Lainaa 4000 euron kulutusluotto nopeasti

Vertaile lainatarjoukset kauttamme ja säästä! Lähetät lainahakemuksen minuuteissa, eikä tarjousten vastaanottaminen velvoita sinua mihinkään.

 • Valid
  Et sitoudu mihinkään
 • Valid
  Se ei maksa sinulle mitään
 • Valid
  Saat parhaan tarjouksen

Trustscore 4.6 | 864 arvosteluun

Vastaanota edullinen lainatarjous

0
Erinomainen
Perustuu 864 arvosteluun
2 päivää sitten
Спасибо за предоставленные кредит! Моя заявка была очень быстро рассмотрена и одобрена. Буду рекомендовать вас своим друзьям. .
Ваша компания быстро рассмотрела и одобрила кредит.
Olga Vargina
6 päivää sitten
Nopea ja hyvä
Nopea ja hyvä
Leena Marketta Juuti
6 päivää sitten
Mukava asiointi !
Palvelu oli sujuvaa ja miellyttävää, asiat hoituivat näppärästi!
Anuski
7 päivää sitten
Kokemuksia luoton hausta verkossa
Luoton käsittely ja rahan siirto oli nopeaa. Muutenkin palvelu oli ensiluokkaista. Axolainaa voisi suositella ystävillekin.
Jarmo Sihvonen
8 päivää sitten
Luottamus
Ystävällisyys ja luottamus!
Tanja K-N
8 päivää sitten
Kokemus muuten hyvä
Kokemus muuten hyvä, mutta olisi voinut olla helpompi tapa liitteiden lisäämiseen jottei siihen menis puoltapäivää.
sirpa hakala
9 päivää sitten
Minuun otettiin yhteyttä puhelimitse
Minuun otettiin yhteyttä puhelimitse
Sanna Maarit Laitinen
10 päivää sitten
Ehkäpä aikaisempi yhteistyömme helpotti…
Ehkäpä aikaisempi yhteistyömme helpotti valintaa
Eila Maila Hillevi Hägglund
15 päivää sitten
Lainan saanti oli helppoa ja rahat…
Lainan saanti oli helppoa ja rahat siirtyivät tilille nopeasti
asiakas
16 päivää sitten
Sujuva palvelu ja edullisempi tarjous
Nopeaa toimintaa ja sain lainatarjouksen saapumisesta ilmoituksen myös ystävällisen puhelun muodossa vielä samana iltana. Saman rahoittajan kuukausilyhennys muodostui tätä kautta pienemmäksi kuin vastaavassa toisen palvelun kautta pyydetystä tarjouksessa.
Ronja
19 päivää sitten
Palvelu
Nopea. Selvä haku prosessi. Asiakaspalvelu ok
Rossi
20 päivää sitten
Sain lainan koron laskemaan 6 %
Sain lainan koron laskemaan 6 %. Se on merkittävä asia. Sain myös teiltä erittöin hyvää asiakaspalvelua. Kiitos siitä.
Eija
21 päivää sitten
Sain kaksi tarjousta
Sain kaksi tarjousta, joista toinen oli hyväksyttävissä.
Osmo Mantila
22 päivää sitten
Kiitos palvelussa
Kiitos palvelussa
Sahar Goodarzi Aslan
26 päivää sitten
Palvelu oli hyvää
Palvelu oli hyvää
Sami Kullervo Koskenniemi
28 päivää sitten
Nopea yhteydenpito
Nopea yhteydenpito, helppo palvelu
karita
7 Toukokuu
arvio ok
Kokonaisuus ok, kiitos
Kirsi Hannele Kolehmainen
4 Toukokuu
"pieleen" meni se että tähdissä ei…
"pieleen" meni se että tähdissä ei näkynyt oliko hyvä ylhäällä vai alhaalla... ;-) Anna teiltä soitti ja auttoi minua parikin kertaa (laittamaan pääni syvemmälle suohon) No, loppuvelka jäänee perikunnan hoidettavaksi... :-D No eurojackpottia odotellessa. :-) Petri
Petri Ahonen
3 Toukokuu
Kaikki meni hyvin
Kaikki meni hyvin Homma hoitui nopeasti ja tehokkaasti, oikein hyvä!
Sanna
3 Toukokuu
Helppo haku.
Helppo haku.
Niina Kristiina Outila

Lainaa 4000 euroa ilman vakuuksia

Onko sinulla suunnitteilla suurempia hankintoja, kuten auton korjaaminen, kodin remontointi tai ehkäpä unelmien lomamatka? 4000 euron laina on yksi yleisimmistä lainasummista, jota haetaan arjen tarpeisiin.

Kun lainaat 4000 euroa, pystyt järjestämään pitkään kaivatun, rentouttavan perheloman tai vaikkapa uusia kodinkoneet. Tällainen kulutusluotto mahdollistaa myös kodin pienimuotoiset remontit, kuten keittiön päivityksen tai olohuoneen uudelleen sisustamisen.

Mitä ikinä haluatkaan tehdä, kauttamme vertailet useat eri luotettavat lainavaihtoehdot, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivimman.

Hae lainaa 4000 euroa Axolainan kautta 

Hakuprosessimme on suunniteltu olemaan mahdollisimman yksinkertainen ja nopea. Lainahakemus täyttyy nopeasti ja yksinkertaisesti – koko prosessi vie vain muutaman minuutin. Sinun ei tarvitse varata aikaa pankkineuvotteluihin, vaan voit odottaa tarjouksia vaikkapa kotisohvalla.

Vaikka tarjoukset saapuvatkin sinulle minuuteissa, voit silti tehdä rauhassa harkitun valinnan, sillä saamasi tarjoukset ovat voimassa jopa kuukauden.

Miten toimia, kun haluat lainata 4000 euroa

Kun haet lainaa 4000 euroa, on se helppoa kauttamme. Valitse haluamasi lainamäärä lainalaskuristamme ja toivottu takaisinmaksuaika. Tämän jälkeen näet arvion kuukausittaisista lainakuluistasi. 

Jos sinulta löytyy lainoja entuudestaan, kannattaa sinun valita lainojen yhdistäminen, jolloin lainalaskurimme näyttää sinulle myös mahdollisen säästöpotentiaalisi. 

Seuraavaksi pääset täyttämään yhteystietosi, hyväksymään ehtomme ja lopulta lähettämään hakemuksen.

Kun olet lähettänyt hakemuksen, tarkistamme, että kaikki tarvittavat tiedot ovat mukana. Hakemuksesi lähetetään kumppaneillemme ja saat kaikki tarjoukset nähtäväksi heti, kun ne on käsitelty.

Palvelumme on sinulle maksuton, ja tarjoukset ovat voimassa kuukauden. Voit siis vertailla tarjouksia rauhassa ja valita itsellesi sopivimman.

Näin helposti voit saada lainan: 

 1. Täytä lainahakemus verkkosivuillamme. Hakemus on suojattu, joten tietosi ovat turvassa.
 2. Odota lainalupausta, joka saapuu yleensä muutamassa minuutissa.
 3. Valitse saamistasi tarjouksista paras.
 4. Hyväksy lainatarjous, ja rahat siirtyvät tilillesi jopa saman päivän aikana.

Löydä 4000 euron laina näiden pankkien joukosta:

TF Bank logo

Miksi kilpailuttaa 4000 euron laina?

Lainojen kilpailuttaminen on äärimmäisen tärkeää, sillä se voi säästää sinulta satoja, ellei tuhansia euroja lainan kokonaiskustannuksissa.

Pankit määrittelevät lainakustannukset yksilöllisesti, ja voitkin saada eri pankeista lainatarjouksia, joiden kokonaiskustannukset vaihtelevat jopa tuhansia euroja.

Me kilpailutamme lainasi automaattisesti yli 20 pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten voit olla varma, että löydät kauttamme juuri sinulle sopivimmat korot ja ehdot.

Kilpailuttaminen on aina tärkeää, olipa kyseessä sitten 4000 euron laina tai jonkin suurempi summa.

Mitä ottaa huomioon lainatessa 4000 euroa?

Lainan ottaminen on suuri taloudellinen päätös, ja siihen liittyy aina riskejä. On tärkeää olla varma omasta maksukyvystään ennen lainan hakemista.

Lisäksi on hyvä vertailla eri lainavaihtoehtoja ja lukea lainaehdot aina huolellisesti. Tarjoamme kattavaa tietoa eri lainoista ja niihin liittyvistä kysymyksistä sekä päivittäin avoinna olevan asiakaspalvelun, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainaratkaisun.

Valitessasi lainaa saamiesi tarjousten joukosta, kiinnitä huomiota erityisesti seuraaviin seikkoihin:

Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainakustannukset

Todellinen vuosikorko on luku, joka sisältää kaikki lainan kustannukset. Lainan korko ja muut kulut ovat tietysti keskeisiä tekijöitä lainaa valittaessa.

