Kilpailuta laina

Lainan kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa! Kilpailuta kauttamme uusi laina tai vaihda nykyinen lainasi edullisemmaksi.

 • Täytä hakemus parissa minuutissa
 • Kilpailutamme pankit puolestasi
 • Saat parhaan tarjouksen
 • Et sitoudu mihinkään

Trustscore 4.6 | 280 arvostelut

Vastaanota edullinen lainatarjous

58 412
Käsiteltyä hakemusta viime kuussa

Näytetään 4 & 5 tähden arvostelumme

Mauri Ievanen

piti maksaa pois kallis ja hankala…

piti maksaa pois kallis ja hankala laina. tämä oli onnenpotku.loistavaa

Timo Matti Junnikkala

Nopeaa ja vaivatonta lainanhakua

Nopeaa ja vaivatonta lainanhakua

Katja Puro

Palvelu on helppo käyttöinen ja nopea

Palvelu on helppo käyttöinen ja nopea. Asiakaspalvelu ystävällistä ja asiantuntevaa, ei jäänyt mitään hampaankoloon. Kiitos! Voin suositella!!! Hyvää kesän alkua!

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Jaana Marita Koskivuori

Asiakaspalvelu hyvä

Asiakaspalvelu hyvä, ystävällistä , rehellisen tuntuista palvelua. Kaikkiin kysymyksiin vastattiin asiallisesti ja luottamusta herättävästi.

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Veikko Tapani Mäkinen

Vaivaton haku ja nopea palvelu.

Vaivaton haku ja nopea palvelu.

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Maija Lahtinen

Nopeaa ja helppoa!

Nopeaa ja helppoa!

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Mellu

Hyvä ja nopea palvelu.

Hyvä ja nopea palvelu.

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Greger Niklas Granlund

Service i telefon på svenska var mycket bra, hoppas att era mail mm också kommer på svenska.

Service på svenska i telefon 😄

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Mika Antero Mattila

Mutkaton ja helppo

Mutkaton ja helppo

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Urmas Raap

Kaikki toimii nopeasti, olen erittäin tyytyväinen tähän palveluun.

Kaikki toimii nopeasti.Olen erittäin tyytyväinen tällaiseen palveluun. Suuret kiitokset. Suosittelen ehdottomasti muille lainanhakijoille.

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Tarja

Nopea ja asiantunteva palvelu

Nopea ja asiantunteva palvelu. Selkeästi kerrottu kaikki lainaan liittyvät ehdot.

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Sari

Hyvä laina

Tosi nopea laina ja hyvä voin hyvällä mielellä suositella muillekin

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Sari Periäinen

Asoimisen helppous/nopeus

Asoimisen helppous/nopeus

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Matti

Olen todella ylpeä axo lainan…

Olen todella ylpeä axo lainan toiminnasta .olisin jäänyt ilman lainaa ellei axo lainan tyttö olisi soittanut ja auttanut minua lainansuhteen .suur kiitos teille .tt.matti

Lue lisää

Hannu Tapio Ruotsalainen

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu

Vastaus yritykseltä Axolaina
4 päivää sitten
Lue lisää

Miten kilpailuttaa laina?

Lainan kilpailuttaminen on helppoa, sillä sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi hakemus.

Täytä Axolainan lainahakemus ja lähetämme sen puolestasi 18 eri lainantarjoajalle. Näin sinulle löytyy takuulla edullisin laina

Tarjoukset saatuamme vertailemme ja kilpailutamme ne puolestasi ja lähetämme tarpeisiisi sopivimman lainatarjouksen sähköpostiisi.

Voit tutustua rauhassa saamiisi tarjouksiin, sillä ne ovat voimassa kuukauden ajan. 

Lainatarjouksen allekirjoitus onnistuu helposti verkkopankkitunnuksillasi. Kilpailutus onnistuu täysin digitaalisesti, jonka vuoksi se onkin niin sujuvaa ja nopeaa.

Lainojen kilpailuttaminen ei velvoita sinua mihinkään. Jos kilpailuttamisen jälkeen sinusta tuntuu, ettei tarpeeksi edullista lainaa löytynytkään, voit huoletta jättää saamasi tarjoukset huomiotta. 

Kuka voi kilpailuttaa lainat?

Voit kilpailuttaa lainasi kauttamme, mikäli:

 • olet yli 18-vuotias
 • sinulla on säännölliset kuukausitulot
 • sinulta ei löydy maksuhäiriömerkintää
Nainen ihastelee lainavertailupalvelun kautta löytämäänsä hyvää lainaa

Kilpailuta laina helpommin

Rahantarve voi syntyä nopeasti ja yllättäen. Se ei kuitenkaan tarkoita, että sinun tarvitsisi valita se ensimmäinen lainatarjous, jonka saat eteesi.

Lainojen kilpailutus voi äkkiseltään tuntua vaikealta, mutta se ei todellisuudessa ole yhtään sen vaikeampaa kuin yhden lainahakemuksen lähettäminenkään. 

Aiemmin jouduit ehkä täyttämään useita lainahakemuksia suoraan pankeille ja odottamaan yhteydenottoa, jota ei välttämättä koskaan tullutkaan. Nykyään riittää, kun täytät yhden hakemuksen oikeaan paikkaan, eli meille! 

Me kilpailutamme puolestasi useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoukset, jotta sinun on helpompaa löytää itsellesi edullinen laina

Hakemuksen lähettämiseen kuluu vain muutama minuutti. Lainaan et tarvitse vakuuksia tai takuita, riittää kun täytät tiedot tarvitsemastasi rahamäärästä sekä perustiedot elämäntilanteestasi.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen välitämme sen kaikille niille pankeille ja rahoituslaitoksille, joiden kanssa teemme yhteistyötä. He käsittelevät hakemuksesi pikimmiten, jonka jälkeen lähettävät tarjouksensa meille. 

Me vertailemme lainat puolestasi ja saat niistä parhaimman sähköpostiisi. Parhaimmassa tapauksessa saat lainan tilillesi saman päivän aikana. 

Näin olet kilpailuttanut lainat, ja sait sinulle sopivimman lainan. Aika helppoa, eikö! 

Kilpailuta laina jo tänään ja löydä hetkessä paras laina!

Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa?

Vain kilpailuttamalla voit varmasti löytää edullisimman laina!

Lainan kilpailutus kannattaa siis silloin, jos tavoitteenasi on löytää laina tai kulutusluotto mahdollisimman edullisesti. 

Erot lainojen koroissa voivat äkkiseltään tuntua pieniltä. Kun korko muuttuu muutamia prosentteja, tuntuu ettei muutos voi olla merkittävä. Mutta muista, että 1 % kymmenestä tuhannesta eurosta on jo 100 €! 

Lainojen kilpailuttaminen on tärkeää riippumatta siitä, mikä lainasummasi on. Kuitenkin mitä suuremmasta lainasta on kyse, sitä suurempi on myös kilpailutuksen tuoma rahallinen hyöty. 

Kilpailuttamalla lainatarjoukset voit säästää jopa tuhansia euroja lainan loppusummasta. 

Lainan kilpailuttaminen säästää ennen kaikkea rahaa. Kun lainat kilpailutetaan, lainan korko laskee keskimäärin 6 %. Vaikka tämä luku saattaa kuulostaa pieneltä, voit nähdä alla olevasta esimerkeistä, kuinka suuri vaikutus jo pienellä koron laskulla on lainan kokonaishintaan. 

Pylväsdiagrammin, joka kertoo, kuinka paljon lainan korko pienenee Axolainan kilpailutuksen jälkeen.

Kuvitellaan, että saat omasta pankistasi tarjouksen 30 000 euron vakuudettomasta lainasta, jossa korko on 16 %. Olet valinnut lainan takaisinmaksuajaksi 10 vuotta. Näillä tiedoilla lainan kokonaissummaksi tulee noin 54 000 euroa.

Päätät kuitenkin kilpailuttaa lainatarjoukset Axolainan kautta nähdäksesi, löytyisikö sinulle edullisempaa lainaa. 

Kilpailutamme kaikkien pankkiemme ja rahoituslaitosten tarjouksen keskenään ja löydämme sinulle tarjouksen, jossa lainan korko on 9 %. Muuten lainatiedot ovat samat kuin alkuperäisessä lainatarjouksessasi. 

Uuden tarjouksen myötä lainan kokonaissummaksi tulee noin 43 500 €, mikä on yli 10 000 € vähemmän kuin mitä ensimmäisestä lainatarjouksesta olisit joutunut maksamaan! 

Mietitään hetki, mitä 10 000 eurolla voisit hankkia. 

Kymppitonnilla saisit hyvän, vähän ajetun käytetyn auton. Tai voisitte matkustaa koko perheen voimin Karibialle. Vaihtoehtoisesti voisit sijoittaa säästämäsi rahat rahastoon, jossa raha alkaisi kasvattaa arvoaan vuosi vuodelta. 

Mitä ikinä tekisitkään säästelyillä euroilla, johtopäätös on kuitenkin helppo vetää: lainojen kilpailuttaminen on taloudellisesti järkevää ja todennäköisesti säästää sinulta paljon rahaa!

Kuinka kauan kilpailuttamiseen menee?

Olemme huomanneet, että hälyttävän moni vieläkin uskoo lainojen kilpailuttamisen olevan haastavaa ja aikaa vievää, eivätkä sen vuoksi ryhdy siihen. Tämä voi toki pitää paikkaansa, mikäli aikoo kilpailuttaa lainat ilman lainavertailupalvelua.

Jos tarkoituksenasi on kilpailuttaa 18 pankin lainatarjoukset keskenään, saat täyttää 18 lainahakemusta. Tämän jälkeen joudut vertailemaan lainatarjoukset yksitellen. Vertailusta tekee haastavan pankkien erilaiset tyylit, joilla ne esittävät lainatarjoukset. Kaiken kaikkiaan prosessi on vaikea ja vie sinulta turhaan aikaa.

Axolainan kautta lainojen kilpailuttamiseen menee vain muutama minuutti. Tähän on laskettu aika, joka sinulla menee lainahakemuksen täyttämiseen. Enempää aikaa sinulla ei tulekaan kilpailutuksessa vierähtämään, sillä kilpailutamme lainat puolestasi. 

Lähetämme sinulle parhaan saamasi tarjouksen suoraan sähköpostiisi, jonka jälkeen pääset hyväksymään tarjouksen ja nostamaan lainan tilillesi. 

Parhaimmassa tapauksessa saat laina maksettuna tilillesi jopa tuntien sisällä lainahakemuksen lähettämisestä! On siis mahdollista saada yhtä aikaa laina heti tilille sekä edullinen laina. 

Mitkä pankit kilpailuttavat lainasi?

Vain lainat kilpailuttamalla voit nähdä, millaisia eroja pankkien antamissa lainatarjouksissa on.

Pankkien antamat lainatarjoukset vaihtelevat paljon lainanhakijasta riippuen. Samasta pankista sinä voit saada hyvinkin erilaisen tarjouksen, mitä naapurisi. Myös pankkien kriteerit lainanhakijalle vaihtelevat, joten eri pankit voivat tarjota sinulle lainaa satojen eurojen eroilla. 

Pankit muuttavat lainanmyöntökriteereitään jatkuvasti ja ajankohdalla on väliä. Älä siis tyydy hakemaan lainaa aina samasta pankista, josta joskus sait edullisimman lainan. On todennäköistä, että markkinoille on syntynyt uusia toimijoita, jotka voivat tarjota sinulle edullisempaa lainaa. 

Kun haet lainaa Axolainan kautta, kilpailutamme puolestasi kaikkien yhteistyökumppaniemme lähettämät lainatarjoukset. Silloin ei jää mahdollisuutta sille, että valitsisit itsellesi vahingossa kalliin lainan. 

Kilpailuta lainasi näiden pankkien kesken:

Yhteistyökumppaniverkostomme on laaja ja laajenee jatkuvasti. Kaikki pankit ja rahoituslaitokset, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ovat jo pidempään alalla olleita toimijoita ja sellaisia, jotka ovat sitoutuneet lakiin ja hyviin tapoihin.

Lainastasi kilpailee siis vain hyviä lainaajia!

Löydä edullisin laina Axolainan kautta

Vaikka lainantarve olisikin kiireellinen, on tarpeellista suhtautua lainan hankintaan tietyllä vakavuudella. Lainaan liittyy aina useamman vuoden sitoutuminen, joten lainan nostamisen kanssa ei kannata hötkyillä.

Voit kilpailuttaa lainat huoletta. Ja jos et ole ihan varma, haluatko lopulta ottaa tarjouksia vastaan, niin ei huolta: palvelumme on sinulle ilmainen ja etkä sitoudu mihinkään.

Saamasi tarjoukset ovat voimassa kuukauden ajan hakemuksen täyttämisestä. Sinulla on siis hyvin aikaa miettiä ja vertailla saamiasi tarjouksia. Kuukauden kuluttua tarjoukset vanhenevat, eikä se vaadi sinulta minkäänlaisia toimenpiteitä.

Palvelumme käyttö on sinulle aina täysin maksutonta! Saamme palkkiomme komissiona yhteistyöpankeiltamme, joten sinun ei tarvitse huolehtia, että ylimääräisiä kuluja syntyisi. 

Kokemus lainojen kilpailuttamisesta 

Olemme pohjoismaalainen konserni, ja toimimme Suomen lisäksi Norjassa, Tanskassa ja Ruotsissa. Tämän vuoksi meillä on kokemusta tuhansien ja taas tuhansien luotettavien ja kilpailukykyisten kuluttajalainojen kilpailuttamisesta.

Pelkästään Suomessa käsittelemme kuukausittain keskimäärin yli 5000 hakemusta. Voimme siis varmuudella sanoa, että tiedämme, mitä olemme tekemässä. Iloksemme myös asiakkaamme ovat samaa mieltä!

Näin asiakkaamme ovat kuvailleet palveluamme: 

 • Nopea ja sujuva toiminta
 • Yllätyin positiivisesti kaikesta
 • Nopeaa ja tehokasta asioiden käsittelyä. Ystävälliset virkailijat.
 • Kaikki sujui joustavasti ja nopeasti!
 • Hyvin hoitui. Olen tyytyväinen lopputulokseen

Kilpailuta laina tänään ja anna meidän auttaa sinua tuomaan rahat kotiin – varmasti kilpailukykyisellä hinnalla, luotettavilta kumppaneilta ja sopivilla ehdoilla.

Olipa kyseessä sitten autolainaremonttilaina tai lomalaina, löydät edullisen lainan Axolainalta! Myös lainojen yhdistäminen on kauttamme helppoa. Kilpailutamme puolestasi kaikki lainat 2000 € aina 60 000 € asti.

Axolainalla kilpailutat lainasi helpoimmin.