Lainatarjous

Löydä kauttamme 2000 € – 60 000 € kilpailutettu lainatarjous usean luotettavan pankin tarjousten joukosta.

  • Saat parhaan lainatarjouksen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään

Trustscore 4.6 | 280 arvostelut

Vastaanota edullinen lainatarjous

58 412
Käsiteltyä hakemusta viime kuussa

Näytetään 4 & 5 tähden arvostelumme

Mauri Ievanen

piti maksaa pois kallis ja hankala…

piti maksaa pois kallis ja hankala laina. tämä oli onnenpotku.loistavaa

Timo Matti Junnikkala

Nopeaa ja vaivatonta lainanhakua

Nopeaa ja vaivatonta lainanhakua

Katja Puro

Palvelu on helppo käyttöinen ja nopea

Palvelu on helppo käyttöinen ja nopea. Asiakaspalvelu ystävällistä ja asiantuntevaa, ei jäänyt mitään hampaankoloon. Kiitos! Voin suositella!!! Hyvää kesän alkua!

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Jaana Marita Koskivuori

Asiakaspalvelu hyvä

Asiakaspalvelu hyvä, ystävällistä , rehellisen tuntuista palvelua. Kaikkiin kysymyksiin vastattiin asiallisesti ja luottamusta herättävästi.

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Veikko Tapani Mäkinen

Vaivaton haku ja nopea palvelu.

Vaivaton haku ja nopea palvelu.

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Maija Lahtinen

Nopeaa ja helppoa!

Nopeaa ja helppoa!

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Mellu

Hyvä ja nopea palvelu.

Hyvä ja nopea palvelu.

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Greger Niklas Granlund

Service i telefon på svenska var mycket bra, hoppas att era mail mm också kommer på svenska.

Service på svenska i telefon 😄

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Mika Antero Mattila

Mutkaton ja helppo

Mutkaton ja helppo

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Urmas Raap

Kaikki toimii nopeasti, olen erittäin tyytyväinen tähän palveluun.

Kaikki toimii nopeasti.Olen erittäin tyytyväinen tällaiseen palveluun. Suuret kiitokset. Suosittelen ehdottomasti muille lainanhakijoille.

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Tarja

Nopea ja asiantunteva palvelu

Nopea ja asiantunteva palvelu. Selkeästi kerrottu kaikki lainaan liittyvät ehdot.

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Sari

Hyvä laina

Tosi nopea laina ja hyvä voin hyvällä mielellä suositella muillekin

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Sari Periäinen

Asoimisen helppous/nopeus

Asoimisen helppous/nopeus

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Matti

Olen todella ylpeä axo lainan…

Olen todella ylpeä axo lainan toiminnasta .olisin jäänyt ilman lainaa ellei axo lainan tyttö olisi soittanut ja auttanut minua lainansuhteen .suur kiitos teille .tt.matti

Lue lisää

Hannu Tapio Ruotsalainen

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu

Vastaus yritykseltä Axolaina
4 päivää sitten
Lue lisää

Löydä sopivin lainatarjous 

Oranssi kaavio sopivimman lainatarjouksen löytämiseen.

Vertailemalla lainatarjoukset löydät itsellesi sopivimman lainan ja pystyt samalla säästämään jopa satoja euroja kuukausittaisissa lainakuluissasi.

Vain kilpailuttamalla usean pankin ja rahoitusyhtiön lainatarjoukset, löydät itsellesi sopivimman lainan! Siksi järkevä kuluttaja hyödyntää Axolainaa. Meiltä saat 18 pankilta lainatarjoukset vain minuuteissa.

Lainatarjous, mikä se on?

Lainatarjous, jonka lainantarjoaja sinulle lähettää, on lainalupaus. Usein lainatarjous on ehdollinen lupaus lainasta, joka tarkoittaa sitä, että pankilla on vielä mahdollisuus peruuttaa lainatarjous. Tämä on kuitenkin mahdollista vain silloin, jos asianmukaisia lisäselvityksiä ei toimiteta tai jos pankki huomaa hakijan toimineen vilpillisesti lainaa hakiessaan.

Lainatarjous sisältää kaikki tärkeimmät tiedot lainasta, kuten lainamäärän ja koron sekä takaisinmaksuajan. Myös lainaehdot ovat aina selkeästi esitetty.

Lainatarjouksen yhteydessä esitetään aina myös lainan todellinen vuosikorko, lainan muut kustannukset sekä lainan kokonaishinta.

Lainan todellinen vuosikorko sisältää nimelliskoron lisäksi kaikki muut lainan kustannukset, kuten avausmaksun ja tilinhoitokulut. Lainan edullisuutta tarkastellessa on tärkeää tutkia nimenomaisesti lainan todellista vuosikorkoa, sillä vain se ottaa huomioon kaikki lainaan liittyvät kustannukset.

Lainatarjouksen pyytäminen ei sido sinua vielä mihinkään. Siksi onkin järkevää hakea lainaa mahdollisimman monelta lainantarjoajalta, sillä tarjoukset voivat poiketa toisistaan paljonkin. Yksi pankki voi myöntää sinulle lainaa 19 % korolla, toinen taas tyytyy 7 %.

Lainatarjous perustuu lainanhakijan yksilölliseen riskiarviointiin, jonka pankki määrittelee jokaiselle lainanhakijalle erikseen. Tästä syystä eri pankit antavat erilaisia lainatarjouksia, etkä voi tietää mistä pankista edullisin lainatarjous löytyy ennen kuin haet lainaa. 

Mitä enemmän pyydät tarjouksia, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on löytää se paras lainatarjous.

Kuka voi saada lainatarjouksen?

Kauttamme lainatarjouksen voi saada, mikäli on yli 18-vuotias, omaa säännölliset tulot, eikä luottotiedoista löydy maksuhäiriömerkintöjä.

Lainatarjouksen saantiin vaikuttaa myös muun muassa tulot, menot, nykyisen velan määrä sekä pankin arvioima takaisinmaksukyky. Koska lainat myönnetään aina yksilöllisesti, voit saada yhdestä pankista tarjouksen, vaikka toinen pankki ei hakemusta hyväksyisikään.

Millainen on hyvä lainatarjous?

Lyhyesti sanottuna hyvä lainatarjous on sellainen, joka sopii sinulle parhaiten. Ehkä arvostat joustavia maksueriä, ehkä haluat hoitaa lainan nopeasti pois päiväjärjestyksestä. Toisaalta joskus säännöllisyys on se mitä etsit. Yhtä kaikki useimmiten laina kannattaa hankkia mahdollisimman edullisesti. Erityisesti pitkän aikavälin lainoissa korkomenot voivat nousta jopa huomattavasti alkuperäistä lainasummaa suuremmiksi.

Korkojen lisäksi lainatarjouksen hintaan vaikuttavat myös kulut. Niihin sisältyvät erilaiset avausmaksut sekä tilinhoitokulut, jotka ovat tavallisesti muutamia kymppejä tai tiettyjä prosenttiosuuksia lainasummasta. Lyhyissä lainoissa muut kulut eivät yleensä kasva merkittäviksi, mutta hiemankaan pidemmillä takaisinmaksuajoilla niistä voi muodostua yllättävänkin iso menoerä korkokulujen lisäksi.

Muista kuitenkin, että lainan hintaa tärkeämpi tekijä on sen vaikutus sinun talouteesi. Takaisinmaksun täytyy mahdollistaa normaali elämä vaihtelevissakin tilanteissa.

Saa lainatarjous jopa 18 pankilta:

Lainatarjous netissä

Netti on täynnä lainatarjouksia, luottoja ja erityyppisiä pikalainoja. Verkosta lainatarjousten saaminen on helppoa, sillä erilaisia lainatarjoajia löytyy muutamalla klikkauksella kymmeniä.

Kuitenkin lainatarjousten ehtojen ja erojen hahmottaminen voi olla vaikeaa. Erityisesti, jos asialla on ensimmäistä kertaa. Muutamalla helpolla vinkillä voit säästää vuodessa jopa tuhansia euroja.

Perinteisten pankkien rinnalla jo pitkään toimineet pikalainaajat ovat jo monelle tuttuja, mutta viime aikoina niiden rinnalle on tullut runsaasti erilaisiin elämäntilanteisiin ja lainantarpeisiin istuvia vaihtoehtoja. Kuluttajalle tämä on tietysti hyvä asia, sillä nykyisin käytännössä kaikille löytyy sopiva rahoitusratkaisu. 

Uudempaan tarjontaan kuuluvat lainatarjoukset, kuten:

Kulutusluotot

Kulutusluotto on lainaajalle myönnetty, hieman luottokorttia muistuttava, yleensä pienempi summa tai lainatili. Esimerkiksi verkkokauppatoimijoiden ”osta nyt, maksa osissa” -lainatarjoukset perustuvat tavallisesti kulutusluottoihin. Tällöin luotonantaja maksaa tuotteen kuluttajan puolesta ja laskuttaa häntä siitä etukäteen sovittujen ehtojen mukaisesti. Myös perinteiset pankit tarjoavat erilaisia kulutusluottoja, jotka ovat käyttäjälle myönnettäviä lainasummia, josta tämä voi nostaa haluamansa määrän kerralla tililleen ja maksaa korkoa ainoastaan nostamistaan summista.

Vertaislainat

Vertaislainat ovat juuri sitä miltä ne kuulostavatkin, eli lainoja ihmiseltä toiselle. Niitä tarjoavat yleensä alustat, joihin korkosijoittajat voivat siirtää rahaa. Tavallisesti nämä sijoitukset pilkotaan useisiin lainoihin riskien pienentämiseksi. Vertaislainojen ehdot ja toimintaperiaate noudattelee yleensä muuten perinteisten luotonantajien toimintaa. Ainoastaan rahan lähde on niissä erilainen. Myös joukkorahoitukset ovat eräänlaista vertaislainaa, mutta tällöin takaisinmaksu saattaa tapahtua esimerkiksi jonkun tietyn tuotteen tai suoritteen muodossa. Vertaislainatarjoukset voivat myös vaihdella huomattavasti eri toimijoiden välillä.

Joustoluotot

Joustoluotot ovat käytännössä identtisiä kulutusluottojen kanssa. Niiden ero kulutusluottoihin löytyy usein lainaehdoista. Monissa joustoluotoissa lainaa voidaan maksaa takaisin hyvinkin vaihtelevissa erissä – joinain kuukausina käyttäjä voi halutessaan maksaa lainastaan takaisin esimerkiksi vain kulut ja korot. Lainatarjoukset tekevät houkuttelevaksi juuri lainoihin sisältyvä mahdollisuus säädellä takaisinmaksua elämäntilanteen mukaan.

Yhdistelylainat

Yhdistelylainan tarkoituksena on yhdistää lainat yhdeksi kokonaisuudeksi ja säästää näin kuluissa ja korkomenoissa. Lainojen yhdistäminen on kätevä tapa säästää vuodessa jopa tuhansia euroja. Meiltä saatkin helposti lainatarjoukset erilaisiin yhdistelylainoihin, joten tarkista lainalaskurillamme, paljonko voisit säästää kuukaudessa.a.

Vanhemmat istuvat sohvalla ja vertailevat lainatarjouksia lasten leikkiessä etualalla.

Lainatarjous Axolainalta

Axolaina on lainanvertailupalvelu, jonka tehtävänä on tehdä hyvien lainapäätösten tekemisestä helpompaa.

Meillä täytät lainahakemuksen nopeasti ja saat pikaisesti monta lainatarjousta luotettavilta kumppaneiltamme.

Lainatarjouksen vertailu

Meille on tärkeää, että lainojen vertailu on sinulle helppoa ja siksi teemme lainatarjousten kilpailutuksen ja vertailun puolestasi.

Emme halua, että joudut käyttämään aikaasi useiden lainahakemuksien täyttämiseen, joten kauttamme täytät vain yhden hakemuksen ja saat silti useita lainatarjouksia eri pankeilta.

Käymme tarkasti läpi kaikki saamasi tarjoukset ja lähetämme niistä parhaan sinulle. Kerromme sinulle lainatarjouksessa kaikki oleelliset tiedot ilman pientä printtiä.

Mikä rahantarpeesi onkaan, kauttamme voit saada 2 000 € – 60 000 € suuruisia lainoja luotettavilta lainoittajilta.

Palvelumme käyttö on sinulle ilmaista ja annetut lainatarjoukset ovat voimassa kuukauden ajan niiden esittämispäivästä. Voit siis tehdä päätöksesi kaikessa rauhassa. Mikäli et halua edetä yhdenkään saamasi tarjouksen kanssa, voit vain odottaa määräajan umpeutumista ja lainatarjoukset raukeavat. 

Sinun ei tarvitse myöskään yksin pohtia, mikä tarjouksista olisi paras. Asiakaspalvelumme on jatkuvasti käytössäsi, jotta lainatarjousten vertailu olisi sinulle mahdollisimman helppoa ja mukavaa.