Lainavertailu kannattaa

Lainavertailun avulla löydät edullisimman lainan. Kauttamme vertailet nopeasti ja helposti 2000 € – 60 000 € lainatarjoukset.

 • Valid
  Et sitoudu mihinkään
 • Valid
  Se ei maksa sinulle mitään
 • Valid
  Saat parhaan tarjouksen

Trustscore 4.6 | 883 arvosteluun

Vastaanota edullinen lainatarjous

0
Erinomainen
Perustuu 883 arvosteluun
1 päivää sitten
Olen iloinen kun kaiki meni ihan hyvää
Olen iloinen kun kaiki meni ihan hyvää
Solveiga Upite
1 päivää sitten
nopeus ja helppous
nopeus ja helppous
Pentti Kuoksa
2 päivää sitten
Nopea vaivaton ja selkeästi esitettynä.
Nopea vaivaton ja selkeästi esitettynä.
Markku Tapani Heiskanen
4 päivää sitten
Hyvin toimi.
Hyvin toimi.
Mika
6 päivää sitten
Kommunikaatio
Kommunikaatio. Asialliset keskustelut ja joustavuus.
Jorma Vilho Leipälä
8 päivää sitten
Nopea
Löytyi sopiva tuote erittäin nopeasti
Tesa
8 päivää sitten
Kaikki toimi hyvin
Kaikki toimi hyvin
Minna Anneli Kasurinen
14 päivää sitten
Lainaa oli helppo hakea
Lainaa oli helppo hakea. Palvelu oli myös asiantuntevaa. Pyydetyt liitteet oli helposti lähetettävissä. Myös tällainen joka ei ole hyvä tietokoneen kanssa.
Tanja Tiihonen
14 päivää sitten
Helppo ja hyvä
Helppo ja hyvä, asianmukainen
Erja Leena Ihonen
22 päivää sitten
Minulle on AINA vähän ongelmallista…
Minulle on AINA vähän ongelmallista päästä jyvälle mitä tarkoitetaan mutta virheiden ja omien hoksottimien kautta tulee se "Ahaa" elämys ja kaikki hoituu todella hyvin. Kiitos kuitenkin kuuluu Teille joten, hyvin menee.
Riitta
22 päivää sitten
Arvostetaan asiakasta.
Kaikki toimi joustavasti.
Jukka Jokinen
23 päivää sitten
Oli hieman hankala ilmoittaa nuo…
Oli hieman hankala ilmoittaa nuo veropäätös viimmein hokasin että voi ottaa kuvan
Alpo Komminaho
23 päivää sitten
Erittäin hyvä ja aktiivinen viestintä…
Erittäin hyvä ja aktiivinen viestintä prosessin aikana, asiakkaalla tieto miten asiassa edetään. Puhelinpalvelu asiakaslähtöistä ja ystävällistä. Nopea päätös.
S.N
24 päivää sitten
Selkeää ohjeistusta
Selkeää ohjeistusta, soittamallakin sai heti yhteyden. Sujuvaa toimintaa.
Smertsu
28 päivää sitten
Sain helpotuksen elämääni teidän…
Sain helpotuksen elämääni teidän kautta! Kiitos siitä! Hienosti toimi!
Simo Blom
13 Kesäkuu
Yritys on ollut kärsivällinen ja…
Yritys on ollut kärsivällinen ja yritttänyt löytää ratkaisun minun pieneen ja väliaikaiseen pulmaani. Kiitos siitä.
Antti Koskinen
12 Kesäkuu
Спасибо за предоставленные кредит! Моя заявка была очень быстро рассмотрена и одобрена. Буду рекомендовать вас своим друзьям. .
Ваша компания быстро рассмотрела и одобрила кредит.
Olga Vargina
7 Kesäkuu
Nopea ja hyvä
Nopea ja hyvä
Leena Marketta Juuti
7 Kesäkuu
Mukava asiointi !
Palvelu oli sujuvaa ja miellyttävää, asiat hoituivat näppärästi!
Anuski
6 Kesäkuu
Kokemuksia luoton hausta verkossa
Luoton käsittely ja rahan siirto oli nopeaa. Muutenkin palvelu oli ensiluokkaista. Axolainaa voisi suositella ystävillekin.
Jarmo Sihvonen

Miksi lainavertailu kannattaa?

