Mistä rahaa nopeasti?

Välillä eteen tulee tilanteita, joissa rahaa tarvitsee tilille nopeasti. Hae lainaa kauttamme vain muutamissa minuuteissa, ja voit saada lainan tilillesi jopa saman päivän aikana!

  • Lähetä lainahakemus minuuteissa
  • Se on sinulle aina ilmaista
  • Et sitoudu hakemalla mihinkään

Trustscore 4.7 | 580 arvostelut

Vastaanota edullinen lainatarjous

0
30 765
Käsiteltyä hakemusta viime kuussa

1 päivää sitten

Maija Annikki Kainulainen

Palvelu oli nopeaa.

Palvelu oli nopeaa.

4 päivää sitten

Evita Eeva

Nopeus

Nopeus Onnistui kertaheitolla

Vastaus yritykseltä [COMPANY]
3 päivää sitten
Lue lisää
5 päivää sitten

pekka

selkeys nopeus

selkeys nopeus

Vastaus yritykseltä [COMPANY]
3 päivää sitten
Lue lisää
5 päivää sitten

ET

Lainaehdotukset nopeasti

Lainaehdotukset nopeasti

Vastaus yritykseltä [COMPANY]
5 päivää sitten
Lue lisää
6 päivää sitten

Bilal

Nopean palvelu

Nopean palvelu

Vastaus yritykseltä [COMPANY]
5 päivää sitten
Lue lisää
1 päivää sitten

Mika Petri Hernesniemi

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu

4 päivää sitten

Jaana Hannele Uustalo

Hyvää ja nopeaa palvelua!

Hyvää ja nopeaa palvelua!

Vastaus yritykseltä [COMPANY]
3 päivää sitten
Lue lisää
5 päivää sitten

Matti Johannes Pajunen

Nopea päätös ei turhia selvityksiä kun…

Nopea päätös ei turhia selvityksiä kun muut asiat itsellä kunnossa

Vastaus yritykseltä [COMPANY]
3 päivää sitten
Lue lisää
6 päivää sitten

Pirjo Anita Piiroinen

Toimiva, nopea

Kyllä, nopeaa toimintaa. Asiallista.

Vastaus yritykseltä [COMPANY]
5 päivää sitten
Lue lisää
6 päivää sitten

Niina Taadite

Selkeä ja nopea

Selkeä ja nopea

Vastaus yritykseltä [COMPANY]
5 päivää sitten
Lue lisää
2 päivää sitten

Jouko Antero Ilvesmäki

Nopea palvelu

Nopea palvelu

Vastaus yritykseltä [COMPANY]
2 päivää sitten
Lue lisää
5 päivää sitten

Tarja Susanna Joensivu

Erittäin hyvä ja ystävällinen …

Erittäin hyvä ja ystävällinen asiakaspalvelu

Vastaus yritykseltä [COMPANY]
3 päivää sitten
Lue lisää
5 päivää sitten

Arto

Erittäin hyvä palvelu.Suosittelen…

Erittäin hyvä palvelu.Suosittelen muillekin käyttää palvelua.

Vastaus yritykseltä [COMPANY]
5 päivää sitten
Lue lisää
6 päivää sitten

Marja-Leena Salmi

nopea palvelu ++++++ 10

nopea palvelu ++++++

Vastaus yritykseltä [COMPANY]
5 päivää sitten
Lue lisää
6 päivää sitten

Iveta Reinfelde-Purite

Bank Norvrgian paras

Bank Norvrgian paras

Vastaus yritykseltä [COMPANY]
5 päivää sitten
Lue lisää

Rahaa nopeasti Axolainalta 

Elämä on yllätyksellistä. Joskus eteen tulee tilanteita, joita et ollut suunnitellut tai laskenut mukaan budjettiisi. Tämän vuoksi voi syntyä tarve saada rahaa nopeasti. On useita keinoja saada talous takasin raiteilleen. Järkevän ja suunnitellun lainan hakeminen kauttamme on yksi fiksuimmista keinoista.

