Laina heti tilille

Onko tavoitteenasi saada laina heti tilille? Axolainan kautta haet lainaa parissa minuutissa ja saat lainapäätöksen nopeasti!

  1. Hae lainaa 
  2. Kilpailutamme pankit puolestasi
  3. Lähetämme sinulle parhaan tarjouksen
  4. Nosta rahat tilillesi

Trustscore 4.6 | 280 arvostelut

Vastaanota edullinen lainatarjous

58 412
Käsiteltyä hakemusta viime kuussa

Näytetään 4 & 5 tähden arvostelumme

Mauri Ievanen

piti maksaa pois kallis ja hankala…

piti maksaa pois kallis ja hankala laina. tämä oli onnenpotku.loistavaa

Timo Matti Junnikkala

Nopeaa ja vaivatonta lainanhakua

Nopeaa ja vaivatonta lainanhakua

Katja Puro

Palvelu on helppo käyttöinen ja nopea

Palvelu on helppo käyttöinen ja nopea. Asiakaspalvelu ystävällistä ja asiantuntevaa, ei jäänyt mitään hampaankoloon. Kiitos! Voin suositella!!! Hyvää kesän alkua!

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Jaana Marita Koskivuori

Asiakaspalvelu hyvä

Asiakaspalvelu hyvä, ystävällistä , rehellisen tuntuista palvelua. Kaikkiin kysymyksiin vastattiin asiallisesti ja luottamusta herättävästi.

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Veikko Tapani Mäkinen

Vaivaton haku ja nopea palvelu.

Vaivaton haku ja nopea palvelu.

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Maija Lahtinen

Nopeaa ja helppoa!

Nopeaa ja helppoa!

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Mellu

Hyvä ja nopea palvelu.

Hyvä ja nopea palvelu.

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Greger Niklas Granlund

Service i telefon på svenska var mycket bra, hoppas att era mail mm också kommer på svenska.

Service på svenska i telefon 😄

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Mika Antero Mattila

Mutkaton ja helppo

Mutkaton ja helppo

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Urmas Raap

Kaikki toimii nopeasti, olen erittäin tyytyväinen tähän palveluun.

Kaikki toimii nopeasti.Olen erittäin tyytyväinen tällaiseen palveluun. Suuret kiitokset. Suosittelen ehdottomasti muille lainanhakijoille.

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Tarja

Nopea ja asiantunteva palvelu

Nopea ja asiantunteva palvelu. Selkeästi kerrottu kaikki lainaan liittyvät ehdot.

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Sari

Hyvä laina

Tosi nopea laina ja hyvä voin hyvällä mielellä suositella muillekin

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Sari Periäinen

Asoimisen helppous/nopeus

Asoimisen helppous/nopeus

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Matti

Olen todella ylpeä axo lainan…

Olen todella ylpeä axo lainan toiminnasta .olisin jäänyt ilman lainaa ellei axo lainan tyttö olisi soittanut ja auttanut minua lainansuhteen .suur kiitos teille .tt.matti

Lue lisää

Hannu Tapio Ruotsalainen

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu

Vastaus yritykseltä Axolaina
4 päivää sitten
Lue lisää

Monia syitä saada laina heti tilille

Äkillinen rahapula saattaa yllättää kenet tahansa ja aina säästöistä ei löydy juuri sellaista summaa kuin tarve vaatii. Ehkäpä olet juuri ehtinyt tekemään säästöilläsi tärkeän hankinnan, kun jokin laite päättää ottaa ja hajota. Erilaiset laitteiden korjaukset, auton huolto ja kodin remontointi ovatkin yleisimpiä syitä saada laina heti tilille.

Kun tarvitset helpon ja nopean ratkaisun taloustilanteeseesi, kannattaa hakea lainaa netistä. Monesti tämä on myös nopein tapa saada laina heti tilille. Luonnollisesti lainahakemuksen käsittelyyn on tilanteesta riippuen hyvä varata jonkin verran aikaa, mutta enää ei sentään tarvitse lähteä henkilökohtaisesti pankkikonttoriin lainasta neuvottelemaan. Nykyään on mahdollista hakea netistä niin iso kuin myös pieni laina heti tilille. 

Mies on juuri saanut lainarahan tilille ja puhuu puhelimessa

Hae lainaa heti useasta paikasta yhdellä hakemuksella

Axolainan maksuton palvelu on kätevä työkalu hakea lainaa 60 000 euroon asti ja saada rahat nopeasti. On myös yhtä lailla mahdollista saada pieni laina heti tilille, voit lainaa aina 2000 eurosta ylöspäin.

Mikä parasta, lainavertailumme avulla voi helposti saada lainatarjouksen useilta luotettavilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta yhdellä hakemuksella. Tämä tekee lainan saamisesta entistä nopeampaa.

Käytännössä sinun tarvitsee syöttää vertailutyökaluumme vain haetun lainan määrä euroina sekä toivotun takaisinmaksuajan pituus vuosina. Tämän jälkeen pääset täyttämään lainanantajien kannalta tärkeät tiedot lomakkeelle, jonka myötä välitämme sitten hakemuksesi useille pankeille ja rahoituslaitoksille käsiteltäväksi.

Pieni laina heti tilille ilman lisäkuluja?

Axolainan lainavertailupalvelun kautta saat lähettämäsi hakemuksen perusteella useita lainatarjouksia eri lainanantajilta, kunhan mahdollisimman moni yhteistyökumppaneistamme on ehtinyt käsitellä asian. On siis hyvä varautua siihen, että tämä on prosessin ainoa vaihe, joka vaatii hieman aikaa. Näin voimme kuitenkin taata sen, että saat mahdollisimman monta hyvää tarjousta lainastasi ja löydämme sinulle varmasti sen sopivimman vaihtoehdon ennen.

Laina ei siis siirry tilille heti samalla hetkellä, kun olet lomakkeen lähettänyt, sillä me emme myönnä lainoja, vaan kilpailutamme ja välitämme yhteistyökumppaneidemme lainatarjouksia. Vertailemme puolestasi saamasi lainatarjoukset, jotta löydämme tarjolla olevista vaihtoehdoista sinulle parhaimman lainan. Pieni laina heti tilille vaatii siis aikaa, samoin kuin isompikin laina. 

Me haluamme siis tarjota palvelun, jonka kautta on mahdollista hakea ja saada nopeasti lainaa sellaisilla ehdoilla, jotka ovat hakijalle mieleen. Tämä onnistuu yhteistyökumppaneidemme avulla, kilpailutamme ja vertailemme puolestasi 18 eri pankin ja rahoituslaitoksen lainatarjoukset. Näin sinun on mahdollista löytää itsellesi edullinen laina.

Mikäli sinulla ei ole välttämätöntä tarvetta saada lainaa heti tilille, ovat kauttamme saadut tarjoukset voimassa jopa kuukauden ajan. Näin ollen palvelumme soveltuu äkisti yllättäneen rahan tarpeen paikkaamisen lisäksi myös vaikkapa pitkään mielessä olleiden unelmien toteuttamiseen.

Laina heti tilille vai vertailu ja valinta?

Lainan saaminen heti tilille ei tarvitse tarkoittaa sitä, että joudut valitsemaan ensimmäisen eteesi osuvan lainan. Siksi Axolainan kautta saa kätevästi useamman lainatarjouksen, joista valita, joten löydät todennäköisesti aina edullisen lainan. Lainatarjouksia vertaillessa on syytä etsiä vastausta ainakin kolmeen kysymykseen. 

Näitä ovat:

  • Mikä on lainan todellinen vuosikorko?
  • Millaisia ehtoja lainan takaisinmaksuun liittyy?
  • Liittyykö lainaan jotain muita kuluja ja millaisiksi kokonaiskulut muodostuvat?
Mies ja nainen kävelyttävät husky-koiraansa talvisessa maisemassa

Voiko ilman vakuuksia saada lainan heti tilille?

On yleinen olettamus, että moni lainanantaja vaatisi lainaa myöntäessään hakijalta jonkinlaisen vakuuden riippumatta siitä, haluaako lainan heti tilille vai ei. Vakuutena voi olla henkilö, joka takaa maksavansa lainan takaisin alkuperäisen lainaajan puolesta tämän syystä tai toisesta estyessä näin toimimaan. Toinen verrattaen yleinen käytäntö on joko lainaa hakevan henkilön tai jonkun hänen lähipiiriinsä kuuluvan omaisuuden asettaminen lainan vakuudeksi. Monesti kyseessä on asunto tai kiinteistö.

Axolainan kautta hakiessasi lainaa et kuitenkaan tarvitse vakuuksia lainkaan. Et siis tarvitse henkilöä takaamaan etkä omaisuutta vakuudeksi, kunhan olet 18 vuotta täyttänyt. Lisäksi sinulla on oltava säännölliset kuukausitulot eikä luottorekisterissäsi saa olla merkintöjä aikaisemmista maksujen laiminlyönneistä.

Axolaina on luotettava lainanvertailupalvelu

Pohjoismaissa jo pitkään toiminut Axolaina tunnetaan ennen kaikkea luotettavana ja helppokäyttöisenä palveluna. Toimimme yhteistyössä harkitusti valittujen suomalaisten ja pohjoismaalaisten pankkien sekä rahoituslaitosten kanssa, jotka ovat Finanssivalvonnan tai Aluehallintoviraston valvomia sekä noudattavat lakia ja alan hyviä tapoja.

Toinen vahvuutemme on asiakaspalvelu, jota haluamme myös jatkuvasti kehittää. Voit asioida kanssamme suomeksi kaikissa palveluumme liittyvissä asioissa. Myös mahdolliset kehitysehdotukset ja muut ideat ovat tervetulleita.

Saa laina heti tilille näistä pankeista: