Laina heti tilille

Onko tavoitteenasi saada laina heti tilille? Axolainan kautta haet lainaa parissa minuutissa ja saat lainapäätöksen nopeasti!

 • Valid
  Hae lainaa 
 • Valid
  Kilpailutamme pankit puolestasi
 • Valid
  Vertaile tarjoukset ja löydä sinulle paras
 • Valid
  Nosta rahat tilillesi

Trustscore 4.6 | 850 arvosteluun

Vastaanota edullinen lainatarjous

0
Erinomainen
Perustuu 850 arvosteluun
4 päivää sitten
Palvelu oli hyvää
Palvelu oli hyvää
Sami Kullervo Koskenniemi
6 päivää sitten
Nopea yhteydenpito
Nopea yhteydenpito, helppo palvelu
karita
15 päivää sitten
arvio ok
Kokonaisuus ok, kiitos
Kirsi Hannele Kolehmainen
18 päivää sitten
"pieleen" meni se että tähdissä ei…
"pieleen" meni se että tähdissä ei näkynyt oliko hyvä ylhäällä vai alhaalla... ;-) Anna teiltä soitti ja auttoi minua parikin kertaa (laittamaan pääni syvemmälle suohon) No, loppuvelka jäänee perikunnan hoidettavaksi... :-D No eurojackpottia odotellessa. :-) Petri
Petri Ahonen
19 päivää sitten
Kaikki meni hyvin
Kaikki meni hyvin Homma hoitui nopeasti ja tehokkaasti, oikein hyvä!
Sanna
19 päivää sitten
Helppo haku.
Helppo haku.
Niina Kristiina Outila
22 päivää sitten
Nopea päätös lainasta
Nopea päätös lainasta, perinpohjainen palvelu.
Heidi
25 päivää sitten
Kiitos kuuluu teille,hyvin helposti…
Kiitos kuuluu teille,hyvin helposti saatava laina.
Ulla
25 päivää sitten
Erittäin hyvä
Palvelut ovat niin hienoa. Kiitos! Korkot vähän koholla
Navideh Ashjaeimiandoab
25 päivää sitten
Good service.but still wait for answer
Good service.but still wait for answer. I hope I will get back at soon. 😊.i will more happy for good service.
Somying Khwanyuen
26 päivää sitten
Tyytyväinen
Asia olisi varmaan edennyt nopeammin jos minä olisin osannut täyttää hakemuksen heti oikein.teidän puolelta en löydä mitään mistä olisin ollut pettynyt.kiitoksia teille.
Kari Antero Pelkonen
27 päivää sitten
Asian helppo hoitoisuus.
Asian helppo hoitoisuus.
Jorma
27 päivää sitten
Nopea toiminta.
Lainan haku oli helppoa ja ripeää. Suosittelen.
Anna-Kaarina Mäkinen
28 päivää sitten
Nopeaa ja helppoa toimintaa!
Nopeaa, erittäin nopeaa toimintaa, ja helppoa! Olin varautunut täyttämään vaikka mitä lomakkeita mutta yhtäkkiä rahat olivat tilillä! Harjoittelen vielä käyttöä mutta vaikuttaa tosi mahtavalta! Kiitos! 🙏🥰
Katja Savonen
20 Huhtikuu
Helppo homma
Helppo homma
Raido Kalamees
19 Huhtikuu
I think if you submit all the documents that are being asked then you are good to go so i recommend everyone to try
Yeah the service was good everything they asked for me when i gave it to them it was very fast so for me that's why i think it was good very good
Peter Famou Tchouamou
19 Huhtikuu
Nopea palvelu
Nopea palvelu
Ansku
16 Huhtikuu
Nopea päätös.
Nopea päätös.
Silvo
13 Huhtikuu
Mutkatonta ja helppoa
Mutkatonta ja helppoa
Teija
12 Huhtikuu
Hyvät lainatarjoukset
Selkeät toiminnot, läpinäkyvää. Sain hyvät ja asialliset, jopa edulliset lainatarjoukset. Toiminta nopeaa. Rahat tilillä seuraavana päivänä ❤️
Taina

Monia syitä saada laina heti tilille

Äkillinen rahapula saattaa yllättää kenet tahansa ja aina säästöistä ei löydy juuri sellaista summaa kuin tarve vaatii. Ehkäpä olet juuri ehtinyt tekemään säästöilläsi tärkeän hankinnan, kun jokin laite päättää ottaa ja hajota. Erilaiset laitteiden korjaukset, auton huolto ja kodin remontointi ovatkin yleisimpiä syitä saada laina heti tilille.

Kun tarvitset helpon ja nopean ratkaisun taloustilanteeseesi, kannattaa hakea lainaa netistä. Monesti tämä on myös nopein tapa saada laina heti tilille. Luonnollisesti lainahakemuksen käsittelyyn on tilanteesta riippuen hyvä varata jonkin verran aikaa, mutta enää ei sentään tarvitse lähteä henkilökohtaisesti pankkikonttoriin lainasta neuvottelemaan. Nykyään on mahdollista hakea netistä niin iso kuin myös pieni laina heti tilille. 

Mies on juuri saanut lainarahan tilille ja puhuu puhelimessa

Hae lainaa heti useasta paikasta yhdellä hakemuksella

Axolainan maksuton palvelu on kätevä työkalu hakea lainaa 60 000 euroon asti ja saada rahat nopeasti. On myös yhtä lailla mahdollista saada pieni laina heti tilille, voit lainaa aina 2000 eurosta ylöspäin.

