Onko mahdollista saada laina ilman liitteitä?

Laina on joissakin tapauksissa mahdollista saada ilman palkkakuittien tai tiliotteiden lähettämistä. Hae lainaa ilman liitteitä jo tänään!

  • Täytä lainahakemus nopeasti
  • Saa lainatarjouksia 18 pankista
  • Aina ilmaiseksi

Trustscore 4.6 | 280 arvostelut

Vastaanota edullinen lainatarjous

58 412
Käsiteltyä hakemusta viime kuussa

Näytetään 4 & 5 tähden arvostelumme

Mauri Ievanen

piti maksaa pois kallis ja hankala…

piti maksaa pois kallis ja hankala laina. tämä oli onnenpotku.loistavaa

Timo Matti Junnikkala

Nopeaa ja vaivatonta lainanhakua

Nopeaa ja vaivatonta lainanhakua

Katja Puro

Palvelu on helppo käyttöinen ja nopea

Palvelu on helppo käyttöinen ja nopea. Asiakaspalvelu ystävällistä ja asiantuntevaa, ei jäänyt mitään hampaankoloon. Kiitos! Voin suositella!!! Hyvää kesän alkua!

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Jaana Marita Koskivuori

Asiakaspalvelu hyvä

Asiakaspalvelu hyvä, ystävällistä , rehellisen tuntuista palvelua. Kaikkiin kysymyksiin vastattiin asiallisesti ja luottamusta herättävästi.

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Veikko Tapani Mäkinen

Vaivaton haku ja nopea palvelu.

Vaivaton haku ja nopea palvelu.

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Maija Lahtinen

Nopeaa ja helppoa!

Nopeaa ja helppoa!

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Mellu

Hyvä ja nopea palvelu.

Hyvä ja nopea palvelu.

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Greger Niklas Granlund

Service i telefon på svenska var mycket bra, hoppas att era mail mm också kommer på svenska.

Service på svenska i telefon 😄

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Mika Antero Mattila

Mutkaton ja helppo

Mutkaton ja helppo

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Urmas Raap

Kaikki toimii nopeasti, olen erittäin tyytyväinen tähän palveluun.

Kaikki toimii nopeasti.Olen erittäin tyytyväinen tällaiseen palveluun. Suuret kiitokset. Suosittelen ehdottomasti muille lainanhakijoille.

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Tarja

Nopea ja asiantunteva palvelu

Nopea ja asiantunteva palvelu. Selkeästi kerrottu kaikki lainaan liittyvät ehdot.

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Sari

Hyvä laina

Tosi nopea laina ja hyvä voin hyvällä mielellä suositella muillekin

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Sari Periäinen

Asoimisen helppous/nopeus

Asoimisen helppous/nopeus

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 päivää sitten
Lue lisää

Matti

Olen todella ylpeä axo lainan…

Olen todella ylpeä axo lainan toiminnasta .olisin jäänyt ilman lainaa ellei axo lainan tyttö olisi soittanut ja auttanut minua lainansuhteen .suur kiitos teille .tt.matti

Lue lisää

Hannu Tapio Ruotsalainen

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu

Vastaus yritykseltä Axolaina
4 päivää sitten
Lue lisää

Vakuudeton laina on mahdollista saada ilman liitteitä

Vakuudeton laina ilman liitteitä on mahdollista saada nopeasti tilille.

Pankit voivat myöntää lainaa myös ilman liitteitä, mutta tällöin on kyseessä yleensä pieni laina, jossa takaisinmaksuaika on lyhyt. Tällaisia lainoja ovat muun muassa pikalainat, joiden lainamäärät ovat korkeintaan muutaman tuhannen euron suuruisia. 

Jos myönteinen lainapäätös annetaan ilman lisätietoja, lainan korko on usein korkeampi, kuin sellaisissa lainoissa, joissa hakemuksessa annetut tiedot on varmistettu liitteillä. Korkeammalla korolla pankki turvaa selustansa sellaista tilannetta vastaan, jossa hakija ei pystyisikään maksamaan nostettua lainaa takaisin. 

Suuremman lainasumman lainoja harvoin myönnetään ilman minkäänlaisia liitetietoja. Pankki pyytää liitetietoja varmistaakseen lainanhakijan valmiuden maksaa laina takaisin. Tämä johtuu pankin arvioimasta lainariskistä; kun lainasumma kasvaa, kasvaa myös riski sille, että pankki menettää rahaa, mikäli lainaa ei maksetakaan takaisin. 

Kuka voi hakea lainaa? 

Axolainan kautta lainaa voivat hakea sellaisen täysi-ikäiset henkilöt, joilla on säännölliset kuukausitulot eikä luottotiedoista löydy maksuhäiriömerkintöjä.

Laina ilman liitteitä nopeasti netistä?

Ison, vakuudellisen lainan, esimerkiksi asuntolainan saaminen vaatii usein paljon aikaa ja vaivaa. Vakuudelliset lainat myös vaativat lisätietoja takuista ja vakuuksista. Neuvottelut voivat kestää päiviä, viikkoja tai jopa kuukausia, ja usein ne käydään paikan päällä pankissa.

Vakuudettoman lainan saa kuitenkin helposti netistä, olipa kyseessä sitten iso tai pieni laina. 

Useimmiten pankit haluavat jonkinlaisia liitteitä tai tositteita hakijan taloudellisesta tilasta ja tuloista. Aina se ei kuitenkaan ole välttämätöntä. 

Jotkin pankit myöntävät lainoja vain hakemuksessa löytyvien tietojen perusteella. Sinun ei tarvitse tietää, mitkä kilpailuttamamme pankit tarvitsevat lisätietoja, ilmoitamme sinulle selkeästi, mikäli sinun tulee toimittaa liitteitä lainanmyöntäjälle. 

Pankit pyytävät liitteitä määritelläkseen hakijan taloudellisen tilanteen. Kun pankki on perillä tuloistasi, pystyy se määrittelemään sinulle parhaimman koron. 

Vaikka liitteiden toimittaminen voi aluksi kuulostaa siltä, ettei pankki usko lainahakemuksessa ilmoittamiisi tietoihin, on lisätietojen toimittamisesta sinulle loppujen lopuksi hyötyä.

Liitteet vaikuttavat lainan myöntämispäätökseen. Liitteiden lähettämisen jälkeen pankki päättää, hylkääkö se hakemuksesi vai myöntääkö lainan sinulle. Myöntävän päätöksen saadessasi liitetiedot ovat voineet vaikuttaneet lainan korkoon alentavasti. 

Jos saa pankilta kieltävän vastauksen, voi se johtua esimerkiksi siitä, että uusi laina on liian suuri suhteessa hakijan tuloihin. Jos pohdit, miksi en saa lainaa, voit aina ottaa pankkiin yhteyttä ja kysyä syitä hylättyyn lainapäätökseen. 

Kilpailutamme näiden pankkien lainat puolestasi:

Mihin liitteitä tarvitaan?

Pankit useimmiten pyytävät lainanhakijalta liitetietoja, jotta voivat varmistaa lainahakemuksessa annettujen tietojen paikkaansa pitävyyden. Vaikka liitteiden lähettäminen saattaakin aluksi tuntua hakijasta tarpeettomalta, on näiden tietojen tarkastaminen osa vastuullista lainaamista.

Lainanhakijan taloudellisen tilanteen tarkistamalla pankki tai rahoituslaitos varmistuu hakijan taloudellisesta tilanteesta, sekä siitä, että laina on mahdollista maksaa takaisin ilman, että siitä aiheutuu suurempia taloudellisia vaikeuksia lainanhakijalle. 

Jos pankki myötäisi hakijalle liian suuren lainan hakijan tuloihin nähden, koituisi siitä helposti ongelmia sekä hakijalle itselleen, että lainan myöntäneelle pankille. 

Liitteet näin ollen auttavat lainanmyöntäjää tekemään vastuullisen lainapäätöksen. 

Millaisia liitteitä pankki useimmiten pyytää?

Pankin pyytämät liitteet ovat yksinkertaisia dokumentteja, mitä useimmat suomalaiset löytävät käden käänteessä.

Yleisimmät liitteet, joita useimmat pankit pyytävät ovat tiliote, palkkakuitti ja joissain tapauksissa veroilmoitus. 

Tiliotteesta pankki näkee palkkatulosi, mutta myös tililtä lähteneet maksut ja muut kulut. Näin pankki voi määritellä menojesi ja kulujesi suhteen ja laskea, onko sinulla varaa lainan kuukausierään. Kopion tiliotteesta saa helposti omasta verkkopankista. 

Palkkakuitti on palkkatöissä oleville tuttu, kuukausittain saapuva tosite, josta selviävät sekä kuukausitulot, että vuosittaiset tienestit.

Palkkatyö ei kuitenkaan ole aina vaatimus lainan myöntämiselle. Myös opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät voivat saada myöntävän lainapäätöksen. Se, mitä pankit haluavat hakijalta tarkastaa, on tulojen säännöllisyys ja niiden suuruus, itse tulolähde on toisarvoinen. Pankin pyytäessä palkkakuittia, voit lähettää sellaisen tositteen, josta on mahdollista nähdä tulosi. Palkkakuitista käy jossain tilanteissa myös Kelan myöntämien etuuksien todistus. 

Tilanteesta riippuen pankki tai rahoituslaitos voi pyytää sinua toimittamaan yhden tai useamman yllä olevista liitteistä. 

Miten liitteet voi toimittaa pankille?

Mikäli pankki tarvitsee sinulta liitteitä lainapäätöksen antamiseksi, ilmoittaa se sinulle siitä selkeästi.

Saat lainatarjouksen yhteydessä pankilta ohjeet, miten liitteet tulee toimittaa. Useimmiten se tapahtuu pankin tai rahoituslaitoksen omien sivujen kautta. Vaihtoehtoisesti voit seurata lainatarjouksessasi saamaasi linkkiä lainanmyöntäjän sivuille. 

Liitteet ovat nopeinta toimittaa lainanmyöntäjälle sähköisesti. Pankki tulee kertomaan viestissään, millaisessa muodossa liitteet tulisi lähettää, mutta yleisemmät liitetiedostot toimitetaan PDF-, JPG- tai PNG-muodossa.

Toimittamalla pyydetyt liitteet suoraan pankille varmistat nopean ja sujuvan lainaprosessin. Näin saat hakemasi lainan mahdollisimmat pikaisesti tilillesi. 

Hae lainaa Axolainalta – jopa ilman liitteitä!

Hakiessasi lainaa Axolainan kautta, sinun ei tarvitse toimittaa liitteitä meille. Täytä lainahakemus nopeasti, ilman liitteitä. Mikäli lainan myöntämiseen tarvitaan liitteitä, pyytää pankki ne sinulta myöhemmin.

Voit huoletta täyttää lainahakemuksen ja päästä alkuun lainaprosessissa ilman liitteiden lähettämistä. 

Voit hakea 2000–60 000 € lainaa ilman takaajia tai muita vakuuksia Axolainan kautta ilmaiseksi ja nopeasti. Kilpailutamme puolestasi 18 pankkia, jotka voivat myöntää sinulle lainaa jopa ilman liitteitä. 

Täytä lainahakemus sivun yläreunasta, ja saat vastauksen hakemukseen muutamissa minuuteissa. Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, ja saamasi lainatarjous on voimassa 30 päivää, ennen kuin se umpeutuu. Sinulla on siis hyvin aikaa pohtia saamaasi tarjousta! 

Hae lainaa ilman liitteitä jo tänään!