Kilpailuta laina

Lainan kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa! Kilpailuta kauttamme uusi laina tai vaihda nykyinen lainasi edullisemmaksi.

 • Täytä hakemus parissa minuutissa
 • Kilpailutamme pankit puolestasi
 • Saat parhaan tarjouksen
 • Et sitoudu mihinkään

Trustscore 4.3 | 197 arvostelut

Vastaanota edullinen lainatarjous

43 837
Käsiteltyä hakemusta viime kuussa

Näytetään 4 & 5 tähden arvostelumme

Ulla Nikkola

Toivon saavani lainaa että saan maksaa…

Toivon saavani lainaa että saan maksaa kaikki lainat pois ja on vain yksi laina niin olisi helpompaa ettei tarvitse makssaa ulimääräisoä kuluja hoito alalla ei työt lopu

Vastaus yritykseltä Axolaina
7 päivää sitten
Lue lisää

Nawal Yagob

On hyvä kiitos tiedosta

On hyvä kiitos tiedosta

Vastaus yritykseltä Axolaina
28 Syyskuu
Lue lisää

Jari Antero Uusitalo

Helppo ja nopea

Helppo ja nopea

Vastaus yritykseltä Axolaina
23 Syyskuu
Lue lisää

Pakalen Timo

varmalaina kohtuu korolla alle kohutun…

varmalaina kohtuu korolla alle kohutun 10&

Vastaus yritykseltä Axolaina
22 Syyskuu
Lue lisää

Natalia Konttinen

Kaikki meni tosi hyvin

Kaikki meni tosi hyvin

Vastaus yritykseltä Axolaina
22 Syyskuu
Lue lisää

sk miraj

Nice

Its good experience

Vastaus yritykseltä Axolaina
22 Syyskuu
Lue lisää

asiakas

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu ja ripeää toimintaa.

Vastaus yritykseltä Axolaina
19 Syyskuu
Lue lisää

Jouni Pertti Karjalainen

ERITTÄIN HYVÄÄ JA TEHOKASTA TOIMINTAA

TOIMINTA SUJUI HYVIN JA ASIALLISESTI , KAIKKI TIEDOT ETENIVÄT NIINKUIN PITI , KOKONAISUUS KATTAVA JAHYVÄ , SUOSITTELEN ETEENPÄIN ,KIITOS JA KUMMARRUS

Vastaus yritykseltä Axolaina
19 Syyskuu
Lue lisää

Kaija

Nopea ja sujuva toiminta

Nopea ja sujuva toiminta

Vastaus yritykseltä Axolaina
12 Syyskuu
Lue lisää

Sauli

Kiitos suhteellisen nopeasta…

Kiitos suhteellisen nopeasta päätöksestä. Jätin yhden tähden pois, koska korko olisi voinut olla pienempi. Kiitos kuitenkin. Kysyisin vielä, voisinko saada lisää 3000€, maksaisin sillä toisen kalliimman lainan. Kiitos ystävällisestä kohtelusta. Terveisin Sauli Hiltunen, Joensuu, Puh 0507576032. Hyvää viikonloppua ☺️☀️

Vastaus yritykseltä Axolaina
12 Syyskuu
Lue lisää

Asiakas Tatjana

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu

Vastaus yritykseltä Axolaina
12 Syyskuu
Lue lisää

riitta verronen

Sain pikaisesti lainatarjouksen…

Sain pikaisesti lainatarjouksen Axolainan kautta ja se oli Avidalta.Kiitos,olen tyytyväinen ja asiakaspalveluun myös🌹

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 Syyskuu
Lue lisää

Alppu

Nopeahkoa palvelua

Kohtuu nopeaa palvelua, en tosin saanut kuin yhden tarjouksen vaikka jälkikäteen tuli toiselta taholta viesti että "tarjous on umpeutunut". Päädyin ottamaan kuitenkin tuon ainokaisen tarjouksen.

Vastaus yritykseltä Axolaina
29 Elokuu
Lue lisää

Carl Nylander

Axolainasta kerrotaan positiivisesti,

Axolainasta kerrotaan positiivisesti, haluamme mukaan. Toivottavasti sairausloman päätyttyä olemme mukana jatkossa.

Vastaus yritykseltä Axolaina
29 Elokuu
Lue lisää

sirpa hara

Nopeasti rahat tilillä

Nopeasti rahat tilillä

Vastaus yritykseltä Axolaina
29 Elokuu
Lue lisää

Miten kilpailuttaa laina?

Lainan kilpailuttaminen on helppoa, sillä sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi hakemus.

Täytä Axolainan lainahakemus ja lähetämme sen puolestasi 18 eri lainantarjoajalle. Näin sinulle löytyy takuulla edullisin laina

Tarjoukset saatuamme vertailemme ja kilpailutamme ne puolestasi ja lähetämme tarpeisiisi sopivimman lainatarjouksen sähköpostiisi.

Voit tutustua rauhassa saamiisi tarjouksiin, sillä ne ovat voimassa kuukauden ajan. 

Lainatarjouksen allekirjoitus onnistuu helposti verkkopankkitunnuksillasi. Kilpailutus onnistuu täysin digitaalisesti, jonka vuoksi se onkin niin sujuvaa ja nopeaa.

Lainojen kilpailuttaminen ei velvoita sinua mihinkään. Jos kilpailuttamisen jälkeen sinusta tuntuu, ettei tarpeeksi edullista lainaa löytynytkään, voit huoletta jättää saamasi tarjoukset huomiotta. 

Kuka voi kilpailuttaa lainat?

Voit kilpailuttaa lainasi kauttamme, mikäli:

 • olet yli 18-vuotias
 • sinulla on säännölliset kuukausitulot
 • sinulta ei löydy maksuhäiriömerkintää
Nainen ihastelee lainavertailupalvelun kautta löytämäänsä hyvää lainaa

Kilpailuta laina helpommin

Rahantarve voi syntyä nopeasti ja yllättäen. Se ei kuitenkaan tarkoita, että sinun tarvitsisi valita se ensimmäinen lainatarjous, jonka saat eteesi.

Lainojen kilpailutus voi äkkiseltään tuntua vaikealta, mutta se ei todellisuudessa ole yhtään sen vaikeampaa kuin yhden lainahakemuksen lähettäminenkään. 

Aiemmin jouduit ehkä täyttämään useita lainahakemuksia suoraan pankeille ja odottamaan yhteydenottoa, jota ei välttämättä koskaan tullutkaan. Nykyään riittää, kun täytät yhden hakemuksen oikeaan paikkaan, eli meille! 

Me kilpailutamme puolestasi useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoukset, jotta sinun on helpompaa löytää itsellesi edullinen laina

Hakemuksen lähettämiseen kuluu vain muutama minuutti. Lainaan et tarvitse vakuuksia tai takuita, sinun tarvitsee ainoastaan täyttää tiedot tarvitsemastasi rahamäärästä sekä perustiedot elämäntilanteestasi.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen välitämme sen kaikille niille pankeille ja rahoituslaitoksille, joiden kanssa teemme yhteistyötä. He käsittelevät hakemuksesi pikimmiten, jonka jälkeen lähettävät tarjouksensa meille. 

Me vertailemme lainat puolestasi ja saat niistä parhaimman sähköpostiisi. Parhaimmassa tapauksessa saat lainan tilillesi saman päivän aikana. 

Näin olet kilpailuttanut lainat, ja sait sinulle sopivimman lainan. Aika helppoa, eikö! 

Kilpailuta laina jo tänään ja löydä hetkessä paras laina!

Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa?

Vain kilpailuttamalla voit varmasti löytää edullisimman laina!

Lainan kilpailutus kannattaa siis silloin, jos tavoitteenasi on löytää laina mahdollisimman edullisesti. 

Erot lainojen koroissa voivat äkkiseltään tuntua pieniltä. Kun korko muuttuu muutamia prosentteja, tuntuu ettei muutos voi olla merkittävä. Mutta muista, että 1 % kymmenestä tuhannesta eurosta on jo 100 €! 

Lainojen kilpailuttaminen on tärkeää riippumatta siitä, mikä lainasummasi on. Kuitenkin mitä suuremmasta lainasta on kyse, sitä suurempi on myös kilpailutuksen tuoma rahallinen hyöty. 

Kilpailuttamalla lainatarjoukset voit säästää jopa tuhansia euroja lainan loppusummasta. 

Lainan kilpailuttaminen säästää ennen kaikkea rahaa. Kun lainat kilpailutetaan, lainan korko laskee keskimäärin 6 %. Vaikka tämä luku saattaa kuulostaa pieneltä, voit nähdä alla olevasta esimerkeistä, kuinka suuri vaikutus jo pienellä koron laskulla on lainan kokonaishintaan. 

Pylväsdiagrammin, joka kertoo, kuinka paljon lainan korko pienenee Axolainan kilpailutuksen jälkeen.

Kuvitellaan, että saat omasta pankistasi tarjouksen 30 000 euron vakuudettomasta lainasta, jossa korko on 16 %. Olet valinnut lainan takaisinmaksuajaksi 10 vuotta. Näillä tiedoilla lainan kokonaissummaksi tulee noin 54 000 euroa.

Päätät kuitenkin kilpailuttaa lainatarjoukset Axolainan kautta nähdäksesi, löytyisikö sinulle edullisempaa lainaa. 

Kilpailutamme kaikkien pankkiemme ja rahoituslaitosten tarjouksen keskenään ja löydämme sinulle tarjouksen, jossa lainan korko on 9 %. Muuten lainatiedot ovat samat kuin alkuperäisessä lainatarjouksessasi. 

Uuden tarjouksen myötä lainan kokonaissummaksi tulee noin 43 500 €, mikä on yli 10 000 € vähemmän kuin mitä ensimmäisestä lainatarjouksesta olisit joutunut maksamaan! 

Mietitään hetki, mitä 10 000 eurolla voisit hankkia. 

Kymppitonnilla saisit hyvän, vähän ajetun käytetyn auton. Tai voisitte matkustaa koko perheen voimin Karibialle. Vaihtoehtoisesti voisit sijoittaa säästämäsi rahat rahastoon, jossa raha alkaisi kasvattaa arvoaan vuosi vuodelta. 

Mitä ikinä tekisitkään säästelyillä euroilla, johtopäätös on kuitenkin helppo vetää: lainojen kilpailuttaminen on taloudellisesti järkevää ja todennäköisesti säästää sinulta paljon rahaa!

Kuinka kauan kilpailuttamiseen menee?

Olemme huomanneet, että hälyttävän moni vieläkin uskoo lainojen kilpailuttamisen olevan haastavaa ja aikaa vievää, eivätkä sen vuoksi ryhdy siihen. Tämä voi toki pitää paikkaansa, mikäli aikoo kilpailuttaa lainat ilman lainavertailupalvelua.

Jos tarkoituksenasi on kilpailuttaa 18 pankin lainatarjoukset keskenään, saat täyttää 18 lainahakemusta. Tämän jälkeen joudut vertailemaan lainatarjoukset yksitellen. Vertailusta tekee haastavan pankkien erilaiset tyylit, joilla ne esittävät lainatarjoukset. Kaiken kaikkiaan prosessi on vaikea ja vie sinulta turhaan aikaa.

Axolainan kautta lainojen kilpailuttamiseen menee vain muutama minuutti. Tähän on laskettu aika, joka sinulla menee lainahakemuksen täyttämiseen. Enempää aikaa sinulla ei tulekaan kilpailutuksessa vierähtämään, sillä kilpailutamme lainat puolestasi. 

Lähetämme sinulle parhaan saamasi tarjouksen suoraan sähköpostiisi, jonka jälkeen pääset hyväksymään tarjouksen ja nostamaan lainan tilillesi. 

Parhaimmassa tapauksessa saat laina maksettuna tilillesi jopa tuntien sisällä lainahakemuksen lähettämisestä! On siis mahdollista saada yhtä aikaa laina heti tilille sekä edullinen laina. 

Mitkä pankit kilpailuttavat lainasi?

Vain lainat kilpailuttamalla voit nähdä, millaisia eroja pankkien antamissa lainatarjouksissa on.

Pankkien antamat lainatarjoukset vaihtelevat paljon lainanhakijasta riippuen. Samasta pankista sinä voit saada hyvinkin erilaisen tarjouksen, mitä naapurisi. Myös pankkien kriteerit lainanhakijalle vaihtelevat, joten eri pankit voivat tarjota sinulle lainaa satojen eurojen eroilla. 

Pankit muuttavat lainanmyöntökriteereitään jatkuvasti ja ajankohdalla on väliä. Älä siis tyydy hakemaan lainaa aina samasta pankista, josta joskus sait edullisimman lainan. On todennäköistä, että markkinoille on syntynyt uusia toimijoita, jotka voivat tarjota sinulle edullisempaa lainaa. 

Kun haet lainaa Axolainan kautta, kilpailutamme puolestasi kaikkien yhteistyökumppaniemme lähettämät lainatarjoukset. Silloin ei jää mahdollisuutta sille, että valitsisit itsellesi vahingossa kalliin lainan. 

Kilpailuta lainasi näiden pankkien kesken:

Yhteistyökumppaniverkostomme on laaja ja laajenee jatkuvasti. Kaikki pankit ja rahoituslaitokset, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ovat jo pidempään alalla olleita toimijoita ja sellaisia, jotka ovat sitoutuneet lakiin ja hyviin tapoihin.

Lainastasi kilpailee siis vain hyviä lainaajia!

Löydä edullisin laina Axolainan kautta

Vaikka lainantarve olisikin kiireellinen, on tarpeellista suhtautua lainan hankintaan tietyllä vakavuudella. Lainaan liittyy aina useamman vuoden sitoutuminen, joten lainan nostamisen kanssa ei kannata hötkyillä.

Voit kilpailuttaa lainat huoletta. Ja jos et ole ihan varma, haluatko lopulta ottaa tarjouksia vastaan, niin ei huolta: palvelumme on sinulle ilmainen ja etkä sitoudu mihinkään.

Saamasi tarjoukset ovat voimassa kuukauden ajan hakemuksen täyttämisestä. Sinulla on siis hyvin aikaa miettiä ja vertailla saamiasi tarjouksia. Kuukauden kuluttua tarjoukset vanhenevat, eikä se vaadi sinulta minkäänlaisia toimenpiteitä.

Palvelumme käyttö on sinulle aina täysin maksutonta! Saamme palkkiomme komissiona yhteistyöpankeiltamme, joten sinun ei tarvitse huolehtia, että ylimääräisiä kuluja syntyisi. 

Kokemus lainojen kilpailuttamisesta 

Olemme pohjoismaalainen konserni, ja toimimme Suomen lisäksi Norjassa, Tanskassa ja Ruotsissa. Tämän vuoksi meillä on kokemusta tuhansien ja taas tuhansien luotettavien ja kilpailukykyisten kuluttajalainojen kilpailuttamisesta.

Pelkästään Suomessa käsittelemme kuukausittain keskimäärin yli 5000 hakemusta. Voimme siis varmuudella sanoa, että tiedämme, mitä olemme tekemässä. Iloksemme myös asiakkaamme ovat samaa mieltä!

Näin asiakkaamme ovat kuvailleet palveluamme: 

 • Nopea ja sujuva toiminta
 • Yllätyin positiivisesti kaikesta
 • Nopeaa ja tehokasta asioiden käsittelyä. Ystävälliset virkailijat.
 • Kaikki sujui joustavasti ja nopeasti!
 • Hyvin hoitui. Olen tyytyväinen lopputulokseen

Kilpailuta laina tänään ja anna meidän auttaa sinua tuomaan rahat kotiin – varmasti kilpailukykyisellä hinnalla, luotettavilta kumppaneilta ja sopivilla ehdoilla.

Olipa kyseessä sitten autolainaremonttilaina tai lomalaina, löydät edullisen lainan Axolainalta! Kilpailutamme puolestasi kaikki lainat 2000 € aina 60 000 € asti.

Axolainalla kilpailutat lainasi helpoimmin.