Kauttamme saat vain sellaisia tarjouksia, joiden lainaehdot eivät sisällä pientä pränttiä. Yhteistyökumppanimme ovat aina avoimia ja läpinäkyviä näiden tietojen suhteen. Kumppanimme tarjoavat kilpailukykyisiä korkoja ja matalat palvelumaksut, jotta lainan kokonaiskustannukset pysyvät hallinnassa.

Takaisinmaksuehdot

Maksuaika on yksi tärkeimmistä tekijöistä lainaa valittaessa, sillä se vaikuttaa suoraan kuukausieriisi ja lainan kokonaiskustannuksiin.

Kauttamme voit valita 1–15 vuoden maksuajan, mikä mahdollistaa erittäin joustavat kuukausierät. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos taloudellinen tilanteesi muuttuu laina-aikana. Voit myös tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä ilman lisäkuluja, mikä nopeuttaa lainan takaisinmaksua.

Kun vertailet saamiasi tarjouksia, sinulla ei ole mikään kiire päätöksenteon suhteen. Tarjoukset ovat voimassa kuukauden, joten sinulla on aikaa rauhassa tutustua ehtoihin ennen päätöksentekoa.

Nuori nainen kävelyttämässä koiraansa ulkona iloisena löydettyään 4000 lainan Axolainan kautta

Tarvitseeko 4000 euron lainalle vakuuksia?

Joskus lainan saaminen edellyttää vakuuksia.

Kauttamme voit kuitenkin saada 4000 euron lainan ilman vakuuksia. Ainoa vaatimus on, että olet vähintään 18-vuotias Suomen kansalainen, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Axolaina on yksi suurimmista lainanvertailupalveluista Pohjoismaissa

Kun puhutaan lainoista tai rahoituksista, on tärkeää löytää luotettava ja reilu lainanantaja. Axolainan kautta löydät lainat, joissa on kilpailukykyiset korot ja joustavat maksuajat.

Nopea, mutta perusteellinen hakuprosessimme mahdollistaa yli 20 pankin ja rahoituslaitoksen tarjousten vertailun vain yhdellä hakemuksella.

Yrityksenä olemme toimineet jo pitkään ympäri Pohjoismaita ja auttaneet jo tuhansia ja taas tuhansia kuluttajia löytämään edullisia rahoitusratkaisuja. Yhteistyökumppanimme ovat kaikki luotettavia suomalaisia ja pohjoismaisia pankkeja ja rahoituslaitoksia.

Kaikki kumppanimme ovat turvallisia, ja pyrimme aktiivisesti lisäämään yhteistyökumppaneihimme lisää hyviä vaihtoehtoja asiakkaillemme.

Asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan ja jos sinulla on herää kysyttävää, voit aina ottaa meihin yhteyttä.

Mitä muut asiakkaamme sanovat?

Sinun ei tarvitse vain uskoa meidän sanaamme siinä, että toimimme aina asiakkaamme parhaaksi. Lue alta muutamia Trustpilot-palveluun jätettyjä arvosteluja nykyisiltä asiakkailtamme, jotka löysivät parhaat rahoitusratkaisut kauttamme! 

"Tosi tärkeä laina tässä elämäntilanteessa. Ennen sain maksaa 3 pienempää lainaa, ja nyt on vaan yksi laina. Kiitos!" - Marja-Liisa

"Olen erittäin tyytyväinen Axolainan palveluun. Sain lainan nopeasti ja ilman ongelmia. Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja auttoi minua löytämään juuri minulle sopivan lainan." - Laura

"Laina oli helposti ymmärrettävissä ja helppo hakea. Päätös myöntämisestä tuli nopeasti. Minua pidettiin koko ajan ajantasalla lainan etenemisessä. Suosittelen Axolainaa kaikille." -Timo

Lainaa 4000 euroa Axolainan kautta 

Olemme luotettava ja kilpailukykyinen vaihtoehto, kun tarvitset 4000 euron lainan. Kauttamme löydät joustavat maksuajat, kilpailukykyiset korot ja saat aina henkilökohtaista palvelua. Teemme lainan hakemisesta ja vertailemisesta helppoa, jotta voit keskittyä elämäsi muihin tärkeisiin asioihin.

Oletko valmis tekemään fiksuja taloudellisia päätöksiä ja hakemaan 4000 euron lainaa? Aloita lainanhakuprosessi Axolainan kautta ja löydä edullisimmat lainat!

Axolaina vertailee lainat helpoimmin!