Lainatarjous

Löydä kauttamme 2000 € – 60 000 € kilpailutettu lainatarjous usean luotettavan pankin tarjousten joukosta.

  • Valid
    Saat parhaan lainatarjouksen
  • Valid
    Et sitoudu mihinkään
  • Valid
    Se ei maksa sinulle mitään

Trustscore 4.6 | 805 arvosteluun

Vastaanota edullinen lainatarjous

0
Erinomainen
Perustuu 805 arvosteluun
1 päivää sitten
Yksinkertainen lainaprosessi
Koko lainanhakuprosessi on äärettömän helppo. Vastauksen saaminen oli nopeaa. Sain rahat tililleni kahdessa vuorokaudessa. Olen erittäin tyytyväinen tähän palveluun. Kiitos paljon.
Anne H
2 päivää sitten
Palvelu oli helppoa ja nopeaa
Palvelu oli helppoa ja nopeaa
M.M
5 päivää sitten
Nopea ja joustava
Nopea ja joustava
E.p
6 päivää sitten
hyvin toimittu
hyvin toimittu
Matti Juhani Ketola
7 päivää sitten
Luotettavuus
Luotettavuus
Ulrika Emerentia Hellberg-Erkk
7 päivää sitten
lainanmaksu ja pillokulut pitää esittää perusteelisesti
nopea toiminta ja helppo
Pentti Juhani Räsänen
7 päivää sitten
Kyllä he auttoivat minua
Kyllä he auttoivat minua. Kaikki meni hyvin.
Zafarbek Saidamatov
8 päivää sitten
Oltiin
Olitte puhelillakin yhteydessä. Hakemuksen teos/lähettämisessä pientä ongelmaa.
Jari Pekka Lammi
8 päivää sitten
Oli todella nopeaa
Oli todella nopeaa, ja luotettavaa
Aada Josefiina Juhala
8 päivää sitten
Nopea vastaus
Nopea vastaus
Karita Undrest
8 päivää sitten
helppo tapa saada luottoa kun on sen…
helppo tapa saada luottoa kun on sen tarve.
Kim Koskinen
8 päivää sitten
Homma toimi luvatunlaisesti
Homma toimi luvatunlaisesti. Yks tähti pois, kun viestiä ja puhelua tuli aina vaan solkenaan, vaikka laina oli jo käsittelyssä.
Samuel
8 päivää sitten
Kiitoksia paljon!!!
Onnistui hyvin!!!
Samson Morais
10 päivää sitten
Nopea palvelu.
Tosi nopea toimintaa. Löysi lainan. Rahat tulivat tilille nopeasti
Jarmo
12 päivää sitten
Laina tarpeeseen
Lainan myöntäminen. Minulle äärimmäisen tärkeä saada laina.
Jaakko
12 päivää sitten
Sovellus ansaitsisi vähän kritiikkiä
Tämä sovellus vie ainakin minulta täysin toivon että täällä olisi joku joka osaisi auttaa mutta aika turhalta tämä Nyt näyttää
Jani
14 päivää sitten
Hyvä
Oli nopeasti vaihtoehdot tulostettu
Irene Lähtevänoja
14 päivää sitten
Nopeus ja selkeästi esitetty asia.
Nopeus ja selkeästi esitetty asia.
Jouni Hänninen
14 päivää sitten
Hyvä asiakaspalvelu
Hyvä asiakaspalvelu
Rauni Marketta Juntunen
15 päivää sitten
Helppo
Helppo, nopea, luotettava.
Erkki

Löydä sopivin lainatarjous

Oranssi kaavio sopivimman lainatarjouksen löytämiseen.

Vertailemalla lainatarjoukset löytyy aina sinulle sopivin laina ja pystyt samalla säästämään jopa satoja euroja kuukausittaisissa lainakuluissasi.

Vain kilpailuttamalla usean pankin ja rahoitusyhtiön lainatarjoukset, löydät itsellesi sopivimman lainan! Siksi järkevä kuluttaja hyödyntää Axolainaa. Meiltä saat yli 20 pankilta lainatarjoukset vain minuuteissa.

Lainatarjous, mikä se on?

Lainatarjous, jonka lainantarjoaja sinulle lähettää, on lainalupaus. Usein lainatarjous on ehdollinen lupaus lainasta, joka tarkoittaa sitä, että pankilla on vielä mahdollisuus peruuttaa lainatarjous. Tämä on kuitenkin mahdollista vain silloin, jos asianmukaisia lisäselvityksiä ei toimiteta tai jos pankki huomaa hakijan toimineen vilpillisesti lainaa hakiessaan.