Mikä parasta, lainavertailumme avulla voi helposti saada lainatarjouksen useilta luotettavilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta yhdellä hakemuksella. Tämä vuoksi kulutusluotto on mahdollista saada entistäkin nopeammin.

Käytännössä sinun tarvitsee syöttää vertailutyökaluumme vain haetun lainan määrä euroina sekä toivotun takaisinmaksuajan pituus vuosina. Tämän jälkeen pääset täyttämään lainanantajien kannalta tärkeät tiedot lomakkeelle, jonka myötä välitämme sitten hakemuksesi useille pankeille ja rahoituslaitoksille käsiteltäväksi.

Pieni laina heti tilille ilman lisäkuluja?

Axolainan lainavertailupalvelun kautta saat lähettämäsi hakemuksen perusteella useita lainatarjouksia eri lainanantajilta, kunhan mahdollisimman moni yhteistyökumppaneistamme on ehtinyt käsitellä asian. On siis hyvä varautua siihen, että tämä on prosessin ainoa vaihe, joka vaatii hieman aikaa. Näin voimme kuitenkin taata sen, että saat mahdollisimman monta hyvää tarjousta lainastasi ja löydämme sinulle varmasti sen sopivimman vaihtoehdon ennen.

Laina ei siis siirry tilille heti samalla hetkellä, kun olet lomakkeen lähettänyt, sillä me emme myönnä lainoja, vaan kilpailutamme ja välitämme yhteistyökumppaneidemme lainatarjouksia. Vertailemme puolestasi saamasi lainatarjoukset, jotta löydämme tarjolla olevista vaihtoehdoista sinulle parhaimman lainan. Pieni laina heti tilille vaatii siis aikaa, samoin kuin isompikin laina, esimerkiksi silloin, kun kyseessä on lainojen yhdistäminen

Me haluamme siis tarjota palvelun, jonka kautta on mahdollista hakea ja saada nopeasti lainaa sellaisilla ehdoilla, jotka ovat hakijalle mieleen. Tämä onnistuu yhteistyökumppaneidemme avulla, kilpailutamme ja vertailemme puolestasi yli 20 eri pankin ja rahoituslaitoksen lainatarjoukset. Näin sinun on mahdollista löytää itsellesi edullinen laina.

Mikäli sinulla ei ole välttämätöntä tarvetta saada lainaa heti tilille, ovat kauttamme saadut tarjoukset voimassa jopa kuukauden ajan. Näin ollen palvelumme soveltuu äkisti yllättäneen rahan tarpeen paikkaamisen lisäksi myös vaikkapa pitkään mielessä olleiden unelmien toteuttamiseen.

Laina heti tilille vai vertailu ja valinta?

Lainan saaminen heti tilille ei tarvitse tarkoittaa sitä, että joudut valitsemaan ensimmäisen eteesi osuvan lainan. Siksi Axolainan kautta saa kätevästi useamman lainatarjouksen, joista valita, joten löydät todennäköisesti aina edullisen lainan. Lainatarjouksia vertaillessa on syytä etsiä vastausta ainakin kolmeen kysymykseen. 

Näitä ovat:

 • Mikä on lainan todellinen vuosikorko?
 • Millaisia ehtoja lainan takaisinmaksuun liittyy?
 • Liittyykö lainaan jotain muita kuluja ja millaisiksi kokonaiskulut muodostuvat?
Mies ja nainen kävelyttävät husky-koiraansa talvisessa maisemassa

Voiko ilman vakuuksia saada lainan heti tilille?

On yleinen olettamus, että moni lainanantaja vaatisi lainaa myöntäessään hakijalta jonkinlaisen vakuuden riippumatta siitä, haluaako lainan heti tilille vai ei. Vakuutena voi olla henkilö, joka takaa maksavansa lainan takaisin alkuperäisen lainaajan puolesta tämän syystä tai toisesta estyessä näin toimimaan. Toinen verrattaen yleinen käytäntö on joko lainaa hakevan henkilön tai jonkun hänen lähipiiriinsä kuuluvan omaisuuden asettaminen lainan vakuudeksi. Monesti kyseessä on asunto tai kiinteistö.

Axolainan kautta hakiessasi lainaa et kuitenkaan tarvitse vakuuksia lainkaan. Et siis tarvitse henkilöä takaamaan etkä omaisuutta vakuudeksi, kunhan olet 18 vuotta täyttänyt. Lisäksi sinulla on oltava säännölliset kuukausitulot eikä luottorekisterissäsi saa olla merkintöjä aikaisemmista maksujen laiminlyönneistä.

Axolaina on luotettava lainanvertailupalvelu

Pohjoismaissa jo pitkään toiminut Axolaina tunnetaan ennen kaikkea luotettavana ja helppokäyttöisenä palveluna. Toimimme yhteistyössä harkitusti valittujen suomalaisten ja pohjoismaalaisten pankkien sekä rahoituslaitosten kanssa, jotka ovat Finanssivalvonnan tai Aluehallintoviraston valvomia sekä noudattavat lakia ja alan hyviä tapoja.

Toinen vahvuutemme on asiakaspalvelu, jota haluamme myös jatkuvasti kehittää. Voit asioida kanssamme suomeksi kaikissa palveluumme liittyvissä asioissa. Myös mahdolliset kehitysehdotukset ja muut ideat ovat tervetulleita.

Saa laina heti tilille näistä pankeista:

TF Bank logo