Lähes jokainen suomalainen ottaa elämänsä aikana jonkinlaista lainaa. Sen vuoksi onkin tärkeää, että kuluttajat ovat tietoisia lainavertailusta ja sen tärkeydestä. Lainojen hinnat vaihtelevat suuresti ja lainavertailu on ainut keino saada selville se sinulle sopivin laina.

Tämä artikkeli kertoo lainan vertailuun liittyvistä käsitteistä sekä asioista, joita sinun kannattaa huomioida ennen kuin päätät hyväksyä lainatarjouksen.

Lainoihin kuuluu lainanlyhennysten ja koron lisäksi monia muitakin kuluja, jotka on helppo jättää lainaa otettaessa huomioimatta. Todellisuudessa kulut ja korko vaihtelevat huomattavasti pankkien ja muiden lainanantajien välillä, minkä vuoksi lainan ehtoihin kannattaakin aina tutustua huolella.

On tavallista, että alun perin edulliselta näyttävä laina tuleekin huomattavasti luultua kalliimmaksi. Se voi tehdä elämän todella hankalaksi, erityisesti jos maksat jo valmiiksi muita lainoja pois tai saamasi lainan maksuehdoissa ei ole tarvitsemaasi joustoa tiukempina kuukausina.

Helpoin tapa löytää juuri sinulle sopiva laina on lainavertailu ja sen myötä saamasi tiedot lainamarkkinatilanteesta. Axolainan avulla teet sen helposti ja ilmaiseksi. 

Palvelussamme täytät lainahakemuksen helposti ja saat nopeasti tarjouksen monilta luotettavilta pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Mielestämme lainanvertailun tulee aina olla helppoa, jotta voisit tehdä elämäsi kannalta tärkeän päätöksen huolella ja riittävällä tiedolla.

Nuori ruskeahiuksinen nainen istuu kahvilassa tehden lainavertailua.

3 syytä käyttää lainavertailua 

 • Helppous: Täytät vain yhden hakemuksen, jonka jälkeen me teemme vertailun puolestasi!
 • Nopeus: Teet lainavertailun kauttamme vain muutamassa minuutissa, ja voit saada lainan tilillesi jopa saman päivän aikana.
 • Maksuttomuus: Lainavertailu on kauttamme aina ilmaista! Lainavertailupalvelun käyttö ei myöskään sido sinua mihinkään.

Vertaa lainat aina ennen, kun teet päätöksen suuntaan tai toiseen.

Lainavertailu käytännössä

Lainan ottaminen on aina iso päätös, johon tulee suhtautua sen vaatimalla vakavuudella. Kuitenkin lainan hakeminen ja vertailu on aina riskitöntä. Voit rauhassa lähettää lainahakemuksen, ilman huolta sitoumuksista tai sopimuksista.

Lainavertailu kauttamme on todella helppoa. Täytä sivun yläreunasta löytyvä lainahakemus, merkitse haluamasi lainasumma ja laina-aika. Tämän jälkeen pääset täyttämään yhteystietosi ja muut pankkien vaatimat lisätiedot. 

Lähetettyäsi hakemuksen välitämme tietosi yhteistyökumppaneillemme. Pidämme sinut ajan tasalla tarjousten tulvasta ja esitämme kaikki saamasi tarjoukset Omilla sivuillasi. Tämän helpommaksi ei lainavertailu muutu!

Kun löydät sopivan lainan, pääset allekirjoittamaan sen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi. Lainasopimuksen allekirjoituksen jälkeen pankki maksaa lainan tilillesi pikimmiten. 

Jos käy niin, ettei mikään saamistasi lainatarjouksista miellytä, voit jättää saamasi tarjoukset huomiotta. Tästä ei aiheudu sinulle minkäänlaisia kuluja, lainatarjoukset vain häviävät 30 päivän kuluessa. 

Lainavertailun tärkeimmät käsitteet

Ennen kuin haet lainaa, on sinun hyvä tuntea niihin liittyvät avaintermit ja -käsitteet. Seuraavaksi luetellut käsitteet löytyvät tavallisesti kaikista lainoista ja luotoista, mutta joissain tapauksissa ne saattavat ilmetä hieman eri nimillä.

Paras tapa tarkastaa lainan hinta on todellinen vuosikorko, joka sisältää lainan kaikki kustannukset. Se ei kuitenkaan yksin kerro sitä, mikä laina on paras juuri sinulle. Hintaa tärkeämpiä tekijöitä voivat olla esimerkiksi joustavat maksuehdot tai pieni kuukausierä. 

Nämä avainkäsitteet tietämällä lainavertailut helpottuvat huomattavasti:

Korko

Korko on yksinkertaistetusti lainan hinta. Korkoa kertyy siitä lainan osuudesta, jota ei ole vielä maksettu pois.

Kaikkiin lainoihin sisältyy aina korko, jonka suuruus voi vaihdella huomattavasti lainanantajien välillä. Myös lainatyypillä on vaikutusta koron suuruuteen. Vakuudettomissa lainoissa korko on usein korkeampi kuin vakuudellisissa lainoissa.

Tämä johtuu siitä, että vakuudettomat lainat sisältävät pankille suuremman riskin, jota ne tasoittavat korkeammalla korkoprosentilla. Me Axolainalla vertailemme puolestasi vakuudettomia lainoja, joten sinun ei tarvitse murehtia takaajista ja vakuuksista.

Korko voi vaihdella 4 % – 20 % välillä ja aiemmin vielä paljon tästä korkeammallekin. Nykyään on Suomen lainsäädännössä määritelty 20 % korkokatto, joka estää lainantarjoajien mahdollisuuden nostaa koron yli 20 %. Tämä suojaa kuluttajaa yllättäviltä ja kalliilta korkomenoilta. Korko voi siis korkeimmillaan olla 20 %, ei prosenttiakaan yli.

Alhaisempi korko tarkoittaa sinulle matalampia kustannuksia. Lainavertailut ovat helppo tapa päästä kärryille markkinoiden korkotasosta ja löytää edullisin lainatarjous. Tarkista korkotasosi säännöllisesti, jotta tiedät, ettet maksa lainastasi liikaa. 

Avausmaksu

Avausmaksu on yleinen käytäntö kaikissa lainoissa. Se on yleensä kertaluonteinen kulu, joka maksetaan lainan noston yhteydessä. Avausmaksun suuruus riippuu pitkälti lainantarjoajasta, mutta siihen vaikuttavat usein lainattavan rahasumman suuruus sekä hakijan tiedot. Avausmaksu voi vaihdella ilmaisesta aina satoihin euroihin tai tiettyyn prosenttiin lainattavasta summasta. Meidän palvelussamme saat aina selkeät tiedot lainavertailut tehdäksesi, myös siitä, millaisia kustannuksia lainoihin sisältyy.

Tilinhoitomaksu

Maksaessasi lainaa takaisin, perivät lainoittajat yleensä joka maksuerän yhteydessä lainanhoitokuluja, jotka voivat esiintyä nimillä ”tilinhoitopalkkio”, ”laskutuspalkkio” tai ”lainanhoitokustannukset”. Tämä muistuttaa perinteisten pankkien palveluista perimää maksua tai yritysten toimistokuluja. Tilinhoitopalkkiot eivät yleensä ole kertamaksuina suuria, vaikka niissäkin esiintyy suurta hajontaa eri toimijoiden välillä.

Pitkässä lainasuhteessa näistä ylimääräisistä kustannuksista kasvaa kuitenkin merkittävä summa rahaa. Tilinhoitopalkkio kannattaa siksi aina tarkastaa lainoja vertaillessa.

Mikäli lainoja on jo entuudestaan useita, tilinhoitopalkkioista aiheutuvat kulut kertaantuvat. Lainat kannattaakin yhdistää vaikkei varsinainen lainan korko pienenisikään - säästät joka kuukausi pelkästään sillä, että maksat yhtä tilinhoitomaksua usean sijaan.

Todellinen vuosikorko

Todellinen vuosikorko on muuttuja, joka lainoittajien täytyy lain mukaan aina ilmoittaa lainanhakijoille. Se sisältää kaikki lainanhoitokulut, kuten avausmaksun, tilinhoitomaksut sekä korot.

Todellisen vuosikoron avulla voit siis helposti tarkastella lainasta kuukausittain koituvia kustannuksia ja vertailla sinulle tarjottujen lainojen kokonaishintoja.

Lainavertailun tehdessäsi huomaat, että korot, maksut ja korvaukset vaihtelevat lainatarjouksesta toiseen, mikä tekee niiden vertailun haastavaksi. Koska todellinen vuosikorko sisältää kaikki nämä muuttujat, on sen avulla lainojen hintojen vertailu huomattavasti helpompaa. 

Mitä pienempi todellinen vuosikorko on, sen edullisemmasta lainasta on kysymys. Axolainan avulla näet useiden eri lainoittajien todelliset vuosikorot helposti muutamalla klikkauksella.

Muista kuitenkin, että edullisin laina ei aina ole paras vaihtoehto, vaan tarjouksen laatuun vaikuttavat myös esimerkiksi joustavat takaisinmaksuehdot tai mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin. Lainavertailut onkin syytä tehdä aina oma kokonaistilanne huomioiden.

Lainamäärä

Eri pankit myöntävät eri kokoisia lainoja. Jotkin pankit myöntävät lainoja 60 000 € saakka, toiset pankit taas ovat erikoistuneet pienempiin summiin.

Jos haet lainaa 30 000 €, kilpailutamme ensisijaisesti ne pankit puolestasi, jotka kykenevät tarjoamaan sinulle haluamasi lainamäärän. Joskus käy niin, ettei mikään pankki kykene myöntämään haluamaasi lainasummaa, vaan tarjoavat sinulle lainaa pienemmällä summalla. 

Tällaisessa tilanteessa, kun lainamäärä ei ole halutun suuruinen, kannattaa pohtia lainan tarkoitusta. Jos lainalla on tarkoitus kattaa koko keittiöremontti, voi olla, ettei pienempi laina ole tarpeeksi. Silloin kannattaa ehdottomasti pyytää lainatarjouksia myös muualta, tai esimerkiksi neuvotella oman pankin tarjoamista vakuudellisen lainan mahdollisuuksista. 

Jos hait lainaa tarkoituksenasi yhdistellä nykyiset lainasi, voi pienempikin lainasumma olla sysäys oikeaan suuntaan. Tällöin nykyisiä velkojasi kannattaa tarkastella rationaalisesti ja maksaa pois ensimmäisinä kalleimmat lainat. Näin olet askeleen lähempänä taloudellista tasapainoa. 

Takaisin maksavan aika on pitkä

Luotto maksetaan tavallisesti takaisin kuukausierissä. Kuukausierän koko määrittyy lainattavan summan, kulujen, korkojen sekä laina-ajan perusteella. Jotkin lainoittajat tarjoavat myös vaihtoehtoa maksuvapaista kuukausista, jonka aikana maksat lainastasi ainoastaan korot ja juoksevat kulut. Tällainen joustavuus voi auttaa sinua tiukempina kuukausina.

Lainavertailuissa kannattaa myös huomioida se, ovatko lainaerät säädetty tiukasti, vai voitko maksaa halutessasi minimierää suuremman summan, jolloin laina-aikasi ja sen myötä myös kokonaiskustannuksesi pienentyvät. Jos takaisinmaksu ei ole joustavaa, on hyvin todennäköistä, että maksat lainastasi lopulta tarpeettoman kalliin hinnan.

Otetaan esimerkiksi 30 00 euron laina, jossa korko on 6 %. Lainan kokonaishinta vaihtelee riippuen takaisinmaksuajasta, kuten myös kuukausierä. Kuukausierä pienenee, mitä pidempi takaisinmaksuaika on, kun taas lainan kokonaisumma kasvaa samassa suhteessa.

Suosittelemme aina ottamaan lainalle mahdollisimman pitkän takaisinmaksuajan. Esimerkiksi 15 vuoden laina-ajalla minimikuukausierä on 252 euroa, mutta voit huoletta maksaa lainaa enemmän pois niinä kuukausina, kun taloutesi voi hyvin. Tällä tavoin takaisinmaksuaika lyhenee tehokkaasti, mutta laina joustaa tarpeen vaatiessa. 

Oranssi kaavio lainan korkokustannuksista erilaisilla laina-ajoilla.

Miksi lainavertailu kannattaa aina tehdä hyvin?

Markkinat ovat nykyisin täynnä erilaisia lainantarjoajia ja lainoja. Oli tarpeesi tai tilanteesi mikä tahansa, rahan löytäminen ei ole vaikeaa.

Tarjonta kasvaa lisäksi vuosi vuodelta, kun yhä uudet firmat avaavat lainapöytänsä sellaisia tarvitseville. Tämän seurauksena valinnanvara ei juuri koskaan ole ollut suurempi, mitä tulee yksityisten henkilöiden rahoitusratkaisuihin.

Vaikka suuri tarjonta lisää kuluttajan lainavaihtoehtoja, vaikeuttaa se sopivan lainan löytämistä ja lainojen vertailua. 

Vaikka tuntisit lainojen peruskäsitteet ja ehtisit selvittää huolella tarvitsemasi summan, laina-ajan sekä mahdollisten korkotasojen vaihtelut talouteesi, et silti varmaan ikinä ehtisi käymään läpi edes murto-osaa lainoittajien lainatarjouksista.

Pelkästään googlettamalla sanan ”lainaa nopeasti” saat satoja osumia eri lainantarjoajista. Ennen kuin täytät yhteystietosi jokaisen sivuilla ja selvität tiesi varsinaiseen lainatarjoukseen, on aikaa yhtäkkiä kulunut helposti puolikin tuntia. 

Se onkin monien lainoittajien käyttämä keino asiakkaan sitouttamiseen – täyttämällä pitkän kaavakkeen valtavalla tietomäärällä kulutat paljon aikaa, jonka tunnet heittäneesi hukkaan, jos päätätkin kieltäytyä lainatarjouksesta.

Axolaina on lainanvertailupalvelu, jossa teet lainavertailun hetkessä ja saat saman tien eteesi tarjouksen lukuisilta luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme. 

Liiketoimintamme perustuu avoimuuteen ja pyrimme, että jokainen asiakkaamme löytäisi mieluisan lainatarjouksen. Meidän etumme on se, että saat eteesi helposti ymmärrettäviä tarjouksia, joista voit oman tilanteesi perusteella valita sinulle parhaimman lainan.

On mielestämme huolestuttavaa, että moni sortuu edelleen liian kalliisiin lainoihin, tai ottaa lainan ilman minkäänlaista vertailua. 

Tämä tuskin johtuu pelkästään tiedon puutteesta, sillä netti on nykyään täynnä tietoa ja tämän artikkelin kaltaisia ohjeita. Kysymys lienee enemmänkin mukavuudenhalusta ja ajan säästämisestä.

Kuitenkin vain vertailun avulla voit selvittää millaisen lainan voit saada ja kuinka hyvillä ehdoilla.

Pyrimme auttamaan ja helpottamaan valintaa siitä lähtien, kun tulet sivuillemme ja aina siihen asti, kun maksat pois viimeisen kuukausieräsi. 

Mielestämme lainanvertailun tulee olla helppoa, sillä vain niin ihmisillä on todellinen mahdollisuus ottaa taloutensa haltuun ja tehdä parempia päätöksiä.

Iloinen pariskunta tekee lainavertailua puhelimella pellolla istuen.

Onko lainojen hinnoissa todella eroja?

Kuten kaikissa muissakin kuluttajatuotteissa, myös lainojen hinnoissa on suuria eroja. Lainavertailun avulla saat yhdellä hakemuksella tietää edullisimman koron, joka sinun on mahdollista saada.

Useat lainantarjoajat listaavat nettisivuillaan esimerkinomaisesti laskelmia lainoista, jossa on käytetty niin sanottua ihannekorkoa ja takaisinmaksuaikaa. Jos teet lainapäätöksen vain näitä esimerkkihintoja vertailemalla, tulee saamasi lainatarjous luultavasti olemaan hyvin erilainen kuin annetussa esimerkissä. Esimerkkihinnat ovat vain esimerkkejä, jotka myös vaihtelevat lainatarjoajasta toiseen huomattavasti. 

Pankit antavat lainatarjouksen aina yksilöllisesti, ottaen huomioon juuri sinun takaisinmaksukyvykkyytesi ja elämäntilanteesi. Tämän vuoksi tulet hyvin todennäköisesti saamaan erilaisen tarjouksen kuin samasta pankista lainaa hakeva naapurisi. 

Siksi onkin tärkeää hyödyntää lainavertailua: et voi itse tietää etukäteen, mikä pankki ja millainen lainatarjous on sinulle paras.  

Lainavertailu kauttamme on sinulle aina ilmaista. Voit siis hakea lainaa huoletta, vaikka vain katsoaksesi, millainen lainatarjous sinulle myönnettäisiin. 

Vertailemme vain luotettavia lainoja

Lainamarkkinoilla on monia hyvämaineisia, kunnon ehtoja tarjoavia ja luotettavia pankkeja. Me teemme yhteistyötä vain tällaisten toimijoiden kanssa ja kauttamme vertailemasi lainatarjoukset tulevatkin aina vakiintuneilta ja lakia noudattavilta toimijoilta.

Meidän palvelumme perustettiin tarjoamaan ihmisille helpoin tapa saada yhdestä osoitteesta runsaasti luotettavia tarjouksia ilman ylimääräisiä kiemuroita. 

Huolellisen lainavertailun tärkeä lähtökohta onkin saada vertailtavat tiedot esille oikein ja tarkasti, jolloin pystyt huomaamaan tilanteet, joissa maksaisit lainoistasi liikaa tai ehdoilla, jotka eivät ole kannaltasi edulliset.

Nykyisin lainsäädäntö edellyttää lainoittajia ilmoittamaan tietyt avainluvut, kuten esimerkiksi todellisen vuosikoron, mutta monet kulut jätetään usein piiloon tai kirjataan pienellä präntillä lainapaperin kahdennelletoista sivulle. 

Axolainan filosofiana on aina ollut rehellisyys ja avoimuus. Meidän kanssamme työskentelevät lainanantajat sitoutuvat ilmoittamaan kaikki lukunsa niin, että pystymme helposti esittämään ne lainanhakijoille vertailukelpoisessa muodossa. Ja ennen kaikkea ilman ylimääräistä etsintää ja selailua.

Vertailemme näiden pankkien lainat puolestasi

TF Bank logo

Lainavertailu verkossa

Tällä hetkellä lainavertailumme koostuu yli 20 eri pankista. Pankkien kriteerit lainatarjouksen myöntämiselle eroavat toisistaan. Osa myöntää tarjouksen ilman liitetietoja, toinen vaatii tarkemman selvityksen hakijan taloudentilasta. Se, millaisin kriteerein yksittäinen pankki myöntää lainoja on haastavaa selvittää.

Toki on mahdollista tehdä empiiristä tutkimusta ja hakea jokaisesta pankista yksitellen lainaa tai hakea netistä tietoa. Joka tapauksessa se kuulostaa aika pitkäveteiseltä ja aikaa vievältä. 

Toinen vaihtoehto on käyttää apuna lainavertailua. Me teemme tutkimustyön puolestasi ja haemme takuulla parhaan lainan sinulle.

Vertailuumme koostuu useista digipankeista ja -rahoituslaitoksista. Syy sille, miksi hyödynnämme vertailussamme vain verkossa toimiva lainantarjoajia, selittyy niiden nopeudella ja edullisuudella. 

Tutut kivijalkapankit ovat prosesseissaan usein hitaita ja kankeita, ja lainatarjouksen saaminen vaatii aikaa ja useita lomakkeita. Netissä toimivat pankit myöntävät lainansa jopa muutaman tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä. Saat siis kauttamme lainan tilillesi jopa tuntien sisällä lainahakemuksen täyttämisestä, olettaen, että mahdollisesti pyydetyt liitteet on toimitettu pankkiin. 

Toinen perinteiset ja modernit rahoituslaitokset erottava tekijä on toimitilat. Kivijalkapankit joutuvat maksamaan konttoreistaan ja toimitiloistaan suuria summia kuukausittain, ja nämä kustannukset tulee jotain kautta kattaa, mikä näkyy suoraan lainojen kustannuksissa.

Kun vertailemme vain nettipankkeja, saat sellaisen lainan, joka ei sisällä muita kuluja kuin suoranaisesti lainaan liittyvät kulut. Sen vuoksi korko saattaa olla alhaisempi kuin perinteisestä pankista saatava. 

Lainavertailu Axolainojen avulla

Internetin ansiosta meidän kaltaisemme lainanvälityspalvelut ovat tehneet erilaisten luottojen ja rahoitusten kilpailuttamisesta suorastaan lapsellisen helppoa.

Meidän työmme lainanvälittäjä on olla välikätenä kuluttajan, eli sinun, sekä lainatarjoajan, eli pankin tai rahoitusyhtiön välillä. Lainan hakeminen kauttamme on aina sinulle ilmaista ja saat meiltä lainatarjoukset yhtä hyvillä ehdoilla, kuin pankeilta suoraan. Tämän vuoksi asiakkaamme voivat aina luottaa siihen, että meiltä saadut tiedot pitävät paikkansa ja lainavertailut onnistuvat luotettavasti.

Myös lainanvälittäjissä esiintyy monenlaisia toimijoita. Lainavertailut tulee aina suorittaa luotettavissa palveluissa, sillä vain niin saat kunnon käsityksen lainojen eroista. Kannattaakin aina huomioida keneltä tarjouksesi pyydät. Axolaina on osa pohjoismaista Axo Group -konsernia ja olemmekin yksi Pohjoismaiden suurimmista lainanvälittäjistä. Olemme pitkään markkinoilla ollut toimija, joka on välittänyt lainoja miljoonien edestä tuhansille ja tuhansille ihmisille. Voit lukea lisää asiakkaidemme tarinoita lainojen yhdistämisen kokemuksia -artikkelistamme. 

Paras lainavertailu

Paras lainavertailu on sellainen, joka toimii puolueettomasti ja vertailee suuren määrän lainantarjoajia. Siksi me olemme paras lainavertailu.

Vertailemme puolestasi useita luotettavia toimijoita, jonka vuoksi voit olla varma, että löydät kauttamme parhaan lainatarjouksen. 

Nämä edut saat, kun turvaudut meihin

 • Ilmaisen lainavertailun
 • Tarjouksen lukuisilta toimijoilta vain yhdellä hakemuksella
 • Helpon ja nopeasti täytettävän lainahakemuksen
 • Pitkän harkinta-ajan – tarjouksemme ovat voimassa jopa kuukauden lainan hakemisesta
 • Säästät aikaa, vaivaa ja euroja
 • Et sitoudu mihinkään tekemällä lainavertailut kauttamme
 • Tehokkaat pankkikumppanit – laina on tililläsi nopeasti

Oikeastaan ainoa vaikeus palvelussamme onkin päättäminen lainojen välillä. Se ei kuitenkaan yleensä johdu tiedosta, vaan siitä, että valitsemme kumppaneiksemme ainoastaan laadukkaita ja markkinoilla pitkään olleita toimijoita – se on mahdollista vain, jos tarjoaa jatkuvasti hyvillä ehdoilla varustettuja, markkinatilanteeseen istuvia lainavaihtoehtoja, luotettavasti sekä lakia noudattaen.

Suosittelemme, että kysyt tarjouksia myös muilta toimijoilta sekä omalta pankiltasi. Jos kuitenkin arvostat nopeutta, helppoutta ja laadukasta asiakaspalvelua, niin Axolaina on sinulle oikea ratkaisu. 

Lainavertailuidemme kautta saadut tarjoukset ovat voimassa jopa kuukauden niiden antamisen jälkeen, joten sinulla on runsaasti aikaa löytää tarpeisiisi paras rahoitus.

Meillä lainan saat aina nopeammin ja helpommin.

Lainavertailu on tarkkaa puuhaa

Koska laina on iso päätös, joka sitoo ottajansa useaksi vuodeksi takaisinmaksuun, ei lainapäätöstä tule tehdä harkitsemattomasti. Tämän vuoksi lainavertailu kannattaa tehdä perinpohjaisesti, jotta tiedät varmasti mihin olet ryhtymässä.

Kun puhutaan lainoista, pienetkin muutokset korkoprosentissa voi tarkoittaa vuosien kuluessa tuhansia euroja. Jo prosentinkin halvempi laina tarkoittaa helposti ylimääräistä etelänmatkaa erityisesti silloin, kun kyse on pitkistä laina-ajoista tai suurista lainasummista.

Mitä enemmän lainantarjoajia markkinoilla on, sitä edullisempia korkoja ja lainoja kuluttajan on mahdollista saada. Näiden perässä pysyminen voi olla haastavaa. Yksittäisiä lainoja tarkkaillessa moni tarjous ja kilpailun mukanaan tuoma hyöty menee sinulta helposti ohitse.

Kuitenkin luotettavaa lainanvertailusivustoa käytettäessä lainavertailu on helppoa. 

Toivomme, että Axolainan avulla sinäkin pystyt hyötymään siitä täysin rinnoin edullisen rahan ja hyvien ehtojen muodossa ja tekemään lainavertailut hyvällä mielellä.

Axolainan kautta vertailet lainasi helpommin. 

Vertailun lopuksi ja muistutukseksi

Tämän artikkelin lukemisen jälkeen olemme toivottavasti vakuuttaneet sinut lainavertailun tärkeydestä. Vielä kertauksen vuoksi voimme todeta, että lainavertailut kauttamme ovat ilmaisia ja voit säästää niiden avulla vuositasolla satoja tai jopa tuhansia euroja. Suorittamalla nopeat lainavertailut, voit helposti säästää jopa kuukausipalkan verran vuodessa.

Lopuksi helpotamme vielä edullisten lainojen etsintää käymällä läpi muutamia internetissä esiintyviä lainakäsitteitä. Tässä tapauksessa tieto ei lisää tuskaa, vaan edesauttaa parempien taloudellisten päätösten tekemistä. 

Laina

Laina on kahden tai useamman osapuolen sopimus, jossa lainanantaja myöntää rahaa tiettyjä ehtoja vastaan lainanottajalle. Lainoihin sisältyvät esimerkiksi vipit, luotot, opintolaina sekä autolaina.

Luotto

Luotto on tiettyyn rahasummaan liittyvä sopimus lainanantajan, kuten esimerkiksi pankin tai jonkin muun tahon, ja asiakkaan välillä. Luotoista puhutaan yleensä hieman lainoja pienempien, mutta vippejä suurempien summien kohdalla.

Pikavippi

Pikavippi tarkoittaa yleensä pientä, nopeasti saatavaa kertalainaa. Pikavipeille on tyypillistä erityisesti se, että ne saadaan nostettua nopeasti ja ilman minkäänlaista vertailua.

Lainavertailut

Lainavertailu on paras tapa löytää juuri sinulle sopiva kulutusluotto tai laina.

Kuka voi käyttää lainavertailua?

Miksi lainoja kannattaa vertailla?

Miten vertailla lainoja?

Miten pitkään lainavertailu vie?