Mistä rahaa nopeasti?

Välillä eteen tulee tilanteita, joissa rahaa tarvitsee tilille nopeasti. Hae lainaa kauttamme vain muutamissa minuuteissa, ja voit saada lainan tilillesi jopa saman päivän aikana!

  • Lähetä lainahakemus minuuteissa
  • Se on sinulle aina ilmaista
  • Et sitoudu hakemalla mihinkään

Trustscore 4.3 | 199 arvostelut

Vastaanota edullinen lainatarjous

58 412
Käsiteltyä hakemusta viime kuussa

Näytetään 4 & 5 tähden arvostelumme

Hannele Palm

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu, ja nopea lainan käsittely.

Ulla Nikkola

Toivon saavani lainaa että saan maksaa…

Toivon saavani lainaa että saan maksaa kaikki lainat pois ja on vain yksi laina niin olisi helpompaa ettei tarvitse makssaa ulimääräisoä kuluja hoito alalla ei työt lopu

Vastaus yritykseltä Axolaina
18 päivää sitten
Lue lisää

Nawal Yagob

On hyvä kiitos tiedosta

On hyvä kiitos tiedosta

Vastaus yritykseltä Axolaina
28 Syyskuu
Lue lisää

Jari Antero Uusitalo

Helppo ja nopea

Helppo ja nopea

Vastaus yritykseltä Axolaina
23 Syyskuu
Lue lisää

Pakalen Timo

varmalaina kohtuu korolla alle kohutun…

varmalaina kohtuu korolla alle kohutun 10&

Vastaus yritykseltä Axolaina
22 Syyskuu
Lue lisää

Natalia Konttinen

Kaikki meni tosi hyvin

Kaikki meni tosi hyvin

Vastaus yritykseltä Axolaina
22 Syyskuu
Lue lisää

sk miraj

Nice

Its good experience

Vastaus yritykseltä Axolaina
22 Syyskuu
Lue lisää

asiakas

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu ja ripeää toimintaa.

Vastaus yritykseltä Axolaina
19 Syyskuu
Lue lisää

Jouni Pertti Karjalainen

ERITTÄIN HYVÄÄ JA TEHOKASTA TOIMINTAA

TOIMINTA SUJUI HYVIN JA ASIALLISESTI , KAIKKI TIEDOT ETENIVÄT NIINKUIN PITI , KOKONAISUUS KATTAVA JAHYVÄ , SUOSITTELEN ETEENPÄIN ,KIITOS JA KUMMARRUS

Vastaus yritykseltä Axolaina
19 Syyskuu
Lue lisää

Kaija

Nopea ja sujuva toiminta

Nopea ja sujuva toiminta

Vastaus yritykseltä Axolaina
12 Syyskuu
Lue lisää

Sauli

Kiitos suhteellisen nopeasta…

Kiitos suhteellisen nopeasta päätöksestä. Jätin yhden tähden pois, koska korko olisi voinut olla pienempi. Kiitos kuitenkin. Kysyisin vielä, voisinko saada lisää 3000€, maksaisin sillä toisen kalliimman lainan. Kiitos ystävällisestä kohtelusta. Terveisin Sauli Hiltunen, Joensuu, Puh 0507576032. Hyvää viikonloppua ☺️☀️

Vastaus yritykseltä Axolaina
12 Syyskuu
Lue lisää

Asiakas Tatjana

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu

Vastaus yritykseltä Axolaina
12 Syyskuu
Lue lisää

riitta verronen

Sain pikaisesti lainatarjouksen…

Sain pikaisesti lainatarjouksen Axolainan kautta ja se oli Avidalta.Kiitos,olen tyytyväinen ja asiakaspalveluun myös🌹

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 Syyskuu
Lue lisää

Alppu

Nopeahkoa palvelua

Kohtuu nopeaa palvelua, en tosin saanut kuin yhden tarjouksen vaikka jälkikäteen tuli toiselta taholta viesti että "tarjous on umpeutunut". Päädyin ottamaan kuitenkin tuon ainokaisen tarjouksen.

Vastaus yritykseltä Axolaina
29 Elokuu
Lue lisää

Carl Nylander

Axolainasta kerrotaan positiivisesti,

Axolainasta kerrotaan positiivisesti, haluamme mukaan. Toivottavasti sairausloman päätyttyä olemme mukana jatkossa.

