Onko mahdollista saada laina ilman liitteitä?

Laina on joissakin tapauksissa mahdollista saada ilman palkkakuittien tai tiliotteiden lähettämistä. Hae lainaa ilman liitteitä jo tänään!

  • Valid
    Täytä lainahakemus nopeasti
  • Valid
    Saa lainatarjouksia yli 20 eri pankista
  • Valid
    Aina ilmaiseksi

Trustscore 4.6 | 883 arvosteluun

Vastaanota edullinen lainatarjous

0
Erinomainen
Perustuu 883 arvosteluun
1 päivää sitten
Olen iloinen kun kaiki meni ihan hyvää
Olen iloinen kun kaiki meni ihan hyvää
Solveiga Upite
1 päivää sitten
nopeus ja helppous
nopeus ja helppous
Pentti Kuoksa
2 päivää sitten
Nopea vaivaton ja selkeästi esitettynä.
Nopea vaivaton ja selkeästi esitettynä.
Markku Tapani Heiskanen
4 päivää sitten
Hyvin toimi.
Hyvin toimi.
Mika
6 päivää sitten
Kommunikaatio
Kommunikaatio. Asialliset keskustelut ja joustavuus.
Jorma Vilho Leipälä
8 päivää sitten
Nopea
Löytyi sopiva tuote erittäin nopeasti
Tesa
8 päivää sitten
Kaikki toimi hyvin
Kaikki toimi hyvin
Minna Anneli Kasurinen
14 päivää sitten
Lainaa oli helppo hakea
Lainaa oli helppo hakea. Palvelu oli myös asiantuntevaa. Pyydetyt liitteet oli helposti lähetettävissä. Myös tällainen joka ei ole hyvä tietokoneen kanssa.
Tanja Tiihonen
14 päivää sitten
Helppo ja hyvä
Helppo ja hyvä, asianmukainen
Erja Leena Ihonen
22 päivää sitten
Minulle on AINA vähän ongelmallista…
Minulle on AINA vähän ongelmallista päästä jyvälle mitä tarkoitetaan mutta virheiden ja omien hoksottimien kautta tulee se "Ahaa" elämys ja kaikki hoituu todella hyvin. Kiitos kuitenkin kuuluu Teille joten, hyvin menee.
Riitta
22 päivää sitten
Arvostetaan asiakasta.
Kaikki toimi joustavasti.
Jukka Jokinen
23 päivää sitten
Oli hieman hankala ilmoittaa nuo…
Oli hieman hankala ilmoittaa nuo veropäätös viimmein hokasin että voi ottaa kuvan
Alpo Komminaho
23 päivää sitten
Erittäin hyvä ja aktiivinen viestintä…
Erittäin hyvä ja aktiivinen viestintä prosessin aikana, asiakkaalla tieto miten asiassa edetään. Puhelinpalvelu asiakaslähtöistä ja ystävällistä. Nopea päätös.
S.N
24 päivää sitten
Selkeää ohjeistusta
Selkeää ohjeistusta, soittamallakin sai heti yhteyden. Sujuvaa toimintaa.
Smertsu
28 päivää sitten
Sain helpotuksen elämääni teidän…
Sain helpotuksen elämääni teidän kautta! Kiitos siitä! Hienosti toimi!
Simo Blom
13 Kesäkuu
Yritys on ollut kärsivällinen ja…
Yritys on ollut kärsivällinen ja yritttänyt löytää ratkaisun minun pieneen ja väliaikaiseen pulmaani. Kiitos siitä.
Antti Koskinen
12 Kesäkuu
Спасибо за предоставленные кредит! Моя заявка была очень быстро рассмотрена и одобрена. Буду рекомендовать вас своим друзьям. .
Ваша компания быстро рассмотрела и одобрила кредит.
Olga Vargina
7 Kesäkuu
Nopea ja hyvä
Nopea ja hyvä
Leena Marketta Juuti
7 Kesäkuu
Mukava asiointi !
Palvelu oli sujuvaa ja miellyttävää, asiat hoituivat näppärästi!
Anuski
6 Kesäkuu
Kokemuksia luoton hausta verkossa
Luoton käsittely ja rahan siirto oli nopeaa. Muutenkin palvelu oli ensiluokkaista. Axolainaa voisi suositella ystävillekin.
Jarmo Sihvonen

Vakuudeton laina on mahdollista saada ilman liitteitä

Vakuudeton laina ilman liitteitä on mahdollista saada nopeasti tilille.

Pankit voivat myöntää lainaa myös ilman liitteitä, mutta tällöin on kyseessä yleensä pieni laina, jossa takaisinmaksuaika on lyhyt. Tällainen laina on muun muassa pikalaina, jonka lainamäärä on korkeintaan muutaman tuhannen euron suuruinen. 

Jos myönteinen lainapäätös annetaan ilman lisätietoja, lainan korko on usein korkeampi, kuin sellaisissa lainoissa, joissa hakemuksessa annetut tiedot on varmistettu liitteillä. Korkeammalla korolla pankki turvaa selustansa sellaista tilannetta vastaan, jossa hakija ei pystyisikään maksamaan nostettua lainaa takaisin. 

Suuremman lainasumman lainoja harvoin myönnetään ilman minkäänlaisia liitetietoja. Pankki pyytää liitetietoja varmistaakseen lainanhakijan valmiuden maksaa laina takaisin.

Tämä johtuu pankin arvioimasta lainariskistä; kun lainasumma kasvaa, kasvaa myös riski sille, että pankki menettää rahaa, mikäli lainaa ei maksetakaan takaisin. 

Kuka voi hakea lainaa? 

Axolainan kautta lainaa voivat hakea sellaisen täysi-ikäiset henkilöt, joilla on säännölliset kuukausitulot eikä luottotiedoista löydy maksuhäiriömerkintöjä.

Laina ilman liitteitä nopeasti netistä?

Ison, vakuudellisen lainan, esimerkiksi asuntolainan saaminen vaatii usein paljon aikaa ja vaivaa. Vakuudelliset lainat myös vaativat lisätietoja takuista ja vakuuksista. Neuvottelut voivat kestää päiviä, viikkoja tai jopa kuukausia, ja usein ne käydään paikan päällä pankissa.

Vakuudeton laina, eli toisin sanoen kulutusluotto, on kuitenkin helppoa saada netistä, olipa kyseessä sitten iso tai pieni laina tai vaikkapa lainojen yhdistäminen

Useimmiten pankit haluavat jonkinlaisia liitteitä tai tositteita hakijan taloudellisesta tilasta ja tuloista. Aina se ei kuitenkaan ole välttämätöntä. 

Jotkin pankit myöntävät lainoja vain hakemuksessa löytyvien tietojen perusteella. Sinun ei tarvitse tietää, mitkä kilpailuttamamme pankit tarvitsevat lisätietoja, ilmoitamme sinulle selkeästi, mikäli sinun tulee toimittaa liitteitä lainanmyöntäjälle. 

Pankit pyytävät liitteitä määritelläkseen hakijan taloudellisen tilanteen. Kun pankki on perillä tuloistasi, pystyy se määrittelemään sinulle parhaimman koron. 

Vaikka liitteiden toimittaminen voi aluksi kuulostaa siltä, ettei pankki usko lainahakemuksessa ilmoittamiisi tietoihin, on lisätietojen toimittamisesta sinulle loppujen lopuksi hyötyä.

Liitteet vaikuttavat lainan myöntämispäätökseen. Liitteiden lähettämisen jälkeen pankki päättää, hylkääkö se hakemuksesi vai myöntääkö lainan sinulle. Myöntävän päätöksen saadessasi liitetiedot ovat voineet vaikuttaneet lainan korkoon alentavasti. 

Jos saa pankilta kieltävän vastauksen, voi se johtua esimerkiksi siitä, että uusi laina on liian suuri suhteessa hakijan tuloihin. Jos pohdit, miksi en saa lainaa, voit aina ottaa pankkiin yhteyttä ja kysyä syitä hylättyyn lainapäätökseen. 

Kilpailutamme näiden pankkien lainat puolestasi:

TF Bank logo

Mihin liitteitä tarvitaan?

Pankit useimmiten pyytävät lainanhakijalta liitetietoja, jotta voivat varmistaa lainahakemuksessa annettujen tietojen paikkaansa pitävyyden. Vaikka liitteiden lähettäminen saattaakin aluksi tuntua hakijasta tarpeettomalta, on näiden tietojen tarkastaminen osa vastuullista lainaamista.

Lainanhakijan taloudellisen tilanteen tarkistamalla pankki tai rahoituslaitos varmistuu hakijan taloudellisesta tilanteesta, sekä siitä, että laina on mahdollista maksaa takaisin ilman, että siitä aiheutuu suurempia taloudellisia vaikeuksia lainanhakijalle. 

Jos pankki myötäisi hakijalle liian suuren lainan hakijan tuloihin nähden, koituisi siitä helposti ongelmia sekä hakijalle itselleen, että lainan myöntäneelle pankille. 

Liitteet näin ollen auttavat lainanmyöntäjää tekemään vastuullisen lainapäätöksen. 

Millaisia liitteitä pankki useimmiten pyytää?

Pankin pyytämät liitteet ovat yksinkertaisia dokumentteja, mitä useimmat suomalaiset löytävät käden käänteessä.

Yleisimmät liitteet, joita useimmat pankit pyytävät ovat tiliote, palkkakuitti ja joissain tapauksissa veroilmoitus. 

Tiliotteesta pankki näkee palkkatulosi, mutta myös tililtä lähteneet maksut ja muut kulut. Näin pankki voi määritellä menojesi ja kulujesi suhteen ja laskea, onko sinulla varaa lainan kuukausierään. Kopion tiliotteesta saa helposti omasta verkkopankista. 

Palkkakuitti on palkkatöissä oleville tuttu, kuukausittain saapuva tosite, josta selviävät sekä kuukausitulot, että vuosittaiset tienestit.

Palkkatyö ei kuitenkaan ole aina vaatimus lainan myöntämiselle. Myös opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät voivat saada myöntävän lainapäätöksen. Se, mitä pankit haluavat hakijalta tarkastaa, on tulojen säännöllisyys ja niiden suuruus, itse tulolähde on toisarvoinen. Pankin pyytäessä palkkakuittia, voit lähettää sellaisen tositteen, josta on mahdollista nähdä tulosi. Palkkakuitista käy jossain tilanteissa myös Kelan myöntämien etuuksien todistus. 

Tilanteesta riippuen pankki tai rahoituslaitos voi pyytää sinua toimittamaan yhden tai useamman yllä olevista liitteistä. 

Miten liitteet voi toimittaa pankille?

Mikäli pankki tarvitsee sinulta liitteitä lainapäätöksen antamiseksi, ilmoittaa se sinulle siitä selkeästi.

Saat lainatarjouksen yhteydessä pankilta ohjeet, miten liitteet tulee toimittaa. Useimmiten se tapahtuu pankin tai rahoituslaitoksen omien sivujen kautta. Vaihtoehtoisesti voit seurata lainatarjouksessasi saamaasi linkkiä lainanmyöntäjän sivuille. 

Liitteet ovat nopeinta toimittaa lainanmyöntäjälle sähköisesti. Pankki tulee kertomaan viestissään, millaisessa muodossa liitteet tulisi lähettää, mutta yleisemmät liitetiedostot toimitetaan PDF-, JPG- tai PNG-muodossa.

Toimittamalla pyydetyt liitteet suoraan pankille varmistat nopean ja sujuvan lainaprosessin. Näin saat hakemasi lainan mahdollisimmat pikaisesti tilillesi. 

Hae lainaa Axolainalta – jopa ilman liitteitä!

Hakiessasi lainaa Axolainan kautta, sinun ei tarvitse toimittaa liitteitä meille. Täytä lainahakemus nopeasti, ilman liitteitä. Mikäli lainan myöntämiseen tarvitaan liitteitä, pyytää pankki ne sinulta myöhemmin.

Voit huoletta täyttää lainahakemuksen ja päästä alkuun lainaprosessissa ilman liitteiden lähettämistä. 

Voit hakea 2000–60 000 € lainaa ilman takaajia tai muita vakuuksia Axolainan kautta ilmaiseksi ja nopeasti. Kilpailutamme puolestasi yli 20 pankkia, jotka voivat myöntää sinulle lainaa jopa ilman liitteitä. 

Täytä lainahakemus sivun yläreunasta, ja saat vastauksen hakemukseen muutamissa minuuteissa. Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, ja saamasi lainatarjous on voimassa 30 päivää, ennen kuin se umpeutuu. Sinulla on siis hyvin aikaa pohtia saamaasi tarjousta! 

Hae lainaa ilman liitteitä jo tänään!