Lainojen yhdistäminen nopeasti ja helposti

Yhdistämällä kalliit lainat yhdeksi edullisemmaksi säästät rahaa ja maksat lainat pois päiväjärjestyksestä nopeammin!

 • Valid
  Yhdistä lainat maksutta ja ilman sitoumuksia
 • Valid
  Täytä lainahakemus minuuteissa
 • Valid
  Kilpailutamme puolestasi yli 20 pankin lainatarjoukset

Trustscore 4.6 | 883 arvosteluun

Vastaanota edullinen lainatarjous

0
Erinomainen
Perustuu 883 arvosteluun
1 päivää sitten
Olen iloinen kun kaiki meni ihan hyvää
Olen iloinen kun kaiki meni ihan hyvää
Solveiga Upite
1 päivää sitten
nopeus ja helppous
nopeus ja helppous
Pentti Kuoksa
2 päivää sitten
Nopea vaivaton ja selkeästi esitettynä.
Nopea vaivaton ja selkeästi esitettynä.
Markku Tapani Heiskanen
4 päivää sitten
Hyvin toimi.
Hyvin toimi.
Mika
6 päivää sitten
Kommunikaatio
Kommunikaatio. Asialliset keskustelut ja joustavuus.
Jorma Vilho Leipälä
8 päivää sitten
Nopea
Löytyi sopiva tuote erittäin nopeasti
Tesa
8 päivää sitten
Kaikki toimi hyvin
Kaikki toimi hyvin
Minna Anneli Kasurinen
14 päivää sitten
Lainaa oli helppo hakea
Lainaa oli helppo hakea. Palvelu oli myös asiantuntevaa. Pyydetyt liitteet oli helposti lähetettävissä. Myös tällainen joka ei ole hyvä tietokoneen kanssa.
Tanja Tiihonen
14 päivää sitten
Helppo ja hyvä
Helppo ja hyvä, asianmukainen
Erja Leena Ihonen
22 päivää sitten
Minulle on AINA vähän ongelmallista…
Minulle on AINA vähän ongelmallista päästä jyvälle mitä tarkoitetaan mutta virheiden ja omien hoksottimien kautta tulee se "Ahaa" elämys ja kaikki hoituu todella hyvin. Kiitos kuitenkin kuuluu Teille joten, hyvin menee.
Riitta
22 päivää sitten
Arvostetaan asiakasta.
Kaikki toimi joustavasti.
Jukka Jokinen
23 päivää sitten
Oli hieman hankala ilmoittaa nuo…
Oli hieman hankala ilmoittaa nuo veropäätös viimmein hokasin että voi ottaa kuvan
Alpo Komminaho
23 päivää sitten
Erittäin hyvä ja aktiivinen viestintä…
Erittäin hyvä ja aktiivinen viestintä prosessin aikana, asiakkaalla tieto miten asiassa edetään. Puhelinpalvelu asiakaslähtöistä ja ystävällistä. Nopea päätös.
S.N
24 päivää sitten
Selkeää ohjeistusta
Selkeää ohjeistusta, soittamallakin sai heti yhteyden. Sujuvaa toimintaa.
Smertsu
28 päivää sitten
Sain helpotuksen elämääni teidän…
Sain helpotuksen elämääni teidän kautta! Kiitos siitä! Hienosti toimi!
Simo Blom
13 Kesäkuu
Yritys on ollut kärsivällinen ja…
Yritys on ollut kärsivällinen ja yritttänyt löytää ratkaisun minun pieneen ja väliaikaiseen pulmaani. Kiitos siitä.
Antti Koskinen
12 Kesäkuu
Спасибо за предоставленные кредит! Моя заявка была очень быстро рассмотрена и одобрена. Буду рекомендовать вас своим друзьям. .
Ваша компания быстро рассмотрела и одобрила кредит.
Olga Vargina
7 Kesäkuu
Nopea ja hyvä
Nopea ja hyvä
Leena Marketta Juuti
7 Kesäkuu
Mukava asiointi !
Palvelu oli sujuvaa ja miellyttävää, asiat hoituivat näppärästi!
Anuski
6 Kesäkuu
Kokemuksia luoton hausta verkossa
Luoton käsittely ja rahan siirto oli nopeaa. Muutenkin palvelu oli ensiluokkaista. Axolainaa voisi suositella ystävillekin.
Jarmo Sihvonen

Kilpailutamme nämä pankit lainoja yhdistäessäsi:

TF Bank logo

Lainojen yhdistäminen kannattaa

Lainojen yhdistäminen on tehokkain tapa säästää rahaa, silloin kun lainoja on kertynyt useampia.

Yhdistämällä kaikki lainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi säästät rahaa ja saat lainasi maksettua nopeammin.

Lainojen yhdistämisen jälkeen sinulle jää vain yksi laina, jota lyhennät useiden lainojen sijaan. Axolainan kautta haetussa lainassa on myös alempi korko, mikä tarkoittaa pienempiä lainakustannuksia. Lainakustannusten pienentyessä myös kuukausikulusi pienenevät ja rahaa vapautuu muuhunkin.

Oranssi kuvio lainojen yhdistämisestä, kun lainat yhdistää yhdeksi, säästää rahaa.

Mitä lainojen yhdistäminen tarkoittaa käytännössä?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa kaikessa yksinkertaisuudessaan sitä, että maksat vanhat, korkeakorkoiset lainat pois uudella, edullisemmalla lainalla.

Lainojen yhdistäminen on siis kirjaimellisesti nykyisten lainojesi yhdistämistä yhdeksi lainaksi. Yhdistelylaina on usein edullisempi ratkaisu ja tehostaa lainan takaisinmaksua.

Kun yhdistät lainasi, maksat kalliita lainojasi pois fiksummin.

Miksi yhdistää lainat?

Tärkeimmät syyt lainojen yhdistämiselle on ylimääräisten kulujen karsiminen ja alhaisempi lainan korko. Lainojen todelliset vuosikorot voivat hipoa jopa 30 prosenttia, kun jo muutenkin korkeiden korkojen päälle lisätään vielä useita erilaisia lainanhoitokuluja. 

Kun lainojesi määrä vähenee useiden sijasta yhteen, myös lainojen muut kulut alenevat huomattavasti. Jokainen laina sisältää tilinhoitokuluja, avausmaksuja ja muita yksittäisiä kuluja, jotka poistuvat lainojen yhdistämisen jälkeen. Kun lainat yhdistetään ja tilalle nostetaan kilpailutettu, matalakorkoinen laina, säästät rahaa myös muiden lainakulujen osalta.

Vakuudeton lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen kannattaa erityisesti silloin, kun taskusta löytyy useampia vakuudettomia lainoja. Vakuudettomissa lainoissa korko on usein korkeampi kuin vakuudellisissa. Tämän vuoksi lainojen yhdistämisestä ja koron alenemisesta on eniten hyötyä juuri vakuudettomien lainojen kohdalla. Vakuudettomien lainojen yhdistäminen auttaa sinua saamaan taloutesi hallintaan.

5 syytä yhdistää lainat Axolainan avulla

Saatat miettiä kannattaako lainojen yhdistäminen oikeasti. Tässä viisi syytä, miksi sinun tulisi yhdistää lainasi meillä.

 1. Alhaisempi korko
  Yhdistämällä vanhat lainasi saat yhdistelmälainalle edullisemman koron. Tämän mahdollistaa lainan kilpailutus, jonka teemme puolestasi. Vertailemme puolestasi useita pankkeja, mikä takaa lainallesi edullisimman koron.
 2. Pienemmät kuukausikustannukset
  Koska lainasi korkokulut ovat uuden, yhdistetyn lainan vuoksi laskeneet, pienenevät myös kuukausikustannuksesi. Tämä tarkoittaa lisää rahaa muuhun elämiseen.
 3. Nopeampi lainan takaisinmaksu
  Korkeiden korkojen kanssa lainan takaisinmaksu voi tuntua turhauttavalta, varsinkin jos itse laina ei korkokulujen vuoksi näytä lyhentyvän lainkaan. Velkojen yhdistäminen auttaa sinua pääsemään nopeammin eroon sekä lainoistasi että taloushuolistasi.
 4. Mutkaton taloudenhallinta
  Taloustilanteesi kokonaiskuvan hahmottaminen on helppoa, kun laina-asiat hoituvat yhdellä laskulla. Sinun ei enää tarvitse pysyä perässä useiden eri lainojen eräpäivissä, tai murehtia kalliista maksumuistutuksista.
 5. Saat parasta palvelua
  Parhaan mahdollisen lainan hakemisen tulee olla helppoa ja siksi asiakaspalvelijamme ovat aina valmiita auttamaan sinua. Tavoitteenamme on, että jokainen saa nauttia elämästä, jota rahahuolet eivät varjosta.
Raitapaitainen ja ruskeahiuksinen nainen laskee laskimella säästöjä, joita hän lainansa yhdistämällä saa.

Yhdistämällä lainasi säästät rahaa

Lainojen yhdistämisestä saatava säästö perustuu yksinkertaiselle laskutoimitukselle. Kun lainan korkoprosentti laskee ja muut, ylimääräiset lainakulut poistuvat, alenee lainan kokonaishinta.

Kun maksat nykyiset lainasi pois yhdellä uudella lainalla, lainan kokonaismäärä säilyy samana. Koska uuden lainan korko on pienempi kuin vanhoissa lainoissasi, lainan hinta alenee. Vaikka korkoprosentin muutos olisikin vain muutamia prosentteja, voi se tarkoittaa satojen eurojen säästöjä kuukausitasolla. Samalla poistuvat myös useat tilinhoitokulut, käsittelymaksut ja muut lainojen kulut, jotka salakavalasti nostavat lainan hintaa.

Se onkin lainojen yhdistelyn taika. Ei ole väliä, millaisilla ehdoilla olet saanut edelliset lainasi. Velkoja yhdistämällä saat lainan uusilla ja paremmilla ehdoilla. Sinun ei enää tarvitse tyytyä elämään vanhojen korkeakorkoisten lainojen kanssa, vaan on jopa hyvän taloudenhallinnan mukaista aika ajoin kilpailuttaa ja yhdistää lainoja edullisemmaksi.

Näin paljon voit säästää

Lainojen yhdistämisestä saatava todellinen hyöty on helpoin selittää konkreettisen esimerkin avulla.

Marialla on osamaksu, pari luottokorttia ja kulutusluotto, joiden korkoprosentit ovat 9–20 % välillä. Lainojen kokonaissumma on 12 000 €. Lainojen lyhennyksiin Marialla kuluu kuukaudessa 430 €.

Hän haki lainojen yhdistämistä kauttamme ja sai 12 000 euron lainatarjouksen 8 prosentin korolla.

Marialla on tämän jälkeen kaksi vaihtoehtoa. Hän voi päättää pitää lainan kokonaiskustannuksen samana kuin aiemmin tai maksaa kuukaudessa lyhennystä yhtä paljon kuin aiemmin.

Jos Maria päättää pitää lainan kokonaiskustannuksen samana, lainan kuukausierä pienenee ja Maria säästää 214 € /kk!

Jos Maria päättää käyttää saman verran lainan takaisinmaksuun kuukaudessa kuin aiemminkin, hän saa maksettua lainan pois 2,5 vuodessa 4 vuoden sijaan ja säästää 1 340 € lainan kokonaiskustannuksissa!

Periaate lainojen yhdistämisen takana on näin yksinkertainen. Rahat, jotka säästät lainat yhdistäessäsi voit käyttää lainan nopeampaan takaisinmaksuun tai muuhun elämiseen.

Oranssi kaavio lainojen yhdistämisen säästöistä.

Yhdistelylainalla joustovaraa talouteen

Yhdistelylaina on yksi nopeimmista keinoista säästää ja näin vapauttaa lisää rahaa kuukausittaiseen elämiseen. Kun maksat vain yhtä lainaa useiden sijaan, rahaa voi jäädä säästöön jopa satoja euroa kuukaudessa. 

Mitä sinä tekisit ylimääräisillä sadoilla euroilla kuukaudessa? Maksaisitko lainasi nopeammin pois vai laittaisitko kaiken säästöön? Ottaisitko kenties säästetyt eurot käyttöön ja hankkisit pitkään toivomasi huonekalut?

Muun muassa tällaisia valintoja sinulle tulee eteen, kun haet yhdistelylainaa. Itse lainan hakeminen on helppoa, yhdistelylaina on mahdollista saada vain muutamissa minuuteissa. Mitä säästelyillä euroilla teet, se päätös on ainoa prosessin haastava osuus. 

Yhdistelylainalla säästetyt eurot lisäävät talouteesi liikkumavaraa. Kun lainojen yhdistämisen jälkeen rahaa jää muuhunkin kuin lyhennyksiin, pienet vastoinkäymiset eivät heitä talouttasi enää raiteiltaan. 

Miten yhdistää lainat?

Lainojen yhdistäminen käytännössä on helppoa. Ensin lasketaan, kuinka paljon velkaa nykyisistä lainoista on yhteensä jäljellä. Tämän jälkeen haetaan lainaa tällä summalla ja kilpailutetaan pankkien lainatarjoukset, jotta löydetään edullisin rahoitus.

Näin yhdistät lainasi:

 1. Laske yhteen kaikki vakuudettomat lainasi, myös osamaksut ja luottokortit.
 2. Täytä lainahakemus sivuillamme ja valitse lainasummaksi lainojesi kokonaissumma.
 3. Kilpailutamme puolestasi useita pankkeja ja lähetämme ne sinulle vertailtavaksi Omille sivuillesi. 
 4. Hyväksyttyäsi tarjouksen rahat saapuvat tilillesi nopeasti. 
 5. Maksa kalliit lainat pois uudella edullisemmalla lainalla!

Lainavertailu kauttamme on sinulle täysin maksutonta, etkä sitoudu mihinkään. Saamasi lainatarjous on voimassa jopa 30 päivää hakemisen jälkeen, joten voit tehdä päätöksesi kaikessa rauhassa. Voit käyttää tämän ajan esimerkiksi vertaamalla nykyisten lainojesi todellista vuosikorkoa uuteen lainatarjoukseen.

Yhdistä lainasi helposti ja nopeasti Axolainalla.

Yhdistä kaikki lainasi riippumatta lainatyypistä

Lainojen yhdistäminen onnistuu helposti ja nopeasti riippumatta siitä, millaisia lainoja taskustasi löytyy; kulutusluotto, luottokorttilaina, osamaksutili, remonttilaina, pikalaina, autolaina, pienlaina, venelaina... Voit yhdistää kaikki tällaiset velkasi helposti yhdeksi, matalakorkoiseksi lainaksi.

Voinko minä yhdistää lainani?

Voit yhdistää lainasi, mikäli 

 • luottotietosi ovat kunnossa
 • olet yli 18-vuotias
 • sinulla on säännölliset tulot

Onko lainojen yhdistämisessä huonoja puolia?

Lainojen yhdistämisestä on vaikeaa löytää haittoja. Kun lainat yhdistetään, paranee taloudellinen tilanne usein välittömästi. Perimmäinen ajatus lainoja yhdistäessä on se, ettet ota täysin uutta lainaa tai kasvata lainamäärääsi, jonka vuoksi lainakustannuksesi laskevat.

Lainojen yhdistäminen on hyvä idea myös silloin, kun tarvitset lisärahoitusta mutta haluat samalla alentaa nykyisiä kulujasi. Vaikka lainojen yhdistäminen tekee erittäin hyvää taloudelle, voi yhdistämisessä olla muutamia haittapuoliakin, varsinkin, jos et tee yhdistelyä oikein. 

Haittapuolena voi olla uuden yhdistelylainan takaisinmaksuajan pidentyminen. Pidemmällä takaisinmaksuajalla halutaan saada aikaan pienemmät ja joustavammat kuukausikustannukset, joka kuitenkin voi tarkoittaa korkeampia lainan kokonaiskustannuksia.

Lainaa on kuitenkin aina mahdollista lyhentää enemmän, mitä lainasopimukseen on merkitty. Pidempi maksuaika myös mahdollistaa lainan joustamisen taloutesi mukaan. Tämän vuoksi suosittelemme aina valitsemaan mahdollisimman pitkän takaisinmaksuajan ja lyhentämään lainaa mahdollisuuksien mukaan enemmän kuin minimilyhennykseksi on määritetty. 

Yksi lainojen yhdistämisen tärkeimmistä hyödyistä on paremmat lainaehdot. Siksi voi olla helppoa ajatella, että yhdistetty laina vastaa aina parempia ehtoja. On kuitenkin olemassa mahdollisuus, että saamassasi yhdistelylainatarjouksessa ei olekaan paremmat lainaehdot kuin nykyisissä lainoissasi. Vertaa siis saamaasi yhdistelylainatarjoustasi huolellisesti olemassa olevien velkojesi lainaehtoihin. 

Älä yhdistä lainojasi, jos saat saamasi lainatarjoukset ovat kalliimpia kuin nykyiset lainasi. Jos sinulle tarjotaan samankaltaisia ehtoja, tarjous kannattaa ehkä hyväksyä. Lainat yhdistämällä saat paremman hallinnan taloudestasi, sillä saat jatkossa vain yhden laskun, joka kattaa kaikki lainasi. Velkatilannetta on näin helpompi pitää silmällä ja budjetin suunnittelukin on sujuvampaa.

Onkin tärkeää verrata kaikkia uuden lainan kustannuksia jo olemassa oleviin kustannuksiin, jotta saat varmuudella edullisemman lainan kuin jo sinulla on. 

Muutoin lainojen yhdistäminen on aina järkevää ja helpottaa talouden hallintaa. 

Miksi lainojen yhdistäminen ei onnistu?

Lainapäätös on aina yksilöllinen ja perustuu lainanhakijan taloustilanteeseen. Jos pohdit, miksi lainojen yhdistäminen ei onnistu, voi se johtua esimerkiksi siitä, että sinulla on maksuhäiriömerkintä, kuukausitulosi jäävät liian alhaiseksi tai olet täyttänyt lainahakemuksen väärin.

Voit parantaa mahdollisuuksiasi lainojen yhdistämiseen merkkaamalla lainahakemukseen kaikki vakuudettomat lainasi ja hakemalla yhdistelylainaa koko summalle. Kun ilmoitat olemassa olevat lainat mahdollisimman tarkasti lainahakemukselle, parannat todennäköisyyksiäsi lainan saamiseen.

Lainojen yhdistäminen kokemuksia

Lainojen yhdistäminen on tuttua puuhaa jo tuhansille asiakkaillemme. Olemme aidosti onnellisia siitä, että pystymme auttamaan asiakkaitamme ja keventämään heidän taloudellista taakkaansa. 

Asiakkaamme ovat halunneet jakaa kanssamme lainojen yhdistämisen kokemuksia. Lainojen yhdistäminen on todella auttanut monia talouden hallinnassa sekä säästämään kuukausittaisissa kuluissa. Myös sinä voit löytää samastuttavia tarinoita asiakkaittemme tarinoiden joukosta! 

Keltaisissa puhekuplissa kolmen suomalaisen asiakkaan arviot lainojen yhdistämisen monista hyödyistä.]

Mitä ottaa huomioon lainoja yhdistäessä?

Lainojen yhdistämisen kanssa ei tarvitse kiirehtiä. Itse asiassa onkin muutama seikka, johon sinun tulisi kiinnittää huomiota, ennen kuin yhdistät lainasi.

Lainasumma
Lainojen yhdistämisen tarkoitus ei ole korottaa lainasummaa ja näin pahentaa taloudellista tilannetta. Ennen lainatarjouksen pyytämistä sinun tuleekin laskea, millä summalla saat maksettua pois kaikki vanhat velkasi. Olisi hyvä, ettei yhdistelmälainaa oteta enempää kuin mitä edellisten lainojen poismaksuun tarvitsee.

Lainanlyhennys
Kun arvioit omaa taloudellista tilannettasi, kannattaa sinun tehdä laskelma, jossa selvität kuukausittaiset menosi ja tulosi. Laske yhteen lainojesi kaikki kustannukset, muut kuukausittaiset menosi sekä säännölliset ja epäsäännölliset tulosi. Näin pääset kärryille siitä, kuinka paljon sinun on mahdollista lyhentää uutta lainaasi ilman, että lyhennys vetää talouttasi liian tiukalle.

Takaisinmaksuaika
Mitä nopeammin maksat lainasi pois, sitä vähemmän maksat lainassa korkoja ja muita kuluja. Yhdistelmälainalle kannattaa kuitenkin valita mahdollisimman pitkä takaisinmaksuaika. Tämä johtuu siitä, että pankit myöntävät lainaa helpommin, kun laina-aika on pitkä. Pankit kokevat, että laina on riskittömämpi, mikäli siinä on pidempi maksuaika, sillä se pienentää lainan kuukausierää ja on todennäköisempää, että lainanhakija pystyy tällaisen pienemmän kuukausierän maksamaan helpommin. 

Toinen, tärkeämpi syy pitkälle maksuajalle on joustava takaisinmaksu. Lainalle kannattaa valita minimilyhennys, mutta kuukausittain maksaa enemmän kuin lyhennys vaatii. Näin saat lainan maksettua nopeasti, mutta laina on tarpeen tullen joustava lyhennyksen suhteen. Mikäli sinulle tulee taloudellisesti tiukempia kuukausia lainan lyhennyksen aikana, voit huoletta maksaa vain minimilyhennyksen ja taloudellisen tilanteen kohotessa palata maksamaan korkeampaa lyhennystä.

Näin ollen laina joustaa tilanteesi mukaan. Näin toimiessa varmistat, ettei lainan takaisimaksu vaikeudu taloudellisen tilanteesi vaihdellessa.

Nämä tekijät määrittelevät yhdistelylainan koron

Saamasi korko määrittyy aina yksilöllisesti ja jokainen pankki laskee sinulle henkilökohtaisen korkotason aina lainaa hakiessasi. Se, millaisen koron saat, riippuu muun muassa pankin sinulle laskemasta riskiluokituksesta sekä maksukyvystäsi. Tarkemmin korkoon vaikuttavat muun muassa:

 • Työsuhteen muoto. Työsuhteesi vakinaisuus vaikuttaa saamaasi korkoon. Saat todennäköisesti alhaisemman koron, kun vaihdat määräaikaisesta työstä vakituiseen työsuhteeseen.
 • Asuminen. Mitä korkeammat asumiskustannuksesi ovat, sitä suuremmaksi luottoriskisi kasvaa. Toisaalta taas, jos sinulla on alhainen vuokra tai pieni asuntolaina, näkyy se alhaisena korkona lainassasi.
 • Nykyiset lainat. Jos sinulla on useita lainoja, joita maksat takaisin, pankki katsoo maksukykysi olevan heikompi, jonka vuoksi tarjoaa sinulle korkeampaa korkoa.
 • Maksuhäiriömerkinnät. Jos sinulla on yksi tai useampi maksuhäiriö aiemmista veloistasi, on sinun vaikeaa saada lainaa. Jotkin pankit tai rahoituslaitokset voivatkin myöntää sinulle lainan maksuhäiriömerkinnästä huolimatta, mutta näissä lainoissa on usein korkea korko pankin laskeman luottoriskin vuoksi.
 • Tulot. Korkeat tulot antavat sinulle paremman maksukyvyn. Jos tulosi ovat korkeat, sinun katsotaan olevan parempi takaisinmaksukyky, jonka vuoksi sinulle myönnetään alhaisempi korko.
 • Menot. Jos menosi ovat tulojasi suuremmat, pankin katsovat maksukykysi olevan heikko. Tällainen näkyy korkeampana korkona lainassasi.

Maksukykysi vaihtelee elämäsi myötä. Jos saat esimerkiksi palkankorotuksen, maksukykysi paranee välittömästi. Sama pätee, jos siirryt määräaikaisesta työstä vakituiseen työsuhteeseen. Jos elämäntilanteesi on muuttunut, on hyvä idea pyytää uusi lainatarjous nähdäksesi, onko sinun mahdollista saada lainoillesi paremmat ehdot.

Lainojen yhdistäminen parantaa taloudenhallintaasi

Sanotaan, ettei vanhaa lainaa kannata maksaa pois uudella lainalla. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa silloin, kun uusi laina on vanhaa edullisempi. Varsinkin, kun kyse on useasta kalliista lainasta, kannattaa ne yhdistää edullisemmaksi. Lainojen yhdistäminen vähentää taloushuoliasi ja parantaa taloudellisesta tilannettasi - puhumattakaan säästetyistä euroista.

On yleinen harhaluulo, että lainojen yhdistämisestä on hyötyä vain pahasti velkaantuneille. Todellisuudessa lainoja yhdistämällä kuka tahansa voi säästää lainojen korkokuluissa. Onkin hyvän taloudenhallinnan mukaista yhdistää lainat ja näin säästää rahaa.

Lainojen yhdistäminen auttaa taloudenhallinnassa, mikäli noudatat muutamaa tärkeää ohjenuoraa: 

 • Et ota lainaa enempää kuin vanhojen lainojen kuittaaminen edellyttää
 • Et ota yhdistelmälainan takaisinmaksun aikana uusia lainoja, jottei taloudellinen tilanne heikkene
 • Valitset itsellesi sellaisen kuukausierän takaisinmaksulle, joka ei vedä talouttasi liian tiukalle, mutta ei toisaalta pitkitä takaisinmaksua tarpeettomasti

Lainojen yhdistäminen voi näitä ohjeita seuraamalla ollakin yksi parhaista tavoista hallita taloudellista tilannettasi ja auttaa sinua saamaan kaikki vanhat velkasi kuitattua.

Kun yhdistät lainasi, saat jatkossa vain yhden laskun, jolla on yksi eräpäivä. Näin pystyt helpommin ennakoimaan kuukausikulusi ja voit helposti hoitaa kaikki laina-asiasi yhdellä maksulla.

Yhdistä lainat ja ota taloutesi taas hallintaan!

Nuori pariskunta istuu lattialla sylikkäin ja tarkastelee edullista lainatarjousta lainojen yhdistämisestä, jonka saivat Axolainalta.

Paras lainojen yhdistäminen tapahtuu vertailun avulla

Parhaan yhdistelmälainan löytäminen on sinulle helppoa, sillä me teemme sen puolestasi! Me kilpailutamme puolestasi yli 20 pankkia ja rahoituslaitosta, ja saat tarjoukset vertailtavaksi Omille sivuille, joista voit löytää helposti sinulle parhaimman. Käymme kanssasi läpi tarjouksen juurta jaksaen, ettei pieninkään präntti jää sinulta huomaamatta.

Vain vertailun avulla voit varmistaa edullisimman lainan.

Näin pystymme yhdessä varmistamaan, että paras lainojen yhdistäminen onnistuu sinultakin!

Säästä aikaa käyttämällä lainanvertailupalveluita

Lainoja yhdistäessä on tärkeää vertailla eri lainanantajia, jotta näet, mistä löydät sinulle parhaan tarjouksen. Lainaehdot vaihtelevat paljon lainantarjoajasta riippuen, koska pankit määrittelevät myös lainojen korot yksilöllisesti.

Jotta yhdistelylainojen vertailu olisi mahdollisimman tehokasta, on järkevää käyttää lainanvertailupalvelua. Lainanvertailupalvelu toimii lainanvälittäjänä ja tekee yhteistyötä useiden lainanantajien ja pankkien kanssa. Näin sinulla on mahdollisuus saada tarjouksia kaikilta lainanvälittäjän kumppaneilta yhtä aikaa, yhdellä hakemuksella. 

Axolaina tekee tällä hetkellä yhteistyötä yli 20 eri lainanantajan kanssa, ja hakemalla yhdistelylainaa kauttamme voit saada lainatarjouksen jokaiselta. 

Yhdistä lainasi luotettavasti Axolainalla

Laina-asiat voivat joskus tuntua haastavilta; lainatermit ahdistavat, eikä lainaehdoista ota selvää. Me ymmärrämme tämän. Kun haet lainaa Axolainan kautta, olemme tukenasi koko prosessin ajan ja selitämme auki saamasi lainatarjouksen pienintäkin printtiä myöden. Asiakaspalvelijamme ovat aina valmiina vastaamaan jokaiseen kysymykseesi.

Toimintamme pohjautuu luotettavuuteen ja läpinäkyvyyteen, mutta tärkeimpänä toimintaamme ohjaa halu aidosti auttaa asiakkaitamme. Haluamme luoda asiakkaillemme mahdollisuuden helpompaan ja stressittömään arkeen, joka mielestämme parhaiten onnistuu sujuvan ja helpon taloudenhallinnan kautta.

Kaksi iloista kiharahiuksista naista ajaa avoautolla ja nauttivat huolettomasta elämästä yhdistettyään kalliit lainansa.

Meillä on yli 15 vuoden kokemus lainojen yhdistelystä

Vaikka sinulla ei olisikaan lainojen yhdistämisestä kokemusta, ei hätää, meillä on. Olemme palvelleet tyytyväisiä asiakkaita jo vuodesta 2008 ympäri pohjoismaita. Suomeen rantauduimme vuonna 2020, ja olemme pohjoismaissa palvelleet yhteensä satoja tuhansia asiakkaita. Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kiperiinkin kysymyksiin, tavoitat meidät viikon jokaisena päivänä.

Toimimme yhteistyössä vain sellaisten pankkien kanssa, jotka ovat luotettavia ja vakaita luotonantajia, ja jotka ovat sitoutuneet noudattamaan hyvää lainatapaa sekä Suomen lainsäädäntöä lainaehdoissaan.

Tämän vuoksi paras lainojen yhdistäminen tapahtuu Axolainalla.