Lainatarjoukset

Vertaile kauttamme 2000 € – 60 000 € lainatarjoukset ja anna yhteistyökumppaneidemme kilpailla lainastasi.

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen

Trustscore 4.8 | 86 arvostelut

28 731
Käsiteltyä hakemusta viime kuussa

Lainatarjoukset netissä

Netti on täynnä lainatarjouksia, luottoja ja erityyppisiä pikalainoja. Niiden ehtojen ja erojen hahmottaminen voi olla vaikeaa. Erityisesti, jos asialla on ensimmäistä kertaa. Tämän artikkelin avulla voit vertailla lainatarjouksesi kuin asiantuntija. Muutamalla helpolla vinkillä voit säästää vuodessa jopa tuhansia euroja.

Perinteisten pankkien rinnalla jo pitkään toimineet pikalainaajat ovat jo monelle tuttuja, mutta viime aikoina niiden rinnalle on tullut runsaasti erilaisiin elämäntilanteisiin ja lainantarpeisiin istuvia vaihtoehtoja. Kuluttajalle tämä on tietysti hyvä asia, sillä nykyisin käytännössä kaikille löytyy sopiva rahoitusratkaisu. Uudempaan tarjontaan kuuluvat lainatarjoukset, kuten:

Kulutusluotot

Kulutusluotot ovat lainaajalle myönnettäviä, hieman luottokorttia muistuttavia yleensä pienempiä summia tai lainatilejä. Esimerkiksi verkkokauppatoimijoiden ”osta nyt, maksa osissa” -lainatarjoukset perustuvat tavallisesti kulutusluottoihin. Tällöin jokin luotonantaja maksaa tuotteen kuluttajan puolesta ja laskuttaa häntä siitä etukäteen sovittujen ehtojen mukaisesti. Myös perinteiset pankit tarjoavat erilaisia kulutusluottoja, jotka ovat käyttäjälle myönnettäviä lainasummia, josta tämä voi nostaa haluamansa määrän kerralla tililleen ja maksaa korkoa ainoastaan nostamistaan summista.

Vertaislainat

Vertaislainat ovat juuri sitä miltä ne kuulostavatkin, eli lainoja ihmiseltä toiselle. Niitä tarjoavat yleensä alustat, joihin korkosijoittajat voivat siirtää rahaa. Tavallisesti nämä sijoitukset pilkotaan useisiin lainoihin riskien pienentämiseksi. Vertaislainojen ehdot ja toimintaperiaate noudattelee yleensä muuten perinteisten luotonantajien toimintaa. Ainoastaan rahan lähde on niissä erilainen. Myös joukkorahoitukset ovat eräänlaista vertaislainaa, mutta tällöin takaisinmaksu saattaa tapahtua esimerkiksi jonkun tietyn tuotteen tai suoritteen muodossa. Vertaislainatarjoukset voivat myös vaihdella huomattavasti eri toimijoiden välillä.

Joustoluotot

Joustoluotot ovat käytännössä identtisiä kulutusluottojen kanssa. Niiden ero kulutusluottoihin löytyy usein lainaehdoista. Monissa joustoluotoissa lainaa voidaan maksaa takaisin hyvinkin vaihtelevissa erissä – joinain kuukausina käyttäjä voi halutessaan maksaa lainastaan takaisin esimerkiksi vain kulut ja korot. Lainatarjoukset tekee houkuttelevaksi juuri lainoihin sisältyvä mahdollisuus säädellä takaisinmaksua elämäntilanteen mukaan.

Yhdistelmälainat tai yhdistelylainat

Nämä lainat määritellään usein käyttökohteen mukaan, eli yhdistelmälainojen tarkoituksena on yhdistää lainat yhdeksi kokonaisuudeksi ja säästää näin kuluissa ja korkomenoissa. Lainojen yhdistäminen on kätevä tapa säästää vuodessa jopa tuhansia euroja. Axolainalta saat helposti vertailun useiden yhdistelmälainojen välillä. Se kannattaa, sillä näin koituvat säästöt voivat olla merkittäviä. Meiltä saatkin helposti lainatarjoukset erilaisiin yhdistelmälainoihin, joten tarkasta ihmeessä lainalaskurillamme paljonko voisit säästää kuukaudessa.

Vanhemmat istuvat sohvalla ja vertailevat lainatarjouksia lasten leikkiessä etualalla.

Millainen on hyvä lainatarjous?

Lyhyesti sanottuna hyvä lainatarjous on sellainen, joka sopii sinulle parhaiten. Ehkä arvostat joustavia maksueriä, ehkä haluat hoitaa homman nopeasti pois. Toisaalta joskus säännöllisyys on se mitä etsit. Yhtä kaikki laina kannattaa (melkein) aina hankkia mahdollisimman edullisesti. Erityisesti pitkän aikavälin lainoissa korkomenot voivat nousta jopa huomattavasti alkuperäistä lainasummaa suuremmiksi.

Korkojen lisäksi lainatarjouksen hintaan vaikuttavat myös kulut. Niihin sisältyvät erilaiset avausmaksut sekä tilinhoitomenot, jotka ovat tavallisesti muutamia kymppejä tai tiettyjä prosenttiosuuksia lainasummasta. Lyhyissä lainoissa kulut eivät yleensä kasva merkittäviksi, mutta hiemankaan pidemmillä takaisinmaksuajoilla voi kuluista muodostua yllättävänkin iso menoerä korkomenojen lisäksi.

Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainatarjouksen kustannukset, joten se on paras tapa arvioida lainan todellista hintaa.

Muista kuitenkin, että lainan hintaa tärkeämpi tekijä on sen vaikutus sinun talouteesi. Takaisinmaksun täytyy mahdollistaa normaali elämä vaihtelevissakin tilanteissa.

Axolainan lainatarjoukset

Axolaina on lainanvertailupalvelu, jonka tehtävänä on tehdä hyvien lainapäätösten tekemisestä helpompaa. Meillä täytät tietosi nopeasti ja saat pikaisesti monta lainatarjousta luotettavilta kumppaneiltamme. Esitämme kumppaneidemme kaikki lainavaihtoehdot aina selkeästi ja yhdenvertaisesti, jotta sinulla olisi mahdollisimman helppo valita juuri sinulle sopiva laina.

Meille on tärkeää, että lainojen vertailu on sinulle asiakkaana helppoa. Kerromme oleellisen ja esitämme tiedon niin, että pystyt nopeasti näkemään, mikä lainatarjouksista sopisi parhaiten juuri sinun tarpeeseesi. Mikä rahantarpeesi ikinä onkaan, kauttamme voit saada 2 000 € – 60 000 € suuruisia lainoja luotettavilta lainoittajilta.

Lainojenvertailupalvelumme on sinulle ilmaista ja annetut lainatarjoukset ovat voimassa kuukauden ajan niiden esittämispäivästä. Voit siis tehdä päätöksesi kaikessa rauhassa. Asiakaspalvelumme on myös jatkuvasti käytössäsi, jotta lainatarjousten vertailu olisi sinulle mahdollisimman helppoa ja mukavaa.

Vertailemme nämä pankit puolestasi: