Järjestelylaina yhdistää velkasi

Helpota lainojen takaisinmaksua ja ota taloutesi haltuun järjestelylainan avulla. Voit hakea ja vertailla 2000 € - 60 000 € järjestelylainat helposti kauttamme. Löydä edullisin järjestelylaina Axolainan kautta!

 • Saat lainan tilillesi jopa tunneissa
 • Hae ilman sitoumuksia
 • Saat parhaan tarjouksen

Trustscore 4.3 | 199 arvostelut

Vastaanota edullinen lainatarjous

58 412
Käsiteltyä hakemusta viime kuussa

Näytetään 4 & 5 tähden arvostelumme

Hannele Palm

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu, ja nopea lainan käsittely.

Ulla Nikkola

Toivon saavani lainaa että saan maksaa…

Toivon saavani lainaa että saan maksaa kaikki lainat pois ja on vain yksi laina niin olisi helpompaa ettei tarvitse makssaa ulimääräisoä kuluja hoito alalla ei työt lopu

Vastaus yritykseltä Axolaina
18 päivää sitten
Lue lisää

Nawal Yagob

On hyvä kiitos tiedosta

On hyvä kiitos tiedosta

Vastaus yritykseltä Axolaina
28 Syyskuu
Lue lisää

Jari Antero Uusitalo

Helppo ja nopea

Helppo ja nopea

Vastaus yritykseltä Axolaina
23 Syyskuu
Lue lisää

Pakalen Timo

varmalaina kohtuu korolla alle kohutun…

varmalaina kohtuu korolla alle kohutun 10&

Vastaus yritykseltä Axolaina
22 Syyskuu
Lue lisää

Natalia Konttinen

Kaikki meni tosi hyvin

Kaikki meni tosi hyvin

Vastaus yritykseltä Axolaina
22 Syyskuu
Lue lisää

sk miraj

Nice

Its good experience

Vastaus yritykseltä Axolaina
22 Syyskuu
Lue lisää

asiakas

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu ja ripeää toimintaa.

Vastaus yritykseltä Axolaina
19 Syyskuu
Lue lisää

Jouni Pertti Karjalainen

ERITTÄIN HYVÄÄ JA TEHOKASTA TOIMINTAA

TOIMINTA SUJUI HYVIN JA ASIALLISESTI , KAIKKI TIEDOT ETENIVÄT NIINKUIN PITI , KOKONAISUUS KATTAVA JAHYVÄ , SUOSITTELEN ETEENPÄIN ,KIITOS JA KUMMARRUS

Vastaus yritykseltä Axolaina
19 Syyskuu
Lue lisää

Kaija

Nopea ja sujuva toiminta

Nopea ja sujuva toiminta

Vastaus yritykseltä Axolaina
12 Syyskuu
Lue lisää

Sauli

Kiitos suhteellisen nopeasta…

Kiitos suhteellisen nopeasta päätöksestä. Jätin yhden tähden pois, koska korko olisi voinut olla pienempi. Kiitos kuitenkin. Kysyisin vielä, voisinko saada lisää 3000€, maksaisin sillä toisen kalliimman lainan. Kiitos ystävällisestä kohtelusta. Terveisin Sauli Hiltunen, Joensuu, Puh 0507576032. Hyvää viikonloppua ☺️☀️

Vastaus yritykseltä Axolaina
12 Syyskuu
Lue lisää

Asiakas Tatjana

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu

Vastaus yritykseltä Axolaina
12 Syyskuu
Lue lisää

riitta verronen

Sain pikaisesti lainatarjouksen…

Sain pikaisesti lainatarjouksen Axolainan kautta ja se oli Avidalta.Kiitos,olen tyytyväinen ja asiakaspalveluun myös🌹

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 Syyskuu
Lue lisää

Alppu

Nopeahkoa palvelua

Kohtuu nopeaa palvelua, en tosin saanut kuin yhden tarjouksen vaikka jälkikäteen tuli toiselta taholta viesti että "tarjous on umpeutunut". Päädyin ottamaan kuitenkin tuon ainokaisen tarjouksen.

Vastaus yritykseltä Axolaina
29 Elokuu
Lue lisää

Carl Nylander

Axolainasta kerrotaan positiivisesti,

Axolainasta kerrotaan positiivisesti, haluamme mukaan. Toivottavasti sairausloman päätyttyä olemme mukana jatkossa.

Vastaus yritykseltä Axolaina
29 Elokuu
Lue lisää

Mikä on järjestelylaina?

Järjestelylaina on laina, jolla vanhat velat uudelleen rahoitetaan edullisemmaksi. Järjestelylaina, toiselta nimeltään yhdistelylaina, on käytännössä uusi, edullisempi laina, jolla maksat kerralla pois vanhat ja kalliit velkasi. Erityisesti silloin, kuin lainoja on useita, esimerkiksi pikavippejä tai luottokorttivelkoja, järjestelylaina auttaa talouden hallinnassa.

Järjestelylaina tukee velkojen takaisinmaksua, joten saat hoidettua velat pois päiväjärjestyksestä edullisemmin, helpommin ja nopeammin. Voit säästää jopa satoja euroja lainakuluissa, kun saat järjestelylainan myötä lainallesi alhaisemman koron. Tämän vuoksi velka on myös mahdollista maksaa nopeammin takaisin, kun korkeat korot eivät syö suurinta osaa lainanlyhennyksestäsi.

Talouden hallintakin on huomattavasti helpompaa, kun lainojen yhdistäminen tapahtuu järjestelylainalla, sillä kotiin saapuu vain yksi lasku useiden sijaan.  

Miksi hakea järjestelylainaa? 

Varsinkin silloin, kun iso osa tuloistasi menee vanhojen velkojen takaisinmaksuun ja rahat ovat tiukalla, on tarpeen pohtia järjestelylainan hakemista. Järjestelylaina kokoaa kaikki velkasi yhdeksi edulliseksi lainaksi, jolloin säästät korkokustannuksissa sekä lainan muissa maksuissa. Säästö voi olla kuukausitasolla useita satoja euroja, riippuen nykyisen velkasi määrästä.

Olipa taskussasi sitten kulutusluotto, osamaksu, luottokortti tai pikalaina, järjestelylainalla on mahdollista yhdistää nämä kaikki. Jätä järjestelylainan ulkopuolelle kuitenkin lainat, joissa on vakuus. Tällaisia ovat muun muassa opintolaina ja asuntolaina. Esimerkiksi asuntolaina on usein vakuudellinen laina, joka tarkoittaa, että sille on ennalta määritelty takaaja. Näissä lainoissa on vakuuden vuoksi alhainen korko, jolloin järjestelylaina ei todennäköisesti alenna niiden kustannuksia. Kaikki muut korkeakorkoiset vakuudettomat lainat on kuitenkin fiksua yhdistää yhdeksi. 

Nainen rentoutuu mökin terassilla ilman rahahuolia järjestelylainan ottamisen jälkeen

Näin järjestelylaina toimii

Lainojen järjestely toimii siten, että haet lainaa nykyisten velkojesi kokonaissumman verran ja maksat sillä kaikki korkeakorkoiset lainasi ja luottosi pois. Näin sinulle jää vain yksi laina ja yhden lainan kustannukset maksettavaksi. Lisäksi järjestelylainan korko on usein edullisempi kuin pienlainojen tai osamaksujen.

Järjestelylainaa haettaessa lainasumma ei itsessään pienene, vaan velkasummasi pysyy samansuuruisena kuin nykyinen kokonaisvelkasi. Kuitenkin muut lainan kulut pienentyvät sekä lainan takaisinmaksu helpottuu. 

Tämän vuoksi järjestelemällä lainasi uudelleen tulet todennäköisesti säästämään rahaa.

Järjestelylaina helpottaa lainojen takaisinmaksua

Järjestelylaina mahdollistaa lainojen nopeamman ja tehokkaamman takaisinmaksun. Kun maksat pienempiä korkoja ja kuluja, voit käyttää niistä säästetyn rahasumman lainan lyhentämiseen. Käytät siis edelleen saman summan rahaa lainoihin joka kuukausi, mutta lainasi lyhentyy huomattavasti nopeammin. 

Usein, kun henkilöllä on monia eri lainoja ja luottoja maksettavana, maksaa hän niistä vain minimilyhennystä. Se voi tuntua edullisimmalta vaihtoehdolta, mutta pitkässä juoksussa tulee todella kalliiksi. Minimilyhennyksessä maksetaan pääosin vain lainan korkoa ja muita kuluja, jolloin laina ei juurikaan lyhene. Mitä pidempään maksat lainaasi pois, sen korkeammaksi sen kokonaiskustannukset nousevat. 

Järjestelylaina katkaisee minimilyhennysten kierteen. Saat maksettua lainan pois tehokkaasti ja saat talouden takaisin haltuusi.

Budjetoi järjestelylainan kulut selville

Suunnittele etukäteen tarkasti, miten maksat järjestelylainan takaisin. Järjestelylaina hyödyttää vain silloin, kun velkaa ei lisätä järjestelylainan poismaksun aikana.

Lainalaskuri voi auttaa sinua näkemään, kuinka paljon voit säästää lainat yhdistämällä ja järjestelylainan hakemisella. Järjestelylainan kohdalla laskuri toimii erinomaisesti, voit annetun esimerkin avulla nähdä, kuinka paljon säästät kuukaudessa verrattuna keskimääräiseen koroon. 

Järjestelylainalla järkevöität talouttasi

Järjestelylainan ottamiseen on monta hyvää syytä. Sen lisäksi, että voit iloita stressittömästä taloustilanteesta, pääset nauttimaan myös seuraavista hyödyistä:

 • Järjestelylaina on usein edullisempi vaihtoehto
 • Saat maksettua lainan pois nopeammin 
 • Sinulla on vain yksi lainalasku ja takaisinmaksupäivä huolehdittavana
 • Voit halutessasi ottaa lainallesi pidemmän maksuajan ja käyttää säästetyt euron johonkin muuhun

Mitä jos järjestelylainaa ei myönnetä? 

Järjestelylaina voi tuntua hyvältä vaihtoehdolta silloin, kun maksettavana on ulosottovelkaa. Valitettavasti silloin, kun hakijalla ei ole luottotietoja, järjestelylainan saaminen voi olla vaikeaa.

Järjestelylaina luottotiedottomalle ei valitettavasti ole mahdollista Axolainan kautta, sillä kaikki yhteistyöpankkimme vaativat hakijoilta puhtaan luottotietorekisterin. 

On kuitenkin keinoja, joilla maksuhäiriömerkinnän saaneet voivat parantaa taloudellista tilannettaan. Vaihtoehtoina on esimerkiksi hakea vakuudellista luottoa erilaisilta säätiöiltä tai kunnilta. 

Takuusäätiön järjestelylaina

Takuusäätiö myöntää järjestelylainoja myös silloin, kun hakija on menettänyt luottotietonsa tai hänen aikomuksenaan on maksaa pois ulosottovelkaa. Tällöin kyseessä on vakuudellinen järjestelylaina, jonka Takuusäätiö takaa 34 000 € saakka. Jos haet järjestelylainaa yhteishakijan kanssa, lainasumma taataan enintään 45 000 €:n asti. Lainan saamisen edellytyksenä on riittävä maksukyky ja vakiintunut elämäntilanne.

Takuusäätiö toimittaa pankille sopimuksen, joka toimii lainasi takuuna. Tämän jälkeen pystyt nostamaan lainan tilillesi normaalisti ja maksamaan pois vanhat velkasi.

Sosiaalinen luototus

Sosiaalinen luototus on kunnan tarjoama velkajärjestely maksuvaikeuksista kärsiville. Kunta takaa järjestelylainan jopa 15 000 € saakka, ja luotto myönnetään vain silloin, jos kaikki velat pystytään järjestelemään kerralla. Luototus on tarkoitettu pienituloisille, mutta maksukykyisille kuntalaisille. Maksuhäiriömerkintä ei ole suoraan este lainan saamiselle.

Sosiaalista luottoa on mahdollista saada vain omasta kotikunnasta. Noin 30 kuntaa Suomessa myöntää sosiaalista luototusta, ja voit tarkistaa oman kotikuntasi tilanteen esimerkiksi kunnan verkkosivuilta. 

Edullinen järjestelylaina Axolainan kautta

Voit hakea järjestelylainaa ja yhdistellä lainasi helposti Axolainan kautta. Kun jätät hakemuksesi, me vertailemme puolestasi eri pankkien lainatarjoukset ja lähetämme niistä sinulle edullisimman. Näin voit varmistaa, että taskussasi on paras tarjous lainojesi järjestelyyn.

Kokemuksia järjestelylainasta on jo tuhansilla suomalaisilla. Me Axolainalla olemme vuosien aikana auttaneet useita asiakkaitamme yhdistämään lainansa järjestelylainalla ja säästämään satoja, ellei jopa tuhansia euroja. Pääset lukemaan lisää asiakkaidemme kokemuksista lainojen yhdistämisen kokemuksia -artikkelistamme. 

Näin haet järjestelylainaa Axolainan avulla

 1. Laske järjesteltävien lainojen kokonaissumma. Ota mukaan luottokortit, osamaksutilit, pienlainat ja kulutusluotot. 
 2. Hae järjestelylainaa nykyisten lainojesi kokonaissumman verran. Täytä lainahakemus tämän sivun yläosassa. 
 3. Tutustu saamaasi lainatarjoukseen ja vertaa sitä nykyisiin lainoihisi. Kiinnitä erityistä huomiota lainojen todellisten vuosikorkojen eroihin. 
 4. Allekirjoita lainasopimus turvallisesti sähköisen tunnistautumisen kautta ja maksa vanhat lainat pois järjestelylainalla. 
 5. Nauti uudesta, fiksummasta taloustilanteestasi. 

Ota taloutesi haltuun ja hae järjestelylainaa Axolainan kautta jo tänään!

Järjestelylaina – Usein kysytyt kysymykset

Mikä on järjestelylaina?

Miten järjestelylainaa haetaan?

Mitä lainoja kannattaa uudelleen järjestellä?

Milloin järjestelylaina on hyvä ratkaisu?

Kuka voi saada järjestelylainan?

Saanko järjestelylainan, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Vertailemme nämä pankit puolestasi: