Pikalaina nopeasti

Kilpailuta 18 pankin pikalainat parissa minuutissa. Lähetämme sinulle parhaimman lainatarjouksen nopeasti.

 • Et sitoudu mihinkään
 • Se ei maksa sinulle mitään
 • Saat parhaan tarjouksen

Trustscore 4.2 | 201 arvostelut

Vastaanota edullinen lainatarjous

58 412
Käsiteltyä hakemusta viime kuussa

Näytetään 4 & 5 tähden arvostelumme

Sengdara Forss

Thanks for your help last time

Thanks for your help last time. This time hopefully you could help me go through this again. Thank you for very good service… Yours sincerely, S.Forss

Hannele Palm

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu, ja nopea lainan käsittely.

Vastaus yritykseltä Axolaina
14 Helmikuu
Lue lisää

Ulla Nikkola

Toivon saavani lainaa että saan maksaa…

Toivon saavani lainaa että saan maksaa kaikki lainat pois ja on vain yksi laina niin olisi helpompaa ettei tarvitse makssaa ulimääräisoä kuluja hoito alalla ei työt lopu

Vastaus yritykseltä Axolaina
20 Tammikuu
Lue lisää

Nawal Yagob

On hyvä kiitos tiedosta

On hyvä kiitos tiedosta

Vastaus yritykseltä Axolaina
28 Syyskuu
Lue lisää

Jari Antero Uusitalo

Helppo ja nopea

Helppo ja nopea

Vastaus yritykseltä Axolaina
23 Syyskuu
Lue lisää

Pakalen Timo

varmalaina kohtuu korolla alle kohutun…

varmalaina kohtuu korolla alle kohutun 10&

Vastaus yritykseltä Axolaina
22 Syyskuu
Lue lisää

Natalia Konttinen

Kaikki meni tosi hyvin

Kaikki meni tosi hyvin

Vastaus yritykseltä Axolaina
22 Syyskuu
Lue lisää

sk miraj

Nice

Its good experience

Vastaus yritykseltä Axolaina
22 Syyskuu
Lue lisää

asiakas

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu ja ripeää toimintaa.

Vastaus yritykseltä Axolaina
19 Syyskuu
Lue lisää

Jouni Pertti Karjalainen

ERITTÄIN HYVÄÄ JA TEHOKASTA TOIMINTAA

TOIMINTA SUJUI HYVIN JA ASIALLISESTI , KAIKKI TIEDOT ETENIVÄT NIINKUIN PITI , KOKONAISUUS KATTAVA JAHYVÄ , SUOSITTELEN ETEENPÄIN ,KIITOS JA KUMMARRUS

Vastaus yritykseltä Axolaina
19 Syyskuu
Lue lisää

Kaija

Nopea ja sujuva toiminta

Nopea ja sujuva toiminta

Vastaus yritykseltä Axolaina
12 Syyskuu
Lue lisää

Sauli

Kiitos suhteellisen nopeasta…

Kiitos suhteellisen nopeasta päätöksestä. Jätin yhden tähden pois, koska korko olisi voinut olla pienempi. Kiitos kuitenkin. Kysyisin vielä, voisinko saada lisää 3000€, maksaisin sillä toisen kalliimman lainan. Kiitos ystävällisestä kohtelusta. Terveisin Sauli Hiltunen, Joensuu, Puh 0507576032. Hyvää viikonloppua ☺️☀️

Vastaus yritykseltä Axolaina
12 Syyskuu
Lue lisää

Asiakas Tatjana

Hyvä palvelu

Hyvä palvelu

Vastaus yritykseltä Axolaina
12 Syyskuu
Lue lisää

riitta verronen

Sain pikaisesti lainatarjouksen…

Sain pikaisesti lainatarjouksen Axolainan kautta ja se oli Avidalta.Kiitos,olen tyytyväinen ja asiakaspalveluun myös🌹

Vastaus yritykseltä Axolaina
1 Syyskuu
Lue lisää

Alppu

Nopeahkoa palvelua

Kohtuu nopeaa palvelua, en tosin saanut kuin yhden tarjouksen vaikka jälkikäteen tuli toiselta taholta viesti että "tarjous on umpeutunut". Päädyin ottamaan kuitenkin tuon ainokaisen tarjouksen.

