Onko mahdollista saada laina ilman liitteitä?

Laina on joissakin tapauksissa mahdollista saada ilman palkkakuittien tai tiliotteiden lähettämistä. Hae lainaa ilman liitteitä jo tänään!

  • Täytä lainahakemus nopeasti
  • Saa lainatarjouksia 18 pankista
  • Aina ilmaiseksi

Trustscore 4.3 | 199 arvostelut

Vastaanota edullinen lainatarjous

58 412
Käsiteltyä hakemusta viime kuussa

Näytetään 4 & 5 tähden arvostelumme

Hannele Palm

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu, ja nopea lainan käsittely.

Ulla Nikkola

Toivon saavani lainaa että saan maksaa…

Toivon saavani lainaa että saan maksaa kaikki lainat pois ja on vain yksi laina niin olisi helpompaa ettei tarvitse makssaa ulimääräisoä kuluja hoito alalla ei työt lopu

Vastaus yritykseltä Axolaina
18 päivää sitten
Lue lisää

Nawal Yagob

On hyvä kiitos tiedosta

On hyvä kiitos tiedosta

Vastaus yritykseltä Axolaina
28 Syyskuu
Lue lisää

Jari Antero Uusitalo

Helppo ja nopea

Helppo ja nopea

Vastaus yritykseltä Axolaina
23 Syyskuu
Lue lisää

Pakalen Timo

varmalaina kohtuu korolla alle kohutun…

varmalaina kohtuu korolla alle kohutun 10&

Vastaus yritykseltä Axolaina
22 Syyskuu
Lue lisää

Natalia Konttinen

Kaikki meni tosi hyvin

Kaikki meni tosi hyvin

Vastaus yritykseltä Axolaina
22 Syyskuu
Lue lisää

sk miraj

Nice

Its good experience

Vastaus yritykseltä Axolaina
22 Syyskuu
Lue lisää

asiakas

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu ja ripeää toimintaa.

Vastaus yritykseltä Axolaina
19 Syyskuu
Lue lisää

Jouni Pertti Karjalainen

ERITTÄIN HYVÄÄ JA TEHOKASTA TOIMINTAA

TOIMINTA SUJUI HYVIN JA ASIALLISESTI , KAIKKI TIEDOT ETENIVÄT NIINKUIN PITI , KOKONAISUUS KATTAVA JAHYVÄ , SUOSITTELEN ETEENPÄIN ,KIITOS JA KUMMARRUS

Vastaus yritykseltä Axolaina
19 Syyskuu
Lue lisää

Kaija

Nopea ja sujuva toiminta

Nopea ja sujuva toiminta

Vastaus yritykseltä Axolaina
12 Syyskuu
Lue lisää

Sauli

Kiitos suhteellisen nopeasta…

Kiitos suhteellisen nopeasta päätöksestä. Jätin yhden tähden pois, koska korko olisi voinut olla pienempi. Kiitos kuitenkin. Kysyisin vielä, voisinko saada lisää 3000€, maksaisin sillä toisen kalliimman lainan. Kiitos ystävällisestä kohtelusta. Terveisin Sauli Hiltunen, Joensuu, Puh 0507576032. Hyvää viikonloppua ☺️☀️

Vastaus yritykseltä Axolaina
12 Syyskuu
Lue lisää

Asiakas Tatjana

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu

Vastaus yritykseltä Axolaina
12 Syyskuu
Lue lisää

riitta verronen

Sain pikaisesti lainatarjouksen…

Sain pikaisesti lainatarjouksen Axolainan kautta ja se oli Avidalta.Kiitos,olen tyytyväinen ja asiakaspalveluun myös🌹

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 Syyskuu
Lue lisää

Alppu

Nopeahkoa palvelua

Kohtuu nopeaa palvelua, en tosin saanut kuin yhden tarjouksen vaikka jälkikäteen tuli toiselta taholta viesti että "tarjous on umpeutunut". Päädyin ottamaan kuitenkin tuon ainokaisen tarjouksen.

Vastaus yritykseltä Axolaina
29 Elokuu
Lue lisää

Carl Nylander

Axolainasta kerrotaan positiivisesti,

Axolainasta kerrotaan positiivisesti, haluamme mukaan. Toivottavasti sairausloman päätyttyä olemme mukana jatkossa.

Vastaus yritykseltä Axolaina
29 Elokuu
Lue lisää

Vakuudeton laina on mahdollista saada ilman liitteitä

Vakuudeton laina ilman liitteitä on mahdollista saada nopeasti tilille.

Pankit voivat myöntää lainaa myös ilman liitteitä, mutta tällöin on kyseessä yleensä pieni laina, jossa takaisinmaksuaika on lyhyt. Tällaisia lainoja ovat muun muassa pikalainat, joiden lainamäärät ovat korkeintaan muutaman tuhannen euron suuruisia. 

Jos myönteinen lainapäätös annetaan ilman lisätietoja, lainan korko on usein korkeampi, kuin sellaisissa lainoissa, joissa hakemuksessa annetut tiedot on varmistettu liitteillä. Korkeammalla korolla pankki turvaa selustansa sellaista tilannetta vastaan, jossa hakija ei pystyisikään maksamaan nostettua lainaa takaisin. 

Suuremman lainasumman lainoja harvoin myönnetään ilman minkäänlaisia liitetietoja. Pankki pyytää liitetietoja varmistaakseen lainanhakijan valmiuden maksaa laina takaisin. Tämä johtuu pankin arvioimasta lainariskistä; kun lainasumma kasvaa, kasvaa myös riski sille, että pankki menettää rahaa, mikäli lainaa ei maksetakaan takaisin. 

Kuka voi hakea lainaa? 

Axolainan kautta lainaa voivat hakea sellaisen täysi-ikäiset henkilöt, joilla on säännölliset kuukausitulot eikä luottotiedoista löydy maksuhäiriömerkintöjä.

Laina ilman liitteitä nopeasti netistä?

Ison, vakuudellisen lainan, esimerkiksi asuntolainan saaminen vaatii usein paljon aikaa ja vaivaa. Vakuudelliset lainat myös vaativat lisätietoja takuista ja vakuuksista. Neuvottelut voivat kestää päiviä, viikkoja tai jopa kuukausia, ja usein ne käydään paikan päällä pankissa.

Vakuudettoman lainan saa kuitenkin helposti netistä, olipa kyseessä sitten iso tai pieni laina. 

Useimmiten pankit haluavat jonkinlaisia liitteitä tai tositteita hakijan taloudellisesta tilasta ja tuloista. Aina se ei kuitenkaan ole välttämätöntä. 

Jotkin pankit myöntävät lainoja vain hakemuksessa löytyvien tietojen perusteella. Sinun ei tarvitse tietää, mitkä kilpailuttamamme pankit tarvitsevat lisätietoja, ilmoitamme sinulle selkeästi, mikäli sinun tulee toimittaa liitteitä lainanmyöntäjälle. 

Pankit pyytävät liitteitä määritelläkseen hakijan taloudellisen tilanteen. Kun pankki on perillä tuloistasi, pystyy se määrittelemään sinulle parhaimman koron. 

Vaikka liitteiden toimittaminen voi aluksi kuulostaa siltä, ettei pankki usko lainahakemuksessa ilmoittamiisi tietoihin, on lisätietojen toimittamisesta sinulle loppujen lopuksi hyötyä.

Liitteet vaikuttavat lainan myöntämispäätökseen. Liitteiden lähettämisen jälkeen pankki päättää, hylkääkö se hakemuksesi vai myöntääkö lainan sinulle. Myöntävän päätöksen saadessasi liitetiedot ovat voineet vaikuttaneet lainan korkoon alentavasti. 

Jos saa pankilta kieltävän vastauksen, voi se johtua esimerkiksi siitä, että uusi laina on liian suuri suhteessa hakijan tuloihin. Jos pohdit, miksi en saa lainaa, voit aina ottaa pankkiin yhteyttä ja kysyä syitä hylättyyn lainapäätökseen. 

Kilpailutamme näiden pankkien lainat puolestasi:

Mihin liitteitä tarvitaan?

Pankit useimmiten pyytävät lainanhakijalta liitetietoja, jotta voivat varmistaa lainahakemuksessa annettujen tietojen paikkaansa pitävyyden. Vaikka liitteiden lähettäminen saattaakin aluksi tuntua hakijasta tarpeettomalta, on näiden tietojen tarkastaminen osa vastuullista lainaamista.

Lainanhakijan taloudellisen tilanteen tarkistamalla pankki tai rahoituslaitos varmistuu hakijan taloudellisesta tilanteesta, sekä siitä, että laina on mahdollista maksaa takaisin ilman, että siitä aiheutuu suurempia taloudellisia vaikeuksia lainanhakijalle. 

Jos pankki myötäisi hakijalle liian suuren lainan hakijan tuloihin nähden, koituisi siitä helposti ongelmia sekä hakijalle itselleen, että lainan myöntäneelle pankille. 

Liitteet näin ollen auttavat lainanmyöntäjää tekemään vastuullisen lainapäätöksen. 

Millaisia liitteitä pankki useimmiten pyytää?

Pankin pyytämät liitteet ovat yksinkertaisia dokumentteja, mitä useimmat suomalaiset löytävät käden käänteessä.

Yleisimmät liitteet, joita useimmat pankit pyytävät ovat tiliote, palkkakuitti ja joissain tapauksissa veroilmoitus. 

Tiliotteesta pankki näkee palkkatulosi, mutta myös tililtä lähteneet maksut ja muut kulut. Näin pankki voi määritellä menojesi ja kulujesi suhteen ja laskea, onko sinulla varaa lainan kuukausierään. Kopion tiliotteesta saa helposti omasta verkkopankista. 

Palkkakuitti on palkkatöissä oleville tuttu, kuukausittain saapuva tosite, josta selviävät sekä kuukausitulot, että vuosittaiset tienestit.

Palkkatyö ei kuitenkaan ole aina vaatimus lainan myöntämiselle. Myös opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät voivat saada myöntävän lainapäätöksen. Se, mitä pankit haluavat hakijalta tarkastaa, on tulojen säännöllisyys ja niiden suuruus, itse tulolähde on toisarvoinen. Pankin pyytäessä palkkakuittia, voit lähettää sellaisen tositteen, josta on mahdollista nähdä tulosi. Palkkakuitista käy jossain tilanteissa myös Kelan myöntämien etuuksien todistus. 

Tilanteesta riippuen pankki tai rahoituslaitos voi pyytää sinua toimittamaan yhden tai useamman yllä olevista liitteistä. 

Miten liitteet voi toimittaa pankille?

Mikäli pankki tarvitsee sinulta liitteitä lainapäätöksen antamiseksi, ilmoittaa se sinulle siitä selkeästi.

Saat lainatarjouksen yhteydessä pankilta ohjeet, miten liitteet tulee toimittaa. Useimmiten se tapahtuu pankin tai rahoituslaitoksen omien sivujen kautta. Vaihtoehtoisesti voit seurata lainatarjouksessasi saamaasi linkkiä lainanmyöntäjän sivuille. 

Liitteet ovat nopeinta toimittaa lainanmyöntäjälle sähköisesti. Pankki tulee kertomaan viestissään, millaisessa muodossa liitteet tulisi lähettää, mutta yleisemmät liitetiedostot toimitetaan PDF-, JPG- tai PNG-muodossa.

Toimittamalla pyydetyt liitteet suoraan pankille varmistat nopean ja sujuvan lainaprosessin. Näin saat hakemasi lainan mahdollisimmat pikaisesti tilillesi. 

Hae lainaa Axolainalta – jopa ilman liitteitä!

Hakiessasi lainaa Axolainan kautta, sinun ei tarvitse toimittaa liitteitä meille. Täytä lainahakemus nopeasti, ilman liitteitä. Mikäli lainan myöntämiseen tarvitaan liitteitä, pyytää pankki ne sinulta myöhemmin.

Voit huoletta täyttää lainahakemuksen ja päästä alkuun lainaprosessissa ilman liitteiden lähettämistä. 

Voit hakea 2000–60 000 € lainaa ilman takaajia tai muita vakuuksia Axolainan kautta ilmaiseksi ja nopeasti. Kilpailutamme puolestasi 18 pankkia, jotka voivat myöntää sinulle lainaa jopa ilman liitteitä. 

Täytä lainahakemus sivun yläreunasta, ja saat vastauksen hakemukseen muutamissa minuuteissa. Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, ja saamasi lainatarjous on voimassa 30 päivää, ennen kuin se umpeutuu. Sinulla on siis hyvin aikaa pohtia saamaasi tarjousta! 

Hae lainaa ilman liitteitä jo tänään!