Lainatarjous

Löydä kauttamme 2000 € – 60 000 € kilpailutettu lainatarjous usean luotettavan pankin tarjousten joukosta.

  • Valid
    Saat parhaan lainatarjouksen
  • Valid
    Et sitoudu mihinkään
  • Valid
    Se ei maksa sinulle mitään

Trustscore 4.6 | 864 arvosteluun

Vastaanota edullinen lainatarjous

0
Erinomainen
Perustuu 864 arvosteluun
2 päivää sitten
Спасибо за предоставленные кредит! Моя заявка была очень быстро рассмотрена и одобрена. Буду рекомендовать вас своим друзьям. .
Ваша компания быстро рассмотрела и одобрила кредит.
Olga Vargina
6 päivää sitten
Nopea ja hyvä
Nopea ja hyvä
Leena Marketta Juuti
6 päivää sitten
Mukava asiointi !
Palvelu oli sujuvaa ja miellyttävää, asiat hoituivat näppärästi!
Anuski
7 päivää sitten
Kokemuksia luoton hausta verkossa
Luoton käsittely ja rahan siirto oli nopeaa. Muutenkin palvelu oli ensiluokkaista. Axolainaa voisi suositella ystävillekin.
Jarmo Sihvonen
8 päivää sitten
Luottamus
Ystävällisyys ja luottamus!
Tanja K-N
8 päivää sitten
Kokemus muuten hyvä
Kokemus muuten hyvä, mutta olisi voinut olla helpompi tapa liitteiden lisäämiseen jottei siihen menis puoltapäivää.
sirpa hakala
9 päivää sitten
Minuun otettiin yhteyttä puhelimitse
Minuun otettiin yhteyttä puhelimitse
Sanna Maarit Laitinen
10 päivää sitten
Ehkäpä aikaisempi yhteistyömme helpotti…
Ehkäpä aikaisempi yhteistyömme helpotti valintaa
Eila Maila Hillevi Hägglund
15 päivää sitten
Lainan saanti oli helppoa ja rahat…
Lainan saanti oli helppoa ja rahat siirtyivät tilille nopeasti
asiakas
16 päivää sitten
Sujuva palvelu ja edullisempi tarjous
Nopeaa toimintaa ja sain lainatarjouksen saapumisesta ilmoituksen myös ystävällisen puhelun muodossa vielä samana iltana. Saman rahoittajan kuukausilyhennys muodostui tätä kautta pienemmäksi kuin vastaavassa toisen palvelun kautta pyydetystä tarjouksessa.
Ronja
19 päivää sitten
Palvelu
Nopea. Selvä haku prosessi. Asiakaspalvelu ok
Rossi
20 päivää sitten
Sain lainan koron laskemaan 6 %
Sain lainan koron laskemaan 6 %. Se on merkittävä asia. Sain myös teiltä erittöin hyvää asiakaspalvelua. Kiitos siitä.
Eija
21 päivää sitten
Sain kaksi tarjousta
Sain kaksi tarjousta, joista toinen oli hyväksyttävissä.
Osmo Mantila
22 päivää sitten
Kiitos palvelussa
Kiitos palvelussa
Sahar Goodarzi Aslan
26 päivää sitten
Palvelu oli hyvää
Palvelu oli hyvää
Sami Kullervo Koskenniemi
28 päivää sitten
Nopea yhteydenpito
Nopea yhteydenpito, helppo palvelu
karita
7 Toukokuu
arvio ok
Kokonaisuus ok, kiitos
Kirsi Hannele Kolehmainen
4 Toukokuu
"pieleen" meni se että tähdissä ei…
"pieleen" meni se että tähdissä ei näkynyt oliko hyvä ylhäällä vai alhaalla... ;-) Anna teiltä soitti ja auttoi minua parikin kertaa (laittamaan pääni syvemmälle suohon) No, loppuvelka jäänee perikunnan hoidettavaksi... :-D No eurojackpottia odotellessa. :-) Petri
Petri Ahonen
3 Toukokuu
Kaikki meni hyvin
Kaikki meni hyvin Homma hoitui nopeasti ja tehokkaasti, oikein hyvä!
Sanna
3 Toukokuu
Helppo haku.
Helppo haku.
Niina Kristiina Outila

Löydä sopivin lainatarjous

Oranssi kaavio sopivimman lainatarjouksen löytämiseen.

Vertailemalla lainatarjoukset löytyy aina sinulle sopivin laina ja pystyt samalla säästämään jopa satoja euroja kuukausittaisissa lainakuluissasi.

Vain kilpailuttamalla usean pankin ja rahoitusyhtiön lainatarjoukset, löydät itsellesi sopivimman lainan! Siksi järkevä kuluttaja hyödyntää Axolainaa. Meiltä saat yli 20 pankilta lainatarjoukset vain minuuteissa.

Lainatarjous, mikä se on?

Lainatarjous, jonka lainantarjoaja sinulle lähettää, on lainalupaus. Usein lainatarjous on ehdollinen lupaus lainasta, joka tarkoittaa sitä, että pankilla on vielä mahdollisuus peruuttaa lainatarjous. Tämä on kuitenkin mahdollista vain silloin, jos asianmukaisia lisäselvityksiä ei toimiteta tai jos pankki huomaa hakijan toimineen vilpillisesti lainaa hakiessaan.

Lainatarjous sisältää kaikki tärkeimmät tiedot lainasta, kuten lainamäärän ja koron sekä takaisinmaksuajan. Myös lainaehdot ovat aina selkeästi esitetty.

Lainatarjouksen yhteydessä esitetään aina myös lainan todellinen vuosikorko, lainan muut kustannukset sekä lainan kokonaishinta.

Lainan todellinen vuosikorko sisältää nimelliskoron lisäksi kaikki muut lainan kustannukset, kuten avausmaksun ja tilinhoitokulut. Lainan edullisuutta tarkastellessa on tärkeää tutkia nimenomaisesti lainan todellista vuosikorkoa, sillä vain se ottaa huomioon kaikki lainaan liittyvät kustannukset.

Lainatarjouksen pyytäminen ei sido sinua vielä mihinkään. Siksi onkin järkevää hakea lainaa mahdollisimman monelta lainantarjoajalta, sillä tarjoukset voivat poiketa toisistaan paljonkin. Yksi pankki voi myöntää sinulle lainaa 19 % korolla, toinen taas tyytyy 7 %.

Lainatarjous perustuu lainanhakijan yksilölliseen riskiarviointiin, jonka pankki määrittelee jokaiselle lainanhakijalle erikseen. Tästä syystä eri pankit antavat erilaisia lainatarjouksia, etkä voi tietää mistä pankista edullisin lainatarjous löytyy ennen kuin haet lainaa. 

Mitä enemmän pyydät tarjouksia, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on löytää se paras lainatarjous.

Kuka voi saada lainatarjouksen?

Kauttamme lainatarjouksen voi saada, mikäli on yli 18-vuotias, omaa säännölliset tulot, eikä luottotiedoista löydy maksuhäiriömerkintöjä.

Lainatarjouksen saantiin vaikuttaa myös muun muassa tulot, menot, nykyisen velan määrä sekä pankin arvioima takaisinmaksukyky. Koska lainat myönnetään aina yksilöllisesti, voit saada yhdestä pankista tarjouksen, vaikka toinen pankki ei hakemusta hyväksyisikään.

Millainen on hyvä lainatarjous?

Lyhyesti sanottuna hyvä lainatarjous on sellainen, joka sopii sinulle parhaiten. Ehkä arvostat joustavia maksueriä, ehkä haluat hoitaa lainan nopeasti pois päiväjärjestyksestä. Toisaalta joskus säännöllisyys on se mitä etsit. Yhtä kaikki useimmiten laina kannattaa hankkia mahdollisimman edullisesti. Erityisesti pitkän aikavälin lainoissa korkomenot voivat nousta jopa huomattavasti alkuperäistä lainasummaa suuremmiksi.

Korkojen lisäksi lainatarjouksen hintaan vaikuttavat myös kulut. Niihin sisältyvät erilaiset avausmaksut sekä tilinhoitokulut, jotka ovat tavallisesti muutamia kymppejä tai tiettyjä prosenttiosuuksia lainasummasta. Lyhyissä lainoissa muut kulut eivät yleensä kasva merkittäviksi, mutta hiemankaan pidemmillä takaisinmaksuajoilla niistä voi muodostua yllättävänkin iso menoerä korkokulujen lisäksi.

Muista kuitenkin, että lainan hintaa tärkeämpi tekijä on sen vaikutus sinun talouteesi. Takaisinmaksun täytyy mahdollistaa normaali elämä vaihtelevissakin tilanteissa.

Saa lainatarjous jopa 18 pankilta:

TF Bank logo

Lainatarjous netissä

Netti on täynnä lainatarjouksia, luottoja ja erityyppisiä pikalainoja. Verkosta lainatarjousten saaminen on helppoa, sillä erilaisia lainatarjoajia löytyy muutamalla klikkauksella kymmeniä.

Kuitenkin lainatarjousten ehtojen ja erojen hahmottaminen voi olla vaikeaa. Erityisesti, jos asialla on ensimmäistä kertaa. Muutamalla helpolla vinkillä voit säästää vuodessa jopa tuhansia euroja.

Perinteisten pankkien rinnalla jo pitkään toimineet pikalainaajat ovat jo monelle tuttuja, mutta viime aikoina niiden rinnalle on tullut runsaasti erilaisiin elämäntilanteisiin ja lainantarpeisiin istuvia vaihtoehtoja. Kuluttajalle tämä on tietysti hyvä asia, sillä nykyisin käytännössä kaikille löytyy sopiva rahoitusratkaisu. 

Uudempaan tarjontaan kuuluvat lainatarjoukset, kuten:

Kulutusluotot

Kulutusluotto on lainaajalle myönnetty, hieman luottokorttia muistuttava, yleensä pienempi summa tai lainatili. Esimerkiksi verkkokauppatoimijoiden ”osta nyt, maksa osissa” -lainatarjoukset perustuvat tavallisesti kulutusluottoihin. Tällöin luotonantaja maksaa tuotteen kuluttajan puolesta ja laskuttaa häntä siitä etukäteen sovittujen ehtojen mukaisesti. Myös perinteiset pankit tarjoavat erilaisia kulutusluottoja, jotka ovat käyttäjälle myönnettäviä lainasummia, josta tämä voi nostaa haluamansa määrän kerralla tililleen ja maksaa korkoa ainoastaan nostamistaan summista.

Vertaislainat

Vertaislainat ovat juuri sitä miltä ne kuulostavatkin, eli lainoja ihmiseltä toiselle. Niitä tarjoavat yleensä alustat, joihin korkosijoittajat voivat siirtää rahaa. Tavallisesti nämä sijoitukset pilkotaan useisiin lainoihin riskien pienentämiseksi. Vertaislainojen ehdot ja toimintaperiaate noudattelee yleensä muuten perinteisten luotonantajien toimintaa. Ainoastaan rahan lähde on niissä erilainen. Myös joukkorahoitukset ovat eräänlaista vertaislainaa, mutta tällöin takaisinmaksu saattaa tapahtua esimerkiksi jonkun tietyn tuotteen tai suoritteen muodossa. Vertaislainatarjoukset voivat myös vaihdella huomattavasti eri toimijoiden välillä.

Joustoluotot

Joustoluotot ovat käytännössä identtisiä kulutusluottojen kanssa. Niiden ero kulutusluottoihin löytyy usein lainaehdoista. Monissa joustoluotoissa lainaa voidaan maksaa takaisin hyvinkin vaihtelevissa erissä – joinain kuukausina käyttäjä voi halutessaan maksaa lainastaan takaisin esimerkiksi vain kulut ja korot. Lainatarjoukset tekevät houkuttelevaksi juuri lainoihin sisältyvä mahdollisuus säädellä takaisinmaksua elämäntilanteen mukaan.

Yhdistelylainat

Yhdistelylaina yhdistää useammat pienemmät lainat yhdeksi kokonaisuudeksi ja säästää näin kuluissa ja korkomenoissa. Lainojen yhdistäminen on kätevä tapa säästää vuodessa jopa tuhansia euroja. Meiltä saatkin helposti lainatarjoukset erilaisiin yhdistelylainoihin, joten tarkista lainalaskurillamme, paljonko voisit säästää kuukaudessa.

Vanhemmat istuvat sohvalla ja vertailevat lainatarjouksia lasten leikkiessä etualalla.

Lainatarjous Axolainalta

Axolaina on lainanvertailupalvelu, jonka tehtävänä on tehdä hyvien lainapäätösten tekemisestä helpompaa.

Meillä täytät lainahakemuksen nopeasti ja saat pikaisesti monta lainatarjousta luotettavilta kumppaneiltamme.

Lainatarjouksen vertailu

Meille on tärkeää, että lainojen vertailu on sinulle helppoa ja siksi teemme lainatarjousten kilpailutuksen ja vertailun puolestasi.

Emme halua, että joudut käyttämään aikaasi useiden lainahakemuksien täyttämiseen, joten kauttamme täytät vain yhden hakemuksen ja saat silti useita lainatarjouksia eri pankeilta.

Käymme tarkasti läpi kaikki saamasi tarjoukset ja esitämme kaikki tarjoukset Omilla sivuillasi. Kerromme sinulle lainatarjouksessa kaikki oleelliset tiedot ilman pientä printtiä.

Mikä rahantarpeesi onkaan, kauttamme voit saada 2 000 € – 60 000 € suuruisia lainoja luotettavilta lainoittajilta.

Palvelumme käyttö on sinulle ilmaista ja annetut lainatarjoukset ovat voimassa kuukauden ajan niiden esittämispäivästä. Voit siis tehdä päätöksesi kaikessa rauhassa. Mikäli et halua edetä yhdenkään saamasi tarjouksen kanssa, voit vain odottaa määräajan umpeutumista ja lainatarjoukset raukeavat. 

Sinun ei tarvitse myöskään yksin pohtia, mikä tarjouksista olisi paras. Asiakaspalvelumme on jatkuvasti käytössäsi, jotta lainatarjousten vertailu olisi sinulle mahdollisimman helppoa ja mukavaa.