Aloita affiliate-kumppanuus Axolainan kanssa

Olemme pohjoismaiden suurimpia lainavertailupalveluita ja etsimme jatkuvasti uusia kumppaneita. Poiketen muista toimijoista, meillä on oma kumppanuusalusta, joten saat maksamamme komission kokonaan itsellesi, ilman välikäsiä.

Miksi valita Axolainan kumppanuus-ohjelma?

  • Olemme Pohjoismaiden suurimpia lainavertailupalveluita
  • Työskentelet suoraan Axolainan kautta ilman välikäsiä
  • Tienaat jopa 30% enemmän työskentelemällä suoraan kanssamme 
  • Voit työskennellä kaikissa Axo-maissa; Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa 
  • Seuraat tuloksiasi reaaliajassa kumppanialustallamme
  • Oma affiliate-tiimi tukee työtäsi 
  • Saat hintatakuun - mikäli toimit jo Axon affiliaattina eri alustan kautta, tarjoamme sinulle vähintään saman hinnan
  • Valitset itsellesi sopivimman ansaintamallin
  • Saat maksut kuukausittain ja aina ajallaan
Silmälasipäinen, kauluspaitainen mies kertoo affiliate-kumppanuuden eduista.

Valitse itsellesi paras ansaintamalli

Tarjoamme sinulle kaksi ansaintamallia; liikenteen laatuun perustuvan Tier-mallin tai ulosmaksettuun lainaan perustuvan Revenue share -mallin.

Tier-malli pohjautuu algoritmiin, joka ennustaa toimittamasi liikenteen laatua. Mallissa liikenne jaetaan neljä eri tasoon ja maksamme sinulle sen tason mukaan, johon hakemus sijoittuu. Tienaat siis sitä paremmin, mitä laadukkaampaa liikennettä lähetät.

Revenue share -malli puolestaan pohjautuu ulosmaksettuun lainaan. Kaikessa yksinkertaisuudessaan jaamme pankeilta saamamme komission kanssasi. Tienaat prosenttiosuuden jokaisesta liikenteesi kautta tulleesta lainasta.

Ansaintamallimme ovat suunniteltu tukemaan liiketoimintaasi. 

Affiliate-markkinointi Axolainalla

Axolainalla on jo 15 vuoden kokemus affiliate-markkinonnista. Meidät erottaa muista toimijoista oma kumppanuusohjelmamme, joka vuoksi saat maksamamme komission kokonaisuudessaan taskuusi.

Alustallamme näet kaikki tärkeimmät mittarit selkeästi; klikit, konversiot, provisiot ja EPC:n. Sinulla on mahdollisuus markkinoida yhdeltä ja samalta tililtä Suomen lisäksi kolmessa eri maassa; Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. Kumppaniksi ryhtyminen on helppoa, sinun tarvitsee vain rekisteröityä mukaan ja affiliaatti-tiimimme auttaa sinut maaliin.

Ryhdy kumppaniksi ja ala tienaamaan rahaa verkkosivuliikenteelläsi!

Tietoa Axo Groupista

Axolaina on osa Axo Groupia. Axo Group on perustettu Norjassa vuonna 2008 ja toimii Suomen lisäksi 3 eri markkinassa, Norjassa ja Ruotsissa nimellä Axo Finans ja Tanskassa nimellä Lendme. Tanskassa ja Norjassa olemme jo markkinajohtajia ja Suomessa toimintaa kasvatetaan vahvasti. Verkostoomme kuuluu monia sekä suomalaisia että pohjoismaalaisia pankkeja ja rahoituslaitoksia. Tavoitteenamme on tehdä lainanvertailusta kuluttajalle mahdollisimman helppoa ja nopeaa.

Kumppanimme ovat kiinteä osa Axon toimintaa ja meillä on jo 15 vuoden kokemus affiliate-markkinoinnista. Olemme rakentaneet kumppanuusohjelman vastaamaan affiliaattiemme tavoitteita ja olemmekin yksi johtavia affiliate-kumppaneita finanssialalla.