellista vuosikorkoa vertaamalla näet helposti, mikä laina on edullisin. 

Siksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota silloin, kun tarkastellaan lainan hintaa. 

2. Vertaa lainojen takaisinmaksuaikaa ja kuukausierää

Lainan takaisinmaksuaika vaikuttaa sekä lainan takaisin maksettavaan loppusummaan, että lainan kuukausittaisiin lyhennyksiin.

Suosittelemme aina ottamaan mahdollisimman pitkän takaisinmaksuajan lainalle. Tämä antaa sinulle joustoa tiukempien kuukausien varalta ja voit aina maksaa lainaa takaisin isommissa erissä kuin mitä lainasopimukseen on merkitty.

Kun sinulla on pieni kuukausierä, heilahdukset taloudentilassasi eivät vaikeuta lainan takaisinmaksua. 

Laina on kuitenkin aina hyvä maksaa mahdollisimman nopeasti pois. Silloin et maksa lainastasi enempää kuin on pakko. 

3. Vertaa lainojen ehtoja

Jos olet löytänyt kaksi lainaa, joiden todellinen vuosikorko ja takaisinmaksuaika ovat samoja ja olet kumpaankin yhtä tyytyväinen, voit seuraavaksi vertailla niiden lainaehtoja.

Lainaehdoissa kannattaa aina suosia joustoa. Joustavat lainaehdot voivat sisältää esimerkiksi lyhennysvapaita kuukausia, mahdollisuuden säätää takaisinmaksuaikaa ja kuukausierää tai maksupäivää.

Vertaa lainoja – kokemuksia

Vaikka lainojen vertailu on netin ja uusien toimijoiden myötä yhä helpompaa, voi lainavertailu olla suurelle yleisölle vieläkin tuntematonta.

Sinun ei tarvitse uskoa vain meidän vakuutteluamme vertailun helppoudesta ja kannattavuudesta. Siksi kokosimme alle esimerkkejä asiakkaidemme kokemuksia lainojen vertailusta. 

Arvostelu Axolainan tyytyväiseltä asiakkaalta, joka vertasi lainoja.

Reija vertaili kauttamme lainat, ja sai nopeasti kilpailutetun tarjouksen sähköpostiin. Pidimme myös huolen siitä, että Reija sai lainan tililleen mahdollisimman pian!

Viiden tähden arvostelu Axolainan tyytyväiseltä asiakkaalta Juhalta, joka vertasi lainoja kauttamme.

Juhan suunnitelmana oli lainojen yhdistäminen ja hän vertailikin kauttamme yhdistelylainoja, ja löysi itselleen edullisimman lainan! Myös Juha koki palvelumme nopeaksi ja ennen kaikkea turvalliseksi. 

Vertaa lainoja kauttamme, kuten myös Reija ja Juha teki! Näin voit säästää satoja, ellet jopa tuhansia euroja lainakuluissa

Vertaa lainoja Axolainan kautta

Axolainan avulla vertaat lainoja 2000 eurosta 60 000 euroon asti. Lainavertailu Axolainan kautta on sinulle aina ilmaista. Saat myös meiltä tarjoukset samanlaisella korolla ja kuluilla kuin suoraan pankistakin hakiessasi. Olemme kanssasi samalla puolella, etsimässä edullisinta lainaa apunasi.

Sinulla on myös rauhassa aikaa pohtia saamiasi lainatarjouksia, sillä ne ovat voimassa jopa 30 päivää tarjouksen esittämisestä. 

Jos et kuitenkaan löydä edullisinta lainaa kauttamme, ei huolta! Lainatarjousten pyytäminen on sinulle täysin riskitöntä. Voit olla hyväksymättä mitään tarjousta, jolloin tarjoukset umpeutuvat 30 päivän kuluttua. 

Kauttamme lainavertailu on helppoa: täytät lainahakemuksen parissa minuutissa ja voit saada lainan tilillesi jopa saman päivän aikana. Me vertaamme lainat puolestasi. 

Kun lähetät kauttamme hakemuksen, toimitamme sen eteenpäin kaikille yhteistyökumppaneillemme. Näihin sisältyy yli 20 erilaista pankkia ja rahoituslaitosta. 

Kun olemme saaneet kaikilta vastauksen, jälkeen lähetämme sinulle parhaimman tarjouksen sähköpostiisi. 

Jos sinulla on kysyttävää lainahakemuksen täyttämisestä tai miten lainavertailu toimii, autamme sinua mielellämme. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme viikon jokaisena päivänä! 

Vertaa lainoja helpoimmin Axolainan kautta!