Vastaus yritykseltä Axolaina
29 Elokuu
Lue lisää

Näin haet pikalainaa

Nelivaiheinen kuvio, miten vertaat lainoja Axolainan kautta

Pikalainan hakeminen Axolainan kautta on helppoa ja nopeaa - hakemuksen täyttämiseen kuluu vain muutama minuutti. Välitämme hakemuksesi eteenpäin ja kilpailutamme 18 eri pankin lainatarjoukset puolestasi. Saat edullisimman tarjouksen pikalainalle nopeasti ja turvallisesti. Palvelumme on sinulle täysin maksuton, etkä sitoudu lainaa hakiessasi vielä mihinkään. Siksi paras pikalaina löytyy Axolainan kautta.

Heräsikö jo kysymyksiä? Asiakaspalvelumme on täällä sinua varten, ota yhteyttä

Mikä on vakuudeton pikalaina?

Pikalaina on laina, jota voit hakea äkillisen rahantarpeen yllättäessä ja saada rahat tilillesi jopa samana päivänä. Koska pikalaina on vakuudeton laina, on sen hakeminen ja myöntäminen nopeaa. Axolainan kautta voit hakea pikalainaa nopeasti 2000–60 000 € ja takaisinmaksuaika on jopa 15 vuotta.

Pikalainaa haetaan usein arjen yllättäviin menoihin. Tällaisia menoja voivat olla esimerkiksi lemmikin sairastuminen, auton hajoaminen tai muu äkillinen kulu, johon tarvitset rahoitusta. Yllättävän rahoitustarpeen iskiessä on tärkeää saada laina tilille nopeasti ja siihen pikalaina on oiva ratkaisu. 

Axolainan kautta pystyt kilpailuttamaan pikalainan nopeasti mutta turvallisesti, sekä löytämään edullisimman lainatarjouksen. Tarjoamamme pikalainat ovat vakuudettomia, mikä mahdollistaa nopean lainaprosessin. Tästä syystä laina onkin mahdollista saada jopa saman päivän aikana tilillesi.

Voinko hakea pikalainaa?

Voit hakea Axolainan kautta pikalainaa, jos: 

 • olet yli 18-vuotias
 • luottotietosi ovat kunnossa 
 • sinulla on säännölliset tulot

Luottotiedot tarkastetaan aina lainahakemuksen yhteydessä. Maksukyvyn varmistaminen palvelee sekä pankkeja että lainanhakijoita. Maksuongelmat eivät ole kenenkään etu, vaikka hylätty lainapäätös saattaakin tuntua sen saamisen hetkellä vaikealta.

Pikalainan saat nopeasti tilillesi

Kun pikainen lainantarve iskee, on nopeus valttia. Vaikka lainatarve olisikin kiireellinen, sinun ei tarvitse valita ensimmäistä eteesi sattuvaa lainatarjousta, jossa on korkea korko. Nopean lainan ei enää tarvitse tarkoittaa huonoa lainaa. Me olemme tehneet lainan hakemisen sinulle helpoksi.

Pikalainan hakeminen on nopeaa. Mahdollistamme sinulle lainan hakemisen useasta eri pankista yhtä aikaa, vain yhdellä hakemuksella. Lainahakemuksen täytät minuuteissa ja lähetämme sen välittömästi eteenpäin pankkikumppaneillemme. Myös pankkimme ovat sitoutuneet nopeaan lainahakemusten käsittelyyn ja lainan maksamiseen. Tämä näkyy sinulle pikaisesti saapuvassa lainatarjouksessa ja lopulta rahoina tililläsi.

Jotta pikalainan hakeminen on sinulle mahdollisimman helppoa ja sujuvaa, teemme lainatarjousten kilpailutuksen puolestasi. Asiantuntevat asiakaspalvelijamme suorittavat saamiesi tarjousten kattavan vertailun, jonka jälkeen lähetämme sinulle parhaimman saamasi tarjouksen. Koska teemme lainatarjousten vertailun puolestasi, sinun tehtäväksesi jää vain malttaa odottaa hetki.

Silmälasipäinen, ruskeahiuksinen nainen täyttää nopeasti pikalainahakemuksen kävellessään kaupungilla.

Mistä paras pikalaina?

Saatat pohtia, miksi käyttäisit lainanvertailupalvelua pikalainaa hakiessasi. Kun haet lainaa netistä, löydät kymmeniä vaihtoehtoisia lainantarjoajia. Parhaimman pankin ja lainan löytäminen eri vaihtoehtojen joukosta voi olla vaikeaa ja ennen kaikkea, se vie valtavasti aikaa. Mikäli hakisit lainaa jokaisesta kilpailuttamastamme pankista, ei puhuttaisi enää pikalainasta; pelkästään hakuprosessiin kuluisi helposti monia tunteja.

Me helpotamme taakkaasi. Jotta löydät varmasti edullisimman pikalainan, vertailemme puolestasi 18 pankin lainatarjoukset. Tästä on sinulle asiakkaana monia etuja:

 • Sinun ei tarvitse vertailla pikalainoja itse
 • Voit hakea pikalainaa useista pankeista samalla hakemuksella 
 • Useammat lainantarjoavat mahdollistavat edullisempia lainatarjouksia

Miksi kilpailuttaa pikalaina?

Jokaisen pankin pikalainahakemuksen täyttämiseen ja liitteiden lähettämiseen saa käytettyä aikaa helposti useita tunteja, eikä takuita parhaimman koron löytämiseen silti ole. Kun annat meidän tehdä raskaimman työn, lainan kilpailuttamisen nopeasti, sinulle jää aikaa muuhun. Tässä tapauksessa aika todellakin on rahaa.

Laina-asiat ovat helposti hyvinkin monimutkaisia, ne vaativat aikaa sekä asioihin perehtymistä. Olemme tehneet pikalainan hakemisen sinulle mahdollisimman helpoksi. Asiantuntijamme tuntevat lainamarkkinat ja pankkimme paremmin kuin omat taskunsa, ja varmistavat, että saat edullisimman lainan nopeasti tilillesi.

Kerromme lainoista kaiken oleellisen, mutta emme hukuta sinua ylimääräiseen tietoon. Tarjouksemme esitetään aina selkeästi ja Suomen lain vaatimalla tavalla. Pankkikumppaneiksemme hyväksymme vain pohjoismaalaisia pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, joilla on pitkät näytöt pikalainojen myöntämisestä sekä lainmukaisesta toiminnasta markkinoilla.

Nuori, iloinen pariskunta juoksee auringonlaskussa vedessä haettuaan edullisen pikalainan Axolainan kautta.

Tarkista nämä 5 asiaa pikalainatarjouksesta 

Uusi pikalaina tililläsi helpottaa äkillisesti huonontunutta taloudellista tilannettasi tai voi auttaa toteuttamaan nykyisiä unelmiasi. Mikä tahansa lainan käyttötarkoitus onkaan, on hyvän taloudenhallinnan mukaista tehdä uusi lainapäätös aina harkiten. Ennen lainan nostoa, mieti olisiko rahoitus mahdollista toteuttaa esimerkiksi säästöistä. Kuitenkin usein pikalainaa haetaan äkilliseen rahantarpeeseen, jolloin on tärkeää saada rahat nopeasti käyttöön. 

Saat parhaimman lainatarjouksen sähköpostiisi pian hakemuksen lähettämisen jälkeen. Vaikka lainalla olisikin kiire, ota itsellesi hetki käydä lainatarjous rauhassa läpi. Tarjouksesta on hyvä tarkistaa ainakin seuraavat kohdat:

 • Todellinen vuosikorko
 • Lainan avausmaksut ja muut kustannukset
 • Kuukausikohtainen lyhennys
 • Takaisinmaksun joustavuus
 • Mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin

Korko on aina tärkein lainan hintaan vaikuttava tekijä. On kuitenkin olennaista tarkistaa myös lainan muut kustannukset, sillä ne muodostavat ison osan lainan kuluista, etenkin jos lainallasi on pitkä takaisinmaksuaika. Todellinen vuosikorko sisältää sekä lainan koron että kaikki sen kulut, joten se on vertailun tärkein mittari.

Läpinäkyvyys ja luotettavuus ovat mielestämme tärkeimpiä tekijöitä laina-asioissa, ja pidämmekin sinut ajan tasalla lainahakemuksen etenemisessä. Mikäli jonkin laina-asioissa mietityttää, olemme aina valmiita auttamaan sinua.

Axolainalla vertailet pikalainasi helpommin, nopeammin ja luotettavimmin.

Pikalaina – usein kysytyt kysymykset

Mikä on pikalaina?

Voinko minä hakea?

Kuinka paljon voin hakea lainaa?

Kuinka nopeasti saan pikalainan tililleni?

Uskallanko lainata netistä?

Voinko saada pikalainaa ilman luottotietoja?

Mitä Axolaina tekee?

Millainen korko pikalainassa on?

Vertailemme näiden pankkien pikalainat: