Järjestelylaina yhdistää velkasi

Helpota lainojen takaisinmaksua ja ota taloutesi haltuun järjestelylainan avulla. Voit hakea ja vertailla 2000 € - 60 000 € järjestelylainat helposti kauttamme. Löydä edullisin järjestelylaina Axolainan kautta!

 • Valid
  Saat lainan tilillesi jopa tunneissa
 • Valid
  Hae ilman sitoumuksia
 • Valid
  Saat parhaan tarjouksen

Trustscore 4.6 | 864 arvosteluun

Vastaanota edullinen lainatarjous

0
Erinomainen
Perustuu 864 arvosteluun
2 päivää sitten
Спасибо за предоставленные кредит! Моя заявка была очень быстро рассмотрена и одобрена. Буду рекомендовать вас своим друзьям. .
Ваша компания быстро рассмотрела и одобрила кредит.
Olga Vargina
6 päivää sitten
Nopea ja hyvä
Nopea ja hyvä
Leena Marketta Juuti
6 päivää sitten
Mukava asiointi !
Palvelu oli sujuvaa ja miellyttävää, asiat hoituivat näppärästi!
Anuski
7 päivää sitten
Kokemuksia luoton hausta verkossa
Luoton käsittely ja rahan siirto oli nopeaa. Muutenkin palvelu oli ensiluokkaista. Axolainaa voisi suositella ystävillekin.
Jarmo Sihvonen
8 päivää sitten
Luottamus
Ystävällisyys ja luottamus!
Tanja K-N
8 päivää sitten
Kokemus muuten hyvä
Kokemus muuten hyvä, mutta olisi voinut olla helpompi tapa liitteiden lisäämiseen jottei siihen menis puoltapäivää.
sirpa hakala
9 päivää sitten
Minuun otettiin yhteyttä puhelimitse
Minuun otettiin yhteyttä puhelimitse
Sanna Maarit Laitinen
10 päivää sitten
Ehkäpä aikaisempi yhteistyömme helpotti…
Ehkäpä aikaisempi yhteistyömme helpotti valintaa
Eila Maila Hillevi Hägglund
15 päivää sitten
Lainan saanti oli helppoa ja rahat…
Lainan saanti oli helppoa ja rahat siirtyivät tilille nopeasti
asiakas
16 päivää sitten
Sujuva palvelu ja edullisempi tarjous
Nopeaa toimintaa ja sain lainatarjouksen saapumisesta ilmoituksen myös ystävällisen puhelun muodossa vielä samana iltana. Saman rahoittajan kuukausilyhennys muodostui tätä kautta pienemmäksi kuin vastaavassa toisen palvelun kautta pyydetystä tarjouksessa.
Ronja
19 päivää sitten
Palvelu
Nopea. Selvä haku prosessi. Asiakaspalvelu ok
Rossi
20 päivää sitten
Sain lainan koron laskemaan 6 %
Sain lainan koron laskemaan 6 %. Se on merkittävä asia. Sain myös teiltä erittöin hyvää asiakaspalvelua. Kiitos siitä.
Eija
21 päivää sitten
Sain kaksi tarjousta
Sain kaksi tarjousta, joista toinen oli hyväksyttävissä.
Osmo Mantila
22 päivää sitten
Kiitos palvelussa
Kiitos palvelussa
Sahar Goodarzi Aslan
26 päivää sitten
Palvelu oli hyvää
Palvelu oli hyvää
Sami Kullervo Koskenniemi
28 päivää sitten
Nopea yhteydenpito
Nopea yhteydenpito, helppo palvelu
karita
7 Toukokuu
arvio ok
Kokonaisuus ok, kiitos
Kirsi Hannele Kolehmainen
4 Toukokuu
"pieleen" meni se että tähdissä ei…
"pieleen" meni se että tähdissä ei näkynyt oliko hyvä ylhäällä vai alhaalla... ;-) Anna teiltä soitti ja auttoi minua parikin kertaa (laittamaan pääni syvemmälle suohon) No, loppuvelka jäänee perikunnan hoidettavaksi... :-D No eurojackpottia odotellessa. :-) Petri
Petri Ahonen
3 Toukokuu
Kaikki meni hyvin
Kaikki meni hyvin Homma hoitui nopeasti ja tehokkaasti, oikein hyvä!
Sanna
3 Toukokuu
Helppo haku.
Helppo haku.
Niina Kristiina Outila

Mikä on järjestelylaina?

Järjestelylaina on laina, jolla vanhat velat uudelleen rahoitetaan edullisemmaksi. Järjestelylaina, toiselta nimeltään yhdistelylaina, on käytännössä uusi, edullisempi laina, jolla maksat kerralla pois vanhat ja kalliit velkasi. Erityisesti silloin, kuin lainoja on useita, esimerkiksi pikavippejä tai luottokorttivelkoja, järjestelylaina auttaa talouden hallinnassa.

Järjestelylaina tukee velkojen takaisinmaksua, joten saat hoidettua velat pois päiväjärjestyksestä edullisemmin, helpommin ja nopeammin. Voit säästää jopa satoja euroja lainakuluissa, kun saat järjestelylainan myötä lainallesi alhaisemman koron. Tämän vuoksi velka on myös mahdollista maksaa nopeammin takaisin, kun korkeat korot eivät syö suurinta osaa lainanlyhennyksestäsi.

Talouden hallintakin on huomattavasti helpompaa, kun lainojen yhdistäminen tapahtuu järjestelylainalla, sillä kotiin saapuu vain yksi lasku useiden sijaan.  

Miksi hakea järjestelylainaa?

Varsinkin silloin, kun iso osa tuloistasi menee vanhojen velkojen takaisinmaksuun ja rahat ovat tiukalla, on tarpeen pohtia järjestelylainan hakemista. Järjestelylaina kokoaa kaikki velkasi yhdeksi edulliseksi lainaksi, jolloin säästät korkokustannuksissa sekä lainan muissa maksuissa. Säästö voi olla kuukausitasolla useita satoja euroja, riippuen nykyisen velkasi määrästä.

Olipa taskussasi sitten kulutusluotto, osamaksu, luottokortti tai pikalaina, järjestelylainalla on mahdollista yhdistää nämä kaikki. Jätä järjestelylainan ulkopuolelle kuitenkin lainat, joissa on vakuus. Tällaisia ovat muun muassa opintolaina ja asuntolaina. Esimerkiksi asuntolaina on usein vakuudellinen laina, joka tarkoittaa, että sille on ennalta määritelty takaaja. Näissä lainoissa on vakuuden vuoksi alhainen korko, jolloin järjestelylaina ei todennäköisesti alenna niiden kustannuksia. Kaikki muut korkeakorkoiset vakuudettomat lainat on kuitenkin fiksua yhdistää yhdeksi. 

Nainen rentoutuu mökin terassilla ilman rahahuolia järjestelylainan ottamisen jälkeen

Näin järjestelylaina toimii

Lainojen järjestely toimii siten, että haet lainaa nykyisten velkojesi kokonaissumman verran ja maksat sillä kaikki korkeakorkoiset lainasi ja luottosi pois. Näin sinulle jää vain yksi laina ja yhden lainan kustannukset maksettavaksi. Lisäksi järjestelylainan korko on usein edullisempi kuin pienlainojen tai osamaksujen.

Järjestelylainaa haettaessa lainasumma ei itsessään pienene, vaan velkasummasi pysyy samansuuruisena kuin nykyinen kokonaisvelkasi. Kuitenkin muut lainan kulut pienentyvät sekä lainan takaisinmaksu helpottuu. 

Tämän vuoksi järjestelemällä lainasi uudelleen tulet todennäköisesti säästämään rahaa.

Järjestelylaina helpottaa lainojen takaisinmaksua

Järjestelylaina mahdollistaa lainojen nopeamman ja tehokkaamman takaisinmaksun. Kun maksat pienempiä korkoja ja kuluja, voit käyttää niistä säästetyn rahasumman lainan lyhentämiseen. Käytät siis edelleen saman summan rahaa lainoihin joka kuukausi, mutta lainasi lyhentyy huomattavasti nopeammin. 

Usein, kun henkilöllä on monia eri lainoja ja luottoja maksettavana, maksaa hän niistä vain minimilyhennystä. Se voi tuntua edullisimmalta vaihtoehdolta, mutta pitkässä juoksussa tulee todella kalliiksi. Minimilyhennyksessä maksetaan pääosin vain lainan korkoa ja muita kuluja, jolloin laina ei juurikaan lyhene. Mitä pidempään maksat lainaasi pois, sen korkeammaksi sen kokonaiskustannukset nousevat. 

Järjestelylaina katkaisee minimilyhennysten kierteen. Saat maksettua lainan pois tehokkaasti ja saat talouden takaisin haltuusi.

Budjetoi järjestelylainan kulut selville

Suunnittele etukäteen tarkasti, miten maksat järjestelylainan takaisin. Järjestelylaina hyödyttää vain silloin, kun velkaa ei lisätä järjestelylainan poismaksun aikana.

Lainalaskuri voi auttaa sinua näkemään, kuinka paljon voit säästää lainat yhdistämällä ja järjestelylainan hakemisella. Järjestelylainan kohdalla laskuri toimii erinomaisesti, voit annetun esimerkin avulla nähdä, kuinka paljon säästät kuukaudessa verrattuna keskimääräiseen koroon. 

Järjestelylainalla järkevöität talouttasi

Järjestelylainan ottamiseen on monta hyvää syytä. Sen lisäksi, että voit iloita stressittömästä taloustilanteesta, pääset nauttimaan myös seuraavista hyödyistä:

 • Järjestelylaina on usein edullisempi vaihtoehto
 • Saat maksettua lainan pois nopeammin 
 • Sinulla on vain yksi lainalasku ja takaisinmaksupäivä huolehdittavana
 • Voit halutessasi ottaa lainallesi pidemmän maksuajan ja käyttää säästetyt euron johonkin muuhun

Mitä jos järjestelylainaa ei myönnetä?

Järjestelylaina voi tuntua hyvältä vaihtoehdolta silloin, kun maksettavana on ulosottovelkaa. Valitettavasti silloin, kun hakijalla ei ole luottotietoja, järjestelylainan saaminen voi olla vaikeaa.

Järjestelylaina luottotiedottomalle ei valitettavasti ole mahdollista Axolainan kautta, sillä kaikki yhteistyöpankkimme vaativat hakijoilta puhtaan luottotietorekisterin. 

On kuitenkin keinoja, joilla maksuhäiriömerkinnän saaneet voivat parantaa taloudellista tilannettaan. Vaihtoehtoina on esimerkiksi hakea vakuudellista luottoa erilaisilta säätiöiltä tai kunnilta. 

Takuusäätiön järjestelylaina

Takuusäätiö myöntää järjestelylainoja myös silloin, kun hakija on menettänyt luottotietonsa tai hänen aikomuksenaan on maksaa pois ulosottovelkaa. Tällöin kyseessä on vakuudellinen järjestelylaina, jonka Takuusäätiö takaa 34 000 € saakka. Jos haet järjestelylainaa yhteishakijan kanssa, lainasumma taataan enintään 45 000 €:n asti. Lainan saamisen edellytyksenä on riittävä maksukyky ja vakiintunut elämäntilanne.

Takuusäätiö toimittaa pankille sopimuksen, joka toimii lainasi takuuna. Tämän jälkeen pystyt nostamaan lainan tilillesi normaalisti ja maksamaan pois vanhat velkasi.

Sosiaalinen luototus

Sosiaalinen luototus on kunnan tarjoama velkajärjestely maksuvaikeuksista kärsiville. Kunta takaa järjestelylainan jopa 15 000 € saakka, ja luotto myönnetään vain silloin, jos kaikki velat pystytään järjestelemään kerralla. Luototus on tarkoitettu pienituloisille, mutta maksukykyisille kuntalaisille. Maksuhäiriömerkintä ei ole suoraan este lainan saamiselle.

Sosiaalista luottoa on mahdollista saada vain omasta kotikunnasta. Noin 30 kuntaa Suomessa myöntää sosiaalista luototusta, ja voit tarkistaa oman kotikuntasi tilanteen esimerkiksi kunnan verkkosivuilta. 

Edullinen järjestelylaina Axolainan kautta

Voit hakea järjestelylainaa ja yhdistellä lainasi helposti Axolainan kautta. Kun jätät hakemuksesi, me vertailemme puolestasi eri pankkien lainatarjoukset ja saat eteesi monta tarjousta, joista voit nopeasti valita mieleisesi. Näin varmistat, että taskussasi on paras tarjous lainojesi järjestelyyn.

Kokemuksia järjestelylainasta on jo tuhansilla suomalaisilla. Me Axolainalla olemme vuosien aikana auttaneet useita asiakkaitamme yhdistämään lainansa järjestelylainalla ja säästämään satoja, ellei jopa tuhansia euroja. Pääset lukemaan lisää asiakkaidemme kokemuksista lainojen yhdistämisen kokemuksia -artikkelistamme. 

Näin haet järjestelylainaa Axolainan avulla

 1. Laske järjesteltävien lainojen kokonaissumma. Ota mukaan luottokortit, osamaksutilit, pienlainat ja kulutusluotot. 
 2. Hae järjestelylainaa nykyisten lainojesi kokonaissumman verran. Täytä lainahakemus tämän sivun yläosassa. 
 3. Tutustu saamiisi lainatarjouksiin ja vertaile niitä nykyisiin lainoihisi. Kiinnitä erityistä huomiota lainojen todellisten vuosikorkojen eroihin. 
 4. Allekirjoita lainasopimus turvallisesti sähköisen tunnistautumisen kautta ja maksa vanhat lainat pois järjestelylainalla. 
 5. Nauti uudesta, fiksummasta taloustilanteestasi. 

Ota taloutesi haltuun ja hae järjestelylainaa Axolainan kautta jo tänään!

Vertailemme nämä pankit puolestasi:

TF Bank logo