Harkittu laina luotettavalta lainanantajalta on vastuullista ja järkevää. Axolaina tekee yhteistyötä yli 20 luotettavan pankin ja rahoituslaitoksen kanssa, joten voit olla varma, että kauttamme saamasi rahoitus on riskitön. 

Raha-asioiden mennessä pieleen seuraukset voivat olla vakavia, joten talousasioihin tulee suhtautua niiden vaatimalla vakavuudella. Vaikka rahan saamisella olisinkin kiire, on tärkeää muistaa toimia vastuullisesti.

Kauttamme on mahdollista saada rahaa nopeasti, mutta myös luotettavasti ja järkevästi. 

Näin haet nopeasti rahaa netistä

Lainan hakeminen kauttamme on todella helppoa ja yksinkertaista. Voit hakea edullista lainaa Axolainan kautta 2000–60 000 € vain yhdellä hakemuksella. Ehtona on, että olet yli 18-vuotias, sinulla on puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot.

Jotta pääset käsiksi edullisiin lainatarjouksiin, toimi seuraavanlaisesti: 

  1. Valitse lainalaskurista haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika
  2. Täytä yhteystietosi ja tiedot tämänhetkisestä taloustilanteestasi, ja lähetä lopuksi lainahakemus
  3. Lähetämme hakemuksesi eteenpäin kaikille yhteistyökumppaneillemme ja kilpailutamme puolestasi saamasi tarjoukset
  4. Esitämme kaikki samaasi tarjoukset paremmuusjärjestyksessä Omilla sivuillasi, joista voit helposti valita mieleisimmän
  5. Hyväksyttyäsi lainatarjouksen saat rahat hetkessä tilillesi

Vaikka sinulla olisikin tarve saada rahaa nopeasti tilille, saamasi tarjoukset ovat voimassa 30 päivää niiden saapumisesta. Voit siis tarvittaessa pysähtyä hetkeksi ja vertailla tarjouksiasi.

Et myöskään sitoudu lainaa hakiessasi mihinkään. Mikäli et ole tyytyväinen saamasi tarjoukseen, sinun ei tarvitse valita niistä yhtäkään. 30 päivän jälkeen tarjoukset vanhenevat ja poistuvat tiedoistasi. 

Lainahakemuksen lähettäminen on sinulle aina täysin ilmaista. Lähetä lainahakemus huoletta, sillä meiltä et löydä piilotettuja maksuja tai kuluja. 

Näistä pankeista saat rahaa nopeasti:

Lainojen kilpailuttaminen on nopeaa

Vaikka tarvitsisit rahaa nopeasti, sen ei tarvitse tarkoittaa, että joudut tyytymään kalliiseen lainaan. Lainan kilpailutus tapahtuu Axolainan kautta yhtä nopeasti kuin yhden lainahakemuksen täyttäminenkin.

Kun laina haetaan suoraan pankeilta, joudutaan täyttämään jokainen lainahakemus erikseen. Hakiessasi lainaa meiltä, täytät yhden hakemuksen, ja me lähetämme sen puolestasi kaikkiin yli 20 yhteistyöpankkiimme ja rahoituslaitokseen. Näin saat lainatarjouksia useista pankeista, vain yhdellä hakemuksella.

Lainavertailu  kauttamme on nopeaa ja tehokasta. Vain muutamassa minuutissa saat lainahakemuksesi täytettyä ja lähetettyä. Tämän jälkeen yli 20 pankkia ja rahoituslaitosta saavat hakemuksesi ja pääsevät tekemään sinulle tarjouksensa. Koko prosessi on hyvin nopea, mikä tarkoittaa, että voit saada tarvitsemasi rahat jopa päivässä.

Tämä on valtava etu sinulle, joka tarvitset rahaa nopeasti. Kauttamme saat tarvitsemasi rahat heti, kun niitä tarvitset, etkä joudu odottelemaan turhaan. Nopeasti, helposti ja aina ilmaiseksi. 

Näin varmistat nopean lainaprosessin

Kauttamme saat rahaa aina nopeasti, mutta voit myös itse edesauttaa lainaprosessin nopeutta. Mitä paremmin olet itse valmistautunut lainan hakemiseen, sitä nopeampaa lainahakemuksen käsittely on.

On olemassa muutamia asioita, joita voit tehdä nopeuttaaksesi lainanhakuprosessia. Niihin sisältyy esimerkiksi lainahakemuksen täyttäminen oikein, liitteiden varaaminen valmiiksi sekä oman talouden budjetointi.

Täytä lainahakemus oikein 

Täyttämällä lainahakemuksen huolellisesti ja oikeilla tiedoilla, varmistat ettei pankin tai rahoituslaitoksen tarvitse kysyä sinulta tarkentavia kysymyksiä lainahakemuksen saamisen jälkeen.

Hakemuksen huolelliseen täyttämiseen ei kulu kymmentä minuuttia kauempaa, mutta näillä hyvin käytetyillä minuuteilla voit säästää loppujen lopuksi huomattavasti aikaa. Täytä siis lainahakemus rauhassa, vaikka kulutusluotto pitäisikin saada tilille nopeasti.

Varaa liitteet valmiiksi 

Useimmat pankit eivät myönnä lainaa ilman liitteitä, varsinkaan silloin, kun haettu laina on suurempi. Tarvittavia liitteitä voivat olla esimerkiksi palkkakuitti tai tiliote, ja lataamalla tämän tyyliset liitetiedostot valmiiksi, voit osaltasi nopeuttaa lainan saamista.

Voit täyttää lainahakemuksen rauhassa, eikä sinun silloin tarvitse vielä toimittaa liitteitä. Pankki pyytää lainatarjouksen lähettämisen jälkeen liitteet, mikäli se niitä tarvitsee.

Varmista, että olet varautunut lähettämään mahdollisesti pyydettäviä liitteitä, jottei aikaa kulu turhaan niiden etsintään lainaprosessin aikana. 

Laske lainamäärä tarkkaan

Liian suuri lainamäärä on tekijä, joka voi pitkittää lainaprosessia. Jos haet lainaa liikaa tuloihisi nähden, voi pankki tarjota sinulle vähemmän lainaa kuin hait, tai jopa hylätä lainahakemuksesi. 

Voit välttää tämän tilanteen laskemalla lainatarpeesi tarkkaan. Aloita varmistamalla, että lainatarve on todellinen, ja laske, kuinka paljon tarvitset lainaa. Lainaa ei kannata ottaa yhtään enempää, kuin todellinen tarpeesi on. 

Siirry sitten tutkimaan tämänhetkistä taloudellista tilannettasi. Laske tulosi, ota mukaan palkkatulojen lisäksi myös mahdolliset muualta saamasi etuudet ja pääomatulot. Tämän jälkeen tarkastele, mihin sinulla kuluu rahaa. Laske yhteen nykyisten velkojesi kuukausierät, asumismenosi sekä muut kuukausikulusi. Vähennä lopuksi menosi tuloistasi. 

Näin saat selville, kuinka paljon sinulle jää kuukaudessa rahaa kaikkien kulujen maksamisen jälkeen. Tämän jälkeen voi nähdä, kuinka suurta lainaa sinun on mahdollista nykyisillä tuloillasi lyhentää, ja millaisen takaisinmaksuajan lainallesi tarvitset. Mitä pidempi takaisinmaksu lainalla on, sitä pienemmät ovat lainan kuukausikulut.

Laskemalla tarkasti lainamäärän suhteutettuna tuloihisi jo ennen kuin haet lainaa, varmistat, että lainaprosessi sujuu mahdollisimman nopeasti. 

Lainojen yhdistäminen kannattaa myös ottaa huomioon. Jos sinulla on nykyisiä velkoja, jotka voisit yhdistää yhdeksi isommaksi, kannattaa se tehdä ennen kuin haet uutta lainaa. Näin pystyt säästämään lainakuluissasi jopa tuhansia eroja, ja lainatarve saattaakin parhaassa tapauksessa poistua yhdistelyn jälkeen. 

Nuori iloinen pariskunta pyöräilemässä löydettyään rahaa nopeasti Axolainan kautta.

Huomioi nämä asiat, kun etsit rahaa nopeasti

On monia asioita, jotka on hyvä ottaa huomioon silloin, kun etsit rahaa nopeasti.

Yksi tärkeimmistä asioita on lainatarve. Jos tarvitset nopeasti pienemmän summan rahaa, saatat löytää ystävän tai perheenjäsenen, joka pystyy lainaamaan sinulle tarvitsemasi summan. Jos rahantarpeesi on kuitenkin suurempi, kannattaa siirtyä tutkimaan lainamarkkinoita.

Toinen huomioon otettava tekijä on rahan kiireellisyys. Jos tarvitset rahaa välittömästi, sinulla ei välttämättä ole aikaa käydä läpi perinteistä, vakuudellisen lainan prosessia. Tällöin kannattaakin keskittyä etsimään vakuudettomia lainoja, joissa aikaa ei kulu vakuuksien tai takaajien hankintaan. Me Axolainalla vertailemme useiden pankkien tarjoamat vakuudettomat lainat, joten sinulla ei kulu aikaa parhaimman lainan etsimiseen. 

Olipa taloudellinen tilanteesi mikä tahansa, käytettävissäsi on vaihtoehtoja, kun tarvitset rahaa nopeasti. Varmista, että olet perillä erilaisista, saatavilla olevista vaihtoehdoista ennen lainan nostamista ja valitse niistä tarpeisiisi parhaiten sopiva.

Muita keinoja saada rahaa nopeasti

Laina on aina iso päätös, joka sitouttaa sinut takaisinmaksuun useiden vuosien ajaksi. Siksi on hyvä pohtia ennen lainan nostamista tilille, onko laina ainut keino saada rahaa nopeasti.

Alle olemme listanneet muutaman keinon, joilla voit kohentaa taloudellista tilannettasi. 

Vuokraa tai myy omaisuuttasi

Internet on tehnyt omaisuuden jakamisen ja myymisen helpoksi, joten lähes jokaisella on mahdollisuus tienata omalla omaisuudellaan.

Mikäli sinulla on huonekaluja, vaatteita tai kenkiä, joista voisit hyvillä mielin luopua ja ansaita rahaa, kannattaa kokeilla niiden myymistä. Myymiseen voit hyödyntää joko fyysisiä kirpputoreja ja markkinoita, tai vaihtoehtoisesti netissä toimiva alustoja tai käytettyjen vaatteiden myyntiin tarkoitettuja applikaatioita.

Tavaroiden yhteiskäyttö on myös yleistynyt, ja se onkin helppo keino ansaita lisätuloja. Käytännössä yhteiskäyttö tarkoittaa omaisuuden vuokraamista ja jakamista muiden kanssa. 

Jos sinulla on auto, joka ei ole jatkuvassa käytössä, voit harkita sen vuokraamista muille. Tähän tarkoitukseen löytyy alustoja, jonne voit listata autosi tiedot, jonka jälkeen halukkaat vuokraajat voivat löytää ilmoituksesi.

Myös asuntoasi tai kesämökkiäsi voit vuokrata eteenpäin lyhyiksi ajoiksi esimerkiksi AirBnB-palvelun kautta. 

Auton tai asunnon lisäksi voit vuokrata muutakin omaisuuttasi, kuten esimerkiksi urheilutarvikkeita, työkaluja tai astiastoja. 

Tienaa rahaa verkossa

Internet tarjoaa myös muita mahdollisuuksia rahan tienaamiseen.

Voit pohtia mahdollisuuksiasi ryhtyä freelanceriksi. Voit kykyjesi mukaan toimia esimerkiksi kirjanpitäjänä, verkkosivujen luojana, ohjelmoijana tai affiliaattina. Vaihtoehtoisesti voit myydä ottamiasi kuvia tai tekemiäsi taideteoksia. 

Mikäli tuntuu, etteivät yllä olevat vinkit vastaa osaamistasi, voit täyttää maksullisia kyselyitä. Erilaisia kyselyitä löytyy nopealla etsimisellä kymmeniä ja voit täyttää kyselyitä juuri niin monta kuin haluat. Yksittäisestä kyselystä tienaat muutamia euroja, ja kuukaudessa taskurahaa voit kerryttää kymmenistä euroista satoihin.