Kilpailuta laina

Lainan kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa! Kilpailuta kauttamme uusi laina tai vaihda nykyinen lainasi edullisemmaksi.

 • Valid
  Täytä hakemus parissa minuutissa
 • Valid
  Kilpailutamme pankit puolestasi
 • Valid
  Saat parhaan tarjouksen
 • Valid
  Et sitoudu mihinkään

Trustscore 4.6 | 836 arvosteluun

Vastaanota edullinen lainatarjous

0
Erinomainen
Perustuu 836 arvosteluun
4 päivää sitten
Helppo homma
Helppo homma
Raido Kalamees
6 päivää sitten
I think if you submit all the documents that are being asked then you are good to go so i recommend everyone to try
Yeah the service was good everything they asked for me when i gave it to them it was very fast so for me that's why i think it was good very good
Peter Famou Tchouamou
6 päivää sitten
Nopea palvelu
Nopea palvelu
Ansku
8 päivää sitten
Nopea päätös.
Nopea päätös.
Silvo
11 päivää sitten
Mutkatonta ja helppoa
Mutkatonta ja helppoa
Teija
12 päivää sitten
Hyvät lainatarjoukset
Selkeät toiminnot, läpinäkyvää. Sain hyvät ja asialliset, jopa edulliset lainatarjoukset. Toiminta nopeaa. Rahat tilillä seuraavana päivänä ❤️
Taina
12 päivää sitten
Nopea ja vaivaton laina hakemus
Nopea ja vaivaton laina hakemus! Rahat tuli tilille seuravaana pälvänä!!!
Sophia&Badou❤️
13 päivää sitten
Nopea päätös.
Nopea päätös.
Risto Kalervo Kuuluvainen
14 päivää sitten
Lainanhakeminen ja käsittely tapahtui nopeasti
Lainanhakeminen ja käsittely tapahtui nopeasti.Vertailut lainoista ja yhteydenpito oli nopeaa.Asiallinen ja ystävällinen palvelu.
Jari
20 päivää sitten
Kaikki sujui oikein hyvin.
Kaikki sujui oikein hyvin.
Carita Lindblom
20 päivää sitten
Upea ja niin nopea palvelu
Upea ja niin nopea palvelu! Kiitos avusta!
Zhanna
21 päivää sitten
Hyvä tiedonsiirto mahdollinen
Hyvä tiedonsiirto mahdollinen. Hyvät muistutukset jos tiedoista puuttuu jotain.
asiakas Allan
21 päivää sitten
Nopea ja helppo
Nopea ja helppo
Sanna
22 päivää sitten
Loistava palvelu
Hei! Olen tosi tyytyväinen, aivan loistava palvelu!!!
Svetlana Lana
24 päivää sitten
Customer satisfied
First time with this company,and it went well,Fast transaction.Thank you. Good Service.Keep it up.Godbless
Charisse Gay Karikoski
27 päivää sitten
Kaikki sujui mahtavasti
Kaikki sujui mahtavasti
Mariia Vaismaa-Ritari
29 päivää sitten
Nopeaa toimintaa
Nopeaa toimintaa. Kehitettävää liitteiden lataaminen tulisi pystyä tekemään kaikilla ohjelmilla.
Tarja Hannele Valjakka
29 päivää sitten
Nopea haku ja käsitttely
Nopea haku ja käsitttely
Suokkander
23 Maaliskuu
Hyvä ja nopea palvelu
Hyvä ja nopea palvelu. Selkeät ohjeet.
Kari Soininen
18 Maaliskuu
Kohtuu helppo hakea lainaa
Kohtuu helppo hakea lainaa, selkeä, tosin lainan korko on aika korkea.
Keijo Palosaari

Miten kilpailuttaa laina?

Lainan kilpailuttaminen on helppoa, sillä sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi hakemus.

Täytä Axolainan lainahakemus ja lähetämme sen puolestasi yli 20 eri lainantarjoajalle. Näin sinulle löytyy takuulla edullisin laina

Tarjoukset saatuamme kilpailutamme ne puolestasi ja pääset vertailemaan ja valitsemaan sinulle parhaimman lainan omilta sivuiltasi.  

Voit tutustua rauhassa saamiisi tarjouksiin, sillä ne ovat voimassa kuukauden ajan. 

Lainatarjouksen allekirjoitus onnistuu helposti verkkopankkitunnuksillasi. Kilpailutus onnistuu täysin digitaalisesti, jonka vuoksi se onkin niin sujuvaa ja nopeaa.

Lainojen kilpailuttaminen ei velvoita sinua mihinkään. Jos kilpailuttamisen jälkeen sinusta tuntuu, ettei tarpeeksi edullista lainaa löytynytkään, voit huoletta jättää saamasi tarjoukset huomiotta. 

Kuka voi kilpailuttaa lainat?

Voit kilpailuttaa lainasi kauttamme, mikäli:

 • olet yli 18-vuotias
 • sinulla on säännölliset kuukausitulot
 • sinulta ei löydy maksuhäiriömerkintää
Nainen ihastelee lainavertailupalvelun kautta löytämäänsä hyvää lainaa

Kilpailuta laina helpommin

Rahantarve voi syntyä nopeasti ja yllättäen. Se ei kuitenkaan tarkoita, että sinun tarvitsisi valita se ensimmäinen lainatarjous, jonka saat eteesi.

Lainojen kilpailutus voi äkkiseltään tuntua vaikealta, mutta se ei todellisuudessa ole yhtään sen vaikeampaa kuin yhden lainahakemuksen lähettäminenkään. 

Aiemmin jouduit ehkä täyttämään useita lainahakemuksia suoraan pankeille ja odottamaan yhteydenottoa, jota ei välttämättä koskaan tullutkaan. Nykyään riittää, kun täytät yhden hakemuksen oikeaan paikkaan, eli meille! 

Me kilpailutamme puolestasi useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoukset, jotta sinun on helpompaa löytää itsellesi edullinen laina

Hakemuksen lähettämiseen kuluu vain muutama minuutti. Lainaan et tarvitse vakuuksia tai takuita, riittää kun täytät tiedot tarvitsemastasi rahamäärästä sekä perustiedot elämäntilanteestasi.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen välitämme sen kaikille niille pankeille ja rahoituslaitoksille, joiden kanssa teemme yhteistyötä. He käsittelevät hakemuksesi pikimmiten, jonka jälkeen lähettävät tarjouksensa meille. 

Me vertailemme lainat puolestasi ja saat niistä parhaimman sähköpostiisi. Parhaimmassa tapauksessa saat lainan tilillesi saman päivän aikana. 

Näin olet kilpailuttanut lainat, ja sait sinulle sopivimman lainan. Aika helppoa, eikö! 

Kilpailuta laina jo tänään ja löydä hetkessä paras laina!

Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa?

Vain kilpailuttamalla voit varmasti löytää edullisimman laina!

Lainan kilpailutus kannattaa siis silloin, jos tavoitteenasi on löytää laina tai kulutusluotto mahdollisimman edullisesti. 

Erot lainojen koroissa voivat äkkiseltään tuntua pieniltä. Kun korko muuttuu muutamia prosentteja, tuntuu ettei muutos voi olla merkittävä. Mutta muista, että 1 % kymmenestä tuhannesta eurosta on jo 100 €! 

Lainojen kilpailuttaminen on tärkeää riippumatta siitä, mikä lainasummasi on. Kuitenkin mitä suuremmasta lainasta on kyse, sitä suurempi on myös kilpailutuksen tuoma rahallinen hyöty. 

Kilpailuttamalla lainatarjoukset voit säästää jopa tuhansia euroja lainan loppusummasta. 

Lainan kilpailuttaminen säästää ennen kaikkea rahaa. Kun lainat kilpailutetaan, lainan korko laskee keskimäärin 6 %. Vaikka tämä luku saattaa kuulostaa pieneltä, voit nähdä alla olevasta esimerkeistä, kuinka suuri vaikutus jo pienellä koron laskulla on lainan kokonaishintaan. 

Pylväsdiagrammin, joka kertoo, kuinka paljon lainan korko pienenee Axolainan kilpailutuksen jälkeen.

Kuvitellaan, että saat omasta pankistasi tarjouksen 30 000 euron vakuudettomasta lainasta, jossa korko on 16 %. Olet valinnut lainan takaisinmaksuajaksi 10 vuotta. Näillä tiedoilla lainan kokonaissummaksi tulee noin 54 000 euroa.

Päätät kuitenkin kilpailuttaa lainatarjoukset Axolainan kautta nähdäksesi, löytyisikö sinulle edullisempaa lainaa. 

Kilpailutamme kaikkien pankkiemme ja rahoituslaitosten tarjouksen keskenään ja löydämme sinulle tarjouksen, jossa lainan korko on 9 %. Muuten lainatiedot ovat samat kuin alkuperäisessä lainatarjouksessasi. 

Uuden tarjouksen myötä lainan kokonaissummaksi tulee noin 43 500 €, mikä on yli 10 000 € vähemmän kuin mitä ensimmäisestä lainatarjouksesta olisit joutunut maksamaan! 

Mietitään hetki, mitä 10 000 eurolla voisit hankkia. 

Kymppitonnilla saisit hyvän, vähän ajetun käytetyn auton. Tai voisitte matkustaa koko perheen voimin Karibialle. Vaihtoehtoisesti voisit sijoittaa säästämäsi rahat rahastoon, jossa raha alkaisi kasvattaa arvoaan vuosi vuodelta. 

Mitä ikinä tekisitkään säästelyillä euroilla, johtopäätös on kuitenkin helppo vetää: lainojen kilpailuttaminen on taloudellisesti järkevää ja todennäköisesti säästää sinulta paljon rahaa!

Kuinka kauan kilpailuttamiseen menee?

Olemme huomanneet, että hälyttävän moni vieläkin uskoo lainojen kilpailuttamisen olevan haastavaa ja aikaa vievää, eivätkä sen vuoksi ryhdy siihen. Tämä voi toki pitää paikkaansa, mikäli aikoo kilpailuttaa lainat ilman lainavertailupalvelua.

Jos tarkoituksenasi on kilpailuttaa 18 pankin lainatarjoukset keskenään, saat täyttää 18 lainahakemusta. Tämän jälkeen joudut vertailemaan lainatarjoukset yksitellen. Vertailusta tekee haastavan pankkien erilaiset tyylit, joilla ne esittävät lainatarjoukset. Kaiken kaikkiaan prosessi on vaikea ja vie sinulta turhaan aikaa.

Axolainan kautta lainojen kilpailuttamiseen menee vain muutama minuutti. Tähän on laskettu aika, joka sinulla menee lainahakemuksen täyttämiseen. Enempää aikaa sinulla ei tulekaan kilpailutuksessa vierähtämään, sillä kilpailutamme lainat puolestasi. 

Lähetämme sinulle parhaan saamasi tarjouksen suoraan sähköpostiisi, jonka jälkeen pääset hyväksymään tarjouksen ja nostamaan lainan tilillesi. 

Parhaimmassa tapauksessa saat laina maksettuna tilillesi jopa tuntien sisällä lainahakemuksen lähettämisestä! On siis mahdollista saada yhtä aikaa laina heti tilille sekä edullinen laina. 

Mitkä pankit kilpailuttavat lainasi?

Vain lainat kilpailuttamalla voit nähdä, millaisia eroja pankkien antamissa lainatarjouksissa on.

Pankkien antamat lainatarjoukset vaihtelevat paljon lainanhakijasta riippuen. Samasta pankista sinä voit saada hyvinkin erilaisen tarjouksen, mitä naapurisi. Myös pankkien kriteerit lainanhakijalle vaihtelevat, joten eri pankit voivat tarjota sinulle lainaa satojen eurojen eroilla. 

Pankit muuttavat lainanmyöntökriteereitään jatkuvasti ja ajankohdalla on väliä. Älä siis tyydy hakemaan lainaa aina samasta pankista, josta joskus sait edullisimman lainan. On todennäköistä, että markkinoille on syntynyt uusia toimijoita, jotka voivat tarjota sinulle edullisempaa lainaa. 

Kun haet lainaa Axolainan kautta, kilpailutamme puolestasi kaikkien yhteistyökumppaniemme lähettämät lainatarjoukset. Silloin ei jää mahdollisuutta sille, että valitsisit itsellesi vahingossa kalliin lainan. 

Kilpailuta lainasi näiden pankkien kesken:

TF Bank logo

Yhteistyökumppaniverkostomme on laaja ja laajenee jatkuvasti. Kaikki pankit ja rahoituslaitokset, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ovat jo pidempään alalla olleita toimijoita ja sellaisia, jotka ovat sitoutuneet lakiin ja hyviin tapoihin.

Lainastasi kilpailee siis vain hyviä lainaajia!

Löydä edullisin laina Axolainan kautta

Vaikka lainantarve olisikin kiireellinen, on tarpeellista suhtautua lainan hankintaan tietyllä vakavuudella. Lainaan liittyy aina useamman vuoden sitoutuminen, joten lainan nostamisen kanssa ei kannata hötkyillä.

Voit kilpailuttaa lainat huoletta. Ja jos et ole ihan varma, haluatko lopulta ottaa tarjouksia vastaan, niin ei huolta: palvelumme on sinulle ilmainen ja etkä sitoudu mihinkään.

Saamasi tarjoukset ovat voimassa kuukauden ajan hakemuksen täyttämisestä. Sinulla on siis hyvin aikaa miettiä ja vertailla saamiasi tarjouksia. Kuukauden kuluttua tarjoukset vanhenevat, eikä se vaadi sinulta minkäänlaisia toimenpiteitä.

Palvelumme käyttö on sinulle aina täysin maksutonta! Saamme palkkiomme komissiona yhteistyöpankeiltamme, joten sinun ei tarvitse huolehtia, että ylimääräisiä kuluja syntyisi. 

Kokemus lainojen kilpailuttamisesta 

Olemme pohjoismaalainen konserni, ja toimimme Suomen lisäksi Norjassa, Tanskassa ja Ruotsissa. Tämän vuoksi meillä on kokemusta tuhansien ja taas tuhansien luotettavien ja kilpailukykyisten kuluttajalainojen kilpailuttamisesta.

Pelkästään Suomessa käsittelemme kuukausittain keskimäärin yli 5000 hakemusta. Voimme siis varmuudella sanoa, että tiedämme, mitä olemme tekemässä. Iloksemme myös asiakkaamme ovat samaa mieltä!

Näin asiakkaamme ovat kuvailleet palveluamme: 

 • Nopea ja sujuva toiminta
 • Yllätyin positiivisesti kaikesta
 • Nopeaa ja tehokasta asioiden käsittelyä. Ystävälliset virkailijat.
 • Kaikki sujui joustavasti ja nopeasti!
 • Hyvin hoitui. Olen tyytyväinen lopputulokseen

Kilpailuta laina tänään ja anna meidän auttaa sinua tuomaan rahat kotiin – varmasti kilpailukykyisellä hinnalla, luotettavilta kumppaneilta ja sopivilla ehdoilla.

Olipa kyseessä sitten autolainaremonttilaina tai lomalaina, löydät edullisen lainan Axolainalta! Myös lainojen yhdistäminen on kauttamme helppoa. Kilpailutamme puolestasi kaikki lainat 2000 € aina 60 000 € asti.

Axolainalla kilpailutat lainasi helpoimmin.