Lainatarjous sisältää kaikki tärkeimmät tiedot lainasta, kuten lainamäärän ja koron sekä takaisinmaksuajan. Myös lainaehdot ovat aina selkeästi esitetty.

Lainatarjouksen yhteydessä esitetään aina myös lainan todellinen vuosikorko, lainan muut kustannukset sekä lainan kokonaishinta.

Lainan todellinen vuosikorko sisältää nimelliskoron lisäksi kaikki muut lainan kustannukset, kuten avausmaksun ja tilinhoitokulut. Lainan edullisuutta tarkastellessa on tärkeää tutkia nimenomaisesti lainan todellista vuosikorkoa, sillä vain se ottaa huomioon kaikki lainaan liittyvät kustannukset.

Lainatarjouksen pyytäminen ei sido sinua vielä mihinkään. Siksi onkin järkevää hakea lainaa mahdollisimman monelta lainantarjoajalta, sillä tarjoukset voivat poiketa toisistaan paljonkin. Yksi pankki voi myöntää sinulle lainaa 19 % korolla, toinen taas tyytyy 7 %.

Lainatarjous perustuu lainanhakijan yksilölliseen riskiarviointiin, jonka pankki määrittelee jokaiselle lainanhakijalle erikseen. Tästä syystä eri pankit antavat erilaisia lainatarjouksia, etkä voi tietää mistä pankista edullisin lainatarjous löytyy ennen kuin haet lainaa. 

Mitä enemmän pyydät tarjouksia, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on löytää se paras lainatarjous.

Kuka voi saada lainatarjouksen?

Kauttamme lainatarjouksen voi saada, mikäli on yli 18-vuotias, omaa säännölliset tulot, eikä luottotiedoista löydy maksuhäiriömerkintöjä.

Lainatarjouksen saantiin vaikuttaa myös muun muassa tulot, menot, nykyisen velan määrä sekä pankin arvioima takaisinmaksukyky. Koska lainat myönnetään aina yksilöllisesti, voit saada yhdestä pankista tarjouksen, vaikka toinen pankki ei hakemusta hyväksyisikään.

Millainen on hyvä lainatarjous?

Lyhyesti sanottuna hyvä lainatarjous on sellainen, joka sopii sinulle parhaiten. Ehkä arvostat joustavia maksueriä, ehkä haluat hoitaa lainan nopeasti pois päiväjärjestyksestä. Toisaalta joskus säännöllisyys on se mitä etsit. Yhtä kaikki useimmiten laina kannattaa hankkia mahdollisimman edullisesti. Erityisesti pitkän aikavälin lainoissa korkomenot voivat nousta jopa huomattavasti alkuperäistä lainasummaa suuremmiksi.

Korkojen lisäksi lainatarjouksen hintaan vaikuttavat myös kulut. Niihin sisältyvät erilaiset avausmaksut sekä tilinhoitokulut, jotka ovat tavallisesti muutamia kymppejä tai tiettyjä prosenttiosuuksia lainasummasta. Lyhyissä lainoissa muut kulut eivät yleensä kasva merkittäviksi, mutta hiemankaan pidemmillä takaisinmaksuajoilla niistä voi muodostua yllättävänkin iso menoerä korkokulujen lisäksi.

Muista kuitenkin, että lainan hintaa tärkeämpi tekijä on sen vaikutus sinun talouteesi. Takaisinmaksun täytyy mahdollistaa normaali elämä vaihtelevissakin tilanteissa.

Saa lainatarjous jopa 18 pankilta:

TF Bank logo

Lainatarjous netissä

Netti on täynnä lainatarjouksia, luottoja ja erityyppisiä pikalainoja. Verkosta lainatarjousten saaminen on helppoa, sillä erilaisia lainatarjoajia löytyy muutamalla klikkauksella kymmeniä.

Kuitenkin lainatarjousten ehtojen ja erojen hahmottaminen voi olla vaikeaa. Erityisesti, jos asialla on ensimmäistä kertaa. Muutamalla helpolla vinkillä voit säästää vuodessa jopa tuhansia euroja.

Perinteisten pankkien rinnalla jo pitkään toimineet pikalainaajat ovat jo monelle tuttuja, mutta viime aikoina niiden rinnalle on tullut runsaasti erilaisiin elämäntilanteisiin ja lainantarpeisiin istuvia vaihtoehtoja. Kuluttajalle tämä on tietysti hyvä asia, sillä nykyisin käytännössä kaikille löytyy sopiva rahoitusratkaisu. 

Uudempaan tarjontaan kuuluvat lainatarjoukset, kuten:

Kulutusluotot

Kulutusluotto on lainaajalle myönnetty, hieman luottokorttia muistuttava, yleensä pienempi summa tai lainatili. Esimerkiksi verkkokauppatoimijoiden ”osta nyt, maksa osissa” -lainatarjoukset perustuvat tavallisesti kulutusluottoihin. Tällöin luotonantaja maksaa tuotteen kuluttajan puolesta ja laskuttaa häntä siitä etukäteen sovittujen ehtojen mukaisesti. Myös perinteiset pankit tarjoavat erilaisia kulutusluottoja, jotka ovat käyttäjälle myönnettäviä lainasummia, josta tämä voi nostaa haluamansa määrän kerralla tililleen ja maksaa korkoa ainoastaan nostamistaan summista.

Vertaislainat

Vertaislainat ovat juuri sitä miltä ne kuulostavatkin, eli lainoja ihmiseltä toiselle. Niitä tarjoavat yleensä alustat, joihin korkosijoittajat voivat siirtää rahaa. Tavallisesti nämä sijoitukset pilkotaan useisiin lainoihin riskien pienentämiseksi. Vertaislainojen ehdot ja toimintaperiaate noudattelee yleensä muuten perinteisten luotonantajien toimintaa. Ainoastaan rahan lähde on niissä erilainen. Myös joukkorahoitukset ovat eräänlaista vertaislainaa, mutta tällöin takaisinmaksu saattaa tapahtua esimerkiksi jonkun tietyn tuotteen tai suoritteen muodossa. Vertaislainatarjoukset voivat myös vaihdella huomattavasti eri toimijoiden välillä.

Joustoluotot

Joustoluotot ovat käytännössä identtisiä kulutusluottojen kanssa. Niiden ero kulutusluottoihin löytyy usein lainaehdoista. Monissa joustoluotoissa lainaa voidaan maksaa takaisin hyvinkin vaihtelevissa erissä – joinain kuukausina käyttäjä voi halutessaan maksaa lainastaan takaisin esimerkiksi vain kulut ja korot. Lainatarjoukset tekevät houkuttelevaksi juuri lainoihin sisältyvä mahdollisuus säädellä takaisinmaksua elämäntilanteen mukaan.

Yhdistelylainat

Yhdistelylaina yhdistää useammat pienemmät lainat yhdeksi kokonaisuudeksi ja säästää näin kuluissa ja korkomenoissa. Lainojen yhdistäminen on kätevä tapa säästää vuodessa jopa tuhansia euroja. Meiltä saatkin helposti lainatarjoukset erilaisiin yhdistelylainoihin, joten tarkista lainalaskurillamme, paljonko voisit säästää kuukaudessa.

Vanhemmat istuvat sohvalla ja vertailevat lainatarjouksia lasten leikkiessä etualalla.

Lainatarjous Axolainalta

Axolaina on lainanvertailupalvelu, jonka tehtävänä on tehdä hyvien lainapäätösten tekemisestä helpompaa.

Meillä täytät lainahakemuksen nopeasti ja saat pikaisesti monta lainatarjousta luotettavilta kumppaneiltamme.

Lainatarjouksen vertailu

Meille on tärkeää, että lainojen vertailu on sinulle helppoa ja siksi teemme lainatarjousten kilpailutuksen ja vertailun puolestasi.

Emme halua, että joudut käyttämään aikaasi useiden lainahakemuksien täyttämiseen, joten kauttamme täytät vain yhden hakemuksen ja saat silti useita lainatarjouksia eri pankeilta.

Käymme tarkasti läpi kaikki saamasi tarjoukset ja esitämme kaikki tarjoukset Omilla sivuillasi. Kerromme sinulle lainatarjouksessa kaikki oleelliset tiedot ilman pientä printtiä.

Mikä rahantarpeesi onkaan, kauttamme voit saada 2 000 € – 60 000 € suuruisia lainoja luotettavilta lainoittajilta.

Palvelumme käyttö on sinulle ilmaista ja annetut lainatarjoukset ovat voimassa kuukauden ajan niiden esittämispäivästä. Voit siis tehdä päätöksesi kaikessa rauhassa. Mikäli et halua edetä yhdenkään saamasi tarjouksen kanssa, voit vain odottaa määräajan umpeutumista ja lainatarjoukset raukeavat. 

Sinun ei tarvitse myöskään yksin pohtia, mikä tarjouksista olisi paras. Asiakaspalvelumme on jatkuvasti käytössäsi, jotta lainatarjousten vertailu olisi sinulle mahdollisimman helppoa ja mukavaa.