Osamaksujen yhdistäminen

Osamaksujen yhdistäminen saattaa olla paras päätös, jonka voit taloudellesi tehdä. Hae edullisempaa lainaa osamaksun tilalle kauttamme.

 • Valid
  Yhdistä osamaksut ilmaiseksi
 • Valid
  Täytä lainahakemus minuuteissa
 • Valid
  Kilpailutamme puolestasi yli 20 pankin lainatarjoukset

Trustscore 4.6 | 850 arvosteluun

Vastaanota edullinen lainatarjous

0
Erinomainen
Perustuu 850 arvosteluun
4 päivää sitten
Palvelu oli hyvää
Palvelu oli hyvää
Sami Kullervo Koskenniemi
6 päivää sitten
Nopea yhteydenpito
Nopea yhteydenpito, helppo palvelu
karita
15 päivää sitten
arvio ok
Kokonaisuus ok, kiitos
Kirsi Hannele Kolehmainen
18 päivää sitten
"pieleen" meni se että tähdissä ei…
"pieleen" meni se että tähdissä ei näkynyt oliko hyvä ylhäällä vai alhaalla... ;-) Anna teiltä soitti ja auttoi minua parikin kertaa (laittamaan pääni syvemmälle suohon) No, loppuvelka jäänee perikunnan hoidettavaksi... :-D No eurojackpottia odotellessa. :-) Petri
Petri Ahonen
19 päivää sitten
Kaikki meni hyvin
Kaikki meni hyvin Homma hoitui nopeasti ja tehokkaasti, oikein hyvä!
Sanna
19 päivää sitten
Helppo haku.
Helppo haku.
Niina Kristiina Outila
22 päivää sitten
Nopea päätös lainasta
Nopea päätös lainasta, perinpohjainen palvelu.
Heidi
25 päivää sitten
Kiitos kuuluu teille,hyvin helposti…
Kiitos kuuluu teille,hyvin helposti saatava laina.
Ulla
25 päivää sitten
Erittäin hyvä
Palvelut ovat niin hienoa. Kiitos! Korkot vähän koholla
Navideh Ashjaeimiandoab
25 päivää sitten
Good service.but still wait for answer
Good service.but still wait for answer. I hope I will get back at soon. 😊.i will more happy for good service.
Somying Khwanyuen
26 päivää sitten
Tyytyväinen
Asia olisi varmaan edennyt nopeammin jos minä olisin osannut täyttää hakemuksen heti oikein.teidän puolelta en löydä mitään mistä olisin ollut pettynyt.kiitoksia teille.
Kari Antero Pelkonen
27 päivää sitten
Asian helppo hoitoisuus.
Asian helppo hoitoisuus.
Jorma
27 päivää sitten
Nopea toiminta.
Lainan haku oli helppoa ja ripeää. Suosittelen.
Anna-Kaarina Mäkinen
28 päivää sitten
Nopeaa ja helppoa toimintaa!
Nopeaa, erittäin nopeaa toimintaa, ja helppoa! Olin varautunut täyttämään vaikka mitä lomakkeita mutta yhtäkkiä rahat olivat tilillä! Harjoittelen vielä käyttöä mutta vaikuttaa tosi mahtavalta! Kiitos! 🙏🥰
Katja Savonen
20 Huhtikuu
Helppo homma
Helppo homma
Raido Kalamees
19 Huhtikuu
I think if you submit all the documents that are being asked then you are good to go so i recommend everyone to try
Yeah the service was good everything they asked for me when i gave it to them it was very fast so for me that's why i think it was good very good
Peter Famou Tchouamou
19 Huhtikuu
Nopea palvelu
Nopea palvelu
Ansku
16 Huhtikuu
Nopea päätös.
Nopea päätös.
Silvo
13 Huhtikuu
Mutkatonta ja helppoa
Mutkatonta ja helppoa
Teija
12 Huhtikuu
Hyvät lainatarjoukset
Selkeät toiminnot, läpinäkyvää. Sain hyvät ja asialliset, jopa edulliset lainatarjoukset. Toiminta nopeaa. Rahat tilillä seuraavana päivänä ❤️
Taina

Osamaksujen yhdistäminen

Olet todennäköisesti rahoittanut joskus hankintojasi osamaksulla. Verkkokaupasta tilatessasi valitset maksutavaksi laskun, jossa on 30 päivää kulutonta maksuaikaa. Laskun saapuessa huomaat, että voitkin maksaa laskun pienissä osissa, ja yhden kuukausierän kustannus on vain muutamia kymppejä!

Päätät alkaa maksaa ostosta pikkuhiljaa, ja saatat jopa unohtaa velan olemassaolon maksujen välissä. Mutta muistitko selvittää, millainen korko osamaksussa on? 

Osamaksut ovat loppujen lopuksi hyvin kallis rahoitusvaihtoehto. Siksi ne kannattaa kilpailuttaa ja yhdistää, jolloin säästät lainakuluissa. Lue artikkelistamme, miten onnistut tässä. 

Osamaksujen yhdistäminen säästää rahaa

Osamaksujen yhdistäminen on tapa yhdistää korkeakorkoiset osamaksut yhdeksi lainaksi, jolloin voit säästää rahaa. Yhdistämällä osamaksut hallitset talouttasi tehokkaammin yksinkertaistamalla velkojen takaisinmaksuprosessia ja alentamalla lainan kokonaiskustannuksia.

On valitettavan yleistä, etteivät suomalaiset ymmärrä osamaksujen todellista hintaa, eivätkä tiedä osamaksujen yhdistämisen mahdollisuuksista. On kuitenkin todella helppoa vaihtaa osamaksut edullisempaan lainaa, jolloin lainakustannuksissa voi säästää selvää rahaa. 

Osamaksujen korot ovat hurjia, yleisimmin niiden nimelliskorot ovat lähemmäs 20 prosenttia. Kun tällainen osamaksu vaihdetaan kilpailutettuun lainaan, korko voi tippua jopa puoleen. Näin säästöt voivat olla velan määrästä riippuen jopa satoja euroja. 

Tärkein syy osamaksujen yhdistämiselle onkin siitä saatavat säästöt. Varsinkin silloin, jos maksat useita osamaksuja pois yhtä aikaa, kannattaa osamaksujen yhdistäminen. Näin voit säästää jopa useita satoja euroja kuluissasi! Osamaksujen yhdistäminen, kuten kaikkien lainojen yhdistäminen on tietysti aina maksutonta!

kaksi naista nauttivat auringonlaskusta osamaksujen yhdistämisen jälkeen

Osamaksu on laina

Osamaksut ovat tänä päivänä todella yleisiä, ja monille tulee yllätyksenä se, että kyseessähän onkin todella eräänlainen kulutusluotto. Suurin osa nykypäivän verkkokaupoista tarjoaa osamaksua rahoitusvaihtoehdoksi. Muun maussa vaate- ja sisustuskauppojen tarjoamat ostotilit lasketaan osamaksusopimuksiksi, 

Aina kun ryhdyt maksamaan ostoksestasi koko summan sijaan minimimaksua, on kyseessä osamaksu. 

Osamaksu on usein hetken aikaa kulutonta, mutta alkaa pian kerryttää kallista korkoa. Osamaksu on loppujen lopuksi vain laina, josta tulee maksaa lainaajalle korkoa. Useille kuluttajille tulee kuitenkin järkytyksenä, kuinka suuri korko osamaksuissa on. 

Osamaksujen korot ovat todella korkeita, tunnetuimpien osamaksuja tarjoavien palveluiden nimelliskorot ovat lähemmäs 20 prosenttia. Tähän päälle tulevat vielä avaus- ja tilinhoitokulut, jolloin todellinen vuosikorko voi olla yli 23 %!

Osamaksulla ostosten rahoittaminen voi aluksi tuntua hyvältä vaihtoehdolta, mutta varsinkin silloin, kun tilille on kertynyt useita osamaksuja, alkavat niiden kulut kertaantua. Jos maksat yhtä tai useampaa osamaksua, kannattaa ne yhdistää ja vaihtaa edullisempaan lainaan. 

Miten osamaksujen yhdistäminen tapahtuu?

Osamaksujen yhdistäminen ja kilpailuttaminen on todella helppoa, vain muutamassa minuutissa sinulla on taskussasi osamaksun sijaan edullinen laina

Yhdistelylainatarjouksen pyytäminen ei myöskään sido sinua mihinkään. Jos tarjousten saamisen jälkeen oletkin sitä mieltä, ettet löytänyt tarpeeksi hyvää vaihtoehtoa, voit jättää lainatarjoukset huomiotta, ja poistamme ne kuukauden kuluessa tiedoistasi. 

Näin helposti vaihdat osamaksusi edullisempaan: 

 1. Tarkista ensimmäiseksi, kuinka paljon osamaksuvelkaa sinulla on jäljellä. Voit yhdistää tähän summaan myös kaikki muut vakuudettomat lainasi. Tällaisia lainoja ovat muun muassa luottokorttilainat ja kulutusluotot.
 2. Hae sivun yläreunasta lainaa äsken laskemallasi summalla, ja muista valita hakemukselta kohta ”Haluan maksaa nykyisiä lainojani pois.”
 3. Lähetä hakemus ja jää odottelemaan tarjouksia. Tällä välin kilpailutamme ja vertailemme puolestasi useiden pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjoukset. Hetkessä saat eteesi useita tarjouksia, joista voit valita sinulle parhaimman.
 4. Vertaa saamasi lainatarjousta nykyisiin osamaksuihisi. Tarkista erityisesti lainojen todellinen vuosikorko – se paljastaa sinulle edullisimman lainan.
 5. Hyväksy edullinen lainatarjous pankkitunnuksillasi ja saat rahat tilillesi pikimmiten. Nyt voit maksaa vanhat osamaksulainasi pois uudella, edullisemmalla lainalla.

Kilpailuttamalla eroon yksittäisistä osamaksuista

Yksinkertaisimmillaan yksittäisestä osamaksusta pääsee eroon maksamalla sen kerralla pois. Tämä on ehdottomasti tehokkainta ja edullisinta, mutta harvoin mahdollista. Siksi osamaksu kannattaa kilpailuttaa edullisemmaksi, jolloin sen kustannukset alenevat ja takaisinmaksu nopeutuu.

Osamaksun kilpailutuksen myötä sen korko tippuu keskimäärin 8 prosenttiyksikköä. Vaikka tämä saattaa kuulostaa pieneltä pudotukselta, voi se lainasummissa tarkoittaa satojen eurojen säästöä. Tämän vuoksi jo yksittäisenkin osamaksulainan kilpailuttaminen kannattaa.  

Lainan kilpailutus ja osamaksun vaihtaminen edullisempaan vie vain hetken. Yhdellä hakemuksella saat edullisimman lainatarjouksen sähköpostiisi. Hyväksyttyäsi tarjouksen laina maksetaan pikimmiten tilillesi ja voit maksaa vanhan osamaksulainasi pois.

Miksi osamaksut ovat niin kalliita?

Osamaksujen korot ovat kaikille samat, ja sen vuoksi niiden korko on korkea. Kun osamaksun tarjoavalla rahoituslaitoksella ei ole tietoa lainanottajan taloudellisesta tilanteesta, kompensoi se omaa riskiään suuremmalla korolla.

Kaikkien lainojen, kuten myös osamaksulainojen korkoihin, vaikuttavat useat asiat, mutta suurin yksittäinen tekijä on pankin arvio lainanottajan maksukyvystä. 

Pankeilla on kuitenkin hyvin erilaisia kriteerejä lainanottajan maksukyvyn arviointiin, jonka vuoksi saamasi korko voi poiketa suurestikin pankista riippuen. Tämän vuoksi on tärkeää, että lainat kilpailutetaan hyvin, lainatyypistä riippumatta. Vain niin voit löytää edullisimman lainan. 

Lainaesimerkki

Lainaesimerkki osamaksujen yhdistämisen kerryttämistä säästöistä.

Osamaksujen yhdistäminen helpotti Liisan arkea

Asiakkaamme Liisa on erinomainen esimerkki siitä, miten pienellä vaivalla on mahdollista saada suuria säästöjä.

Liisalle oli kertynyt luottokorteista ja osamaksuista yhteensä noin 5000 euron suuruinen velka, jota hän lyhensi useisiin eri paikkoihin. Jokaisesta yksittäisestä lainasta ja osamaksusta saapui lasku eri aikaan kuussa, joka ahdisti Liisaa. Myös yksittäiset tilinhoitokulut ja laskutuslisät kertaantuivat tarpeettoman suuriksi.  

Lopulta Liisa päätti yhdistää osamaksunsa ja hakea päälle vielä pientä lisälainaa uusien huonekalujen hankintaa varten. 

Liisa haki kauttamme 10 000 euroa osamaksujen yhdistämiseen sekä uusien huonekalujen hankintaan. Näin hän sai maksettua kalliit osamaksut pois ja sekä pystyi ostamaan kotiinsa tarpeellisia hankintoja. 

Jotta kuukausimaksut pienenisivät, Liisa valitsi uudelle lainalleen pitkän takaisinmaksuajan. Näin laina joustaa Liisan talouden mukaan. Mikäli tiukempia kuukausi ilmenisi, Liisalla ei silti olisi vaikeuksia lyhentää lainaansa. Joustavaa laina on kuitenkin aina mahdollista maksaa enemmän kuin lainasopimukseen on merkitty. 

Osamaksujen yhdistämisen myötä Liisan velkojen kokonaiskorko tippui. Aiemmin Liisalla meni osamaksujen kuluihin 250 euroa, mutta osamaksujen yhdistäminen sai kuukausikulut tippumaan 150 euroon. Myös Liisan taloudenhallinta helpottui ja vakaantui huomattavasti, kun hänen ei tarvitse olla jatkuvasti maksamassa pieniä laskuja.