Vastaus yritykseltä Axolaina
29 Elokuu
Lue lisää

Rahaa nopeasti Axolainalta 

Elämä on yllätyksellistä. Joskus eteen tulee tilanteita, joita et ollut suunnitellut tai laskenut mukaan budjettiisi. Tämän vuoksi voi syntyä tarve saada rahaa nopeasti. On useita keinoja saada talous takasin raiteilleen. Järkevän ja suunnitellun lainan hakeminen kauttamme on yksi fiksuimmista keinoista.

Harkittu laina luotettavalta lainanantajalta on vastuullista ja järkevää. Axolaina tekee yhteistyötä 18 luotettavan pankin ja rahoituslaitoksen kanssa, joten voit olla varma, että kauttamme saamasi rahoitus on riskitön. 

Raha-asioiden mennessä pieleen seuraukset voivat olla vakavia, joten talousasioihin tulee suhtautua niiden vaatimalla vakavuudella. Vaikka rahan saamisella olisinkin kiire, on tärkeää muistaa toimia vastuullisesti.

Kauttamme on mahdollista saada rahaa nopeasti, mutta myös luotettavasti ja järkevästi. 

Näin haet nopeasti rahaa netistä

Lainan hakeminen kauttamme on todella helppoa ja yksinkertaista. Voit hakea edullista lainaa Axolainan kautta 2000–60 000 € vain yhdellä hakemuksella. Ehtona on, että olet yli 18-vuotias, sinulla on puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot.

Jotta pääset käsiksi edullisiin lainatarjouksiin, toimi seuraavanlaisesti: 

  1. Valitse lainalaskurista haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika
  2. Täytä yhteystietosi ja tiedot tämänhetkisestä taloustilanteestasi, ja lähetä lopuksi lainahakemus
  3. Lähetämme hakemuksesi eteenpäin kaikille yhteistyökumppaneillemme ja kilpailutamme puolestasi saamasi tarjoukset
  4. Saat parhaan tarjouksen suoraan sähköpostiisi ja tekstiviestinä puhelimeesi
  5. Hyväksyttyäsi lainatarjouksen saat rahat hetkessä tilillesi

Vaikka sinulla olisikin tarve saada rahaa nopeasti tilille, saamasi tarjoukset ovat voimassa 30 päivää niiden saapumisesta. Voit siis tarvittaessa pysähtyä hetkeksi ja vertailla tarjouksiasi.

Et myöskään sitoudu lainaa hakiessasi mihinkään. Mikäli et ole tyytyväinen saamasi tarjoukseen, sinun ei tarvitse valita niistä yhtäkään. 30 päivän jälkeen tarjoukset vanhenevat ja poistuvat tiedoistasi. 

Lainahakemuksen lähettäminen on sinulle aina täysin ilmaista. Lähetä lainahakemus huoletta, sillä meiltä et löydä piilotettuja maksuja tai kuluja. 

Näistä pankeista saat rahaa nopeasti:

Lainojen kilpailuttaminen on nopeaa

Vaikka tarvitsisit rahaa nopeasti, sen ei tarvitse tarkoittaa, että joudut tyytymään kalliiseen lainaan. Lainan kilpailutus tapahtuu Axolainan kautta yhtä nopeasti kuin yhden lainahakemuksen täyttäminenkin.

Kun haet lainaa suoraan pankeilta, joudut täyttämään jokaiseen lainahakemuksen erikseen. Hakiessasi lainaa meiltä, täytät yhden hakemuksen, ja me lähetämme sen puolestasi kaikkiin 18 yhteistyöpankkiimme ja rahoituslaitokseen. Näin saat lainatarjouksia useista pankeista, vain yhdellä hakemuksella.

Lainavertailu Axolainan kautta on nopeaa ja tehokasta. Vain muutamassa minuutissa saat lainahakemuksesi täytettyä ja lähetettyä. Tämän jälkeen 18 pankkia ja rahoituslaitosta saavat hakemuksesi ja pääsevät tekemään sinulle tarjouksensa. Koko prosessi on hyvin nopea, mikä tarkoittaa, että voit saada tarvitsemasi rahat jopa päivässä.

Tämä on valtava etu sinulle, joka tarvitset rahaa nopeasti. Kauttamme saat tarvitsemasi rahat heti, kun niitä tarvitset, etkä joudu odottelemaan turhaan. Nopeasti, helposti ja aina ilmaiseksi. 

Näin varmistat nopean lainaprosessin

Kauttamme saat rahaa aina nopeasti, mutta voit myös itse edesauttaa lainaprosessin nopeutta. Mitä paremmin olet itse valmistautunut lainan hakemiseen, sitä nopeampaa lainahakemuksen käsittely on.

On olemassa muutamia asioita, joita voit tehdä nopeuttaaksesi lainanhakuprosessia. Niihin sisältyy esimerkiksi lainahakemuksen täyttäminen oikein, liitteiden varaaminen valmiiksi sekä oman talouden budjetointi.

Täytä lainahakemus oikein 

Täyttämällä lainahakemuksen huolellisesti ja oikeilla tiedoilla, varmistat ettei pankin tai rahoituslaitoksen tarvitse kysyä sinulta tarkentavia kysymyksiä lainahakemuksen saamisen jälkeen.

Hakemuksen huolelliseen täyttämiseen ei kulu kymmentä minuuttia kauempaa, mutta näillä hyvin käytetyillä minuuteilla voit säästää loppujen lopuksi huomattavasti aikaa. Täytä siis lainahakemus rauhassa, vaikka itse lainalla olisikin kiire. 

Varaa liitteet valmiiksi 

Useimmat pankit eivät myönnä lainaa ilman liitteitä, varsinkaan silloin, kun haettu laina on suurempi. Tarvittavia liitteitä voivat olla esimerkiksi palkkakuitti tai tiliote, ja lataamalla tämän tyyliset liitetiedostot valmiiksi, voit osaltasi nopeuttaa lainan saamista.

Voit täyttää lainahakemuksen rauhassa, eikä sinun silloin tarvitse vielä toimittaa liitteitä. Pankki pyytää lainatarjouksen lähettämisen jälkeen liitteet, mikäli se niitä tarvitsee.

Varmista, että olet varautunut lähettämään mahdollisesti pyydettäviä liitteitä, jottei aikaa kulu turhaan niiden etsintään lainaprosessin aikana. 

Laske lainamäärä tarkkaan

Liian suuri lainamäärä on tekijä, joka voi pitkittää lainaprosessia. Jos haet lainaa liikaa tuloihisi nähden, voi pankki tarjota sinulle vähemmän lainaa kuin hait, tai jopa hylätä lainahakemuksesi.

Voit välttää tämän tilanteen laskemalla lainatarpeesi tarkkaan. Aloita varmistamalla, että lainatarve on todellinen, ja laske, kuinka paljon tarvitset lainaa. Lainaa ei kannata ottaa yhtään enempää, kuin todellinen tarpeesi on. 

Siirry sitten tutkimaan tämänhetkistä taloudellista tilannettasi. Laske tulosi, ota mukaan palkkatulojen lisäksi myös mahdolliset muualta saamasi etuudet ja pääomatulot. Tämän jälkeen tarkastele, mihin sinulla kuluu rahaa. Laske yhteen nykyisten velkojesi kuukausierät, asumismenosi sekä muut kuukausikulusi. Vähennä lopuksi menosi tuloistasi. 

Näin saat selville, kuinka paljon sinulle jää kuukaudessa rahaa kaikkien kulujen maksamisen jälkeen. Tämän jälkeen voi nähdä, kuinka suurta lainaa sinun on mahdollista nykyisillä tuloillasi lyhentää, ja millaisen takaisinmaksuajan lainallesi tarvitset. Mitä pidempi takaisinmaksu lainalla on, sitä pienemmät ovat lainan kuukausikulut.

Laskemalla tarkasti lainamäärän suhteutettuna tuloihisi jo ennen kuin haet lainaa, varmistat, että lainaprosessi sujuu mahdollisimman nopeasti. 

Nuori iloinen pariskunta pyöräilemässä löydettyään rahaa nopeasti Axolainan kautta.

Huomioi nämä asiat, kun etsit rahaa nopeasti

On monia asioita, jotka on hyvä ottaa huomioon silloin, kun etsit rahaa nopeasti.

Yksi tärkeimmistä asioita on lainatarve. Jos tarvitset nopeasti pienemmän summan rahaa, saatat löytää ystävän tai perheenjäsenen, joka pystyy lainaamaan sinulle tarvitsemasi summan. Jos rahantarpeesi on kuitenkin suurempi, kannattaa siirtyä tutkimaan lainamarkkinoita.

Toinen huomioon otettava tekijä on rahan kiireellisyys. Jos tarvitset rahaa välittömästi, sinulla ei välttämättä ole aikaa käydä läpi perinteistä, vakuudellisen lainan prosessia. Tällöin kannattaakin keskittyä etsimään vakuudettomia lainoja, joissa aikaa ei kulu vakuuksien tai takaajien hankintaan. Me Axolainalla vertailemme useiden pankkien tarjoamat vakuudettomat lainat, joten sinulla ei kulu aikaa parhaimman lainan etsimiseen. 

Olipa taloudellinen tilanteesi mikä tahansa, käytettävissäsi on vaihtoehtoja, kun tarvitset rahaa nopeasti. Varmista, että olet perillä erilaisista, saatavilla olevista vaihtoehdoista ennen lainan nostamista ja valitse niistä tarpeisiisi parhaiten sopiva.

Muita keinoja saada rahaa nopeasti

Laina on aina iso päätös, joka sitouttaa sinut takaisinmaksuun useiden vuosien ajaksi. Siksi on hyvä pohtia ennen lainan nostamista tilille, onko laina ainut keino saada rahaa nopeasti.

Alle olemme listanneet muutaman keinon, joilla voit kohentaa taloudellista tilannettasi. 

Vuokraa tai myy omaisuuttasi

Internet on tehnyt omaisuuden jakamisen ja myymisen helpoksi, joten lähes jokaisella on mahdollisuus tienata omalla omaisuudellaan.

Mikäli sinulla on huonekaluja, vaatteita tai kenkiä, joista voisit hyvillä mielin luopua ja ansaita rahaa, kannattaa kokeilla niiden myymistä. Myymiseen voit hyödyntää joko fyysisiä kirpputoreja ja markkinoita, tai vaihtoehtoisesti netissä toimiva alustoja tai käytettyjen vaatteiden myyntiin tarkoitettuja applikaatioita.

Tavaroiden yhteiskäyttö on myös yleistynyt, ja se onkin helppo keino ansaita lisätuloja. Käytännössä yhteiskäyttö tarkoittaa omaisuuden vuokraamista ja jakamista muiden kanssa. 

Jos sinulla on auto, joka ei ole jatkuvassa käytössä, voit harkita sen vuokraamista muille. Tähän tarkoitukseen löytyy alustoja, jonne voit listata autosi tiedot, jonka jälkeen halukkaat vuokraajat voivat löytää ilmoituksesi.

Myös asuntoasi tai kesämökkiäsi voit vuokrata eteenpäin lyhyiksi ajoiksi esimerkiksi AirBnB-palvelun kautta. 

Auton tai asunnon lisäksi voit vuokrata muutakin omaisuuttasi, kuten esimerkiksi urheilutarvikkeita, työkaluja tai astiastoja. 

Tienaa rahaa verkossa

Internet tarjoaa myös muita mahdollisuuksia rahan tienaamiseen.

Voit pohtia mahdollisuuksiasi ryhtyä freelanceriksi. Voit kykyjesi mukaan toimia esimerkiksi kirjanpitäjänä, verkkosivujen luojana, ohjelmoijana tai affiliaattina. Vaihtoehtoisesti voit myydä ottamiasi kuvia tai tekemiäsi taideteoksia. 

Mikäli tuntuu, etteivät yllä olevat vinkit vastaa osaamistasi, voit täyttää maksullisia kyselyitä. Erilaisia kyselyitä löytyy nopealla etsimisellä kymmeniä ja voit täyttää kyselyitä juuri niin monta kuin haluat. Yksittäisestä kyselystä tienaat muutamia euroja, ja kuukaudessa taskurahaa voit kerryttää kymmenistä euroista satoihin.