Järjestelylaina yhdistää velkasi

Helpota lainojen takaisinmaksua ja ota taloutesi haltuun järjestelylainan avulla. Voit hakea ja vertailla 2000 € - 60 000 € järjestelylainat helposti kauttamme. Löydä edullisin järjestelylaina Axolainan kautta!

 • Saat lainan tilillesi jopa tunneissa
 • Hae ilman sitoumuksia
 • Saat parhaan tarjouksen

Trustscore 4.7 | 580 arvostelut

Vastaanota edullinen lainatarjous

0
30 765
Käsiteltyä hakemusta viime kuussa

1 päivää sitten

Maija Annikki Kainulainen

Palvelu oli nopeaa.

Palvelu oli nopeaa.

4 päivää sitten

Evita Eeva

Nopeus

Nopeus Onnistui kertaheitolla

Vastaus yritykseltä [COMPANY]
3 päivää sitten
Lue lisää
5 päivää sitten

pekka

selkeys nopeus

selkeys nopeus

Vastaus yritykseltä [COMPANY]
3 päivää sitten
Lue lisää
5 päivää sitten

ET

Lainaehdotukset nopeasti

Lainaehdotukset nopeasti

Vastaus yritykseltä [COMPANY]
5 päivää sitten
Lue lisää
6 päivää sitten

Bilal

Nopean palvelu

Nopean palvelu

Vastaus yritykseltä [COMPANY]
5 päivää sitten
Lue lisää
1 päivää sitten

Mika Petri Hernesniemi

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu

4 päivää sitten

Jaana Hannele Uustalo

Hyvää ja nopeaa palvelua!

Hyvää ja nopeaa palvelua!

Vastaus yritykseltä [COMPANY]
3 päivää sitten
Lue lisää
5 päivää sitten

Matti Johannes Pajunen

Nopea päätös ei turhia selvityksiä kun…

Nopea päätös ei turhia selvityksiä kun muut asiat itsellä kunnossa

Vastaus yritykseltä [COMPANY]
3 päivää sitten
Lue lisää
6 päivää sitten

Pirjo Anita Piiroinen

Toimiva, nopea

Kyllä, nopeaa toimintaa. Asiallista.

Vastaus yritykseltä [COMPANY]
5 päivää sitten
Lue lisää
6 päivää sitten

Niina Taadite

Selkeä ja nopea

Selkeä ja nopea

Vastaus yritykseltä [COMPANY]
5 päivää sitten
Lue lisää
2 päivää sitten

Jouko Antero Ilvesmäki

Nopea palvelu

Nopea palvelu

Vastaus yritykseltä [COMPANY]
2 päivää sitten
Lue lisää
5 päivää sitten

Tarja Susanna Joensivu

Erittäin hyvä ja ystävällinen …

Erittäin hyvä ja ystävällinen asiakaspalvelu

Vastaus yritykseltä [COMPANY]
3 päivää sitten
Lue lisää
5 päivää sitten

Arto

Erittäin hyvä palvelu.Suosittelen…

Erittäin hyvä palvelu.Suosittelen muillekin käyttää palvelua.

Vastaus yritykseltä [COMPANY]
5 päivää sitten
Lue lisää
6 päivää sitten

Marja-Leena Salmi

nopea palvelu ++++++ 10

nopea palvelu ++++++

Vastaus yritykseltä [COMPANY]
5 päivää sitten
Lue lisää
6 päivää sitten

Iveta Reinfelde-Purite

Bank Norvrgian paras

Bank Norvrgian paras

Vastaus yritykseltä [COMPANY]
5 päivää sitten
Lue lisää

Mikä on järjestelylaina?

Järjestelylaina on laina, jolla vanhat velat uudelleen rahoitetaan edullisemmaksi. Järjestelylaina, toiselta nimeltään yhdistelylaina, on käytännössä uusi, edullisempi laina, jolla maksat kerralla pois vanhat ja kalliit velkasi. Erityisesti silloin, kuin lainoja on useita, esimerkiksi pikavippejä tai luottokorttivelkoja, järjestelylaina auttaa talouden hallinnassa.

Järjestelylaina tukee velkojen takaisinmaksua, joten saat hoidettua velat pois päiväjärjestyksestä edullisemmin, helpommin ja nopeammin. Voit säästää jopa satoja euroja lainakuluissa, kun saat järjestelylainan myötä lainallesi alhaisemman koron. Tämän vuoksi velka on myös mahdollista maksaa nopeammin takaisin, kun korkeat korot eivät syö suurinta osaa lainanlyhennyksestäsi.

Talouden hallintakin on huomattavasti helpompaa, kun lainojen yhdistäminen tapahtuu järjestelylainalla, sillä kotiin saapuu vain yksi lasku useiden sijaan.  

Miksi hakea järjestelylainaa? 

Varsinkin silloin, kun iso osa tuloistasi menee vanhojen velkojen takaisinmaksuun ja rahat ovat tiukalla, on tarpeen pohtia järjestelylainan hakemista. Järjestelylaina kokoaa kaikki velkasi yhdeksi edulliseksi lainaksi, jolloin säästät korkokustannuksissa sekä lainan muissa maksuissa. Säästö voi olla kuukausitasolla useita satoja euroja, riippuen nykyisen velkasi määrästä.

Olipa taskussasi sitten kulutusluotto, osamaksu, luottokortti tai pikalaina, järjestelylainalla on mahdollista yhdistää nämä kaikki. Jätä järjestelylainan ulkopuolelle kuitenkin lainat, joissa on vakuus. Tällaisia ovat muun muassa opintolaina ja asuntolaina. Esimerkiksi asuntolaina on usein vakuudellinen laina, joka tarkoittaa, että sille on ennalta määritelty takaaja. Näissä lainoissa on vakuuden vuoksi alhainen korko, jolloin järjestelylaina ei todennäköisesti alenna niiden kustannuksia. Kaikki muut korkeakorkoiset vakuudettomat lainat on kuitenkin fiksua yhdistää yhdeksi. 

Nainen rentoutuu mökin terassilla ilman rahahuolia järjestelylainan ottamisen jälkeen

Näin järjestelylaina toimii

Lainojen järjestely toimii siten, että haet lainaa nykyisten velkojesi kokonaissumman verran ja maksat sillä kaikki korkeakorkoiset lainasi ja luottosi pois. Näin sinulle jää vain yksi laina ja yhden lainan kustannukset maksettavaksi. Lisäksi järjestelylainan korko on usein edullisempi kuin pienlainojen tai osamaksujen.

Järjestelylainaa haettaessa lainasumma ei itsessään pienene, vaan velkasummasi pysyy samansuuruisena kuin nykyinen kokonaisvelkasi. Kuitenkin muut lainan kulut pienentyvät sekä lainan takaisinmaksu helpottuu. 

Tämän vuoksi järjestelemällä lainasi uudelleen tulet todennäköisesti säästämään rahaa.

Järjestelylaina helpottaa lainojen takaisinmaksua

Järjestelylaina mahdollistaa lainojen nopeamman ja tehokkaamman takaisinmaksun. Kun maksat pienempiä korkoja ja kuluja, voit käyttää niistä säästetyn rahasumman lainan lyhentämiseen. Käytät siis edelleen saman summan rahaa lainoihin joka kuukausi, mutta lainasi lyhentyy huomattavasti nopeammin. 

Usein, kun henkilöllä on monia eri lainoja ja luottoja maksettavana, maksaa hän niistä vain minimilyhennystä. Se voi tuntua edullisimmalta vaihtoehdolta, mutta pitkässä juoksussa tulee todella kalliiksi. Minimilyhennyksessä maksetaan pääosin vain lainan korkoa ja muita kuluja, jolloin laina ei juurikaan lyhene. Mitä pidempään maksat lainaasi pois, sen korkeammaksi sen kokonaiskustannukset nousevat. 

Järjestelylaina katkaisee minimilyhennysten kierteen. Saat maksettua lainan pois tehokkaasti ja saat talouden takaisin haltuusi.

Budjetoi järjestelylainan kulut selville

Suunnittele etukäteen tarkasti, miten maksat järjestelylainan takaisin. Järjestelylaina hyödyttää vain silloin, kun velkaa ei lisätä järjestelylainan poismaksun aikana.

Lainalaskuri voi auttaa sinua näkemään, kuinka paljon voit säästää lainat yhdistämällä ja järjestelylainan hakemisella. Järjestelylainan kohdalla laskuri toimii erinomaisesti, voit annetun esimerkin avulla nähdä, kuinka paljon säästät kuukaudessa verrattuna keskimääräiseen koroon. 

Järjestelylainalla järkevöität talouttasi

Järjestelylainan ottamiseen on monta hyvää syytä. Sen lisäksi, että voit iloita stressittömästä taloustilanteesta, pääset nauttimaan myös seuraavista hyödyistä:

 • Järjestelylaina on usein edullisempi vaihtoehto
 • Saat maksettua lainan pois nopeammin 
 • Sinulla on vain yksi lainalasku ja takaisinmaksupäivä huolehdittavana
 • Voit halutessasi ottaa lainallesi pidemmän maksuajan ja käyttää säästetyt euron johonkin muuhun

Mitä jos järjestelylainaa ei myönnetä? 

Järjestelylaina voi tuntua hyvältä vaihtoehdolta silloin, kun maksettavana on ulosottovelkaa. Valitettavasti silloin, kun hakijalla ei ole luottotietoja, järjestelylainan saaminen voi olla vaikeaa.

Järjestelylaina luottotiedottomalle ei valitettavasti ole mahdollista Axolainan kautta, sillä kaikki yhteistyöpankkimme vaativat hakijoilta puhtaan luottotietorekisterin. 

On kuitenkin keinoja, joilla maksuhäiriömerkinnän saaneet voivat parantaa taloudellista tilannettaan. Vaihtoehtoina on esimerkiksi hakea vakuudellista luottoa erilaisilta säätiöiltä tai kunnilta. 

Takuusäätiön järjestelylaina

Takuusäätiö myöntää järjestelylainoja myös silloin, kun hakija on menettänyt luottotietonsa tai hänen aikomuksenaan on maksaa pois ulosottovelkaa. Tällöin kyseessä on vakuudellinen järjestelylaina, jonka Takuusäätiö takaa 34 000 € saakka. Jos haet järjestelylainaa yhteishakijan kanssa, lainasumma taataan enintään 45 000 €:n asti. Lainan saamisen edellytyksenä on riittävä maksukyky ja vakiintunut elämäntilanne.

Takuusäätiö toimittaa pankille sopimuksen, joka toimii lainasi takuuna. Tämän jälkeen pystyt nostamaan lainan tilillesi normaalisti ja maksamaan pois vanhat velkasi.

Sosiaalinen luototus

Sosiaalinen luototus on kunnan tarjoama velkajärjestely maksuvaikeuksista kärsiville. Kunta takaa järjestelylainan jopa 15 000 € saakka, ja luotto myönnetään vain silloin, jos kaikki velat pystytään järjestelemään kerralla. Luototus on tarkoitettu pienituloisille, mutta maksukykyisille kuntalaisille. Maksuhäiriömerkintä ei ole suoraan este lainan saamiselle.

Sosiaalista luottoa on mahdollista saada vain omasta kotikunnasta. Noin 30 kuntaa Suomessa myöntää sosiaalista luototusta, ja voit tarkistaa oman kotikuntasi tilanteen esimerkiksi kunnan verkkosivuilta. 

Edullinen järjestelylaina Axolainan kautta

Voit hakea järjestelylainaa ja yhdistellä lainasi helposti Axolainan kautta. Kun jätät hakemuksesi, me vertailemme puolestasi eri pankkien lainatarjoukset ja saat eteesi monta tarjousta, joista voit nopeasti valita mieleisesi. Näin varmistat, että taskussasi on paras tarjous lainojesi järjestelyyn.

Kokemuksia järjestelylainasta on jo tuhansilla suomalaisilla. Me Axolainalla olemme vuosien aikana auttaneet useita asiakkaitamme yhdistämään lainansa järjestelylainalla ja säästämään satoja, ellei jopa tuhansia euroja. Pääset lukemaan lisää asiakkaidemme kokemuksista lainojen yhdistämisen kokemuksia -artikkelistamme. 

Näin haet järjestelylainaa Axolainan avulla

 1. Laske järjesteltävien lainojen kokonaissumma. Ota mukaan luottokortit, osamaksutilit, pienlainat ja kulutusluotot. 
 2. Hae järjestelylainaa nykyisten lainojesi kokonaissumman verran. Täytä lainahakemus tämän sivun yläosassa. 
 3. Tutustu saamiisi lainatarjouksiin ja vertaile niitä nykyisiin lainoihisi. Kiinnitä erityistä huomiota lainojen todellisten vuosikorkojen eroihin. 
 4. Allekirjoita lainasopimus turvallisesti sähköisen tunnistautumisen kautta ja maksa vanhat lainat pois järjestelylainalla. 
 5. Nauti uudesta, fiksummasta taloustilanteestasi. 

Ota taloutesi haltuun ja hae järjestelylainaa Axolainan kautta jo tänään!

Järjestelylaina – Usein kysytyt kysymykset

Mikä on järjestelylaina?

Miten järjestelylainaa haetaan?

Mitä lainoja kannattaa uudelleen järjestellä?

Milloin järjestelylaina on hyvä ratkaisu?

Kuka voi saada järjestelylainan?

Saanko järjestelylainan, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Vertailemme nämä pankit puolestasi: